Lansering av Fifa 2011

Og det betyr det samme som å være gift med meg selv. Tipper jeg kommer til å finne mr. Eriksen i behagelig, men kosentrert, sofaposisjon i en del uker framover.

Om en bitteliten time braker det løs. Da fylles leiligheten av en hel haug med testosteron, når seks mannfolk skal ha en aldri så liten Fifaturenring. Tipper de kommer til å holde på usedvanlig lenge i dag.


Jeg? Jeg har planer om å flykte. Tanken på gaping, raping, jubel og klamme hender på glassbordet mitt, blir litt for mye for meg å fordøye. Skal likevel prøve å lure Lars-Kristian bort fra galskapen i noen minutter senere, så jeg får vist dere dagens antrekk. Også skal jeg selvsagt prøve å lure meg til et aldri så lite kyss.

37 kommentarer

 1. haha, jaja får kose deg alene i dag da 🙂

 2. Kan vi få se sussebilde!! 😀 hihi dere er såååååååååå søte!

 3. Har det akkurat på samme måten. Umulig å få kontakt i de nærmeste dagene omtrent. 😀

 4. dere virker søte:) forresten du har søt østfolddialekt:) jeg er selv østfolding:) Men kan du vise oss hva hverdagsminke din er? 😀 Super blogg forresten:) <3

 5. Vet hvordan du har det! Her hjemme er det akkurat det samme… flykter selv, og har planer om en liten spa-kveld :):)

 6. er så glad min kjære enda ikka har kjøpt det spillet, men jeg må nok innse at det ikke kommer til å vare lenge… enn så lenge i hvertfall:) kos deg i kveld

 7. haha jeg vet hvordan det er!!

 8. ragnhild

  hahaha, jaja sånn er det 😀

 9. Haha, er så glad kjæresten min ikke er fotballinteressert 🙂

 10. Hihi.. det er i slike situasjoner du må ha stativ :p

 11. Monika :)

  Heheh, ja sånn er det å være gift med en fotballspiller – fotball galninger, altså..

 12. Gjett om jeg kjenner igjen dette! Galskap 🙂 Skriver om det samme i dag, og linket til bloggen din, som jeg forresten finner veldig inspirerende og fin. Din blogg er min hverdagsflukt, heller det enn spill 🙂

 13. Haha, kos deg da! 🙂

 14. Syntes det er gøy med Fifa jeg! 😀 Og jeg er jente! 😛 Hehe. Men timevis gidder jeg ikke! 😛

 15. haha, stakkars deg. Du finner vel noe fornuftig å gjøre i mellomtiden:)

  nå er det fashion week her i Paris. Oppdaterer på bloggen min.

 16. tok du etternamnet til lars kristian når dere giftet dere?

 17. Ronja Martine

  Du er så søt : )

 18. jeg sjønner akkurat hva du mener. Broren min forhåndsbestillte den og hentet den i dag. Nå sitter begge brødrene mine å spiller allerede og snakker om kampene etterpå. Jaja, gutter er gutter : )

 19. Hahah, kjenner meg så utrolig godt igjen… Menn og fotball altså…

 20. Hei Caroline! Jeg husker fra et tidligere innlegg at du kjøpte noen nike løpesko. Hva het skoene, og hvordan fungerer de? Kanskje du kunne skrevet et lite innlegg om hvordan de er å løpe med?

 21. stakar.. da skjønner jeg godt du rømmer!

  MEN! as long as hes happy:)

 22. Hahahah, kjenner til det… Alle mannfolk. De må få ha det litt moro da 😉 Vi tvinger ikke dem til å sitte med ansiktsmaske, hvitvin, neglelakk og sladder!

 23. Huff :p Får håpe at du overlever det som er igjen av dagen da 😉

 24. Karianne

  Du er ikke alene om det. Har en her hjemme som selv spiller fifa.. Men overlever, så lenge det ikke blir hele tiden;) Digger bloggen din.. Ha en fin kveld videre.. Klem

 25. Kjæresten min driter i fotball.. Men bilen hans! Åh, har så lyst til å knuse den noen ganger! Ihvertfall når jeg blir sittende inne på rommet hans alene i seks timer en lørdag fordi han «måtte bare fikse noe fort»..

 26. Du er IKKE alene, typen min forhåndsbestilte tilogmed Fifa11.. HerreGUD sier jeg bare. Fifa fra morgen til kveld. Blir litt gal ja..

 27. Kjenner meg igjen der ja. Kjæresten min fikk fifa 2011 en uke før lansering og er fremdeles like hekta. Nesten umulig å få kontakt.

 28. Haha.. Du er ikke den eneste i den situasjonen, min kjære har snakket o. Denne fifalanseringen i flere dager nå, så i kveld skulle han spille hos en kompis før galskapen forflytter seg hit til lørdag, da er det bare å finne et lurt sted å flykte til:)
  Hehe.. Håper du fikk en fin kveld likevel:)

 29. Ingvild C

  :))

 30. Sjønner godt hva du prater om! Kom hjem fra jobb, og kjæresten satt klista til tv-en. Gikk tilogmed naken forbi han et par ganger (skulle i dysjen) uten å få et eneste blikk! Og det er uvanlig når man er sammen med en fra Finnmark ;D

 31. Karoline

  Samme her!Samboeren spratt opp i dag morges og skulle ut å kjøpe fifa, og han sitter og spiller enda.. Så jeg må nøye meg med pensum og dataen for tvn er nok okkupert for en god stund nå. Skal vel bare være glad for at Fifa bare kommer i ny versjon en gang i året:)

 32. kunne lett hengt meg på dei å spelt fifa 😀
  stikker en tur til søstre mi sin mann som nettopp har kjøpt fifa 11 og joiner han 😉

 33. Skjønner ikke helt forskjellen på fifa 10 og fifa 11, når man bare spiller fotballkamper? Hvor mye forandrer fotballen seg på et år? haha

 34. Hahaha herlig 🙂 Særlig det med klamme hender på glassbordet!

 35. Det var AKKURAT slik hjemme hos oss i går! Det blir vel unntakstilstand i heimen noen dager framover nå..
  Jeg bruker også å gjøre som deg; flykte og fortrenge :p
  Du har forresten en utrolig bra blogg! Jeg synes den skiller seg ut i mengden, noe som gjør meg veeeldig glad 😀 Det du gjør er kvalitet – fortsett med det 🙂 Ha en fin dag!

 36. Akkurat det samme her! Jeg pleier også å heller rømme huset eller sette meg på hobbyrommet. Men sinnsykt kjedelig når jeg ikke har noe annet å gjøre!

 37. Det kunne vært morsomt å spille fifa11 mot Lars-Kristian

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *