Svar på spørsmål del II

Hva synes du om det at det er så mange som er opptatt av hvor mye du veier, hvilke størrelser du bruker og kroppsmålene dine?
Jeg synes det er kjemperart! I mine øyne er jeg helt normal, og kan ikke skjønne hva som er så interssant med mine mål. På en annen side tar jeg det selvfølgelig som et kompliment, men det er fort gjort å bli litt skremt også. Dere har jo helt klart dannet dere et bilde av hvordan jeg ser ut, men tenk om jeg da møter en av dere, og hele inntrykket blir ødelagt? At dere hadde ventet dere noe annet? Sånne tanker kan gjøre meg litt stresset, men jeg prøver å ikke tenke for mye på det, og regner med at dere har det riktige inntrykket av meg.

Hvor lange er beina dine? Ser du som de strekker seg til himmels. .
Tusen takk! Lange bein er lekkert, og jeg skulle gjerne hatt lenger selv. Fra hoftene (midt på rumpa) og ned til bakken er de ca. 80 cm. Målte for din skyld 😀


Hvilke blader leser du?

Det går mye i Elle, Costume & DetNye. Får jeg tak i for eks. Vogue, leser jeg mer enn gjerne det også.


Kan du noen andre språk enn norsk og engelsk?
Merkelig at du spør. Jeg drømte faktisk i natt at jeg måtte ha tyskeksamen sånn helt plutselig.
Jeg & Elise var noen kløppere i tysk på videregående. Ich liebe Deutsch! Skulle egentlig ønske at jeg hadde tatt fransk i stedet, det er så vakkert. Jeg vil så gjerne kunne alle språk i hele verden. Tror jeg må starte på noen språkkurs etter hvert. 

Hva er normalt med samleie når man er gift, hvor ofte?
Haha! Jeg kunne jo ikke la være å ta med dette spørsmålet. Jeg er litt usikker på hva du mener, men jeg kan i hvert  fall fortelle deg at det ikke er noen forskjell på å være gift eller å være kjærester. Det er klart det er en forskjell på når du er 70 år og gift, og når du er 23 år og gift, men ja. . Hva kan jeg si? Vi er fortsatt unge og forelsket. Gift eller ei.

Hvordan trente du da du startet å trene? Du startet jo et sted, du også.
Ja, det har du helt rett i. Jeg var jo mer en teater – & pianojente da jeg var yngre, så kroppen min fikk ikke skikkelig trim før jeg startet på SATS. Da var jeg 16. Jeg var mye på gruppetimer i begynnelsen, spesielt likte jeg HøyPuls, StramOpp, MageRygg og diverse spinningtimer. Først trente jeg regelmessig 3 ganger i uken, og etter hvert som jeg følte at dette ikke var nok, økte jeg antallet. Nå ligger jeg på 5-6 ganger, og trener på en helt annen måte enn før. Før kunne jeg virkelig ikke fordra å løpe, men da gruppetimene ble til rutine, og ellipsemaskinen bare var gørr, måtte jeg ty til andre midler. Jeg startet med å jogge intervaller i 12 minutter. Husker ikke hvor lenge jeg gjorde dette, men etter hvert klarte jeg i hvert fall å øke tiden og intensiteten, og i dag er mølla min beste venn! Alt jeg kan si, er at det må en hel drøss med tålmodighet til. Jeg brukte lang tid på å stifte vennskap med tredemøllen.

Jeg lurer på om du kan fortelle litt om tatoveringene til Lars-Kristian?
Lars-Kristian har 6 tatoveringer, og maser stadig om flere. Jeg synes det holder nå, han skal jo bli gammel en dag, og forhåpentligvis tusle rundt i bar overkropp på stranden, uten å se ut som en blekkflekk. Men nå er det jo til syvende og sist hans valg, så vi får se hva som skjer.

Nr. 1 er på leggen, og betyr 23 (som var hans første draktnummer)
Nr. 2 er på underarmen, og står for In Hoc Signo, les mer her
Nr. 3 er på den andre underarmen, og er hebraisk for tro, håp & kjærlighet

Nr. 4 & 5 «Veritas» & «Aequitas» betyr sannhet & rettferdighet (latin)

Nr. 6 in nomine patris et filii et spiritus sancti er også latin, og betyr i Faderens, Sønnens og Den Hellige Ånds navn

Tror du at du kommer til å bli en mammablogger?
Nå vet jeg ikke helt når et eventuelt barn vil komme til verden, men dersom dette skjer mens jeg ennå er en aktiv blogger, er det klart jeg vil skrive om det! Haha, jeg ser det for meg. Magebilder hver uke, og prating om ultralyd & trening-med-mage.
Ville dere i så fall ha lest den?

Hva tror du på?
Jeg tror på Gud. Hvis ikke ville jeg aldri ha giftet meg i kirken. Jeg er ikke personlig kristen, men er oppdratt med en kristen tro.

Er du flink til å kjøre bil, og til å lukeparkere?
Ja! Jeg er best 😀 Jeg elsker å kjøre bil, får til og med skryt av Lars-Kristian. Jeg mener, når en MANN skryter av kjøreferdighetene dine, da har du virkelig grunn til å ha troa på deg selv?

I disse slanketider, hva tenker du når du ser en overvektig person, med 15-20 kilo for mye? Tenker du «æsj, stakkars», tenker du «vedkommende er dum eller svak»,  får du lyst til å hjelpe vedkommende med å gå ned i vekt, eller tror du at h*n spiser usunt, og ikke trener?
Jeg tenker aldri æsj, når jeg ser et annet menneske. Så respektløs er jeg ikke. Dersom jeg får øye på en overvektig person, og faktisk tenker over at vedkommende er farlig overvektig, tenker jeg verken at personen er dum eller svak, men at vedkommende mest sannsynlig har et usunt forhold til mat. Kanskje vedkommende ikke liker å trene, eller aldri har fått beskjed om at trening må til? Kanskje vedkommende har en sykdom eller en genfeil? Jeg prøver å ikke forhåndsdømme mennesker, så for å være helt ærlig, lar jeg en person som er tykkere enn gjennomsnittet passere, sammen med resten av folkemengden. Men siden du spør, så ville jeg selvfølgelig ha hjulpet et menneske med overvektsproblemer, til å gå ned i vekt. Det må jo være en herlig følelse å hjelpe andre til et lettere liv.

Du har så fint hår, men skulle gjerne sett deg mikse opp frisyren litt, for eks. bølger, lette krøller med rettetang, eller satt opp forskjellig.

Jeg endrer ikke hver dag, men veldig ofte. Er ikke det enkle ofte det beste, når du ikke gidder å stå flere timer foran speilet?

Hvor mye kaffe drikker du hver dag?
I dag har det blitt to vanlig kaffe, og fire espresso. Men dagen er da enda ung 😀 I love my coffee! Bring Starbucks to Norway!


Hva sånn cirka spiser du i løpet av en dag?
Dette varierer fra dag til dag. Det kommer helt an på hvor sulten jeg er, og hva jeg har trent.

Eksempel hittil i dag

Frokost: Et glass med kaffesmoothie / banansmoothie – oppskrift her
Etter trening: En banan & proteinshake
Lunsj: 200 gram cottage cheese med syltetøy & kanel

Regner med at dette blir inntaket for resten av dagen

Middag: Laksesalat
Kvelds: Omelett med skinke, ost, løk

Småspising: Altfor mye brunost med honning / pistasjnøtter

Hvem var det som la din makeupen til bryllupet ditt?
Den la jeg selv. Jeg har kun dårlig erfaring med makeup-artister, og jeg turte ikke å la noe så viktig ligge i noen andres hender på dagen vår. Jeg kjenner meg selv best, og vet hva som ser best ut på meg, eller hva jeg trives best med. Jeg har skrevet om alt sammen, fra primer til mascara, det er bare å ta en titt under kategorien «sminke» til høyre her.

Her er jeg i full sving


Siden du spiser veldig lite karbohydrater, sliter du med den kjente acetonlukten som det blir skrevet om i forbindelse med lavkarbodietter?
Jeg har aldri hørt om denne lukten en gang jeg, men det høres ikke akkurat lekkert ut. Kan ikke si at dette er noe jeg er kjent med. Lars-Kristian sier hele tiden at jeg lukter blomster, så jeg velger å tro på han 😀

Hva jobber du som?
I dag har jeg bloggen som levebrød, noe jeg synes er utrolig morsomt. Bloggen er noe jeg bruker veldig mye tid på, faktisk kan jeg sitte foran skjermen i opp mot 11 timer hver dag. Dette inkluderer selvsagt å besvare mail, kommentarer og posting av innlegg. I tillegg er det noe med det mentale, jeg tror ikke det går ett sekund uten at jeg tenker på bloggen min, eller på dere lesere. Jeg jobber jo også i helgene, så jeg har utrolig mye å gjøre. Heldigvis er dette noe jeg absolutt elsker, og trives veldig godt med.

I tillegg jobber jeg som journalist hos side2.no, og synes det er utrolig morsomt. Jeg er også partner & skribent for femelle.no. Nok å henge fingrene i med andre ord.

Det ser ut som dere hadde et veldig eksklusivt bryllup, og jeg skjønner ikke hvordan dere klarer å få endene til å møtes. Nekter å tro at fotballspillere i Norge tjener så bra, og du er jo så ung. Tjener du godt?
Vel. Sånn tallmessig synes jeg at økonomi er og blir en privatsak, men jeg kan jo si at fotballspillere i Norge tjener ganske så bra. Den siste tiden har bloggen min gått utrolig bra også. På en god måned kan jeg tjene opp mot 100.000 før skatt, mens jeg på en dårlig måned 40.000. Dette er inntekter som varierer hele tiden. I tillegg tjener jeg selvfølgelig penger i jobben min som journalist hos side2 & hos femelle.no

Har du tatt tattoo, silikon, piercing eller noe lignende?
Nei, nei og ja. Jeg har piercing i navelen. Den tok jeg på 15-årsdagen min. Mamma var med og holdt meg i hånda, også gikk jeg på diskotek med magekort genser, og viste den til alle. Det var stort. Har enda ikke klart å kvitte meg med den. Synes det er så fiiint med et lite smykke der.

Kan vi få se bilde av deg med den sort & blå kjolen fra Jeane Blush?
Kjolen finner dere her

Husk å like meg på Facebook da, dere 🙂

175 kommentarer

 1. Hvilken str. har du i den blå kjolen?

 2. Sunniva

  Hei Caroline! 🙂 Håper du tar deg til til å lese dette

  Jeg vil bare si at jeg har stooor respekt for deg! Du er virkelig en person jeg ser opp til. Jeg er ei jente på 16 år, og hvis det noe jeg ELSKER her i verden, så er det å løpe! Jeg løper en del på tredemølle, og trives med det. Jeg har selvfølgelig noen dager med pause også. Kosthold er også noe jeg er litt opptatt av, og jeg synes det er viktig å tenke på hva man har i seg. Jeg har en normal kropp, og er innenfor normalvekten. Men likevel er det noen som skal rakke ned på meg, og fortelle meg at jeg er sååå tynn, og at jeg ovetrener og er syk i hodet. Spesielt jenter på min egen alder sier det. Dette er noe jeg har vært lei meg for i lengre tid, og av og til har jeg ikke hatt lyst til å fortsette med trening og riktig kosthold pga dette. Jeg synes det er så synd at folk skal oppfatte det slik, siden jeg faktisk ikke trener bare for å holde formen og for å holde vekten, men faktisk fordi jeg liker det og trives med det! Da jeg begynte å lese bloggen din, for et par-tre måneder siden, innså jeg at jeg faktisk kan drite i de som kritiserer meg. Fordi når jeg ser på hvordan du ser ut i dag, både utseendet og inntrykket jeg får av personligheten din (at du er glad og har masse overskudd), ser jeg at trening og riktig kosthold virkelig skaper nydelige mennesker! 🙂 Tusen takk

 3. Henriette

  Brudekjolen du hadde i bryllupet var så utrolig fin!:) Hvor fikk du tak i den, og brukte du lang tid på å bestemme deg for hvilken kjole du ville ha?? 🙂

 4. Så bra at du svarer utfyllende og godt på alle spørsmål, fortsett slik 🙂

 5. Martine

  Jeg bare kommentere her. Kjempegode, utfyllende svar!
  Men altså, jeg må bare si at jeg ABSOLUTT ville fortsatt å lese din blogg selv om du ble mammablogger. Du er mitt moteikon ved siden av Blake Livley og Mary-Kate & Ashley Olsen. Du overrasker hver eneste dag med interessante innlegg, og en positiv energi som gjør at jeg blir glad av å lese din blogg. Så keep up the good work! ?

 6. Kan du vise hvordan du lager sveisen på det øverste bilde? den er så fin! :))

 7. den acetonlukten som hun spurte om kommer fra kraftig nedbryting av fett, det lager et avfallsprodukt som lukter som aceton…… + at du får påvist ketoner i urinen. ikke bra.

  1. Fotballfrue

   Da kan jeg trygt si at jeg ikke er rammet 😉

   – C

   1. kristin

    for å i det hele tatt få ketoner i urinen og kanskje kjenne denne aceton-lukten så må du spise virkelig lite karbohydrater, ikke mer enn rundt 20 karbohydrater per. dag… noe som tilsvarer rundt et knekkebrød…. og med alt det hun lister opp at hun spiser + at hun sier at hun spiser flere bananer hver dag, så er hun langt fra det å oppnå ketose… du får ikke ketoner i urinen av å leve på et lavkarbo- kosthold…..:)

    kjempebra blogg forresten! Leser den så å si hver dag! Keep up the good work! :):):)

 8. Kjære søte Caroline.
  Her kommer gamlemor og «bryr» seg litt igjen…
  Du skjønner – jeg har et problem med at det bare BOBLER over inne i meg av og til, og da MÅ jeg bare få sagt hva jeg mener. Here we go:

  ER en del av dere lesere av fotballfrue.no virkelig så SMÅLIGE at dere sitter og jakter på ting dere kan «ta» Caroline på??
  Hva ER tullet med å slenge med leppa angående hennes inntekt? Dere tror vel ikke på ramme alvor at hun sitter å juger på seg en inntekt? Dere er klar over at ved å være i det offentlige rom på den måten Caroline er det, så innebærer det at «alle» vet hvem du er, og at arbeidsgivere osv OGSÅ kan lese bloggen?? Ergo ville det vært superdumt å lyve om ting da man har en av Norges største blogger! «Jukset ville vist seg» uansett 🙂
  Jeg beundrer deg fortsatt for den tålmodighet og respekt du har for disse som er ufine her, Caroline! (Om du banner og hiver ting i veggen der du sitter, ser jo ikke vi! ;P) Jeg tenker også at du har nok selvtillit og er så trygg på hvem du er og hva du har, at du ikke bruker krefter på å bry deg om slike!
  Stå på,jenta – du er gull! 🙂

 9. Therese

  Hei, hei! 🙂
  Syns du har en veldig fin og gjennomført blogg. Her kommer et litt teit spørsmål egentlig: Jeg lurte på hvor du har kjøpt den lysegrå, «baggy» buksen du bl.a har på deg på bildet der du forteller lengden på bena dine? Liker virkelig ikke å spørre om slikt, men denne var så utrolig pen at jeg rett og slett ikke kunne dy meg!

 10. hei,.. først vil jeg si at jeg elsker bloggen din 😀
  så lurte jeg på hvor du hadde kjøpt den rosa kjolen din ? 😀

 11. Sunniva

  Du er virkelig helt nydelig! Du ser jo bra ut uansett hva du har på deg! Elsker klærene dine, og bloggen 🙂 Stå på videre!

 12. JAAA, ville selfølgelig fortsatt å lest bloggen din viss du bloggen om graviditet og det å bli/være mamma ;D kjempekoselig viss du er villig til å dele det med oss… ! 😀 du blir bare mer og mer awesome du, piercing i navelen, digger det, gleeder meg til å gjøre det selv! Du passer kjempebra i bølger btw 😉

  -Meii95<3

 13. Christina

  Heisann!
  Jeg har vært fast leser av bloggen din en god stund nå, og kommer til å være det i lang tid! Du er virkelig en inspirasjonskilde for meg(og mange andre!)
  Lars er heldig, men det vet han nok sikkert veldig godt sjøl…hehe;)

  Men de tatoveringene han har på rygg og armer, tok han de etter å ha sett «Boondock Saints»?
  Jeg ELSKER de filmene…:D
  Ha en fantastisk uke videre!

 14. ÅÅ, elsker hvordan du løser spørsmålsrundene. Utrolig bra og utfyllende svar med bilder og greier 🙂 iiih!

 15. Lisa And.

  BRAE SVAR : )

  -kan du ha flere videoblogger?
  – kan du vise hvordan du lager frisyrer?

 16. Natalie K. Pettersen

  Ånei! Du fikk meg hekta på brunost med honning! Jeg måtte jo prøve det og gud så godt det er, hehe 🙂

  Vet ikke om du husker at jeg sendte deg en mail om hvordan du taklet å ha Hugo alene, i forbindelse med pomeranianvalpen jeg bestile, men tenkte bare jeg skulle si at alt går kjempebra nå! Elsker å ha en liten voffs å komme hjem til! 🙂

 17. Hei Caroline! 🙂
  Hvor har du kjøpt den kule magebuksen fra?? 😀

 18. Du skriver så bra og du er så utrolig pen at jeg får nesten dårlig selvtillit her jeg sitter! hehe.
  Du må gjerne hjelpe meg å gå ned i vekt. Hehe..

  ha en finfin dag 🙂

 19. JAAA, ville selfølgelig fortsatt å lest bloggen din viss du bloggen om graviditet og det å bli/være mamma ;D kjempekoselig viss du er villig til å dele det med oss… ! 😀 du blir bare mer og mer awesome du, piercing i navelen, digger det, gleeder meg til å gjøre det selv! Du passer kjempebra i bølger btw 😉

  -Meii95<3

 20. Aveiro är bara några av de pärlor som finns i Portugal. Klart att rekommendera för sommar semestern.

 21. Camilla

  Du må ha flere spørrerunder sånn som dette;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *