Svar på spørsmål del I

Hvordan fridde Lars-Kristian?
Han gikk ned på kneet i snøen, med skjelvende stemme og ringesken opp ned. Jeg var klissvåt og han var enda våtere. Vi hadde nettopp hatt snøkrig. Jeg sa ja, også gråt vi litt, før vi la oss på magen og kikket ut over hele Oslo. Alt skjedde på takterrassen her vi bor.

Hva er det mest romantiske Lars-Kristian har gjort, sett bort fra det å fri?
Ja. Han kan hvis han vil! Det mest romantiske han har gjort, bortsett fra å fri, må være den gangen jeg kom på jobb, og skulle åpne vesken min. Der lå det femten små lapper, hvor han hadde skrevet alt han elsket ved meg.

Selvfølgelig tok jeg vare på alle lappene

Hvordan vet du at Lars-Kristian er den rette?
Når du møter den rette, bare vet du det. Alt føles nesten litt for godt til å være sant, og du kan ikke forestille deg et liv uten denne andre personen. Det er en helt fantastisk følelse, som jeg unner absolutt alle. Selvfølgelig vil det komme utfordringer og onde dager, men det er jo tross alt dette som styrker et forhold. Det er da vi må vise at alt kan ordnes opp i, at vi kan snakke sammen og løse ting. Egentlig er jo hele livet en utfordring, også i ekteskapet. Det gjelder bare å finne den riktige veien, og vise hverandre viljen til å leve sammen.

Hvilke hårprodukter bruker du?
Jeg bruker den røde shampooen fra Elvital, og hårkuren for blondiner fra John Frieda – Sheer Blonde. Den er helt fantastisk! Tre ganger i uken sitter jeg med håret inntullet i både hårkur & håndkle, med en deilig kopp te mellom hendene, mens jeg jobber foran dataen. Effektivt på alle måter. For å få glans, bruker jeg en kokosolje fra Bodyshop, og et serum fra L’oréal som heter absolut repair. Hårsprayen jeg bruker er fantastisk, og kommer fra schwarzkop – Got2be.

Hvilke programmer følger du med på?
Jeg er kanskje verdens dårligste TV-titter. Jeg har rett og slett ikke tid til å følge med på TV, ikke har jeg noe særlig stor interesse av det heller. Men, dataen er en god ting å ha. Der ser jeg programmer som Sex&Singelliv og Gossip Girl når jeg har tid. Og tid har jeg ofte i februar, når Lars-Kristian er på treningsleir. Jo, også elsker jeg Family Guy! Det er priceless!

Hvor ofte blir du sponset?
Jeg får ofte tilsendt produkter, litt annenhver uke, men det er sjelden jeg blogger om disse produktene – med mindre det er noe som er av både min og deres interesse. Ellers har jeg et samarbeid med Coverbrands, som går ut på å omtale et produkt for dem én gang i uken. Dette er produkter jeg har testet over en viss periode, slik at jeg kan gå god for produktene. Jeg ønsker ikke å assosieres med produkter som ikke er bra, eller markedsføre produkter som jeg ikke selv bruker eller ville ha brukt.

Hva er ditt beste barndomsminne?
Å! Barndommen min ? Den er rett og slett så fantastisk, at det er umulig å velge et spesielt minne. Jeg har verdens beste foreldre, som har tatt med meg og søsteren min rundt (nesten) hele kloden, så jeg har utrolig mange, gode reiseminner. For eksempel da vi var i California, da vi var i Florida, eller da vi var i Bahamas. Eller alle gangene jeg og storesøster lekte sammen, valgte hver vår film på fredagene, fordi jeg ville se Mumitrollet, mens hun ville se noe amerikansk kliss – som jeg ikke skjønte så veldig mye av da jeg var fem.  Eller alle gangene vi satt bak i bilen, og sang «kanskje kommer Kongen» så høyt at mamma og pappa nesten mistet hørselen.


Har du lyst på barn, og i så fall når?
Det er klart jeg har lyst på barn, men jeg vet ikke når. Alt jeg vet, er at jeg gjerne vil ha litt «alenetid» med Lars-Kristian, før vi setter et liv til verden. Det er ikke til å stikke under en stol, at et barn vil kreve mye, og det betyr mindre tid til oss to. Jeg vil pleie kjærligheten vår, før vi blir bundet til en tredjeperson. Vi har jo bare vært sammen i 3.5 år, så jeg føler at det er mye mer bare vi to bør gjøre sammen, før fokuset blir noe helt annet. Når det er sagt, legger vi ingen plan om når det er aktuelt å få barn. Det vil helt sikkert aldri føles helt riktig, så sånn sett får vi se hva tiden bringer.

Har du noen favoritt gutte – & jentenavn?
Mitt absolutte favorittguttenavn er Ola. Jeg synes det er så norskt og fint. Eller så liker jeg Sander. Det fineste jentenavnet er Leah. Før var det Eline, men siden jeg kalte Babyborndukka mi for det, har det liksom ødelagt alt. Hehe 😀

Har du sesongbillett til kampene på Åråsen, eller kjøper du billett hver gang du er på kamp?
Jeg slipper heldigvis å kjøpe billett. Jeg har fått to sesongkort

Hvor ofte renser du huden din, og hvilke produkter bruker du?
Jeg renser huden min morgen og kveld. Uansett om jeg står med den ene foten i drømmeland, skal sminken alltid av. Ellers får jeg angst, og mareritt. Er kjempeglad i sminkeserviettene fra Simple, men bruker også produkter fra Dermalogica & MD akkurat nå. Les mer her og her. Ellers fikk jeg akkurat tilsendt noen nye produkter fra Coverbrands – Ole Henriksen, som jeg gleder meg til å omtale. De lover veldig bra hittil.


Hva er din ærlige mening om kroppen din?

Oi. Jeg er vel som de fleste jenter, tenker jeg. Kan ofte stirre på mitt eget speilbilde, og ikke like det jeg ser i det hele tatt. Finne feil, rakke ned på meg selv. Andre dager kan det være helt motsatt, og jeg kan ta meg selv i å faktisk være ganske fornøyd. Vil det ikke alltid være sånn? Det viktigste er at du har flere gode dager, enn dårlige. Også er det selvsagt viktig at kjæresten din synes du er hot. Det er mer enn et superkompliment, spør du meg.

Hva er dine topp 5 must haves i sminkeveska?
Mascara, concealer, primer, mineralspray & lipgloss.


Hvor henter du motivasjonen, og energien din fra?
Energien min kommer helt klart fra treningen. Du vet, når du trener frigjør du endorfiner, og endorfiner gjør deg glad. Når jeg er glad, har jeg tonnevis med energi. Ellers er jeg flink til å spise riktig, og ta vitaminene mine, drikke masse kaffe og red bull. Ellers må jeg si at tiden motiverer meg. Alt jeg skal rekke i løpet av 24 timer. Jeg blir også forferdelig motivert av å tenke at hver gang jeg ikke trener, er det en annen som gjør det, en som kanskje tar meg igjen, og blir bedre.


Hvor mange timer trener du i uka?
Dette varierer veldig. Dersom jeg løper en hel klokketime, tar det gjerne en halvtime med styrketreningen etterpå. I tillegg går jeg ofte frem og tilbake. En dag kan jeg være på SATS i 45 minutter, mens en annen dag kan jeg bruke to timer. I dag var en to-timers dag, men det er fordi jeg fortsatt har vondt i låret, og bruker litt ekstra tid på ting. Denne uken tror jeg derfor det fort kan bli ti timer, mens forrige uke kun var fire. Neste uke blir det kanskje seks?

Spiser du bare sunn mat?
Nei! Er du gal. Det gjør jeg absolutt ikke. Jeg elsker for eksempel lakris, det vet de fleste fra før av. I tillegg blir jeg så fristet når vi er på Kiwi, og det ligger både Fox, Rox og Nox ved kassen. Dersom jeg er ute på byen, blir det fort en syndene tur innom kebabsjappa på hjørnet. Kanskje dagen derpå også. Lars-Kristian er glad i taco, og det er ikke alltid så sunt, men det velger vi helst i helgene. Jeg prøver uansett å finne en fin balanse. Spiser jeg sjokolade på en tirsdag, kan jeg kanskje la være på lørdag? Jeg vil jo helst være sunn hele tiden, men det går ikke i min verden. Litt sukker må kroppen ha. Til tider må den ha mye også.

Kan du fortelle litt om rutinene deres med Ronaldo og Hugo?
Vi går tre turer hver dag. Den første finner ofte sted klokken åtte på morningen. Så får de frokost. Deretter  leker vi kanskje litt, ellers så elsker de å leke med hverandre. De får en tur igjen når klokken er fire – fem, så får de middag. Derette følger en liten luftetur før det er sengetid. De har egne senger og skåler med vann på gangen, så der sover de hver natt. Jeg skulle gjerne hatt dem i sengen min, men Lars-Kristian er litt streng på akkurat det. . Dessuten foretrekker Ronaldo å sove på gulvet. Hugo er mer en sengehund.

Var Hugo og Ronaldo med i bryllupet?
Ja, det er klart! I hver sin finstas.

Hvilken linje gikk du på videregående?
Jeg gikk allmennfag. Hadde planer om å bli lege, så jeg tok de fleste realfagene.

Hva slags parfyme bruker du?
Lolita Lempica, og to stykk fra Escada; sommerduften er alltid et must, i tillegg til magnetism.


Jeg leste på en blogg for en tid tilbake, at noen opplevde deg som overlegen da de møtte deg. Hvordan stiller du deg til dette?
Jeg synes det er utrolig trist at noen fikk denne oppfatningen av meg. Helt ærlig, skjønner jeg ikke at det er mulig, jeg er absolutt ikke en overlegen person. Jeg er veldig imøtekommende og pratsom, og tenker aldri høye tanker om meg selv. Jeg synes alltid det er hyggelig med blogglesere.
Her har dere hendelsen:
Jeg var på mitt første jobboppdrag for side2.no, ute på sak hos kreftforeningen. Min nye kollega var med meg, for å se hvordan jeg jobbet. Min jobb var å prate med en make-up artist, fordi vi ønsket å lage en sak på hvordan det er mulig å skape glød, uten å ta solarium. Da vi satte oss ned på et bord for å starte intervjuet, var vi alene. Jeg var faktisk ikke klar over at det var bloggseminar denne lørdagen, de hadde helt sikkert pause da vi startet. Jeg noterte, og sminkøren fortalte, og til slutt følte jeg at jeg hadde fått nok stoff til å kunne skrive en sak. Da jeg takket for interjvjuet, oppdaget jeg plutselig at det var proppfult av mennesker rundt oss, og da en av de kommenterte skoene mine, ble jeg veldig paff, men smilte og sa tusen takk. Jeg skulle til og reise meg opp, fordi jeg tross alt var på jobb, og kollegaen min ventet på meg. Det neste vi skulle gjøre, var nemlig å følge med da sminkøren la make-up på en av deltakerne, for å ta og bilder, og notere. Før jeg rakk og reise meg, var det en som sa at hun leste bloggen min, og lurte på om hun ikke kunne ta bilde med meg. Selvsagt kunne hun det! Jeg stilte opp på bilder, også dukket det opp ti til som også ville ta bilder. Jeg syntes det var kjempehyggelig, og stilte opp på alle sammen, smilte og var hyggelig, men kanskje litt utilpass, i og med at jeg var på min aller første jobbdag, og ønsket å gjøre et godt inntrykk. Jeg hadde derfor ikke tid til å prate, siden jeg skulle sitte og notere hva sminkøren gjorde. Jeg satte meg derfor litt på siden, og fullførte jobben min. Også dro vi da vi var ferdige.
Jeg forstår ikke hva som er overlegent med dette. Jeg stilte opp på bilder, smilte og var hyggelig. Det eneste var at jeg ikke var så veldig pratsom, i og med at jeg var på jobb. Jeg hadde håpet at dette var noe alle hadde forståelse for, men det var det altså ikke.

Opplever du noen ganger at folk glaner, fordi du går i høye hæler hver dag? Er du ikke redd for virke litt bertete?
Overhodet ikke. Dersom folk glaner, får de bare glane, det bryr jeg meg fint lite om. Om Norge er klar for høye hæler eller ikke, har ingenting med meg å gjøre. Jeg går med det jeg føler er riktig der og da. Det nytter ikke å tenke på hva andre synes og mener hele tiden. Da kan man like gjerne gå å legge seg, eller sitte hjemme og sutte på tommelen.

81 kommentarer

 1. Så sinnsykt bra og utfyllende du svarer på alt. Jeg skulle ønske jeg var like flink til ALT, som som deg…
  Du er heldig! 😀

 2. Gode svar! Likte veldig godt svaret på det siste spørsmålet. Jeg elsker å gå i høyhelte sko, men i Norge synes jeg det lett kan bli litt «jantelov». Det er mange som sender stygge blikk, SÅ unødvendig og frekt. Men man må vel bare la vær å bry seg om de personene.

  Må bare legge til at du har sykt bra klesstil og veldig bra blogg! Fortsett sånn 🙂

 3. jeg digger deg! 🙂

 4. Kjempe gode svar! Barndommen var søt å lese om. Også likte jeg siste spørsmål, he-he. Du er flink til å svare, Caroline! 😀 <3

  Ha en god kveld videre! 😉

 5. Må bare spørre om en ting. Du behøver ikke svare hvis du ikke vil;)
  Er du eller Lars Kristian kristne?
  Syntes dere virker som noen veldig bra forbilder!:)

 6. Veldig bra svart 🙂 Men det spørsmålet om høge hæla synst eg var litt rart. Er jo ikkje unormalt å bruke sko med høge hæla, vel?

 7. ååh 😀 jeg og storesøsteren min sang også «kanskje kommer kongen» på bilturer til mamma og pappa nærmest ble døve. haha, derfor ble jeg litt trist da den ene av de døde før i år : /

 8. Den brudekjole er så fin! Nesten synd man ikke kan bruke den oftere :p

 9. Må si at du er utrolig flink til å svare utfyllende, ærlig og godt på spørsmålene du får! 🙂 Jeg leser sjeldent svar på spørsmålsrunder på blogger, rett og slett fordi de er totalt uinteressante og dårlig besvart – men nå ble jeg positivt overrasket gitt!

 10. Haha, digger svaret på det siste spørsmålet!! Og digger selvsagt deg 😀

 11. Bra svar 🙂
  Digger bloggen din caroline!, Du er absolutt blitt mitt forbilde & jeg går innom bloggen din hver dag, opptil flere ganger 😀
  klem.

 12. Du er sååå søt på det bildet fra du var liten, ha ha 😀 elsker det bildet like mye hver gang jeg ser det!

 13. kaltrina

  du er perfekt!
  skjønner ikke hvordan du klarer å være så pen altsåå – du er naturlig pen og «sminke»pen! haha <3
  liker svara dine og lykke til videre med alt! 🙂
  første gang jeg skriver på fotballfrue.no men har skrivd før på blogg.no da;) men fortsatt så er du superflink med å blogge og holde deg vakker 24/7! 😀

 14. liker spørsmålsrundene dine 🙂 du svarer så ærlig og fyldig 🙂 litt teit det siste spørsmålet, men jeg tror du hadde glitt rett inn i en storby som New york eller London, blant alle fashionistene (??) 😉

 15. NEINEINEI! du kan ikke kalle en evt. gutt for OLA!? HALLO?! Fashionkidden Ola!? NEINEINEI! hahahha <3

  1. Fotballfrue

   Joo! Haha 😀 norske ola med mariusgenser 😀

   – C

   1. ååå, han kommer til å bli den søsteste gutten ever! 😀
    Må virkelig takke deg Caroline, takket være deg har jeg blitt inspirert og motivert til å legge om livsstilen min! jeg har nå gått ned 10 kg siden sommerferien, og det føles utrolig deilig! Endelig er har jeg en slank, sunn kropp som jobber med meg og ikke mot meg, om du skjønner? hehe 🙂 Kostholdet består nå av mye proteiner og grønnsaker. Tenk at håret mitt har vokst hele 12 cm på under 4 mnd! 😮 nå har jeg lange blonde lokker (akkurat som deg, hihi) Du har inspirert meg til å ta vare på meg selv, og invistere tid i meg selv! Venner og folk rundt meg kjenner meg ikke igjenn! så tusen takk Caroline! takk for at du er ett sunt forbilde, oppmuntert til trenning og en sunn livsstil! Trodde aldri jeg skulle passe en jeans i størrelse 34! (gikk fra størrelse 40 til 34)
    Du er en utrolig nydelig jente på alle måter! å er min store insperasjon! elsker bloggen din! å beunderer deg utrolig mye!
    -ida

 16. Vilken vacker bröllopsklänning 🙂 Jag gillar också escada parfymerna, mina favoriter 🙂

 17. Digger deg 🙂

 18. You go girl!! ;D <3

 19. Hei! kan du vær så snill å svare på noen spm ang hair extensionen din?

  Hvilket merke/type har du nå?
  lengde?
  er dette noe du anbefaler? sitter det bra?

  Hanne:)

 20. Utrulig gode svar, kjempe spennende å
  lese. Masse ros til deg, Caroline! 🙂

 21. Bra svart 🙂

 22. Hudproduktene til Ole Henriksen er GULL. Selv kjøpte jeg on-the-go (?) rens etter anbefaling fra Min-mote Mari, fantastisk!! 🙂

  Lykke til videre!

 23. Hvor har du kjøpt primeren på bildet ovenfor?
  Digger forresten bloggen din.

 24. VeraLinea

  Digger at du blogger så ofte! Jeg har et spørsmål jeg VIRKELIG lurer på, jeg vet det er forsent, men jeg har lurt leeeeenge på det! Når legger du deg? Jeg får et inntrykk av du legger deg klokka 9 tiden. Eller elsker du å være lenge oppe?

  Du er kjempe grei om du svarer 😀 <3

 25. Elsker selvtilliten din, Caroline 😀

 26. DIGGER at du i motsettning til andre bloggere, svarer utfyllende! en fryd å lese! digger deg caroline 🙂 du er faktisk borbildet mitt

 27. Wow, nå ble jeg positivt overrasket! Du svarer så godt og utfyllende på spørsmålene dine, ikke kjedelig å lese i det hele tatt! 🙂

 28. Liker både deg og bloggen din og alt det der 🙂 leser den faktisk hver dag og ofte flere ganger dagen.
  men ble litt overrasket nå, trodde du brukte sikkelige produkter til håret ditt! Hvertfall frisørprodukter.
  Det du bruker er jo bare noe dritt, du vet det sant? hehe
  jaja, men kan ikke nekte på at du er fin på håret hvertfall 🙂

  1. Fotballfrue

   Det sier bare meg at frisørprodukter er sløsing av penger 😉

   – C

   1. Karoline

    Såå enig, Caroline!

   2. Haha, touché, cs. Forøvrig enig med Caroline her. 😉

   3. Sløsing av penger vil jeg ikke påstå..
    Selv har jeg krøller og har alltid hatt et veldig flisete, ødelagt og tørt hår, uansett hvor ofte jeg kurer, vasker eller klipper og hvor lite jeg gjør for å ødelegge det. Jeg har aldri gjort noen verdens ting for at det skulle se så ødelagt ut som det gjorde før. Etter jeg kjøpte meg skikkelige produkter fra frisør, har jeg fått silkemykt, glansfullt og nydelig hår..
    Sløsing? Absolutt ikke…

   4. Fotballfrue

    Det kommer nok an på hårtypen. Jeg har veldig sterke hårstrå ,så for meg spiller det ingen rolle 🙂

    – C

   5. Det at håret ditt er så fint (selv med «billige» hårprodukter) kan ha å gjøre med det sunne kostholdet ditt. Du stråler sunnhet! 😀

   6. Camilla

    Frisørshampo trenger lenger inn i håret og gjør håret renere enn shampo fra butikken. Jeg har jobbet som frisør i flere år, og feks det at shampoen skummer har ingenting å gjøre med hvor rent håret er. Jeg brukte shampo fra butikken «før i tiden», og syntes det var mer enn ok. Men etter at jeg lærte hva forskjellen på shampoene faktisk er, føler jeg ikke at håret er rent med butikkshampo, hehe 🙂

   7. Det sier bare meg at du ikke har peiling 😉

   8. frisørshampoo er faktisk mye bedre. Du får det du betaler for vettu 😉
    i butikkshampoo er det mye mer vann og silikon og mye mindre pleie.
    Det får håret til å se fint ut, men vil du virkelig bare ha fint hår på overflaten, eller at det er sunt og fint fra innsiden og ut? det er spørsmålet du må stille deg selv og velge shampoo utfra det. og dere vet sikkert hvilken shampoo som gjør hva her. Prøv en frisørshampoo og merk forskjellen før du utaler deg om noe du ikke helt har peiling på.
    – frisør

   9. Fotballfrue

    Herregud, slapp av! Jeg har aldri «uttalt» meg om noe som helst, har bare sagt hva jeg bruker. Altså, svart på spørsmålet.

    – C

   10. Hva er vitsen med å ha «sunt hår fra innsiden og ut» når hår er dødt? Det har vel ingen annen funksjon enn å holde oss varme, evt se bra ut?

 29. Du er så flink til å skrive, og det er så gøy å lese bloggen din!
  Jeg bare lurte på hvis du så de programmene på dataen på nettet, hvilken nettside ser du de på da? 🙂

 30. Eline ( - :

  Du må kalle datteren din Eline! Er jo så fint navn, og da blir vi navnsøstere! : p hehe 😉
  Men elsker Leah også da, som om du får to jenter er det jo ingen problem! 😀

 31. Fine svar, Caroline! Du virker som en herlig jente, og jeg digger bloggen din!
  Og for et herlig bilde av deg og boffen i bryllupet 🙂

 32. Tusen takk for fine svar, Caroline! Du skriver så utfyllende og bra, det er tydelig at det er en journalist i deg. Fantastisk oversiktlig:)
  Du er og blir mitt forbilde, og jeg har nå vært fast leser i ett år. Jeg beunder deg som person og som en vakker kvinne. Dessuten har din og Lasses kjærlighet til hverandre stått som et stjerneeskempel for oss andre!
  Det som traff meg mest av svarene dine i dag var forklaringen din på at Lars Kristian er din rette. Nøyaktig det du svarte der er det jeg føler for kjæresten min nå. Jeg var tidligere i et langt forhold som aldri føltes riktig, men jeg trodde at det var sånn det skulle være. Så møter jeg min nye kjæreste hvor ALT stemmer. For første gang i mitt liv føles det litt for godt til å være sant, som du skriver 🙂 Selvfølgelig vil det komme tunge dager, men så vet jeg at det bare vil gjøre oss sterkere:) <3
  Ha en fin torsdagskveld, favorittblogger!

 33. Gode svar, du oser av selvtillit og det liker jeg. Du inspirerer og motiverer både inne mote og trening, jeg liker måten du skriver på. Du er en fantastisk kvinne ! Stå på, Caroline.

  Hilsen fast leser 🙂

 34. Hei Caroline!:)

  Jeg har vært fast leser av bloggen din i godt over et år nå, og må bare få lov til å si at du har en fantastisk blogg! Du er flink til å legge ut bilder av outfits og mye mer, tipse om make-up-produkter, og skrive meningsfylte innlegg som mange andre kan kjenne seg igjen i +++. Jeg, og tydeligvis mange andre, finner deg utrolig inspirerende, og oppfatter deg som en livlig, jordnær jente med mye å gi av seg selv. Jeg er innom bloggen hver dag, gjerne flere ganger, og gleder meg til hvert eneste innlegg! Jeg håper virkelig at du kommer til å blogge i lang tid fremover… Jeg kommer i hvert fall til å følge deg til den dagen du eventuelt slutter 🙂
  Keep up the good work!

  🙂

 35. Må bare si at du er den bloggeren som jeg hittil har sett, som bryr seg mest om leserne sine! At du tar deg så mye tid til å svare på så mange spørsmål og så utfyllende, er så imponerende! Åååå! Er så glad det fins så mange flinke bloggere som deg!!

 36. Hei søte Caroline! Så utrolig bra svar du gir 🙂 Jeg fikk ikke med meg at det var spmrunde før det var for sent, men jeg har en ting jeg lurer veldig på:

  Hvordan organiserer du økonomien din?
  Du er så utrolig effektiv og organisert på alle måter, å jeg lurer på hva du gjør for å også ha kontroll på pengene? Jeg vil ikke vite noen konkrete tall og summer, men bare prinsipper om du skjønner. Penger er jo en privatsak 😉 Håper du kan svare på dette engang 🙂

 37. Selv om jeg bare er 13 år, er Leah MITT navn, hehe:D Har alltid elsket det navnet, det er såå pent!

  Elsker nettsiden sin, bra svart på spørsmålene:)

 38. Hei!
  Bra svart!
  Er du kristelig konfirmert, eller konfirmert i det hele tatt? Kan du da legge ut konfirmasjonsbildet av deg?

  Keep up the good work!

  -T

 39. Kjempe bra svart! 🙂

 40. Jeg er i hverfall for høye heler. Ikke at jeg er klar for å gå med det til vanlig, men om noen år helt klart! 😀

 41. jeg digger deg og bloggen din!! hvor høy er du? : -)

 42. Du virker så koselig Caroline ^^,

 43. Hvor legger du smashbox’en ? I hele ansiktet, og før du tar på all slags sminke ?
  Super blogg:D

  1. Fotballfrue

   Det er en primer fra Smashbox, som legges under makeupen 🙂 Altså før du påfører concealer etc.

   – C

   1. Går det an å kjøpe den online noe sted? Og få den sendt til australia? =) Studerer her nede og lurer fælt på hvordan jeg skal få tak i den billigst mulig. Var forresten du som fikk meg til å teste den og JEG ELSKER den! takk for inspirerende blogg, titter alltid innom den (spesielt på dager hvor jeg føler meg slapp og trenger inspirasjon for å komme meg opp av sofaen!)

 44. Det at du ble kalt overlegen i den situasjonen, er så utrolig typisk. Hvis kjendiser eller kjente personer har tid til å prate med fans eller pressen, så er det hyggelige og imøtekommende og alt det der. Men når de da en dag ikke har tid eller er på jobb som du var, så er de plutselig overlegne. Det blir for dumt. Stå på, Caroline! 🙂

  Jeg elsker bloggen din. Det er så gøy å drømme seg litt bort i alle de fine klærne dine og sånt.

  Ha en fin dag 🙂

 45. flotte svar!! sporsmaalet med heler, hehe. BRA svart! heler yrer det av her i london , det er hverdags kost og har ingenting med og vaere bertete aa gjoere, eller hva denne personen mente.

 46. Alltid gøy å lære noe nytt om deg 🙂
  Synd at noen opplevde deg som overlegen, skjønner godt at du ikke følte du ikke kunne stå og skravle når du var på jobb! 🙂

 47. Jeg må bare si at jeg blir så glad av å lese bloggen din! Du skriver så muntlig, og du virker så glad!

 48. Så flotte svar 🙂 Det er så kjekt å ha et forbilde som deg! Du imponerer stadig 😀

 49. Ah, jeg digger svarene. Måtte le litt av det siste spørsmålet. Høye hæler er fantastisk 😉

 50. Du var så utrolig fin i bryllupet ditt, rett og slett herlig. Har forresten hatt lyst til å rose deg lenge for at du er så flink til å svare på kommentarer! Veldig godt gjort når det er så mange som kommenterer til stadighet 😉

 51. Veldig bra svart på spørsmålene 🙂
  Likte spesielt svaret ditt på det siste. Er så enig!

 52. Det du svarte på «Hvordan vet du at Lars-Kristian er den rette?» – det skal jeg huske 😀 KNALLbra svart.

 53. kristine

  herli svar! du er tøff som tør å gå i høye hæler. elsker å gjøre det selv også, men blir hele tiden baksnakket og plaget når jeg gjør det. siden jeg bare er 14 år, blir jeg lett påvirket av folk. 🙂 så nå har jeg sluttet, fordi jeg er lei av å bli mobbet…

 54. Herregud, du er så BRA! Har aldri blitt så fornøpyd med svar fra spørsmålsrunder før. Du er virkelig noe for deg selv. Du gir så mye av deg selv og svarene dine er så ekte og ærlige. Fantastisk, er du. Jeg forstår hvorfor Lars-Kristian ELSKER deg altså.

  Ha en fin dag! 🙂

 55. Hei 🙂 leste over at du gikk allmennfag og tok de fleste realfaga. Litt mer spesifisert hvilke fag tok du og hvilken karakter fikk du i fagene? Hvorfor ble du ikke lege? 😀

  Hilsen Silje

 56. Du er så fantastisk anti-jante! Det trenger Norge!

 57. 🙂 Sønnen min heter Sander:) Verdens fineste navn!

 58. Jeg husker jeg handla på Gina Tricot der du jobba før, en gang. Jeg gikk rundt og titta mens du bretta klær. Jeg hilste beskjedent på deg og du hilste tilbake med et stort smil. Jeg husker jeg syns du virka så hyggelig og at du var så pen!

  Jeg har ikke opplevd deg som noe overlegen verken her på bloggen eller den gangen. Svaret ditt var bra i spm over, og jeg tror de som påstår du er overlegen forventer litt for mye. Stå på som den jenta du er, Caroline! 😀

 59. you go girl 😀 Aaaah, elska svaret på det siste spørsmålet!

 60. Family guy er best 😀

 61. «Det nytter ikke å tenke på hva andre synes og mener hele tiden. Da kan man like gjerne gå å legge seg, eller sitte hjemme og sutte på tommelen.»

  HAHAH : – D dritbra svart, digger deg!

 62. syns du virket skikkelig tøff og imøtekommende på det seminaret jeg! det var jo brått mange som sto rundt deg, så det er jo ikke så veldig rart. men isåfall! digger deg 😀

 63. Jeg var en av de bloggerne som var på kreftforeningen. Jeg synes ikke du var overlegen.. Du var jo på jobb, skjønner deg godt jeg. Må beklage litt da, for jeg var den første til å spørre om jeg kunne ta bilde… Jeg leste det du hadde skrevet på side2 senere da, synes du er kjempe flink! 🙂

  -S

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, jeg synes bare det var hyggelig at du spurte 🙂

   – C

 64. this is the way a blog should be! thanks!

 65. Nothing is impossible!

  ———————————–

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *