SLITEN

I dag har jeg vært hos Rolf Ørjan i Drammen, på photoshoot. Han gjorde make-up, også tok vi noen bilder ute i det fine høstværet. Veldig laidbacke bilder. Blir spennende å se hvordan resultatet blir. Viser dere når han sender over.

Klar for make-up

Vel hjemme var det godt å få av seg sminken. Kan helt ærlig ikke huske sist servietten var SÅ skitten!

Nå ligger jeg på sofaen. Kjemper mot kvalme og hodepine. Det slår aldri feil. Jeg blir alltid dårlig hver 3. uke. Migrene.
Jeg har ikke tid til dette! Jeg hadde jo planer i kveld. Trene skulle jeg også. Ser ut til at jeg bare må akseptere at kroppen ikke vil henge med i dag. Dumme kropp. Jeg må bare finne senga, og sove ut til i morgen.

67 kommentarer

 1. Eirin fra bergen

  herregud.. glemte helt å skrive GOD BEDRING selvfølgelig!! håper du snart er frisk.

 2. Er de smertene mensensmerter?
  Jeg hadde forferdelige smerter, i både mage og hode, rett og slett hele kroppen, i den perioden jeg hadde mensen. Så jeg startet på p-pillen Cerazette, og den fjernet alt. Så om det skulle hjelpe, så kunne du testet den 😉 har ikke hatt smerter på over 1 år.

  Men om det bare er generelle smerter, så god bedring 🙂

 3. Hei Caroline! Ser du har fått masse tips, men jeg hiver meg på 🙂 Sliter selv med migrene opptil flere ganger i måneden. Jeg bruker som flere andre har sagt en nesespray som heter imigran, fordi jeg kaster opp piller når jeg har anfall. Den er sterk, så bør brukes med litt forsiktighet. Samtidig går jeg jevnlig til fysioterapi og akupunktur, noe som har halvert anfallene mine. Anbefales! En jeg kjenner fikk god hjelp av osteopat, uten at jeg har forsøkt det, men det kan være verdt et forsøk. Etter at jeg sluttet med hormonell prevensjon ble jeg også bedre ( det kan påvirke hyppigheten av migrenen).

  Håper du blir bedre, jeg vet hvordan du har det og føler med deg!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *