LadyGaga

Det ble en rød rumpekjole på meg, sammen med leopardskoene. Litt Gaga er det i hvert fall 😀 Den er SÅ tykk, så jeg kommer i hvert fall ikke til å fryse. Også får man verdens største rumpe i den. Hehe.

Veske

Kjøpte cupcakes fra Olea’s Cupcakes til jentene mine. Fortjener litt søtsaker på konsertdag ?

Nå fyker vi!

72 kommentarer

 1. Karoline

  Kos deg masse 🙂

 2. Kult antrekk 😀

 3. kos deg masse!! herlig antrekk 😀

 4. Kos dere så masse!!:D

 5. Hvordan kjøper man cupcake`n,er dt bare på nett kjører de hjem til deg,eller har de egen butikk??

 6. ehh. stor rumpe? fra hvilken vinkel. 😛

 7. Du passet den rødfargen utrolig godt 🙂
  For noen hærlige muffins, kos deg på konsert! 😀

 8. ehh. stor rumpe? fra hvilken vinkel? 😛

 9. Så fin du var, da! 🙂 kos deg masse!

 10. ragnhild

  du er sååååå heldig!! jeg har også lyst 🙁

 11. Misunner deg masse! Skulle bestille biletter, men det ble fort utsolgt! 🙁 De skoene du har på deg var knallfine! Gleder meg til å se hvordan konserten var. 🙂

 12. Wææ, hva skjer med bloggen din? Ser ingen av bildene dine, hverken i Safari, Firefox eller Google Chrome 🙁

  1. Siw Irene

   Hm.. Mulig Caroline skulle svart selv, men jeg ser alle bildene både i google chrome og safari og på iphone. Mulig problemet ligger lokalt på din maskin. Prøv og tøm midlertidige internettfiler på PC-en din, og restart PC-en din. Dersom ikke det hjelper må du se om du ser andre bilder andre steder… Kan være noe med innstillingene dine….

   1. S. Bjerk

    Har en splitter ny macbook pro, så jeg tviler stort på at det er noe feil med den. Har prøvd å restarte Mac’en også. Har ikke problemer med å loade noen andre bilder noe annet sted, såå.. 🙁

   2. Fotballfrue

    Så utrolig dumt at du har problemer med bloggen min 🙁 I dag også?

    – C

 13. Kos deg masse vennen! DET ER SÅ SYYYYYKT! har så lyst til å dra i dag også! FAEN ass!

 14. Hvor holder oleas cupcakes til ? har de butikk ? 😉

 15. hvorfor må vi kalle det cupcakes? er det ikke bare muffins? hva er i så fall forskjellen på en cupcake og en muffins med melis og pynt?
  God fornøyelse på konsert! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det brukes en helt annen type deig i cupcakes, kan sjekke det opp, men det er VELDIG stor forskjell 🙂

   – C

  2. Det er vanskelig for nordmenn å forstå forskjellen mellom muffins og cupcakes fordi norske muffins er en mellomting mellom disse. I USA har muffins grovere konsistens, har ofte deig basert på bl.a. olje og natron, har ofte større biter av frukt, bær, nøtter eller grønnsaker, og har en generelt tyngre deig, mens cupcakes har kakedeig som base med smør og bakepulver. En cupcake har stort sett frosting på toppen, og det er som regel en smørkrem – ikke melisglasur! 🙂

 16. Har hørt at den er veldig bra! Ser forresten fotballspilleren din på tv! 🙂

 17. iih, you look fab!!
  ett ønske; kunne du postet kroppsmålene dine? kroppen din er jo så nett og trent, og cm rundt for eksempel lår, legger, midje og hofter ville vært en utrolig motivasjon. gøy å ha noen å sammenligne seg med, nemlig!

  1. Jaa, helt enig! 😀

  2. Kathrine

   enig 🙂

  3. Jaa, vil vite det samme!
   Syns forresten du ser fin ut i hva som helst, jeg blir så misunnelig!
   Men unner det deg selvfølgelig 😀
   Du er helt nydelig Caroline!

   1. Tror ikke det er så ideelt for, Caroline. Dessuten er det farlig å holde på sånn. Vær fornøyd med den dere er. Hvorfor skal dere prøve å få en kropp som Caroline. Det er ikke naturlig for dere!

   2. Prøve å få en kropp som Caroline? Kanskje du skal lese det som står – DET ER TIL MOTIVASJON FOR ANDRE! Ikke akkurat vanlig å se trente jenter i dette landet, de fleste trener jo ikke litt engang. ‘Farlig å holde på sånn’? Ja, virkelig farlig å trene og ha bra kosthold ja. Er faktisk mulig å gjøre noe med kroppen om man ikke er 100 % fornøyd vettu.

   3. Siw Irene

    Må si meg enig med Nora….
    Caroline virker som er naturlig slank, men liker å trene.
    Dersom man ønsker å gå ned i vekt tren regelmessig og spis fornuftig.

   4. Hei dere som spør etter målene til Caroline:

    Å sammenligne seg på cm.mål med noen andre er ikke så sunt… Alle har forskjellige kropsfasonger, og noens «kroppsmål» er ikke mer riktig enn andres. Selvsagt, jeg tror alle ville hatt kroppen og målene til Caroline, men er ikke alle som kan få f.eks. en så smal midje som henne uansett om de følger trenings- og kostholdsplanen hennes aldri så lenge. Dette er fordi, trist som det er, noen er kraftigere av natur, mens andre er smale av natur, slik som Caroline. Ikke det at jeg vet noe om kroppen deres, men tenker på alle som leser denne bloggen, noen er sikkert kraftige og andre er tynne og mange midt i mellom. Samme med vekt og. Mange som er muskuløse har samme BMI som en som ligger på sofaen og stapper i seg potetgull fordi muskelmassen til den trente personen veier like mye som fettet til den andre, selv om de har helt forskjellig kroppsfasong.

    Bruk heller treningsplanen og kostholdsplanen til Caroline som motivasjon og fokuser heller på DERES kroppsmål, f.eks. hvis dere vil gå ned 1 cm rundt magen eller rumpa. Vær fornøyd med den centimeteren DERE har klart å ta av, og kjenn etter hvor stolt dere er av å ha nådd dere personlige mål=) «Det handler ikke om å passe inn i strammere jeans, men å passe inn i seg selv». Finn trivselsvekten DERES og vær stolt over kroppen dere, uansett hvilken fasong du har. Ble en liten digresjon på slutten der, men jeg synes det er så viktig å forstå at det ikke finnes noen fasit på «den perfekte kroppen».

   5. Fant du dette på Klara Klok? Les igjen du, å ha noe for motivasjonens skyld betyr ikke at man vil se eksakt lik ut eller prøver å se eksakt lik ut! Ingen har sagt det er en fasit, hva snakker du om?

   6. Cass: Nei, jeg skrev det selv faktisk;)
    Har sikkert misforstått, poenget mitt var bare at ikke alle kan fysisk få de samme kroppslige målene og da kan det være demotiverende hvis man trener og trener og ikke når de målene man vil. Da synes jeg det er bedre og måle seg selv og heller gå etter de målene. Men hva som motiverer er jo såklart forskjellig fra person til person, og hvis noen andres mål motiverer til å få drømmekroppen er det jo bare bra at man finner motivasjon i noe=)

 18. Er kjolen ifra HM? : )

 19. Haha, føler alltid jeg får stor rumpe i slike kjoler jeg og.
  Kos deg på GAGA konsert! 😀

 20. Kos dere masse :-DD

  Nydelig antrekk btw 🙂

 21. utrolig fint antrekk <3
  kos deg masse med dine venner 😀
  digger bloggen din 😀

 22. Åh, så fint!! Hvor er kjolen fra?

 23. Åh, nydelig kjole? Hvor er den fra? :):)

  1. mulig jeg er helt på jordet, men det ser ut som Bikbok. 🙂 nydelig hvertfall!

 24. Kjempefint antrekk? hvor er alt fra?

 25. Herregud for en nydelig kropp <3 Vet at du jobber hardt for den også 🙂 Kos deg på konsert!!

 26. Hvor har du kjøpt den røde kjolen din? Var veldig fin 😀 ????????????????

 27. Hei! Jeg digger bloggen din og deg så klart. Fast leser, men det er ikke ofte jeg legger igjen spor. Jeg ville bare spørre om det var mulig for deg å angi klokkeslett for når du legger ut siste innlegg, man kan gjøre det via innstillinger, vet ikke om du ønsker å angi tid eller ikke(?) Men jeg hadde virkelig satt pris på det. Jeg må lete meg fram til når du ga siste innlegg. Og en annen ting som bør vites. Du er super menneske. Love & care<3

 28. Hei! Lurte på om du kunne ha skrevet noe om hvilken shampo/balsam du bruker. Du har utrolig flott hår!! Selv sliter jeg med veldig slitt hår pga. rettetang.. Håper du koser deg masse på konserten!! 🙂

  1. halvparten av det håret hun har på hodet er exstension 🙂 du kommer dessverre ikke unna slitt hår på noen annen måte enn å klippe det av. Det finnes ingen vidundershampoer. En gang slitt, alltid slitt 🙂

   Btw: kjempe fin outfit! Og de cupcakene ser sååå gode ut (L) kos deg masse 😀 <3

   1. hun har svart på dette i spørsmålsrunde, del 1..

   2. Rød shampo fra elvital og kuren fra sheer blonde 😉

  2. Siw Irene

   Sakset fra Spm runde:
   Hvilke hårprodukter bruker du?
   Jeg bruker den røde shampooen fra Elvital, og hårkuren for blondiner fra John Frieda – Sheer Blonde. Den er helt fantastisk! Tre ganger i uken sitter jeg med håret inntullet i både hårkur & håndkle, med en deilig kopp te mellom hendene, mens jeg jobber foran dataen. Effektivt på alle måter. For å få glans, bruker jeg en kokosolje fra Bodyshop, og et serum fra L’oréal som heter absolut repair. Hårsprayen jeg bruker er fantastisk, og kommer fra schwarzkop – Got2be.

 29. Hei!

  Hvor har du kjøpt den røde kjolen????
  Veldig fin på deg! 😀

 30. Håper du koste deg søta <3

 31. Nydelig og stilig som alltid!!

 32. Marianne

  Ville bare legge igjen et spor! for det er sjeldent jeg gjør, selv om jeg er inne vær dag, og noen ganger flere ganger om dagen! Jeg setter stoor pris på bloggen din, jeg elsker den. Den gir så mye!
  Lurte også på hvor du får Cup-Cakes’ene? Henter du dem i en butikk i Oslo(ellr hvor?), eller får du dem ‘levert på døra’? 🙂 De så rett og slett utrolig gode ut!

  -Takk for at bloggen din er til! Den er fantastisk, bare så du vet det! Jeg har lest alt om alt! :-))

  1. Ja lurer på det samme, er det liksom butikk? Og hvis de leverer de på døra, er det sånn at du må bestille de i god tid før eller hvor lang tid tar det før de kommer? xD

 33. Går ut i fra at kjolen hennes er fra Bik Bok. Ser skremmelig lik ut min, bare jeg har den i svart 🙂

 34. Nydelig kjole:)
  Du kledde den!

 35. Kos deg på Gaga! Var på konserten igår, det va kanonbra!! 😀

 36. stor rumpe? på deg? sorry men, NEI..I don’t see it at all

 37. jeg så deg i Spektrum!! Du danset og sang hele konserten… hehe!

 38. Hei, så deg og par venninder i dag på lady gaga dere satt rett foran oss:) Så ut som dere koste dere like mye som oss, dansa og lo :):) Er innom her hver dag og leser og tenkte det var på tide å legge igjen en komentar! 🙂 Må bare få si at du er kjempepen, og virker som om du har beina godt plantet på jorda 🙂

 39. Du var kjempeflott:) Og muffinsene så utrolig gode ut.

 40. Trodde du kanskje skulle bruke en gæærn eller kul skinnjakke sammen med de gæærne lady gaga feelingsene skoene! og noen ringer og en kul topp! fikk ikke sånn kjempe lady gaga følelse av antrekket der. Men ha en super kveld!

 41. cupcakes er herlig!

 42. Så fin 🙂 Som alltid 🙂 Cupcakes’ene så råågode ut! Håper du hadde en fin kveld 🙂

 43. Linn 1984

  «verdens største rumpe»… Det får sikkert dine unge lesere med normal kropp til å føle seg ekstremt overvektige, når du som er så ekstremt tynn synes at en så liten rumpe som du selv har er «verdens største». Fin blogg ellers.

 44. Veldg fint antrekk, og sykt kul veske! Olea’s cupcakes ser så gode ut. Bra at du reklamerer litt 🙂 Heldig som var på konsert!

 45. Fin kjole 🙂 Skoene var dødsfete!!! Hvor er de fra?

  1. Fotballfrue

   Nelly 😉

   – C

 46. Jeg var på konserten selv, helt syk! Lady Gaga er så utrolig talentfull!

  De som satt rundt oss var også veldig sånn at vi skulle sitte stille, men hallo!
  Det går jo ikke ann! 😀 Selvfølgelig skal vi stå eller hoppe når selveste Gaga sier det! 😀

 47. VERDENS STØRSTE RUMPE? du har jo ikke rumpe jente ……………………

  1. Fotballfrue

   Haha! Jeg har skikkelig sprettrumpe, det har jeg alltid hatt. Så da får du se litt nærmere etter, tror jeg.

   – C

 48. Ikke heng dere opp i rumpekommentaren:-) Jeg har heller ikke stor rumpe, men i slike tighte kjoler fremheves den jo veldig og man føler selv at rumpa popper skikkelig ut. Noe som den også gjør:-). Det betyr ikke at man syns den er stor eller feit:-) Jeg tviler sterkt på at Caroline syns hun har gedigen rumpe. Dersom man ikke kan lese en blogg uten å henge seg opp i kroppsfasongen til vedkommende som skriver den, så burde man finne andre aktiviteter å drive med. Det er ikke et mål i seg selv at alle skal se like ut;-)

  Ser at det var noen som ønsket at C skulle skrive målene sine ned. Det syns jeg er ganske sjokkerende og det håper jeg virkelig ikke hun gjør….

 49. f1SO9t lhrccfsgbndx, [url=https://szimoewpcmhc.com/]szimoewpcmhc[/url], [link=https://iboatfhudyaq.com/]iboatfhudyaq[/link], https://tjnqbnhgdpal.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *