Caroline Tipser!

Bruk en primer som base under øyenskyggen din, så holder den hele dagen. Du vil også merke at den ikke blir «fettete» eller sklir utover.

Min favoritt er (selvfølgelig) Smashbox sin photofinish lid primer fra Coverbrands. Synes den er utrolig god. Den var også en viktig faktor på den store bryllupsdagen vår. Det eneste minuset med denne er at den ikke er så altfor drøy. Til gjengjeld er den heldigvis ganske rimelig.

Du finner den her.

Leverandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

8 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Så fin blogg du har!
  Jeg lurte på om du kunne tipse litt om treningstøy. Jeg har begynt å trene nå og skal kjøpe meg nytt tøy. Så du hadde fått noe treningstøy for en stund siden, svart med noen farger på stroppene. Hvor er det fra? Når du jogger løper du på tredemølle? Blir du aldri lei ? Hvordan motiverer du deg? Jeg og har lunarglides og synes det var så morsomt at du gjerne villa ha rosa og så var det utsolgt. Hos meg var det omvendt . Jeg ville har blå men det hadde de ingen steder. Måtte kjøpe de rosa! 🙂 Ha en fin uke!

 2. Primer er et must! Skjønte ikke hvor mye jeg trengte det før jeg hadde testet det 🙂 Øyeskyggen sitter som et skudd og holder virkelig hele dagen. Min favoritt er Urban Decay sin primer, gull verdt!

 3. Flott.. men jeg er forvirret: Hva bruker man først; Primer, pudder, solpudder, primer, øyeskygger, artificiall light… hva er rekkefølgen egentlig? 😛 Er så mange nye ting på markedet nå, er ikke bare pudder og leppestift lenger…

 4. bra tips! det vil jeg prøve, men jeg lurte på en ting; jeg har noen gode «våt» øyenskygger, vet ikke helt hva man kaller det, men det er ikke pudder øyenskygger, og disse legger seg liksom som en kant oppe ved øyebuen der, er det da også smart å bruke en primer for at den ikke skal gjøre det 🙂 ? vet ikke om du helt skjønte dette, men.. 🙂

 5. Har vært på utkikk etter en ny primer og tror jeg kommer til å teste denne 🙂 Kan du forresten lage en liten oversikt over hvilken rekkefølge man skal bruke alle disse produktene? Det hadde vært supert!! Ta gjerne utgangspunkt i de produktene du bruker til vanlig 🙂 Har også ett anne

 6. Smart! Tror jeg skal kjøpe meg en slik 🙂

 7. Den er supergod! Klarer meg ikke uten, har prøvd alle på markedet (føles det som), men den er helt fantastisk!

 8. Kristine

  Støtter forslaget oppe her, er veldig fornøyd med Urban Decay sin! Mye rimeligere enn den fra smashbox, og veeeldig drøy. Ellers har jo mac mange fine baser!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *