I farta

Har unnagjort tretusen ærender sammen med Lars-Kristian i dag, blant annet fått tak i resten av serviset vi fikk til byllupet. Typisk nok hadde de ikke alt inne, men vi bestilte, og krysser fingrene for at det er hos oss før jul. Fint å ha alt sammen når det er høytid. Var også og hentet en ny kaffemaskin fra Nescafé, som jeg gleder meg stort til å teste! Lurer fælt på om den slår gode, gamle Nespresso. Holder dere oppdatert!

Tok en velfortjent pause på Yogurt Heaven da vi var ferdige. Ekte amerikansk konsept (eneste i Norge) med fettfri yoghurt, s’mores og det hele. Det er vel noe å elske? Jeg røk på en s’mores selv om det er mandag. Søren heller. Jeg var jo så flink i går. Slo alle personlige rekorder, og løp 12.12 kilometer på 1 time & 8 minutter. Krever en feiring 😀

Lars-Kristian glir godt inn i omgivelsene – hihi

S’mooooores

Ah. Elsker amerikanere & deres holdning til Halloween! De har til og med egen Halloweenmeny hele oktober.

Yogurt Heaven endrer smaken på yogurten de har inne hver måned. Fire forskjellige hver gang. Nå hadde de ostekake, kokos, tiramisu & en litt syrlig variant jeg ikke helt husker navnet på. Min favoritt var helt klart ostekake med masse jordbær. SÅ godt, og SÅ sunt!

Skal innrømme at jeg fikk litt bakoversveis da flere var innom og blandet godteri i yogurten sin. Men det er visste en hit! Må prøves gang.

Nå er jeg så ulovlig mett, at jeg ikke har andre planer enn å slenge meg på sofaen og vente på 71° nord. Så blir det nok ikke middag før veldig sent. Tror laksesalat står på menyen. Den er uslåelig!

Konkurransen har så stor pågang, at jeg blir nødt til å avslutte den i kveld klokken 21.00. Da stenger jeg kommentarfeltet. Lykke til, til alle 😀

81 kommentarer

 1. Så fint brudebilde av dere i SA i dag:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 2. Så fint brudebilde av dere i SA i dag:) Du har en utrolig utstråling….

 3. HVOR er buksen fra? Fantastisk fin!! Og jakken, hvor er den fra?:-) hihi.

 4. Hei:)

  Kjempefin og inspirerende blogg:)
  Hvor har du kjøpt di svarte skoene du har på deg på bildet i innlegget:)?

 5. Kathrine

  Hei!
  Tenkte egentlig å delta i konkurransen din, men etter at dataen hengte seg flere ganger da jeg prøvde å legge inn kommentar måtte jeg gi opp. Men jeg antar en eller annen blir ganske glad 🙂 Det var en flott konkurranse og premie, og dermed den store pågangen.
  Du har en super blogg, og jeg er fast leser og innom hver dag. Du skriver så bra, om både følelser og resten av det som skjer i livet ditt. Du motiverer meg også, du er så aktiv og utrolig flink til å trene! Jeg har prøvd å komme igang med litt trening igjen, og du har faktisk vært i tankene mine og dratt meg fram. Så takk for det 🙂
  Stå på videre! Du er flink, Caroline!

 6. Åhh, det så jo bare fantastisk godt ut! Synd vi ikke har det i Bergen :/ Men her i NY finnes de på hvert eneste gatehjørne heldigvis : )

 7. Det er sånner små skatter som Yohurt Heaven som gjør at jeg gleder meg litt ekstra til å flytte til Oslo 🙂
  Lykke til med å finne en vinner blandt 5000 kommenterer til konkuransen. 😉

 8. Har de fått det til Norge nå ja?! 😀 Har ventet lenge på det. Det jeg har levd på både på Hawaii, Mexico og alle andre land jeg besøker som har det! men det kommer vel ikke til Bergen med det første uansett :/

 9. For et bra tips 🙂 Elsker sånne små kaféer som selger søtsaker og slikt! 🙂

 10. Karoline

  SmoothieExchange har også fettfri yoghurt!
  Nå fikk jeg lyst til å reise på YoughurtHeaven. Skal absolutt besøkes neste gang jeg er i Oslo 🙂
  Ha en fin dag!

 11. wow du er superflink caroline!! 😀

 12. hvor i oslo ligger denne plassen? gate osv? 😀

 13. Hva koster det? 🙂

  Nydelig sted, skal prøves snarest!

 14. «S’more» Caroline is always a good thing!
  TGIF!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *