She’s a maniac

Nå har jeg akkurat sprengt alle personlige rekorder, vært totalt crazy og løpt så langt som 15 kilometer. Inkludert en del spasering nå og da, selvølfgelig. Jeg er dødsliten. Hva er en passende belønning? En lang varm dusj, fotbad, kakao og franske Vogue? I think so!

Gårsdagens antrekk med bukser fra Forever21 / topp&skjerf fra H&M / belte fra Gina T / boots fra Bianco

Siden neglene mine har tatt skade av at negledesigneren min er på ferie, må jeg også vie litt av kvelden til å sitte med fingrene i aceton. Selv om det er noe av det kjedeligste jeg vet.

En del har spurt hvor jeg fikser neglene mine; jeg går fortsatt til Kate hos Strøget Negldesign. Hun er kjempeflink. Og ikke minst, utrolig søt ?

46 kommentarer

 1. Hvor lang tid brukte du på å løpe 15 km? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg løp intervaller, også gikk jeg litt 🙂 Brukte vel 1 time & 40 minutter 🙂

   – C

 2. hvor mange kalorier forbrant du?:)

  1. Fotballfrue

   ca. 900 kcal 🙂

   – C

 3. WOW, ikkje verst! Du er kjempe flink:D

 4. I love your shoes 🙂

 5. flink! i dag jogga jeg 16.5 km på 1 t og 30 min ute:) sliten, men godt. sjelden langtur!

  1. Fotballfrue

   Jøss, da jogget du noe sinnsykt fort 😉

   – C

   1. nei, det går veeldig sakte i grunn..føler det i hvertfall. men lever lenge på at jeg klarte å fullføre;) Du klarer det også, for DU er grunnen til at jeg klarer det! begynte å trene etter å ha fulgt bloggen din. MÅ innom deg hver dag for å se om du har trent, og da får jeg også lyst:) så aldri slutt å blogge :p

 6. Var du ikke på Åråsen i dag? Why? 😛

 7. Forbilde 🙂

 8. Du er jammen flink, Caroline 😀 Digger forresten antrekket ditt. Du er så utolig flott i haremsbukser.

 9. Charlotte

  Du er en løpsmaskin, lov til å kose seg litt nå! 🙂
  I tillegg er du også en inspirasjon for meg, og helt sikkert mange andre, som ønsker å komme i bedre form. You go girl! 😀
  Og et lite spørsmål til slutt; hvor lange intervaller løper du, og hvilken hastighet har du på intervallene og «pausene»?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Du kan lese mer om intervallene mine her: https://fotballfrue.no/?p=30

   God helg!

   – C

 10. Du er jo flink.. Men driver du bare med langkjøring, eller er det intervaller? Hvorfor ikke prøve å spurte noen korte distanser (altså hvis du er ute) for å variere litt? Driver selv med løping, og er veldig glad i langkjøring.

  1. Fotballfrue

   Jeg løper sjelden langkjøring, synes det blir litt langtråkig 😉 Jeg løper intervaller, har beskrevet hvordan jeg løper dem i tidligere innlegg under «trening» Løper på alt fra 10 km/t til 15 km/t.

   – C

   1. Anonym

    Langkjøring er jo gøy da, men aldri på tredemølla..

 11. Ville bare legge igjen en hilsen.
  Jeg er en fast leser av bloggen din og du er virkelig en inspiriasjons kilde for meg når det gjelder spessielt klær.
  Et forbilde.
  Elsker outfitene dine !
  Så stå på Caroline 🙂
  Hilsen en fast og kjempe fornøyd leser.

 12. Liker godt håret ditt! Kan du vise hvordan det ser ut bakfra på det bildet?

 13. bruk aceton på en halv bomulspad, pakk fingeren inn i sølvpapir og vent, funker fjell!

 14. Hei. Får du samme km avstand på tredemølla som du gjør på nike+? Min viser forskjellig nemlig.. hvis din gjør det og, hvilken av de følger du?

  1. Christine

   Jeg sliter med akkurat det samme problemet!! Nike + viser f.eks 8 km når tredemølla viser 7,5… Ganske irriterende :/

   1. Dere er nødt til å kalibere den. Etter en løpetur gå inn på iPoden og inn på Nike+, trykk deretter på løpekalibrering eller gåkalibrering alt ettersom hva dere har gjort, velg den økta der dere vet dere løpte 5 kilomete rog trykk antall km dere løpte. Etter det skal den vise eksakt hvor langt dere løper, for den skal da være gjort personlig for dere 😀

   2. Fotballfrue

    Stemmer 🙂 Det er viktig.

    – C

   3. Ahaaa! Takk! Gjør det i morgen, løp ute idag så vet ikke helt hva jeg løp:P

 15. Herregud, kjempeflink!
  Utrolig imponert over hvor flink du er, og at du klarer å trene såpass mye over lengre tid.
  Stå på! 🙂

 16. Pernille

  Å så fint antrekk! Kan du si meg hvor du har kjøpt buksene, om de finnes i flere farger og hvor butikken ligger? 🙂 Kos deg i kveld!

 17. Hvor mange kalorier forbrenner du på en vanlig løpeøkt på 45 min?

 18. Du er så flink! 😀

 19. Du er så flink!! Spreking! Får vel begynne å få litt fart på skroget jeg også. Mamma er verdensmester i 100km-løp i sin klasse, og jeg.. klarer vel så vidt å løpe en km? Haha uff, får hente litt inspirasjon hos deg, og ta beina fatt tenker jeg.. : )

 20. 15km er jo helt sykt! Blir veldig imponert hvor mye du greier å springe hverdag!
  Jeg elsker å lese bloggen din, keep up the good work!!

  Også lurer jeg på hvilken type styrke øvelser gjør du? 🙂

 21. Så flink du har vert 😀 Nydelig antrekk!

 22. Tærer det ikke voldsomt på kroppen å løpe så mye? Kjenner utrolig mange som sliter med både knær og ankler etter altfor mye trening.. Pleier du å tøye ut forresten? 🙂

 23. Du ser alltid like fantastisk ut, Caroline!!! 🙂 Flink er du også, har ihvertfall inspirert meg til å løpe mye!

 24. du er utrolig flink til å prioritere treningen, men hvorfor trener du så lite styrke? Er jo det som former kroppen:)

 25. Du er så heldig som kan springe mye! Har flere ganger begynt å springe, men ender alltid med nesten-beinhinnebetennelse… så stopper før d setter seg helt… Kanskje jeg bare er for ivrig i starten og går ut for hardt… Tenker det er på tide å prøve seg litt igjen nå! Du er en god inspirator!!=)

 26. gud , du er nydelig !

 27. Så flink du er, Caroline 😀 Også kjempe fin outfit.

  Er en ting jeg lurer på, har du den samme salgsbloggen enda? 🙂

 28. Hva er så fantastisk med å løpe 15km?og spesielt når man ikke løper hele tida? Stikk fingern i jorda og dra og se på Oslo Maraton i dag!

  1. Fotballfrue

   Stikk fingeren i jorda? Er du morsom? Jeg er INGEN maratonløper, så det er kanskje du som bør stikke fingeren i jorda, og tenke deg om før du spyr ut sånne kommentarer. Si dette til de som kommenterer her, og som er fornøyd med å løpe 3 km. i uka. Herregud. Se realiteten i ting. Ikke alle løper for Oslo maraton.

   – C

 29. 15km er en flott tur, har selv løpt mitt lengste løp på litt over 20km. Elsker lange løpeturer, og da er det langkjøring. Jeg har noen spørsmål angående treningen din, for eksempel så lurer jeg på om du tar deg tid til en liten matbit før morgentreningen, eller om du kun drikker kaffe? Jeg lurer også på hvor lang tid etter et måltid du legger opp til å trene, og om du spiser et restitusjonsmåltid like etter treningen?

  Jeg spiser også lavkarbo og siden du har god erfaring med det, lurte jeg på om du kunne si om du har merket noe til dårligere negl, hud og hårkvalitet, som følge av for lite B-vitaminer? Jeg sliter mye med dette med et kosthold som ligner ditt, som jeg har fulgt i snart ett og et halv år. Men du har jo svært vitalt og vakkert hår, glød til huden og sterke negler. Tror du dette kan komme av kosttilskuddet du skrev om tidligere?

  Jeg blir veldig takknemlig for svar, og ønsker deg en herlig søndag!
  – Jente 18

 30. Du har alltid så nydelige antrekk <3

 31. Extension, løs negler og sminke er svaret… 🙂

 32. Kjempe fine klær! Ser du har skrevet at buksa er fra forever21, men vet du hva buksa heter, evt om du kan legge ut link til den? Litt vanskelig å finne der inne:)

  Du har en kjempe fin blogg, og det er virkelig inspirerende å lese:)

 33. GAAAAD! ELSKER skoene dine som faen <3
  Men hvordan klarer du å gå i slike heler til hverdags?

 34. Hei,kunne du linket meg siden til den buksen du har på der?
  Vet den er fra forever21,men finner den ikke 🙁
  Fortsatt god helg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *