Jeg var jo på Mp3!

Trodde faktisk at jeg hadde kontroll på det meste, men jeg klarte helt å glemme at jeg faktisk var på radio i dag. Kvart over åtte på NRK Mp3, morgenshowet. Fant en link til et utdrag av det, så dersom du har lyst til å høre, kan du trykke her.

Jeg var også på radio NRJ i sommer, så om du ikke har hørt det, kan du lytte her:

Ellers har jeg bare vært en kontorrotte i dag. Sittet i timesvis foran dataen med ikke fullt så gøyale ting. Så nå har jeg firkanta øyne, og vondt i hodet. Dårlig timing for antrekksbilder, selv om jeg har lovet meg selv å bli flinkere fremover. Starter i morgen 😀

Skal snart lufte hjernecellene med en liten løpetur, så får vi se om jeg rekker å bake de proteinbarene i kveld, som jeg snakket om her om dagen. Dersom tiden strekker til, avslører jeg selvsagt resultatet. Og oppskriften ?

46 kommentarer

 1. Men på fredag kan du slappe av litt med meg og Hugo! (Not the dog) haha 😀 <3

  1. Fotballfrue

   YES 😀

 2. linken funker ikke for meg, kanskje fordi jeg er paa data i london? jaja.

 3. Ja jeg satt å hørte på deg til morran i dag 😀 morro å høre på på vei til skolen !

 4. Hei! Lurte på om du har en anbefaling på kor lenge det er lurt å rocke med rockeringen kver dag?
  🙂

 5. Tøft! 😀

  Artig med radio, vært en del ganger selv, er kjekt det! 🙂

 6. Hvis det er proteinbarene fra Manulea (passionforbaking) du skal lage burde du få tid til det i kveld :p de er skikkelig gode:D

  1. Fotballfrue

   IT IS 😀

   – C

 7. Kan du legge ut sangen du har spilt inn?

  1. Fotballfrue

   Den ligger på Spotify 🙂

   – C

 8. Åherregud, stemmen din er heeelt anneledes enn jeg hadde trodd! haha! :o)

 9. hanne : )

  hihi, du hadde søt stemme

 10. Charlotte

  Haha, hadde ikke forventa at stemmen din skulle høres sånn ut i d heletatt!!! Jaja, så feil kan man ta 😉

 11. Hei 🙂
  Kan ikke du få ordnet slik at vi ser når du poster innleggene? 🙂

 12. Pernille

  Jeg skulle egentlig bare si det samme som Marita: Stemmen din var helt utrolig annerledes en jeg hadde forestilt meg! Morsomt:) Og så må jeg føye til at å høre deg på radio førte til at jeg fikk et enda bedre inntrykk av deg. Ha en fin uke:)

 13. Du har nydelig stemme!!

 14. så kjekt å høyre 😀

 15. Tar du vitaminer ved siden av Juice +? I såfall, hvilken?

 16. Jeg begynte å lese bloggen din ved en tilfeldighet mens jeg kjedet meg på sommerjobb i august, og har vært hooked siden 😉 stikker innom hver gang jeg er innom internett, så du får nok en del hits på min IP 😛 haha! Du er veldig talentet og inspirerer og motiverer stort til en 16 år gammel jente som var litt på latsiden med trening… <3

 17. Elisabeth

  Kan du legge ut flere bilder av den nye jakka de? har lyst på den selv, men vil se hvordan den er på.

 18. ELSKER at stemmen din ikke høres ut som Barbie på valium!

 19. Åå, så søt stemme du hadde! Nå liker jeg deg bare enda bedre, hihi! Du er superflink, stå på! 🙂

 20. Utrolig fin blogg, skulle ønske jeg var like flink til å motivere meg selv til å trene som du er! Du er jo rene superwoman noen ganger!!

  http://www.thebigcity.blogg.no

 21. Åh så utrolig behagelig stemme du har!
  stor fan, stoooor fan

 22. Hei Caroline. Hørte nettopp dette intervjuet på ERJ hvor du sa at du er utdanne journalist. Har utrolig lyst å begynne på den utdannelsen, sadde vært utrolig nyttig om du hadde laget et innlegg hvor du skrivet litt om hvordan du tok ble utdannet journaist.
  – Hanna –

 23. heihei jeg har prøvd å finne en plass der jeg kan høre sangen deres men finner den ikke noe sted, ikke på youtube en gang … hvor kan jeg få hørt den ? <3 😀

  1. Fotballfrue

   Prøv spotify 🙂

   – C

 24. Heihei!

  Jeg lurer på hvilken størrelse du har i skinnjakken fra Hm med sånn «saueskinn» på ? Den til 299 ? 🙂

  1. Fotballfrue

   34 🙂

   – C

 25. kan du skrive sangen som blir spilt der, klarer ikke høre hva han mannen sier den heter..?:b

  1. Hvis du mener den sang som bliver spillet lige inden Carolines radioindslag, er det Airplanes med Hayley Williams og B.o.B.

 26. Er også «fan» av stemmen din, vet ikke hva folk hadde forventet seg, men som mange andre får jeg bare et enda bedre inntrykk av deg etter å ha hørt deg på radio 🙂

 27. Ja, hørte på deg på vei til universitetet i går, og syns nesten det var litt rart at du ikke hadde nevnt det her i forveien. Hehe 🙂 Men syns du klarer deg veldig bra på slike intervju! 🙂

 28. hva heter den sangen som spilles når videoen er på 1:49 ?
  hører serriøst ikke va han sier ..

  1. Fotballfrue

   Airplanes.

   – C

   1. er det ikke airplanes som er på begynnelsen av klippet ?

   2. Fotballfrue

    JO 🙂

    – C

   3. david guetta ft kid cuddi – ?

   4. Fotballfrue

    Ja, det er «memories»

    – C

 29. sier han ikke budiees elns ?
  skjønner ingenting jeg..

 30. Kan du ikke legge ut oppskrift på dine proteinbarer??

 31. Caroline

  Legg ut link til sangen ;);)

  1. Fotballfrue

   Finnes på Spotify.

   – C

 32. TGIF Sweet Caroline!
  Thanks for posting your radio interview, I liked to hear your voice. I think you have a lovely voice and it’s so cute when you laugh and the smile can be heard when you speak. Hope you have a great weekend friend!

 33. ååhhh ! du hadde skikkelig annerledes stemme enn jeg hadde sett for meg. du må lage noen videoblogger hvor du snakker!! :D:D:D

 34. https://www.youtube.com/watch?v=a_Ux1QcB_hI

  Sangen dere hører på 1:49 er Byduer i dur av Karpe Diem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *