Blir denne med til Maldivene?

Har testet ut noen treningsDVD’er innen styrketrening den siste tiden, og kommet frem til at dette er min favoritt. Du får den hos BuyHelse til 259,-.

Tenkte til og med å dra den med meg på bryllupsreisen i november, sånn i tilfelle det skulle bli regn *bankibordet*
I tillegg er det alltid kjekt å ha noen slike videoer liggende hjemme, så du slipper å få dårlig samvittighet om du ikke skulle gidde å dra deg selv til senteret. Da har du i hvert fall et alternativ hjemme.

Flott mage, rumpe, lår har mange varierte øvelser, til og med forskjellige nivåer. Du kan velge mellom lett, medium og avansert. Jeg var kjent med mange av øvelsene fra før, og er faktisk ganske lei av knebøy og utfall. Derfor ble jeg veldig glad da jeg også oppdaget nye øvelser på denne videoen.

Dette er mine favoritter fra denne DVD’en:

Ps. gjør nummer 2 litt feil. Du skal ha beina enda tettere.

Sangen på videoen er forresten den ULTIMATE treningslåta for tiden! Rihanna med Only Girl (in the world)

Leverandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

87 kommentarer

 1. Har den selv, bruker den hele tiden! 🙂

 2. Sett kun hælene i bakken på nr 2, og ikke hele foten. Da tar det enda mer! 🙂

 3. ikke ta den med !! slapp av og kos deg, ta deg en svommetur selv i regn om det skulle regne 🙂

 4. Jeg har den jeg også! super video med masse fine øvelser som kan gjøres hjemme 🙂

 5. Hvem er det som tar med seg en treningsvideo på bryllupsreise?! Må være utrolig slitsomt å være så kontrollfreak og treningsnarkoman som deg. Du må lære deg å slappe av litt…

  1. Fotballfrue

   Lurer på hvor mange ganger jeg må forklare at trening er en livsstil? Vet ikke om du har fått med deg at Lars – Kristian spiller fotball på ganske høyt nivå? Det tilsier i hvert fall at han aldri kan ta HELT ferie. Så hva skal jeg gjøre når han løper på stranda? Like greit å joine,eller hva ?

   – C

   1. Johanne

    Bra svart, Caroline! Det er leit at ikke flere skjønner at trening er en livsstil. Har selv en tante som fortsatt får bakoversveis når jeg trener i ferien.. Noen mener at ferie er synonym med å ligge mest mulig i ro og gjøre minst mulig, andre mener at ferien skal brukes til å gjøre akkurat det vi vil.

   2. Men om du skal joine mannen din på joggetur, hvorfor skal du da ligge på gulvet å gjøre øvelser fra en video? 😛 Men sånn bortsett fra det syns jeg det er bra at dere skal holde formen ved like, og når dere er vant med å bruke endel av dagen på trening, så er det jo en vane som man gjerne kan følge på ferie også, nettopp fordi det er livsstilen deres 🙂

   3. Fotballfrue

    For å vedlikeholde litt styrke også.

    – C

   4. Martha

    Hvor lenge skal dere egentlig være på bryllupsreise? Styrke forsvinner ikke over natten det altså 😉

   5. Det der kalles ikke styrke, caroline 😉
    Balansetrening for gamlinger* – eller noe i den duren..
    når du begynner å ta fatt i ordentlige vekter, kan vi begynne å snakke… 🙂

 6. Ha heller masse sex 😛

  1. Fotballfrue

   Best med begge deler 😀

 7. Digger bloggen din karoline:)virkelig!
  Har lenge sett etter en treningsvideo til hjemme bruk, har ikke penger til treningsstuido for tiden.Lurte derfor på om du tror dette er noe som hjelper, er det «nok» liksom, eller må man nesten melde seg inn et sted for å se effekt av treningen?spør deg siden det virer som du har en god del greie på trening?

 8. Trener det på treningssenter. Fungerer bra! Deilig å ha det med på ferie også, så slipper man å komme helt ut av ting:-D

 9. Tusen takk for supert treningstips! Nå ble i hvertfall jeg motivert til å småtrene litt på en søndags ettermiddag 🙂

 10. jeg må bare si at du virkelig inspirerer meg og at jeg får lyst til og trene når jeg leser bloggen din og ser hvor bra resultater trening og riktig kosthold faktisk gir! takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

   – C

 11. Jeg har prøvd de øvelsene selv, absolutt gode øvelser 🙂

 12. har LK tenkt å jogge på stranden på bryllupsreisen deres?? unnskyld meg, dette er et engangstilfelle, noe du aldri får opplevd igjen. har du tenkt å kaste bort denne romantiske tiden med å jogge? virkelig? wow…

  1. Fotballfrue

   Tuller du? Liksom, virkelig? Woow. . Døgnet har 24 timer, vi er på en ganske øde øy bare vi to. Dersom du mener at det å ta 60 minutter fra disse 24 timene er å kaste bort tiden, synes jeg synd på deg. Han er en toppidrettsutøver som må holde formen ved like, jeg elsker å trene. For oss er dette en del av livet, så jeg vil ikke si at en joggetur ødelegger ferien vår. Det gjør den heller komplett. Trist at du har et slikt syn på trening. Men vi er alle forskjellige. Takk Gud.

   – C

   1. unnskyld meg. jeg trener mye jeg også xD virkelig, trooo meg … men haha! det er første gang jeg har hørt om noen som tar med en treningsbok på bryllupsreisen. kanskje på en vanlig reise ja, men BRYLLUPSREISEN. jeg syns det er digg at du trener så mye som du gjør, og at du holder formen. men en uke uten å trene, er ikke verdens undergang. jeg får et inntrykk av at du får panikk hver gang det går to dager uten at du har trent. lay down .. sier jeg bare 😛 Og det er ikke nødvendig av deg å tro at din livsstil er perfekt elns. btw: er du religiøs ? xD

   2. Fotballfrue

    16 dager ..

    – C

   3. Ida Marie

    Alle jeg kjenner, inkludert meg, trener på ferie. Bryllupsreise eller ikke, trening gjør noe med humøret! Ikke kult å gå rundt å være gretten på ferie heller? 16 dager uten trening er MYE når man er vant til å trene ofte! Jisus, kan ikke alle bare få leve livene sine som de vil..

   4. Benedicte

    Vi var 16 dager på bryllupsreise på Maldivene (som var HELT fantastisk!) uten trening, og det var driiit tungt å komme igang igjen etter ferien, så sikkert kjempelurt å legge opp til litt trening på ferien også! God tur og gled dere masse 🙂

   5. Kristina

    Herregud. Når man er vant til å trene 5-6, og til og med 7 dager i uka, så får man abstinenser når det går 2 dager uten trening. Hvorfor henger du deg opp i at Caroline vil trene? Det er nesten like tragisk som at jeg henger meg opp i denne latterlige kommentaren din.

   6. Oh, my!! Er det bortkastet tid å jogge liksom? Det er jo det samme som å gå en tur. Frisk luft i lungene!
    Bryllupsreise eller ei, trening er både sunt og sosialt. Synes nå det virker utrolig koselig jeg, å jogge sammen i vakre omgivelser, og deretter hoppe rett i dusjen sammen 😉 Hoho.

   7. girlia

    IKKE bry deg om tapere som ara som bare vil få andre til å føle seg dårlig!

    Det dummeste man gjør er å legge seg rett ned og ikke gjøre noe på 16 dager, da ødelegger man nemlig omtrent alt man har bygget opp av kondisjon, styrke osv, og det blir megahardt å starte opp igjen! At ara ikke skjønner dette er nok et tegn på at han/hun ikke trener like mye som han/hun skal ha det til =p

    Stå på Caroline =)

 13. kristiane

  den vi jeg ha 😀
  ca, hvor mange ganger gjør du det på hver øvelse liksom, ? 😀

 14. kristiane

  den vill jeg og ha! 😀
  hvor kjøpte du den? 🙂
  ca, hvor mange ganger gjør du på hvær øvelse liksom? 😀

  1. Fotballfrue

   Det er link til videoen i innlegget 🙂 Den er fra Buyhelse. Jeg gjør akkurat som de sier på videoen. Veldig greit opplegg 🙂

   – C

 15. De som bare skal kverulere, mase & klage, drit i dem! 😉

  Men om du skulle bake de proteinbarene og de blir vellykkede så håper jeg du legger ut oppskriften 😀 Namnam!

  Ha en fortsatt fin søndag! 😉

  1. Fotballfrue

   I will 😀

   – C

 16. Ragnhild

  Tusen takk for at du viste disse øvelsene! Kjempefint når jeg ikke har tid til å stikke på treningssenteret 😀

 17. Hei!
  Elsker bloggen din, utrolig herlig at du er med på å inspirere og oppfordre til et sunt kosthold og gode treningsvaner!

  Jeg bare lurte på to ting:
  1. Pleier du å trene med vanlig bh eller er det bare engangstilfelle hjemme?
  2. Er du kristen, siden du takker Gud litt oppover i kommentarene her?

  Klem fra Meg som heier på deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   1. Det var et engangstilfelle, siden jeg hadde trent tidligere på dagen, og den derfor var skitten 😉
   2. Ja, det er jeg, men grunnen over var nok mest fordi jeg ble provosert.

   – C

 18. Hei Karoline! Du må bare le av de som klager og syter over at du skal trene litt på bryllupsreisen! Du har helt rett: trening er virkelig en livsstil! Jeg skal til Afrika i høstferien med skolen og der får jeg faktisk ikke lov til å trene på grunn av at det vil bli for mye oppstyr rundt dette fordi ingen der hvor vi skal pleier å trene (spesielt ikke jenter). Det kommer til å bli utrolig rart fordi det er flere år siden jeg gikk hele ti dager uten å trene…
  Det blir rett og slett en del av hverdagsrutinen. Akkurat som å spise og sove. Noe naturlig som er med! Også på en bryllupsreise! 😀

 19. Har den selv, bra at flere liker den! 🙂 Haha, må le av noen av innleggene her.. det er da bare deilig å trene litt selvom man er på bryllupsreise. Fint avbrekk fra å gjøre ingenting, også får man jo så mye energi av det også. 🙂 Virker som dere liker å trene mye begge to, og på bryllupsreise skal man jo gjøre ting man LIKER sammen? Så om det er dykking, trening eller elefantridning så blir jo det ett fett, så lenge man trives i hverandres selskap. 🙂

 20. trener du noen gang saltimer? jeg elsker musikken de har i saltimene, med litt fart i, og kunne gjerne tenkt meg å fått tak i noe av denne musikken.. har du noen tips til hvilken, hva de heter og hvordan jeg får tak i denne musikken?
  Hadde virkelig satt pris på hjelp, jeg trener 4-5 ganger i uka og er absolutt avhengig av god musikk for å holde fokuset..

 21. Har du prøvd Zumba fittness?
  Kjempe gøy trenings programer + et eget mageprogram

 22. Trening er deilig! 🙂 Var med i Oslo halvmaraton i dag, utfordrer deg til å bli med neste år 😉 Det var hardt(!), men skikkelig digg å komme i mål og innse at man faktisk klarte å løpe 2,1 mil 🙂 Må sjekke ut den videoen din! Ser at noen disser at du skal trene på bryllupsreisen…u go girl! er bare tull og misunnelse det der, hvis man ikke trener noe som helst i to uker blir det jo bare dobbelt så hardt å komme tilbake til normale treningsrutiner! Dessuten er trening velvære for kropp og sjel 🙂

 23. Ida Marie

  Hei Caroline 🙂 Syns du har en super blogg, og jeg blir virkelig motivert av deg 😀
  Håper du overser alle de negative kommentarene som kommer.. Er nok noen som er UTROLIG misunnelig på deg!
  Men jeg tenker det samme som Lene over her.. Har du noen tips til bra musikk å trene til? Musikk på øra er så viktig for meg når jeg trener, men sliter med å finne noe som er skikkelig futt i!
  Nå har jeg ødelagt leddbåndet i ankelen, men kan uansett trene på litt andre måter før jeg kan begynne å løpe og trene vanlig igjen.. Kjedelig men! 🙁

 24. Du gjør nr 3 litt feil også. Beina skal ned i 90 grader 😀

 25. Å, takk for videoen! Nå kan jeg bli tynn 🙂

 26. Hei Caroline. Jeg synes at du blogger kjempe bra, ,og jeg digger deg 😀
  Ha en super kveld begge to 🙂

 27. du er dritt pen:D:D:D

 28. Stine Andrea

  Går du helt opp på tå på den siste øvelsen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

 29. hmm, den må jeg prøve 🙂

 30. Hei

  Skjø ikke hvorfor folk gidder å lese blogger slik at de kan lage kvalme. Alle må passe på seg selv, og gjøre det som er best for en selv. Hvis noen irriterer seg sånn over at du tr. på ferie så kan de vel heller droppe og lese bloggen din.. Stå på og kos deg.dere masse på bryllupsreise!!!

 31. Super blogg!
  Du sa du skulle gi oss resultater og vurdering av rockering for noen måneder siden og har ikke sett at du har gjort det.. så jeg lurte på om du kunne gjøre det snart? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort for ganske lenge siden! Sjekk under trening til høyre her 🙂

   – C

 32. Hei Caroline 🙂 Hva tror du meningen med livet er ? Hilsen nysgjerrig. Håper du har en flott søndagskveld !

 33. Tusen takk for nyttige tips 😀 Kjekt å trene hjemme og noen ganger, hvis det er for stykt vær til å sykle i (til trenningssenteret) 🙂
  Spørsmål: Jeg har trente lår, men mellom lårene helt øverst sliter jeg litt med å få vekk litt fett.. Vet du om noen øvelser jeg kan gjøre for å trene de ekstra hardt. Får man støre lår av å trene dem mye? Jeg vil også at rumpa skal bli litt mer bootylicious, men blir den større når jeg trener den eller mindre?
  Tusen takk for svar 🙂

 34. Man kan da ikke hoppe helt over trening selv om man har ferie. Er trening en del av hverdagen så er det vel ingen krise å bruke en times tid hver dag. Og hvis begge har samme rituale så er det like vanlig som å spise frokost. Tenk så romantisk da. Sex før og etter trening. Ha Ha ha
  Hvor dumme kan enkelte bli. Jeg gleder meg til å lese om brylupsreisen jeg.

 35. Kos dere masse på byllupsreisen! Litt av en drømmetur 🙂

 36. Fint med treningsdvd, blir nesten som å ha en treningspartner med deg 😉 Men lurte på om du kunne svare på noe.. Skal til London om en måned å kjøpe meg brudekjole. Er det noen brudebutikker du anbefaler, utenom Johanna Hehir? Vet jo at de har fine kjoler, men tenkte at du kanskje har vært innom flere? Noen som er bra på brudeaccessories? Marianne

 37. Kan du ikke legge ut l bilder av leiligheten og bryllupsgavene dere fikk snart da. 🙂 og av hele spisestua, ikke bare deler av den 😉 Elsker forresten bloggen din, men gøy å se litt hvordan andre bor og har det hjemme. Linda

 38. blir det regn, har dere vel andre ting å finne på tenker jeg 😛 …det er jo tross alt en bryllupsreise…den eneste treninga som foregår der er på soverommet 😛 😉

 39. Det som er så fint er at det er DIN bryllupsreise. Dvs at du kan bruke den akkurat som du vil!! Om en treningsøkt i ny og ne gjør at du får en opptimal bryllupsreise….så gjør det!! Husk bare å være ekstra snill med deg selv. Altså, å ikke få dårlig samvittighet hvis du ikke trener/spiser så sunt som du skulle ønske. Du er jo alltid så flink med både trening og kosthold, så jeg er sikker på at kroppen din ikke lider noen nød av færre treningsøkter enn normalt:) Selv trente jeg alt for mye før, men har lært meg å lytte til kroppen, ikke til hodet. Noen ganger er det lett at hodet tar over. Alt skrives i beste mening!! 🙂

  – S

 40. Hei , jeg er en jente på 14 år . Jeg er sammen med ein gut på 16 år , og vi har vert sammen i to år . Vi har ikkje gjort det enda . Det fleste i vennegjengen har gjort , og spør og maser om vi har gjort det . Jeg vil , men jeg veit ikkje om jeg er for ung ?
  Synst du 14 år er for ungt ?
  Please svar meg 🙂

  1. Ehm…14 er alt for ungt spør du meg, og jeg tipper at de fleste på din alder som påstår at de «har gjort det», ikke har gjort det. Jeg ventet til jeg var nesten 17, føler at jeg kunne ventet en stund til egentlig…
   Men hvis du selv føler deg klar og gjør det fordi du selv vil, og ikke fordi vennene dine legger press på deg, så skal selvfølgelig ikke jeg stoppe deg.

   1. Det er for tidlig når du må spørre andre om det er for tidlig.
    Vent, så slipper du å angre! 🙂

 41. Fin blogg, liker alltid å lese dine innlegg.
  Vil bare ønske dere en fin bryllupsreise 🙂
  Og et lite spørsmål, hvorfor løp du ikke i Oslo Maraton idag? Litt overraskende til deg å være. For oss lesere så. Hehe.

 42. skal du blogge/oppdatere hvordan det går de 16 dagene når du er på bryllupsreisen? Eller skal du vente når du kommer tilbake igjen?:)

  Har du noen gang brukt dårlig treningstøy? Hvordan kan du merke forskjellen på en som puster bra og en som puster dårlig? Jeg har ikke peiling jeg… Føler at jeg svetter uansett med de klærne jeg har… Og har du noe gode treningssokker som er veldig gode? Så bra til å obsorbere fukt og svett?:) Håper du svarer alle spøsmålene mine^^

 43. hvor mange repetisjoner tar du av hver av dem??? =)

 44. Takk for gode tips. Klart du må trene på tur! Er selv gift med en x fotballproff og vet at de er nødt til å trene selv om de har ferie. Kan jo ikke slippe seg ned i form. Da kan man jo like gjerne trene sammen med dem. Du er en sann inspirasjon. Jeg synes du er så flott og skulle ønske at min kropp var like spretten som din. Takk for mange gode og inspirerende treningstips. Lykke til på bryllupsreisen, det blir nok en magisk tur!

 45. Åh, jeg elsker svarerene dine! Ikke for spydige og ikke for snille 😉

 46. Haha, forslag:
  Hva med å kjøpe en billig fitnessball som ikke er blåst opp? Du kan blåse den opp når du kommer frem. Du elsker jo å trene med fitnessball (me too) fordi det er så effektivt! Den tar ikke plass i kofferten siden den er flat i innpakningen..

  Så er det bare å la den ligge når dere skal hjem igjen,..

  Det gjorde jeg da vi var i Roma i forrige uke 😀

 47. Jeg er superfan av treningsdvd’er så takk for tips 🙂

 48. Kjøp heller videoen på flust.no, der koster den bare 179,-.
  du er utrolig flink caroline, du inspirerer mange=0)

 49. Hei.
  Hva heter sangen du har til treningsvideoen?=)

 50. tips: svenske priser på smågodt på smartclub slependen denne uken! skynd deg før maldivene så ikke folk jages skrikende av skjellettet som ankom stranda. stygg spøk jeg er bare feit. ekkes å fett år de løper fordi hufsa kom heller=D!

 51. Fint at du legger ut anmeldelse av treningsvideoer.. Er også en DVD-tester og vil sterkt anbefale denne for magen: Rodney Yee: ABS Yoga for Beginners
  https://www.amazon.com/Rodney-Yee-ABS-Yoga-Beginners/dp/B00029QOTA/ref=sr_1_1?s=gateway&ie=UTF8&qid=1285581994&sr=8-1

  Disse øvelsene fant jeg på youtube og noen av de fungerer virkelig bra:
  Butt Workout with Kim Strother

  https://www.youtube.com/watch?v=PQYYM6t8Qfk
  Kim Strother’s Progressive Ab Workout

  https://www.youtube.com/watch?v=-TIKTUtPaZE&feature=channel

 52. Elfrid T

  Det er vel noe med at jo nærmere du har beina jo mer trener du rompa.. – Og hvis du presser beina (knærne) GODT sammen på øvelse to så trener du også musklene på innside lår, det kjennes ganske godt under øvelsen også (syns jeg). Det avhenger sikkert hvor mye du presser beina sammen…

  Jeg liker treningsdvd’er utrulig godt for jeg syns styrkeøvelser er megakjedelig så de blir liksom aldri fullført helt ut, men med dvd’er er det mye lettere!

  Leser bloggen din vær dag, du gir meg mye motivasjon – og ikke minst fantastiske tips om alt mulig! Ha en fortsatt strålende dag! 🙂

 53. wow marie…issues eller?

 54. anonym ;)

  heihei 🙂
  jeg er ikke en sånn treningsnarkoman som deg, men har veldig lyst til å
  bli det (DU ER SÅ TYNN!!!!) så en tinng…: hvor lenge skal man gjøre hver av øvelsene?

  xoxo :*

 55. Du er så alt for tynn :S :S

 56. Hei 🙂
  Nå er den bestilt, men jeg lurte bare på hvor lang tid det tok fra du bestilte til du fikk den?
  Du er et godt forbilde, med godt syn på trening og et godt kosthold.

 57. charlotte

  hvor kan jeg handle denne filmen? er det på nette?

  1. Fotballfrue

   Det er bare å følge linken 🙂

   – C

 58. Hei hei kan hende du ikke ser denne kommentaren siden det er så lenge siden dette innlegget ble publisert, men jeg må bare si at vis du har beina dine på en treningsball og når du gjør nr 2 og drar inn beina mot rompa, så får du trent knærna dine og, som du sa du hadde vondt i et nyere innlegg og rompe 😀

 59. hei og hå!

  dumt spm. men er dette «fullverdig styrketrening»? jeg skal trene mer styrke fra nå og trenger å vite at jeg gjør gode øvelser. Kan du gi en oppsummering på hvordan du trener styrke over hele kroppen i ett? har ikke sett så nøye på det før og du har masse innlegg innen trening her. Bilder er helt topp 🙂 trener du noen gang styrke med tunge vekter, hantler eller i en form for maskin? leste at vi som vil ha lange og slanke muskler skal bedrive utholdende styrketrening i stedet for maksimal vektbelastning. Jeg stoler på deg! 🙂

 60. hei karline!! elsker bloggen din. spesielt fordi du er så motivert. Jeg har alltid hvert overvektig, men elsker å trene og har egentlig masse energi, men mangler motivasjon. hadde ei venninne som hjalp meg før å da gikk jeg ned 17 kilo med en gang. men hun sluttet å trene der jeg trener. har du noe tips på åssen jeg kan få mere motivasjon? jeg har også begynt med den lavkarbo dietten.elsket den dem første ukene, men mistet mensen og ble super kvalm. vet du hvorfor?legen rådet meg til å slutte på den, men jeg vil egentlig ikke.
  elsker brylupet ditt å. super fin og kjempe søtt par. veldig missunnelig på huset dere har kjøpt!super fint!!gratulerer. klem claudia

 61. camilla kløgetvedt

  Så hyggelig at du liker treningsdvd`n min og moro at du anbefaler den:)
  MVH camilla Kløgetvedt som er modell og har laget programmene på dvd_`n

 62. Hei!

  Jeg kan ikke se du noengang har blogget om reisen til maldivene(med bilder?) Prøvde søkefunksjon. Har du isåfallen link:)??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *