Årets første smak av jul

Ja, så kom jula til hovedstaden i oktober i år også. De har allerede fylt på med julebrus og pepperkaker på nærbutikken, og selv om jeg synes det er pinlig tidlig, har jeg denne gangen bestemt meg for å omfavne godene, i stedet for å overse dem. Nå sitter jeg altså her og knasker på årets første pepperkake, og det føles egentlig veldig bra. Jula er absolutt min favoritthøytid, og den eneste grunnen til at jeg ikke flykter til sydeligere strøk allerede i september.

Pepperkaker til forrett er ikke hverdagskost, men siden det er lørdag, er det meste lov. I ovnen står lasagne ala Caroline, dvs. med squash i stedet for pastaplater i Dolmio sitt Lasagne Kit. .

. . og i sofaen er guttene mine (Ronaldo trives best på gulvet)

Og dere, det beste av alt; i skapet ligger konsertantrekket mitt klart. Så nå kan morgendagen bare komme. Jeg skal stå opp grisetidlig, trene og vaske leiligheten, før jentene mine kommer. Men før den tid venter kjærestekos og lørdagsfilm. Håper dere har en like deilig lørdag som meg, med pepperkaker og julebrus ?

48 kommentarer

 1. Hei! Jeg skal også på konserten i morgen, og er kjempeusikker på hva jeg skal ha på meg. Kan du si hva du skal ha på, slik at jeg får tips? Er det betjent garderobe til å henge fra seg jakker?

  🙂

  1. Det var ikke betjent garderobe på konserten i dag hvertfall, så da er det nok ikke det i morgen heller!

 2. hvis det er gredder ost (gred ost?) du har på topen av lasagnen, er ikke det bra smelteost 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er ikke det? Det er vanlig ost. .

   – C

 3. Hei igjen:)

  Nå digger jeg deg mer enn noen gang! julebrus er årets høydepunkt – så hvorfor skal man bare klage over at jula kommer så tidlig i butikkene? VI VINNER JO PÅ DET:)

  Sist jeg skrev en kommentar til deg, så klaga jeg veldig over meg selv, og at ting ikke var så bra. MEN, nå har jeg fått meg jobb, lagt om kostholdet mitt, og begynt å trene, jeg har også veldig god kontakt med pappaen til barna mine – så kanskje ting ordner seg igjen! 🙂 Tenkte bare jeg skulle si det!

  Håper du får en flott kveld Caroline! 🙂

  1. Man vinner ikke på at julevarer kommer til butikkene sent i september nei. Det ødelegger. Julen er i desember, butikkene skulle ikke fått lov til å selge noe som har med jul å gjøre for november.

   1. Huff, glad jeg ikke er like negativ som deg lenger 😉

 4. du må ha på deg leopard skoene! Skikkelig gaga!!:)

 5. så koselig! men jula er ikke en årstid, er det ? :):) er det ikke mer en tradisjon?

  1. Fotballfrue

   Høytid 😉

   – C

 6. Ha en fin kveld, og kos deg på konserten i morgen 🙂

 7. Hehe! 😀 Herlig bilde av hunden! 😀

  Og det er jo en grunn til at slikt kommer tidlig, fordi folk kjøper det! 😛

 8. hvor mye betalte du for den militærgrønne parkasen din? :)) den er forresten veldig fin !

 9. Skal prøve å lage lasagne med squash. Høres godt ut. Hva slags ost har du på toppen?

 10. jeg elsker jul !!!! elsker og bo i london for her pyntes d for fullt snart og vi kan pynte treet fr 1 des uten og vaere tullete. jeg har rett og slettfull jul en hel
  mnd i leiligheten og jeg elskerd! pappa kommer snart og da blir d dahls julebrus paa meg!! kos deg masse;)

 11. Kos deg masse på konserten imorgen !

 12. Så på butikken isted at de hadde fått marispangriser! DET er for tidlig! =/

 13. Så søtt bilde 🙂 jula er den beste høytiden , med venner og familie 🙂

 14. Du er så imponerende flink til å trene. Kos deg i kvled og kos deg på GAGA konsert!!! Digger den dama.

 15. Jeg og kjæresten sitter i dobbelsengen med sjokolade, Irish coffee og Breakfest at Tiffany’s (ikke favorittfilmen til han, men han aksepterer den siden han fikk veldig mange timer til å leke seg med bilen istad)

  Pepperkake og jul er det deiligste i verden! Kos dere 🙂

 16. Kan du vise oss konsert antrekket ditt? 😀 Jeg skal også på Gaga i morgen, og har ikke heeelt bestemt meg for hva jeg skal ha på meg :S

 17. hehe sjekk Hugo da 😉 Genial stilling han ser såå cool ut 😀

  Jeg syns jula kommer alt for tidlig.. Men sverger på at her var det jul i butikken allerede i september! Men vanskelig å holde seg unna når det først er kommet da…

  Have fun på GAGA konserten i morgen 😀 Misunner deg!!!!

 18. Christina Damayanti

  åh, så utrolig fristende pepperkaker ble nå!
  håper du får en kjempekoselig kveld sammen med familien din!
  husmor- Caroline:)
  squash istedet for pastaplater var forresten genialt! Herlig!

 19. Hvilken butikk er det som allerede har fått frem pepperkakene?? Også mine favorittpepperkaker <3<3 Nååh håper du svarer for jeg er gravid og superfysen på pepperkaker, hahaha 😀 Jeg er innom både Rema 1000 og COOP regelmessig og sjekker men der er det ikke noen ennå 🙁

  1. Fotballfrue

   Kiwi 😀

   – C

   1. Takk 😀 Da blir det Kiwi på meg i morgen hehe 🙂

 20. så koselig! 🙂
  jula er absolutt den beste høytiden! kos deg masse videre og ha det gøy på konserten! 🙂

 21. Du har innspirert meg til å gjøre noe jeg burde gjort for evigheter siden, TRENE! Jeg trenger derfor litt tips om treningsmusikk som gir energi og er motiverende.. du har lagt ut sån top 5 lister før som jeg liker veldig godt, og jeg spør derfor deg, finner ingen andre bloggere med like god musikk smak og trenings motivasjon som du har… og du har en urettferdig fin kropp!

  1. Caroline har utrolig fin kropp, men ikke urettferdig! Hun fortjener den fine kroppen sin, fordi hun trener og tar vare på den! Jeg er veldig fornøyd med min slanke og veltrente kropp, og blir sur når folk sier det er urettferdig! Kroppen er det ærligste måleinstrumentet på livsstilen vår! Og pepperkaker, julebrus og skjokolade er noe man kan unne seg med verdens beste samvittighet om man også trener 😀

 22. Det høres skikkelig koselig ut. Skulle ønske jeg også kunne kose meg ikveld, men desverre har jeg vært innesperret hele uken pga skade i kneet, så her er det bare rehabilitering. Ennå en uke med hjemmesitting venter, før stingene skal av. Prøver på å spise sunt,siden treningen må utebli. Har du tips til hvordan holde seg i form når man ikke kan bevege kneet skikkelig?

  1. Du kan spise noen pepperkaker selvom du er på rehablitering, vel. Godt på lørdagskvelden ;P

 23. åh herregud så søtt bilde 🙂

 24. Neiaaa. Ingen jul før desember!

 25. Kos deg masse på konsert da 🙂 Ahh, gleder meg til lykkerusen som sprer seg rundt i kroppen min når den første pepperkaken konsumeres!! Slår aldri feil 🙂

 26. Kos deg på konserten i mårå!! 🙂

 27. Det siste bildet var helt fantastisk herlig!

 28. har du virkelig så perfekt liv?

 29. Hei Karoline;-) Ville bare si att du må glede deg masse til konserten i kveld.. Jeg var der i går, og den var helt rå! For ei dame, jeg er fortsatt i Gaga rus;D

 30. Ahh! De pepperkakene fra Sætre i sølvboksen er de beste (utenom de man lager selv så klart) 😀
  Også får man jo en fin matboks når man har spist opp 😉

 31. Jeg var på Lady Gaga-konserten i går! Det er det villeste jeg har vært med på, gled deg!! 😀

 32. Jeg var på Lady Gaga-konserten i går kveld! Det er det villeste jeg har vært med på, gled deg! 😀

 33. Herrejesus så utrolig slitsomt det må være at folk pirker og klager over hver minste detalj. Hvorfor gidde å henge seg opp i slike usaklige ting? Kjenner jeg blir provosert.

  Haha, så skjønt det siste bildet var. Ordentlig herlig!

 34. hvorfor har han en hebraisk tatovering, og hva betyr det? :p

  1. Fotballfrue

   Han har en hebraisk tattovering som handler om et bibelvers, og siden bibelen opprinnelig ble skrevet på hebraisk valgte han dette. Det står «Tro, håp og kjærlighet.»

   – C

 35. Herlig med pepperkaker da. Så skjønne de i sofaen var, hehe.

 36. Cecilie Maria

  Haha, så fantastisk skjønne de er der de sitter i sofaen 🙂 Cute!

  Og lasagne med squash hørtes slett ikke dumt ut. Du er en luring, du!

  Kos deg masse, masse på konsert i dag!

 37. Jeg er helt enig i det med at jula er en fantastisk høytid, og min favoritthøytid også : D Jeg gleder meg som et lite barn!! Jeg lurte på om du kunne lage noen videoblogger? Om sminke eller andre ting (du kan bestemme selv) : D

 38. HAhahHa 😀 sykt morsomt bilde på slutten der 😀
  Blinkskudd ;D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *