Blir denne med til Maldivene?

Har testet ut noen treningsDVD’er innen styrketrening den siste tiden, og kommet frem til at dette er min favoritt. Du får den hos BuyHelse til 259,-.

Tenkte til og med å dra den med meg på bryllupsreisen i november, sånn i tilfelle det skulle bli regn *bankibordet*
I tillegg er det alltid kjekt å ha noen slike videoer liggende hjemme, så du slipper å få dårlig samvittighet om du ikke skulle gidde å dra deg selv til senteret. Da har du i hvert fall et alternativ hjemme.

Flott mage, rumpe, lår har mange varierte øvelser, til og med forskjellige nivåer. Du kan velge mellom lett, medium og avansert. Jeg var kjent med mange av øvelsene fra før, og er faktisk ganske lei av knebøy og utfall. Derfor ble jeg veldig glad da jeg også oppdaget nye øvelser på denne videoen.

Dette er mine favoritter fra denne DVD’en:

Ps. gjør nummer 2 litt feil. Du skal ha beina enda tettere.

Sangen på videoen er forresten den ULTIMATE treningslåta for tiden! Rihanna med Only Girl (in the world)

Leverandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

87 kommentarer

 1. Fint at du legger ut anmeldelse av treningsvideoer.. Er også en DVD-tester og vil sterkt anbefale denne for magen: Rodney Yee: ABS Yoga for Beginners
  http://www.amazon.com/Rodney-Yee-ABS-Yoga-Beginners/dp/B00029QOTA/ref=sr_1_1?s=gateway&ie=UTF8&qid=1285581994&sr=8-1

  Disse øvelsene fant jeg på youtube og noen av de fungerer virkelig bra:
  Butt Workout with Kim Strother

  http://www.youtube.com/watch?v=PQYYM6t8Qfk
  Kim Strother’s Progressive Ab Workout

  http://www.youtube.com/watch?v=-TIKTUtPaZE&feature=channel

 2. Elfrid T

  Det er vel noe med at jo nærmere du har beina jo mer trener du rompa.. – Og hvis du presser beina (knærne) GODT sammen på øvelse to så trener du også musklene på innside lår, det kjennes ganske godt under øvelsen også (syns jeg). Det avhenger sikkert hvor mye du presser beina sammen…

  Jeg liker treningsdvd’er utrulig godt for jeg syns styrkeøvelser er megakjedelig så de blir liksom aldri fullført helt ut, men med dvd’er er det mye lettere!

  Leser bloggen din vær dag, du gir meg mye motivasjon – og ikke minst fantastiske tips om alt mulig! Ha en fortsatt strålende dag! 🙂

 3. wow marie…issues eller?

 4. anonym ;)

  heihei 🙂
  jeg er ikke en sånn treningsnarkoman som deg, men har veldig lyst til å
  bli det (DU ER SÅ TYNN!!!!) så en tinng…: hvor lenge skal man gjøre hver av øvelsene?

  xoxo :*

 5. Du er så alt for tynn :S :S

 6. Hei 🙂
  Nå er den bestilt, men jeg lurte bare på hvor lang tid det tok fra du bestilte til du fikk den?
  Du er et godt forbilde, med godt syn på trening og et godt kosthold.

 7. charlotte

  hvor kan jeg handle denne filmen? er det på nette?

  1. Fotballfrue

   Det er bare å følge linken 🙂

   – C

 8. Hei hei kan hende du ikke ser denne kommentaren siden det er så lenge siden dette innlegget ble publisert, men jeg må bare si at vis du har beina dine på en treningsball og når du gjør nr 2 og drar inn beina mot rompa, så får du trent knærna dine og, som du sa du hadde vondt i et nyere innlegg og rompe 😀

 9. hei og hå!

  dumt spm. men er dette «fullverdig styrketrening»? jeg skal trene mer styrke fra nå og trenger å vite at jeg gjør gode øvelser. Kan du gi en oppsummering på hvordan du trener styrke over hele kroppen i ett? har ikke sett så nøye på det før og du har masse innlegg innen trening her. Bilder er helt topp 🙂 trener du noen gang styrke med tunge vekter, hantler eller i en form for maskin? leste at vi som vil ha lange og slanke muskler skal bedrive utholdende styrketrening i stedet for maksimal vektbelastning. Jeg stoler på deg! 🙂

 10. hei karline!! elsker bloggen din. spesielt fordi du er så motivert. Jeg har alltid hvert overvektig, men elsker å trene og har egentlig masse energi, men mangler motivasjon. hadde ei venninne som hjalp meg før å da gikk jeg ned 17 kilo med en gang. men hun sluttet å trene der jeg trener. har du noe tips på åssen jeg kan få mere motivasjon? jeg har også begynt med den lavkarbo dietten.elsket den dem første ukene, men mistet mensen og ble super kvalm. vet du hvorfor?legen rådet meg til å slutte på den, men jeg vil egentlig ikke.
  elsker brylupet ditt å. super fin og kjempe søtt par. veldig missunnelig på huset dere har kjøpt!super fint!!gratulerer. klem claudia

 11. camilla kløgetvedt

  Så hyggelig at du liker treningsdvd`n min og moro at du anbefaler den:)
  MVH camilla Kløgetvedt som er modell og har laget programmene på dvd_`n

 12. Hei!

  Jeg kan ikke se du noengang har blogget om reisen til maldivene(med bilder?) Prøvde søkefunksjon. Har du isåfallen link:)??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *