Bilder: lørdag

Da er jeg endelig meg selv igjen, og jeg kan fortsette i god bloggestil som før. Denne helgen har vært litt hektisk, har reist mye og sett lite til dataen, dermed ble det litt mindre tid til dere. Jeg har kjempedårlig samvittighet, men noen ganger må det bare bli sånn. Lover at det blir lenge til neste gang.

Har noen flere bilder å vise dere fra lørdagen. Bryllup er så morsomt, så jeg håper ikke dere er helt lei ennå.

Været var helt herlig på lørdag. Her er utsikten fra lokalene hvor de hadde festen – Roklubben i Sarpsborg.

Nydelige brudebuketten.

Storesøster & mimmi

Bruden ankommer lokalet. Hun var så utrolig vakker!

Bordkortet mitt. Var det ikke fint?

Herr & fru Eriksen

Mer posering

Bryllupskake

Vals & mating

Jeg og mamma svinger oss. Fantastisk morsomt! Helt utrolig at jeg overlevde en HEL dag på 13.5 cm. heels!

Det ble en del saltstenger. Her er det vel like før jeg svimer av, og må bli båret ut i taxien. Neida. Jeg klarte å gå selv.

Nå blir det en tur på SATS for min del. Har ikke trent siden fredag, og føler meg mer eller mindre dvask. Herregud, som alkohol ØDELEGGER kroppen! Men, låret føles bedre. Skal prøve meg på en minimal løpetur. Gleder meg til å tusle ut i høstværet. Tredje dagen på rad med knallvær! Høsten er kanskje bare herlig likevel? Treningsplan & musikk kommer senere, dere. Stay tuned ?

70 kommentarer

 1. Hvor har du kjøpt kjolen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg skrevet sånn ca. hundre ganger før 😉 edressme.com

   – C

   1. Camilla

    Du burde sjekke ut edressit,com
    Kjøpte nettopp to derfra til et par bryllup, nyyydelige kjoler 🙂

 2. Så pene dere var Caroline :))

 3. Elsker kjolen! For en fantastisk nydelig gulfarge 🙂
  Godt å høre at godformen er på vei tilbake!

 4. saa koslig ut det ja 🙂

 5. Så fin du var i den gule kjolen! Superfin!

  Hoppas du kan komma på Bloggfesten jag anordnar den 23 oktober! 😀

 6. Nydelig kjole!

 7. Kjolen var utrolig fint, den kledde du godt 🙂

 8. du er så utrolig pen!! Nydelig kjole også. Synes du og din mann kler hverandre så sinnsykt, herlige sammen! hihi.

 9. Høsten er nydelig ja, hvertfall slik den har vært i det siste med høstsol og vakre farger, og behagelige temperaturer! Me like!

 10. Karoline

  Du ser helt fantastisk flott ut, Karoline!

  1. Karoline

   Caroline*

 11. Kjempefine bilder! Så ut som en herlig dag. Og; AT du overlevde i 13,5 cm heels! Hjelp. Enda en gang: nyydelig kjole. Digga bryllupskaka, haha 😀

 12. Jättefina bilder & kjole!

  Men du borde verkligen ta det lugnt med din träning. Før att få det optimalt så MÅ man ha vilodagar .Jag vet att dt är skitjobbigt då man vill träna varje dag .Men du bränner bara ut din kropp & resultaten uteblir. Jag tränar själv ca 6-10 ggr/uken. Men har fokus på att lyssna på min kropp.

  Och som de flesta toppidrettsøvere har fri en hel uke hver 8-10uke før att kroppen ska få vila sig i form.
  Tänk på det =) Bara ett lite tips!

  Om du är sliten av all løping varfør inte køra lite med vekter på gymmet isteden? FÅr ju absolut snyggaste kroppen av att kombinere vekter/cardio & sunn mat.
  Fast viktigast är att man själv mår bra! Good luck =)

  1. Toppidrettsutøvere tar ikke helt fri hver 8-10 uke.. Det er vanlig med en litt roligere uke en gang per mnd, og en roligere periode 2-4 uker per år.

 13. Så bra du er på bedringens vei, føltes sikkert herlig å få trent i dag da? 🙂
  Hva var det oppi den bordkortesken forresten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Godteri, hjerteformet 😀

   – C

   1. Anette

    Så morsomt 😀

 14. Utrolig lekkert antrekk du hadde Caroline, nydelig du 🙂

 15. Hei Caroline!
  Lurte på om du hadde bilde av hele kjolen til bruden? 🙂
  Ble veldig nysgjerrig skjønner du 😉

 16. Du var kjempe fin i den gule kjolen Caroline. Liker bloggen din kjempe mye, jeg har lest den fast i sikkert et halvt år nå! 🙂

 17. Gult er definitivt din farge, Caroline! Den gule kjolen ser nydelig ut mot din solbrune hud!
  Og stort pluss for enkelt hår! Dette er det fineste du har hatt på deg på lenge! (Nei, jeg sier ikke at du ikke kler deg pent vanligvis, bare at dette antrekket var «midt i blink!»)

 18. ja, det ser ut som du er SKIKKELIG plaga med det låret, der du svinger deg på dansegulvet.. makan til oppmerksomhetssyk.
  Må bare si at denne bloggen er overdådig og falsk. Hva med å legge ut et bilde av deg selv sånn du normalt ser ut. Uten å bruke flere timer på å stæsje deg. Skjønner du virkelig ikke hva du gjør med unge jenter? Jo, de vil være som deg, fordi de tror det er kult.
  Få beina ned på bakken, og ta av deg falskheten.

  Min datter skal iallefall IKKE ha deg som et idol. Fikk bare tips fra andre om hvor overdådig og komisk denne bloggen var, så jeg måtte ta en titt. Men det blir ikke noen flere besøk fra meg iallefall.

  1. Fotballfrue

   Haha, for en tåpe du er! Jeg hadde drukket alkohol og spist smertestillende hele dagen, selvfølgelig hadde jeg ikke smerter i låret da. Jeg burde kanskje tenkt over konsekvensene i stedet for å danse, men vi hadde det så morsomt, så det ble til at jeg bestemte meg for å overse det. Er det forresten forbudt å danse i et bryllup? Er jeg oppmerksomhetssyk fordi jeg gjør det? Jeg trodde hele poenget med et dansegulv og livemusikk var å danse, men kanskje jeg har misforstått?

   Du kan jo selv starte en blogg hvor du kun poster bilder av deg selv i joggedress og uten sminke? Jeg må forresten legge til at jeg ved flere anledninger poster innlegg hvor jeg er ufresh, og ikke sminket. Du kan umulig ha lest denne lenge, når du poster en slik kommentar. Har du sett alle turene jeg har vært på i sommer, i naturen, uten sminke, med joggeklær? Eller da jeg var på jentetur i Gålå, og ikke sminket meg på flere dager? Jeg kan faktisk ikke gjøre noe med mitt eget utseende, jeg ser ut som jeg gjør, og om det irriterer deg, så beklager jeg virkelig.

   At det går an å rakke ned på et annet menneske på denne måten. Du burde skamme deg. Jeg synes synd på datteren din, virkelig! Gjem for Guds skyld denne bloggen fra henne, hvor jeg oppfordrer til trening og sunt kosthold, at du skal ha troen på deg selv, og aldri la deg påvirke av hva andre synes om deg. Pass også på å skjerme henne fra media, TV, sladderblader og annen søppel som FAKTISK påvirker unge i NEGATIV RETNING i stor grad i dag. LYKKE TIL!

   – C

   1. anette

    bra søstra mi! 🙂 stolt av deg 🙂

   2. kristina

    ÅH HERREGUD!! at det går an å skrive sånne kommentarer? Caroline, du er skikkelig tøff som står opp mot sånne tåpelige mennesker, og jeg håper virkelig du ikke tar deg nær av dem i det HELE tatt. Jeg elsker å lese bloggen din, og hva du står for.

    At voksne folk med unger kan være så barnslige sier mer om henne enn om deg!!

    Stå på Carro!!

   3. Å herregud!!! Håper du bare fnyser og ler av slike kommentarer Caroline! Jeg døde nesten av latter pga den tåpelige kommentaren fra Katrine nå faktisk. Latterkrampe! Tenk at det finnes så bitre og sure mennesker der ute! Er nok et resultat av null treniing og et kosthold fullt av «drittmat» om jeg får lov til å si det så stygt, he he 🙂

   4. Jeg synes synd på ungen til katrine hvis hun ikke lar henne få lov til å like en blogg! og jeg har sett du har lagt ut masse bilder av deg i fjellet i joggedress og sminkefri. Så du kunne umulig ha lest denne lenge.. Men digger bloggen din Caroline!

   5. Ingrid

    «Har du sett alle turene jeg har vært på i sommer, i naturen, uten sminke, med joggeklær?»

    Hahahaha!! Tidenes lættis. Ja, for du er jo virkelig ei friluftjente. Naturlig og glad i det enkle liv. Spar meg.

   6. Fotballfrue

    Det er jeg, ja! Dersom du ikke er klar over dette, har du virkelig ikke lest bloggen min tidligere. Finnes måte på hvor frekk noen kan være.

    – C

   7. aldri komentert før, men nå ble jeg virkelig provosert! utrolig bra svart av deg Caroline, stakkars datteren til damen som kom med slike tåpligheter… makan..

    du er en stor inspirasjons og motivasjonskilde for mange, stå på videre, du har en kjempe bra bligg:)

   8. blogg:p

   9. så utrolig bra sagt, Caroline. Jeg får masse inspirasjon fra bloggen din. Og det innlegget du skrev for en stund tilbake om selvtillit osv traff meg skikkelig. Katrine vet ikke hva hun snakker om.

    -S

  2. Herregud så latterlig du er, Katrine! Eier du ikke folkeskikk?! Du burde skamme deg, fysj!

   Bra svart, Caroline! Ikke la slike folk som Katrine tråkke på deg! Du virker fantastisk og jeg håper du hadde det fantastisk morsomt på dansegulvet, siden det er det man skal ha i et bryllup og på et dansegulv!

  3. Jeg blir helt måløs av slike idiotiske kommentarer.. bare pga en person liker å pynte seg betyr det ikke at personen er FALSK. Caroline virker som en kjempekoselig og POSITIVT menneske.. Man er vel strengt tatt et dårligere forbilde for sin datter når man rakker ned på andre på denne måten en om man liker å se bra ut? Voks opp bittre og misunnelige dame. Stå på Caroline du er bare skjønn!

   1. Uff, jeg blir helt sjokkert over hva folk kan få seg til å skrive enkelte ganger. Jeg må si at jeg er imponert over måten du takler sånne dumme kommentarer på, Caroline 🙂 Og du er virkelig flink til å fokusere på viktige ting, som at man skal ha troen på seg selv og ikke la seg påvirke av andres syn på deg selv – noe som i hvert fall jeg lar meg inspirere av =D You go, girl!

  4. Her OSER det av misunnelse!

 19. Så ut som en fin kveld! 😀 Likte veldig godt bordkortene.

 20. Kjempesøtt bordkort 🙂

 21. Karoline

  Herregud, du e så pen! å mann din e syykt kjekk 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Han er verdens kjekkeste 😉

   – C

 22. Lene jakobsen

  Hvor har du kjøpt kjolen? 🙂
  den var veldig fin! Jeg leter selv etter en kjole til skoleballet 🙂

 23. Nydelig kjole , elsker den !

  Du har virkelig ikke en falsk blogg som hun litt lenger oppe sa.

  Jeg syntes bloggen din er inspirerende og veldig bra!

 24. herlige bilder 🙂

 25. ååh, nydelig kjole! hvordan går det med leggene da?:-)

 26. Ahh Tunevannet! <3

 27. Der har jeg vært i bryllup før også =) Var så vidt jeg kjente det igjen, er mange år siden.

  Så ut som du hadde det kos! =)

 28. alkoholproblemer?

  1. Fotballfrue

   Jaja, BIG ONES!!

   – C

 29. så koselig med bryllupp 😀 sinnsykt kul og fin kake da ! 😉

 30. så utrolig nydelig kjole, Caroline!:)

  -S

 31. Du var KJEMPE pen i den gulekjolen! 😀

 32. Nydelige bilder 🙂 Har jobbet med bruden 🙂 En virkelig nydelig dame 🙂 🙂

 33. DU ER SYKT VAKKER! 🙂

 34. Inghild:)

  Du var helt sinnsykt utrolig fy søren så nydelig i den kjolen Caroline!!<3<3

 35. Vad vacker du var i den gula klänningen! 😀

 36. Du er så nydelig!

  Kan vi få se bilde av skoene du gikk med? 🙂

 37. Hei hei 🙂

  Jeg lurer på om du er like søt og nydelig som du utgir deg for å være på bloggen 🙂
  Jeg jobber på Sara`s hovedkontor, du er hjertelig velkommen til og ta deg en tur, det hadde vært kult og møtt deg in real life, ikke bare lese bloggen din som jeg stadig vekk er innom.

  Jeg har fulgt bloggen din en god stund nå og ser det er mange frekke kommentarer, jeg lurer på om de har et elsk/hat forhold til deg. Hvordan du takler alle de grusomme kommentarene skjønner jeg ikke, men jeg vil tro at du har blitt hardhudet opp igjennom årene, du klarer deg utrolig bra =)

  Håper du får en nydelig kveld videre solstråle!

  Pssst: Du var vakker i den gule kjolen, fjeset ditt kom kjempe fint frem =)

 38. nei, feil. lover deg, høsten er IKKE herlig. eller fin, koselig, fantastisk eller noe annet positivt. høst er teit 🙁

 39. Så fantastisk flott du var, og ikke minst; gratulerer til brudeparet som var nydelig 🙂

  Leser bloggen din fast, og syns kommentaren over her var veldig ufortjent. Syns du fronter et godt, sunt kosthold og trening. Og om mine døtre skulle lese en blogg, så hadde jeg gjerne vist de din 🙂 Kosthold, trening, mote og sminketips. Kan ikke bli bedre 😀 Så; godt jobbet til deg, Caroline; for flott blogging, og om du er i Bergen en gang ønsker jeg deg hjertelig velkommen til Sats sandsli hvor jeg jobber 🙂

  Dårlig samvittighet skal du ikke ha, for du er en super blogger som virkelig står på 🙂 Takk for god lesing, og kjekke bilder hver eneste dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Skal huske på deg når jeg er i Bergen!

   – C

 40. HERREGUD for en fin kjole!!

 41. Kjempefin kjole. Du ser helt stunning ut. Du kledde godt gult. 🙂

 42. Du sa at du brukte 13,5 cm. hæl, og da vil det si at du blir 183 cm. høy, men LK er jo 177 cm. høy, så hvordan er det mulig at dere ser like høye ut på bildet? 😛

  1. Fotballfrue

   nei, 13 skrev jeg 😉 Jeg er 169.7, mens Lasse er 178. Menn har gjerne en liten forhøyning under dresskoene sine. Jeg var en smule høyere enn han på lørdagen, men står med knekk i kneet på bildet.

   . C

 43. Ikke for å pirke, men det står 13.5 under det ene bildet:)

 44. Er det gressvik kirke?

  Utrolig fin kjole 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *