Yey or ney?

I høst dominerer de tunge og myke stoffene motebildet igjen, nemlig fløyel.

Ralph Lauren og Alexander Wang var blant designerne som pakket modellene sine inn i dette tunge materialet under årets høstvisning. Selv er jeg forferdelig skeptisk til klesplagg som heller tar meg rett tilbake til barndommen, og mormors gardiner. Jeg tviler på at jeg klarer å venne meg til et antrekk av denne typen med det første. Men det er jo fashion, og jeg skal aldri si aldri.

Hva mener du? Er fløyel hot eller not?

110 kommentarer

 1. NEY!

 2. Ida Margrethe

  NEY!

 3. Absolutt NEY!!!

 4. Akkurat nå tenker jeg «aldri i livet om jeg noen gang skal kle meg opp i fløyel igjen».
  Husker hvordan jeg som en liten jente på 90-tallet støtt gikk rundt i det. Grøsser til og med når jeg ser bilder av meg selv fra julen 1999, hvor jeg har på meg et skjørt og en genser i mørkelilla fløyel med paljetter. Men som du sier – «en skal aldri si aldri». Er en rekke moteplag jeg har sagt at jeg aldri skal kjøpe meg og gå i, men hva skjer etter litt? jo, jeg kjøper det og synes det er kjempe fint.

  bare ikke buffalosko kommer på moten igjen, haha 🙂

 5. Jeg er faktisk Yey på denne. Fløyelen i mørke rød, grønne og blåtoner synes jeg er flotte, og jeg liker også Chanels bruk av pels på sko. Synes nesten samtlige motehus (sett bort ifra McCartney) har blitt mer eksentriske i stilen, og det blir så mye lettere å finne en egen stil i alt!

  Du kunne ikke tenke deg å skrive noe om hvordan de forskjellige motehusene har tolket retrostilen?

 6. NEYYY!!!!

 7. Not! Jeg har alltid hatet fløyel, helt siden jeg var liten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *