Bryllupsgaver i praksis

Nå har vi endelig fått ut fingeren, og dekket et helt bord med alt servise vi fikk i bryllupsgave. Det er ikke så altfor mye vi mangler, det er mest glass som gjenstår. Så da bærer det snart av gårde ut i butikkene igjen, på jakt etter resten. Ellers gleder jeg meg til vi får vitrineskapet. Skikkelig nedtur å stappe alt inn på soverommet igjen. Føler liksom ikke at det blir ordentlig satt pris på.

Sterling fra Wedgewood ? Ikke dårlig å ha nesten 12 x 4 av alle disse, i tillegg til kaffekopper, espressokopper og kaffekanne? Føler meg plutselig veldig voksen.

Også har vi 12 av alt sølvbestikket, opphøyet rose, som vi oppbevarer i en vakker eske med logoen vår på

Bryllupsgave fra mamma og pappa

Min første søvskje henger fortsatt med ?

Der fikk dere se en del bryllupsgaver 😀

Nå venter en deilig middag for to i ovnen – svinefilet. I kveld skal vi bare ta det rolig, og kanskje nyte litt kakao i høstmørket. Kjenner at jeg faktisk begynner å bli klar for mørkere tider, og det er godt tegn. Vanligvis kryper jeg langt inn i meg selv når oktober kommer. Merkelig.

49 kommentarer

 1. Jeg og samler på Wedgewood! Har ikke giftet meg enda så har ikke hele settet, men er godt i gang;) Får finne meg en kjekk mann og ha bryllup fortere enn svin for var nydelig når hele settet sto oppdekket! Ha en fortsatt fin dag i høstmørket:)

 2. Solveig K

  Nydelig servise, Wedgewood har så mye flott 🙂

 3. Christine

  hvor er spisestuen fra? husker du navnet på bordet og stolene? 🙂

  1. IKEA tror jeg 🙂 bare let i nettkatalogen der 🙂

   1. Christine

    takk 🙂

 4. Så koselig! 😀

 5. Det var utrolig fint!
  Leter etter servise selv som jeg kan begynne å samle på. Samler bare på bestikk nå.

 6. U are fantastic!!

 7. Så fint det var! Det passet veldig godt til spisestuen!
  Du har så fint hår! Skjønner ikke hvordan du får det så perfekt!? Kan du lage et inlegg om håret ditt? Altså hvordan det er klipt, produkter du bruker, glattetang osv? <3 Spesielt det med glattetangen, for jeg sliter med at håret "vipper" seg så fort etter at jeg har glattet det osv..!

 8. Har du enda ikke fått det vitrineselskapet ? Bestilte du ikke det for lenge lenge siden ? Skulle nesten nå fått det helt gratis 🙂

  1. Fotballfrue

   «bare» 5 uker til nå 😉

   – C

 9. Utrolig fin spisestue og servise 😀 Lurer på eier eller leier dere ?:D

  1. Fotballfrue

   Vi eier 🙂

   – C

 10. Hei! :)))
  Savner virkelig når du brukte å legge ut middagsretter og oppskrifter! De var kjempe gode, og vil gjerne prøve flere av dine middagstips! Jeg prøver å forbedre kostholdet mitt, og du er en stooor inspirasjon :DDD

  1. Fotballfrue

   Takk for det! Jeg var aktiv på den fronten for noen uker tilbake, men det går i mye av det samme her i huset, så fantasien er ikke helt på plass. Men jeg skal prøve 🙂

   – C

 11. Christina

  Hei igjen. Nydelig servise. Du inspirerte meg til å begynne med å samle på et selv. Nå er det jo snart jul og istedenfor å søke krampaktig etter gaveønsker er det jo lurt å bli voksen og samle servise 🙂 skal jo tross alt ha juleselskap en gang i fremtiden vi også og da er det mye bedre å sette frem noe fint 🙂

  hva er din oppskrift på kakao? har du en litt sunnere variant?

  til deg som lurte på oppskrifter; jeg laget denne i dag (men brukte fullkornspaghetti):
  https://www.frukt.no/oppskrift.aspx?mnu1id=8037&artid=19298

  takk for en spennende blogg caroline.

  1. Fotballfrue

   Min variant er fryktelig usunn, men er lov så lenge det er en gang i uken 😉 Vi smelter nemlig lys kokesjokolade med litt vann, før vi tilsetter melk 😀

   – C

   1. Ann-Helen

    Det er absolutt den beste måten å lage kakao på! Når man først skal kose seg, må det gjøres skikkelig 🙂 Vil du alikevel passe på, er Options kakaopulver et godt alternativ.

 12. Venter dere fortsatt på det vitrineskapet fra Home & Cottage? Håper dere får det til en redusert pris i tilfelle 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, er du gal! Det avbestilte vi, nå venter vi på et annet, hvor vi var klar over ventetiden på 12 uker fra starten av 🙂

   – C

   1. Hehe, ja jeg begynte i grunn å lure på det! Får håpe det går bedre denne gangen da 😉

 13. Hei! Vet jeg har spurt før, men tror ikke du har svart… Og om du vil/kan… Vet du hvor den esken til søkvtøyet kan kjøpes? Vi har sølvtøy nemlig… Samme som dere! Og en sånn eske hadde vært så smart! Har sånne poser nå, men er så uoversiktlig når en skal dekke liksom!! Håper du kan svare!! Flott bordet ble! Moro å kunne dekke opp så flott da!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Jeg skal høre med mamma!

   – C

 14. Den spisestuen så veldig steril ut.. liker det mer koselig og «lunt» jeg for min del, men:D
  hva med å få opp noen flere bilder på veggen, og eksperimentere med noen andre varme farger? ellers blir det liksom så kaldt..! bare et tips ;-D

  1. Fotballfrue

   Vi har ryddet alt av bordet for å få plass. Er mer enn koselig og lunt her ellers 😉

   – C

   1. hehe, men nå siktet jeg mer til møblene og fargen på veggen.. mye hvitt og mørkt.. + belysningen.. ellers flott servise 😉 !

   2. Fotballfrue

    Her hjemme går det i krem og mørkebrunt 🙂

    – C

 15. HEI!
  Kjempe flott service dere har fått dere! 🙂 Likte det kjempe godt!
  Når skal du forresten trekke vinneren på kino konkurransen du hadde her om dagen, skulle ikke den trekkes i går? 🙂
  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Vinneren ble avslørt i går 🙂

   – C

 16. Hei.
  Jeg kjører veldig ut fra det egentlige temaet nå, men jeg fikk ikke spurt noe tidligere. Så …
  Jeg lurte på hvor lang leveringstid det var på den utrolig fine gule kjolen din fra edressme.com? Vurderer å kjøpe kjole der selv, men trenger den til februar og på noen kjoler sto det starts shipping in january.
  PS: veldig fin spisestue, og for et fint servise 🙂

  1. Fotballfrue

   Det tok litt over en uke, om jeg ikke husker helt feil 🙂

   – C

 17. Det lyser lykke av deg :)) Herlig 😀

 18. Hei Caroline! Så tilbake i arkivet ditt, og må si at bloggen din bare har blitt bedre og bedre – fra hver måned som går synes jeg innleggene har blitt mye bedre og bildene finere! Stå på, hvis du fortsetter slik blir du nok den mest leste bloggen i Norge – Men det er du vell allerede!

 19. Jeg vet ikke om du har vist det frem før, men så lenge jeg har lest, så har jeg aldri fått sett hvordan dere bor, sånn skikkelig? Det kunne jeg tenkt meg å se 🙂

 20. Jeg har også opphøyd rose.
  Nydelig mønster!

 21. Det servise har vi også, fikk det til bryllupet nå i år:) Kjempe fint:)

 22. Utrolig fint!
  Jeg bare lurte på en liten ting, har du extensions? For du har helt nydelig hår!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Jeg jukser nok litt 😉 Les mer her https://fotballfrue.no/?p=1272 🙂

   – C

 23. Så fint det ble:)
  Bestikket er kjempe fint. Jeg samler på det selv 🙂

 24. Samme som mammas! I love it!

  1. Fotballfrue

   Jeg er kjempefornøyd 😀 Tidløst!

   <3

 25. Hehe, det samme serviset har jeg samlet på i snart 10 år, og du har allerede mer enn meg 🙂 Får vel finne meg en mann og gifte meg snart, hehe 🙂

 26. Christina

  Jeg samler også på opphøyet rose ;D syns det er veldig fint! Fine gaver dere hade fått 🙂

 27. Jeg lurer på hvor du har kjøpt den røde genseren du har på, elsker fargen på den 🙂

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂 Det er en body.

   – C

 28. Hei.
  Hvor lang tid bruker du på å løpe 10 km ? 🙂

  1. Fotballfrue

   ca. 1 time 🙂

   – C

 29. kristine

  hei. veldig fin og koselig stue 🙂 jeg lurer på en ting om treningen din. når du løper 10 km, hvor fort løper du da? hvilket «nivå»? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *