Den hotteste høstfargen

Rød er uten tvil blant de hotteste fargene denne høsten. Dersom du blar deg gjennom bilder fra høstens visninger, er det umulig å ikke legge merke til at designere som Balmain, Emilio Pucci, Valentino, Ungaro og Marc by Marc Jacobs har falt for denne signalsterke fargen.

Selv har jeg planlagt at noen knallrøde must for meg blir et par pumps, et par røde skinnhansker, og en rød kjole. En enkel, rød topp er også gull å ha i høstgarderoben. Jeg tror ikke jeg er vågal nok til å kjøre rødt fra topp til tå, men dersom du våger, burde du absolutt gjøre det.

Rimelig rødt

Kjole fra Jeane Blush

Boots fra Nelly

Clutch fra Jeane Blush

Armbånd fra LEXFASHION

Parkas fra Svea

Kjole i fløyel fra TFNC

34 kommentarer

 1. hei. når du bytta fra Blogg.no til no. hvordan gjorde du det ?? må du betale for det ?

 2. Åh, jeg tviler på at jeg kler rødt dessverre. :p

 3. anbefaler rød parkas fra canada goose 🙂

 4. OMG! Elsker skoene!!!

 5. Åååååh, vil se mer tips til fine røde ting 😀
  Jeg ELSKER rødt og skriver ønskeliste om dagen!

 6. Yey! HErlig at det er noen sterke farger om høsten vinteren:) Jeg elsker rødt!

 7. københavnerpige

  hvis du vil ha et par røde pumps ala isabel marant sine, klikk deg inn på top shop og sjekk ut de fantastiske røde pumpsene med en liten peeptoe med en søt volang! LOVE LOVE LOVE til 500,- . jeg skal sporensreks på strøget og sikre meg dem 🙂 ha en strålende dag!

 8. Hei Caroline! Lurte på om du hadde noen forslag til premiere-outfit. Skal på premiere på NOKAS på fredag 🙂

 9. […] Fotballfrue: Den hotteste høstfargen. […]

 10. Dette innlegget er nå på forsiden av Femelle.no. 🙂

 11. Jeg vil ha en rød skinnbukse! Ah!

 12. Sv: HAHA! Du, det tviler jeg ikke på. Og jeg utnevner meg selv til «mote-fille-onkel» når den tid kommer, så vi skal nok få rocka den kidden! hahah

 13. vet du om det finnes pulsklokke hvor den har stoppeklokke og teller calorier?
  eller er det det samme på alle? og hvor mye koster en pulsklokke ca? : ))

 14. rod er favoritt fargen min!! har en rod host jakke kjopt i fjor! den blir vel bra i aar da!:)

 15. Rødt er en fresh farge, men ikke akuratt MIN farge … : )

 16. Hvordan har du råd til alle klærne og sminken du kjøper? Får du sponset veldig mye gjennom bloggen? Det virker ikke som at du tjener så veldig mye gjennom den jobben du har

  1. Fotballfrue

   Hvordan kan du si at det ikke virker som jeg tjener mye? Hva vet du om min lønning? Jeg får sponset sminke av Coverbrands, men det er stort sett det eneste.

   – C

   1. Det er kanskje fordi du aldri blogger fra din jobb (Side 2?? Femelle??? Det utestedet??) , eller på grunn av at når du forteller om dagen din så er ikke jobben et tema. Du trener fra 08-10 når andre er på jobb, og du har tusener av ærender, papirarbeid, neglelegging, frisørbesøk og photoshoots og diverse…. så jeg kan skjønne Lise som antar at du ikke tjener så mye.. faktisk fordi det ikke ser ut som om du jobber særlig mye. Det er jo en helt fair antagelse egentlig. Lite jobb, lite penger.

   2. Fotballfrue

    Men hvorfor gå utifra at jeg ikke tjener penger på jobben? Hun har da ingen forutsetning for å vite det, og da kan hun helst la være å stille det spørsmålet.

    Men få vel skrive det her for 100 gang: Jeg sitter 4-8 timer med bloggen hver dag, det er nesten en 100% stilling i seg selv. I tillegg er jeg partner i femelle, og skriver saker for de, og tilslutt er jeg deltidsansatt i side2.no.

    – C

   3. Louise

    Det er jo bare å skjekke skattelistene hvor mye du tjener da:)) Bra blogg forresten! <3

   4. Fotballfrue

    Skattelistene viser hva man tjente for 1-2 år siden, noe som er irrelevant, da jeg var student på den tiden. Forøvrig skjønner jeg ikke hvorfor skattelistene skal være offentlige, hva en person tjener burde være privat.

    – C

   5. det jeg mente ihvertfall var at hvis du jobber bare noen få timer i ny og ne i deltidsjobben din så blir jo ikke det så stor månedslønning. Du får jo sikkert bra betalt de timene du jobber! 🙂
    Hvis du ikke tjjener penger på bloggen,og likevel bruker tid tilsvarende omtrent en hel arbeidsdag på den, hvordan kan du da ha en månedsinntekt som dekker inn alt du har av utgifter og ikke minst all shoppingen..?

   6. Fotballfrue

    Jeg har aldri lagt skjul på at jeg tjener penger på bloggen. I utgangspunktet trenger jeg ingen jobb ved siden av den, men jeg ønsker å bygge nettverk sånn at jeg har noe å falle tilbake på når jeg ikke ønsker å blogge mer 🙂

    – C

 17. Caroline:)

  jeg blir så inspirert av kosholdet ditt. Jeg trenger virkelig mer inspirasjon.

  Lurer på om du kan legge ut “5-dags kostholds-plan”. På en måte… Sånn hva du spiser i.l.a. en dag – men ikke bare for en dag,men kanskje 5 dager?

  Digger bloggen din ! Du er nydelig 😀

 18. Inspirert fra Det Nye eller? Kjempefine forslag du har kommet med 🙂 Røde pumps er så hot!

  1. Fotballfrue

   Nei, fra style.com og ellebladet fra august 🙂

   – C

 19. Christina Damayanti

  elsker rødt! er så herlig, klar og frisk farge!
  gleder meg til å ikle meg i det!

 20. du er en skikkelig inspirasjonskilde, Caroline. Kjempe fin blogg!

  -Susanne (finalist i bloggeremedsolvett)

 21. Så bra rødt er inn! Har nettopp bestilt meg en rød jakke fra Nelly, bare ikke akkuratt den, men den til 899,- 😀 så glag jeg gjorde det nå! Hehe

 22. Vet ikke helt hva det er med fargen rød, men det er jo faktisk slik at keepere med røde drakter har en høyere sansynlighet for å redde straffespark. Vil tolke det som et tegn på at det er en farge som tiltrekker seg oppmerksomhet.

  1. Fotballfrue

   Det skal jeg meddele keeperen til LSK 😉

 23. Alle sier jeg kler rødt, så JEI! 😛 Hehe. Er jo en nydelig farge! 🙂 Snart jul er det og! 😀

 24. ‘Lady in red’ is a sweet song also.
  TGIF

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *