Ukens leserspørsmål

Mange lurer på hva slags mascara jeg bruker. Jeg har siden før bryllupet sverget til Smashbox sin Bionic Mascara, men benyttet ikke denne på selve dagen, siden den ikke er vannfast. Dette er ikke bare min favoritt, men også favoritten blant jentene som jobber hos Coverbrands. Den er rett og slett utrolig bra. Børsten klumper ikke, påfører akkurat riktig mengde mascara, og gjør det enkelt å påføre flere lag. Vippene blir separate, og noe lengre. Den har en perfekt sortfarge, i tillegg til at den er drøy, så du slipper å kjøpe ny hver tredje uke.

Uten mascara til venstre, med ett strøk av Smashbox’s Bionic Mascara til høyre

Vil også legge til at Smashbox Bionic Mascara er luktfri, som mange andre mascaraer ofte ikke er. I tillegg er den ikke er testet på dyr – cruelty free ?

Psst. vinneren av en hele kinoraden på Colosseum til fredag, på premieren til Fritt Vilt, ble Lene H.

Gratulerer 😀 Du har fått en melding på Facebook.

Leverandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

39 kommentarer

 1. Cecilie

  Lurte på hvor stor leiligheten deres er? ( kvdm) 🙂

 2. Er det parabener i mascaraen?

  1. Fotballfrue

   Nei!

   – C

   1. Så bra! Bruker ikke produkter med parabener, og ble ordentlig lei meg da jeg så at favorittmascaraen min inneholder parabener. Fant ikke ingrediensoversikt på Coverbrands hjemmesider. 🙂

    PS: Du er rask til å svare. 🙂

 3. Kan du ikke vise bilde med mascaraen UTEN løsvipper? 🙂 Er ikke så gira på å bruke løsvipper til dagligdags bruk 😉 Greit å se den hvordan den er helt uten ;-D

  1. Fotballfrue

   Jo, det kan jeg godt. Tok bildene på lørdag skjønner du :/ Sier i fra når jeg oppdaterer 😉

   – C

   1. Supert! 😀 Tusen takk! Virker veldig lovende, i og med at den ikke er testet på dyr og inneholder ingredienser som styrker vippene. Det høres veldig bra ut 🙂 Så tror nok den skal prøves ;-D

 4. Linker du til produktene fordi du får betalt for det?

  1. Fotballfrue

   Jeg er sponset av Coverbrands. Jeg mottar produkter for å teste dem over en viss periode. Deretter blir vi enige om hvilke produkter jeg selv liker, hvilke jeg selv vil bruke, og hvilke jeg vil tipse dere lesere om. Jeg skriver aldri om noe jeg ikke bruker eller ville ha brukt selv. Det hender også at jeg kun tester produktene, fordi jeg heller vil bruke andre produkter selv, og da blir det mer som en produktomtale, hvor jeg tar for meg positive og negative sider av produktet.

   Dette er en del av jobben min 🙂

   – C

 5. hvordan deodorant bruker du? har du problemer med svette? holder den ut dagen uten å lage én vondt lukt?: )

 6. Fotballfrue

  Dere! Nå har jeg oppdatert bildet, så det som er avbildet her nå er helt uten falske vipper, kun med mascara 🙂

  – C

  1. Det så veldig naturlig og vakkert ut 🙂 Den skal absolutt prøves 🙂

 7. Den ser jo veldig bra ut, i hverfall hvis det virkelig kun er 1 strøk :O

 8. Hei! har du silikon? 🙂

 9. takk for tispet 😉 selger «kopi» av acne pistol boots på min blogg, sjekk det ut da vel 😉 http://www.cambam.blogg.no

 10. Hei 🙂
  jeg bare lurte på om du kunne skrive hele etternavnet? For jeg heter også Lene H 🙂

 11. kamilla

  har du byttet bilde 😛 ? så så annerledes ut i stad, og da stod det at du hadde på deg løsvipper 😉 men uansett bra at du skrev dette innlegget! var jo ikke så gæren pris heller 😀

 12. tror du skrev litt feil. Sto: uten mascara til venstre og med mascara til venstre. hehe, digger bloggen din! 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 😉

   – C

 13. Hvilken cafe er din favorittcafe? 😀

  1. Fotballfrue

   Stockfleths, Norges beste kaffe & te 😀

   – C

 14. så fantastisk att du bryr deg om dyrene, og att du bruker produkter som ikke er testet på dyr:D nå ble jeg glad! bra att offentlige personer tar avstand fra slike grusomheter 🙂

 15. Rebecka

  Nå har jeg gått ett år tilbake i arkivet ditt , og jeg må innrømme at jeg synes du virker mye mer voksen nå enn da ! Tror jeg må være nummer 1 stalker av bloggen din , og du er et av mine forbilder på mange områder ( hender at jeg sjekker bloggen din før jeg sjekker facebook ! ) , vil jeg bare si at liker bloggen din bedre og bedre 🙂

  Og om du noen gang selger den rosa paljettkjolen – send meg mail først !

 16. Tusen takk for godt tips! 🙂 Er ikke så veldig fornøyd med den jeg bruker nå, så trenger en ny snart.

 17. Hvordan velger du ut hvilke kommentarer du skal svare på?
  Av og til gir du tilbakemelding når folk skryter av din smale midje eller fine ben, men når det er spørsmål så lar du vær..

  1. Fotballfrue

   Prøver du å være spydig? Jeg svarer faktisk på alt! Sjelden jeg svarer når folk skryter av meg, for jeg vet aldri hva jeg skal svare. Men noen ganger klager folk på at jeg ikke svarer på skryt, så det hender jeg har gjort det i det siste, selvfølgelig for å være hyggelig tilbake. Ellers svarer jeg alltid når folk spør om alt mulig.

   – C

 18. Hvilken sminkefjerner bruker du for å fjerne vannfast maskara?

 19. Helt ærlig så får jeg bedre resultat med max factors false lash effect…

  1. Fotballfrue

   Jeg er faktisk ikke enig, men alle kan jo ikke like det samme 😉

   – C

 20. Pernille

  Hei,

  Lurer på om du har en beige liner på våtkanten på bildene av øynene dine over? Ser litt sånn ut, men er jo ikke sikkert.. Om du har, kan du si hvilken du bruker? Er på jakt etter en ny, da den jeg bruker er altfor hvit.
  Mvh P

  1. Fotballfrue

   Det bruker jeg ikke 🙂

   – C

 21. Den mascaraen har jeg også 🙂 Er rimelig fornøyd!

 22. hva er fullt etternavn på henne som vant? 🙂

 23. Dumt at den ikke finnes i vannfast 🙁 bor i bergen, er nok ett must med vannfast mascara der.. 😛

  1. Fotballfrue

   Haha :p

   – C

 24. Silje gronlien

  Lurte på om du kunne hvise alle lipsy kjolene dine?hvor mye de kostet,og hvor du kjøpte dem? Kan du bruke dette som neste leserspørsmål?

  1. Fotballfrue

   Ja, det kan jeg kanskje gjøre 🙂 Jeg vet allerede hva denne ukens leserspm. skal bli, så det må i så fall bli neste uke. Minn meg på det da vel?

   – C

 25. Hei 🙂
  Lurer på hvor man får kjøpt denne? Har leita på ganske mange butikker…

  1. Fotballfrue

   Klikk på linken i innlegget 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *