Jeg elsker fredager

Har vært absolutt overalt for å gjøre tusen ærender, og nå har vi endelig kommet oss over dørstokken. Har ikke vært hjemme siden klokken halv åtte i dag tidlig, så det skal bli deilig å finne hvilepulsen igjen. Har hatt en treningsfri dag, og det føles veldig riktig. Kroppen har liksom ikke fått skikkelig hvile på 11 dager, så nå kjenner jeg at den sier stopp. Også craver den snop og vin, og det skal den få. Jeg har nemlig store ambisjoner om å brette opp ermene og leke skikkelig husfrue. Jeg skal bake. Masse. Det er i hvert fall planen.

Blomstene er også på plass, så nå kan helgen bare komme 😀

Har også kåret de 4 vinnerne av konkurransen, og de som stakk av med seieren ble:

Stine
Mia Larsen
Anna Bremset
Jostein

Gratulerer! Kontakt meg på mail, så ordner vi resten der.

Super fredag til alle ?

15 kommentarer

 1. ragnhild

  kos dere i kveld 😀

 2. Håper du får en fin fredagskveld hjemme! Lurer på en ting 🙂
  Når du skriver oversikt over treningsuken din, gjør du det før, eller når uken er slutt? har nettopp begynt å trene selv, og fant veldig mye inspirasjon i disse listene dine! Håper på svar 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver de når uken er over 🙂 Hver mandag skriver jeg hva jeg har trent uken som var.

   – C

 3. Kos deg masse! 🙂

 4. Kos deg masse!

 5. Mia Larsen

  Hei Caroline 🙂
  Har sendt deg en epost angående konkurransen, så du kan kontakte meg der 🙂

 6. hmmm… jeg vet ikke om det var så smart å bytte til et eget domene. Du tjener nok litt mer penger i starten. Men hvis du ser på blogg.no faller du ned fra topplisten. Jeg tipper at om 2-3 uker er du helt borte fra topplisten. Du har jo selvølgelig en del faste lesere her, men disse synker gradvis.. så du får nok ikke flere lesere i lengden for å si det sånn, nå som du ikke har en kilde for å få nye lesere.

  Om et par måneder har du kanskje ikke flere enn 3000 lesere dagen. Bare mine spådommer, ikke sikkert at noe av dette skjer, men ville bare dele det 🙂

  1. Fotballfrue

   Grunnen til at jeg faller ned på blogg.no er jo fordi jeg ikke poster noe nytt der 😀
   Hvis du sjekker ut http://www.blogglisten.no, så er det en liste med de største bloggene i Norge, uavhengig av bloggplattform. Der er jeg fortsatt på 2.plass.
   I tillegg har jeg inngått en avtale med Nettavisen, noe som gjør at de vil reklamere for meg på siden deres.

   – C

   1. good answer mrs eriksen!
    (ble litt irritert da jeg leste kommentaren…bah…bedrevitere er det verste som finnes!)
    god helg!

   2. Camilla :)

    Og ikke minst så reklamerer jo vi lesere litt også, ved å anbefale bloggen videre 🙂 Tror ikke at det å miste lesere blir noe problem 🙂

 7. Hva skal du bake?

 8. Skal du ikke ha spørsmålrunde snart?

  Lurer også på de slange Christian Louboutin skoene du bestilte i 09, hvor ble det av de?

 9. Ha en fin fredag, det fortjener du 🙂

 10. hvordan holder du brunfargen?? spray, krem sol eller lignende?? smører deg inn?? du er fresh iallefall:)

 11. jeg vant 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *