Svar på spørsmål del I

Hvordan fridde Lars-Kristian?
Han gikk ned på kneet i snøen, med skjelvende stemme og ringesken opp ned. Jeg var klissvåt og han var enda våtere. Vi hadde nettopp hatt snøkrig. Jeg sa ja, også gråt vi litt, før vi la oss på magen og kikket ut over hele Oslo. Alt skjedde på takterrassen her vi bor.

Hva er det mest romantiske Lars-Kristian har gjort, sett bort fra det å fri?
Ja. Han kan hvis han vil! Det mest romantiske han har gjort, bortsett fra å fri, må være den gangen jeg kom på jobb, og skulle åpne vesken min. Der lå det femten små lapper, hvor han hadde skrevet alt han elsket ved meg.

Selvfølgelig tok jeg vare på alle lappene

Hvordan vet du at Lars-Kristian er den rette?
Når du møter den rette, bare vet du det. Alt føles nesten litt for godt til å være sant, og du kan ikke forestille deg et liv uten denne andre personen. Det er en helt fantastisk følelse, som jeg unner absolutt alle. Selvfølgelig vil det komme utfordringer og onde dager, men det er jo tross alt dette som styrker et forhold. Det er da vi må vise at alt kan ordnes opp i, at vi kan snakke sammen og løse ting. Egentlig er jo hele livet en utfordring, også i ekteskapet. Det gjelder bare å finne den riktige veien, og vise hverandre viljen til å leve sammen.

Hvilke hårprodukter bruker du?
Jeg bruker den røde shampooen fra Elvital, og hårkuren for blondiner fra John Frieda – Sheer Blonde. Den er helt fantastisk! Tre ganger i uken sitter jeg med håret inntullet i både hårkur & håndkle, med en deilig kopp te mellom hendene, mens jeg jobber foran dataen. Effektivt på alle måter. For å få glans, bruker jeg en kokosolje fra Bodyshop, og et serum fra L’oréal som heter absolut repair. Hårsprayen jeg bruker er fantastisk, og kommer fra schwarzkop – Got2be.

Hvilke programmer følger du med på?
Jeg er kanskje verdens dårligste TV-titter. Jeg har rett og slett ikke tid til å følge med på TV, ikke har jeg noe særlig stor interesse av det heller. Men, dataen er en god ting å ha. Der ser jeg programmer som Sex&Singelliv og Gossip Girl når jeg har tid. Og tid har jeg ofte i februar, når Lars-Kristian er på treningsleir. Jo, også elsker jeg Family Guy! Det er priceless!

Hvor ofte blir du sponset?
Jeg får ofte tilsendt produkter, litt annenhver uke, men det er sjelden jeg blogger om disse produktene – med mindre det er noe som er av både min og deres interesse. Ellers har jeg et samarbeid med Coverbrands, som går ut på å omtale et produkt for dem én gang i uken. Dette er produkter jeg har testet over en viss periode, slik at jeg kan gå god for produktene. Jeg ønsker ikke å assosieres med produkter som ikke er bra, eller markedsføre produkter som jeg ikke selv bruker eller ville ha brukt.

Hva er ditt beste barndomsminne?
Å! Barndommen min ? Den er rett og slett så fantastisk, at det er umulig å velge et spesielt minne. Jeg har verdens beste foreldre, som har tatt med meg og søsteren min rundt (nesten) hele kloden, så jeg har utrolig mange, gode reiseminner. For eksempel da vi var i California, da vi var i Florida, eller da vi var i Bahamas. Eller alle gangene jeg og storesøster lekte sammen, valgte hver vår film på fredagene, fordi jeg ville se Mumitrollet, mens hun ville se noe amerikansk kliss – som jeg ikke skjønte så veldig mye av da jeg var fem.  Eller alle gangene vi satt bak i bilen, og sang «kanskje kommer Kongen» så høyt at mamma og pappa nesten mistet hørselen.


Har du lyst på barn, og i så fall når?
Det er klart jeg har lyst på barn, men jeg vet ikke når. Alt jeg vet, er at jeg gjerne vil ha litt «alenetid» med Lars-Kristian, før vi setter et liv til verden. Det er ikke til å stikke under en stol, at et barn vil kreve mye, og det betyr mindre tid til oss to. Jeg vil pleie kjærligheten vår, før vi blir bundet til en tredjeperson. Vi har jo bare vært sammen i 3.5 år, så jeg føler at det er mye mer bare vi to bør gjøre sammen, før fokuset blir noe helt annet. Når det er sagt, legger vi ingen plan om når det er aktuelt å få barn. Det vil helt sikkert aldri føles helt riktig, så sånn sett får vi se hva tiden bringer.

Har du noen favoritt gutte – & jentenavn?
Mitt absolutte favorittguttenavn er Ola. Jeg synes det er så norskt og fint. Eller så liker jeg Sander. Det fineste jentenavnet er Leah. Før var det Eline, men siden jeg kalte Babyborndukka mi for det, har det liksom ødelagt alt. Hehe 😀

Har du sesongbillett til kampene på Åråsen, eller kjøper du billett hver gang du er på kamp?
Jeg slipper heldigvis å kjøpe billett. Jeg har fått to sesongkort

Hvor ofte renser du huden din, og hvilke produkter bruker du?
Jeg renser huden min morgen og kveld. Uansett om jeg står med den ene foten i drømmeland, skal sminken alltid av. Ellers får jeg angst, og mareritt. Er kjempeglad i sminkeserviettene fra Simple, men bruker også produkter fra Dermalogica & MD akkurat nå. Les mer her og her. Ellers fikk jeg akkurat tilsendt noen nye produkter fra Coverbrands – Ole Henriksen, som jeg gleder meg til å omtale. De lover veldig bra hittil.


Hva er din ærlige mening om kroppen din?

Oi. Jeg er vel som de fleste jenter, tenker jeg. Kan ofte stirre på mitt eget speilbilde, og ikke like det jeg ser i det hele tatt. Finne feil, rakke ned på meg selv. Andre dager kan det være helt motsatt, og jeg kan ta meg selv i å faktisk være ganske fornøyd. Vil det ikke alltid være sånn? Det viktigste er at du har flere gode dager, enn dårlige. Også er det selvsagt viktig at kjæresten din synes du er hot. Det er mer enn et superkompliment, spør du meg.

Hva er dine topp 5 must haves i sminkeveska?
Mascara, concealer, primer, mineralspray & lipgloss.


Hvor henter du motivasjonen, og energien din fra?
Energien min kommer helt klart fra treningen. Du vet, når du trener frigjør du endorfiner, og endorfiner gjør deg glad. Når jeg er glad, har jeg tonnevis med energi. Ellers er jeg flink til å spise riktig, og ta vitaminene mine, drikke masse kaffe og red bull. Ellers må jeg si at tiden motiverer meg. Alt jeg skal rekke i løpet av 24 timer. Jeg blir også forferdelig motivert av å tenke at hver gang jeg ikke trener, er det en annen som gjør det, en som kanskje tar meg igjen, og blir bedre.


Hvor mange timer trener du i uka?
Dette varierer veldig. Dersom jeg løper en hel klokketime, tar det gjerne en halvtime med styrketreningen etterpå. I tillegg går jeg ofte frem og tilbake. En dag kan jeg være på SATS i 45 minutter, mens en annen dag kan jeg bruke to timer. I dag var en to-timers dag, men det er fordi jeg fortsatt har vondt i låret, og bruker litt ekstra tid på ting. Denne uken tror jeg derfor det fort kan bli ti timer, mens forrige uke kun var fire. Neste uke blir det kanskje seks?

Spiser du bare sunn mat?
Nei! Er du gal. Det gjør jeg absolutt ikke. Jeg elsker for eksempel lakris, det vet de fleste fra før av. I tillegg blir jeg så fristet når vi er på Kiwi, og det ligger både Fox, Rox og Nox ved kassen. Dersom jeg er ute på byen, blir det fort en syndene tur innom kebabsjappa på hjørnet. Kanskje dagen derpå også. Lars-Kristian er glad i taco, og det er ikke alltid så sunt, men det velger vi helst i helgene. Jeg prøver uansett å finne en fin balanse. Spiser jeg sjokolade på en tirsdag, kan jeg kanskje la være på lørdag? Jeg vil jo helst være sunn hele tiden, men det går ikke i min verden. Litt sukker må kroppen ha. Til tider må den ha mye også.

Kan du fortelle litt om rutinene deres med Ronaldo og Hugo?
Vi går tre turer hver dag. Den første finner ofte sted klokken åtte på morningen. Så får de frokost. Deretter  leker vi kanskje litt, ellers så elsker de å leke med hverandre. De får en tur igjen når klokken er fire – fem, så får de middag. Derette følger en liten luftetur før det er sengetid. De har egne senger og skåler med vann på gangen, så der sover de hver natt. Jeg skulle gjerne hatt dem i sengen min, men Lars-Kristian er litt streng på akkurat det. . Dessuten foretrekker Ronaldo å sove på gulvet. Hugo er mer en sengehund.

Var Hugo og Ronaldo med i bryllupet?
Ja, det er klart! I hver sin finstas.

Hvilken linje gikk du på videregående?
Jeg gikk allmennfag. Hadde planer om å bli lege, så jeg tok de fleste realfagene.

Hva slags parfyme bruker du?
Lolita Lempica, og to stykk fra Escada; sommerduften er alltid et must, i tillegg til magnetism.


Jeg leste på en blogg for en tid tilbake, at noen opplevde deg som overlegen da de møtte deg. Hvordan stiller du deg til dette?
Jeg synes det er utrolig trist at noen fikk denne oppfatningen av meg. Helt ærlig, skjønner jeg ikke at det er mulig, jeg er absolutt ikke en overlegen person. Jeg er veldig imøtekommende og pratsom, og tenker aldri høye tanker om meg selv. Jeg synes alltid det er hyggelig med blogglesere.
Her har dere hendelsen:
Jeg var på mitt første jobboppdrag for side2.no, ute på sak hos kreftforeningen. Min nye kollega var med meg, for å se hvordan jeg jobbet. Min jobb var å prate med en make-up artist, fordi vi ønsket å lage en sak på hvordan det er mulig å skape glød, uten å ta solarium. Da vi satte oss ned på et bord for å starte intervjuet, var vi alene. Jeg var faktisk ikke klar over at det var bloggseminar denne lørdagen, de hadde helt sikkert pause da vi startet. Jeg noterte, og sminkøren fortalte, og til slutt følte jeg at jeg hadde fått nok stoff til å kunne skrive en sak. Da jeg takket for interjvjuet, oppdaget jeg plutselig at det var proppfult av mennesker rundt oss, og da en av de kommenterte skoene mine, ble jeg veldig paff, men smilte og sa tusen takk. Jeg skulle til og reise meg opp, fordi jeg tross alt var på jobb, og kollegaen min ventet på meg. Det neste vi skulle gjøre, var nemlig å følge med da sminkøren la make-up på en av deltakerne, for å ta og bilder, og notere. Før jeg rakk og reise meg, var det en som sa at hun leste bloggen min, og lurte på om hun ikke kunne ta bilde med meg. Selvsagt kunne hun det! Jeg stilte opp på bilder, også dukket det opp ti til som også ville ta bilder. Jeg syntes det var kjempehyggelig, og stilte opp på alle sammen, smilte og var hyggelig, men kanskje litt utilpass, i og med at jeg var på min aller første jobbdag, og ønsket å gjøre et godt inntrykk. Jeg hadde derfor ikke tid til å prate, siden jeg skulle sitte og notere hva sminkøren gjorde. Jeg satte meg derfor litt på siden, og fullførte jobben min. Også dro vi da vi var ferdige.
Jeg forstår ikke hva som er overlegent med dette. Jeg stilte opp på bilder, smilte og var hyggelig. Det eneste var at jeg ikke var så veldig pratsom, i og med at jeg var på jobb. Jeg hadde håpet at dette var noe alle hadde forståelse for, men det var det altså ikke.

Opplever du noen ganger at folk glaner, fordi du går i høye hæler hver dag? Er du ikke redd for virke litt bertete?
Overhodet ikke. Dersom folk glaner, får de bare glane, det bryr jeg meg fint lite om. Om Norge er klar for høye hæler eller ikke, har ingenting med meg å gjøre. Jeg går med det jeg føler er riktig der og da. Det nytter ikke å tenke på hva andre synes og mener hele tiden. Da kan man like gjerne gå å legge seg, eller sitte hjemme og sutte på tommelen.

81 kommentarer

 1. Veldig bra svart på spørsmålene 🙂
  Likte spesielt svaret ditt på det siste. Er så enig!

 2. Det du svarte på «Hvordan vet du at Lars-Kristian er den rette?» – det skal jeg huske 😀 KNALLbra svart.

 3. kristine

  herli svar! du er tøff som tør å gå i høye hæler. elsker å gjøre det selv også, men blir hele tiden baksnakket og plaget når jeg gjør det. siden jeg bare er 14 år, blir jeg lett påvirket av folk. 🙂 så nå har jeg sluttet, fordi jeg er lei av å bli mobbet…

 4. Herregud, du er så BRA! Har aldri blitt så fornøpyd med svar fra spørsmålsrunder før. Du er virkelig noe for deg selv. Du gir så mye av deg selv og svarene dine er så ekte og ærlige. Fantastisk, er du. Jeg forstår hvorfor Lars-Kristian ELSKER deg altså.

  Ha en fin dag! 🙂

 5. Hei 🙂 leste over at du gikk allmennfag og tok de fleste realfaga. Litt mer spesifisert hvilke fag tok du og hvilken karakter fikk du i fagene? Hvorfor ble du ikke lege? 😀

  Hilsen Silje

 6. Du er så fantastisk anti-jante! Det trenger Norge!

 7. 🙂 Sønnen min heter Sander:) Verdens fineste navn!

 8. Jeg husker jeg handla på Gina Tricot der du jobba før, en gang. Jeg gikk rundt og titta mens du bretta klær. Jeg hilste beskjedent på deg og du hilste tilbake med et stort smil. Jeg husker jeg syns du virka så hyggelig og at du var så pen!

  Jeg har ikke opplevd deg som noe overlegen verken her på bloggen eller den gangen. Svaret ditt var bra i spm over, og jeg tror de som påstår du er overlegen forventer litt for mye. Stå på som den jenta du er, Caroline! 😀

 9. you go girl 😀 Aaaah, elska svaret på det siste spørsmålet!

 10. Family guy er best 😀

 11. «Det nytter ikke å tenke på hva andre synes og mener hele tiden. Da kan man like gjerne gå å legge seg, eller sitte hjemme og sutte på tommelen.»

  HAHAH : – D dritbra svart, digger deg!

 12. syns du virket skikkelig tøff og imøtekommende på det seminaret jeg! det var jo brått mange som sto rundt deg, så det er jo ikke så veldig rart. men isåfall! digger deg 😀

 13. Jeg var en av de bloggerne som var på kreftforeningen. Jeg synes ikke du var overlegen.. Du var jo på jobb, skjønner deg godt jeg. Må beklage litt da, for jeg var den første til å spørre om jeg kunne ta bilde… Jeg leste det du hadde skrevet på side2 senere da, synes du er kjempe flink! 🙂

  -S

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, jeg synes bare det var hyggelig at du spurte 🙂

   – C

 14. this is the way a blog should be! thanks!

 15. Nothing is impossible!

  ———————————–

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *