Ny løsning

Håret ser mye lysere ut på dette bildet, enn hva det er i virkeligheten

Var hos Carina i går for å fjerne Balmainextensionhåret, og for å finne en ny løsning. Jeg nevnte jo tidliger at hodebunnen min fikk en reaksjon på keratinfestene, så de måtte rett og slett bare ut. Mistet til og med litt av mitt eget hår, så da ble det full panikk, besvimelse og helt stopp.

Jeg sier ikke at Balmainextension (double hair) er dårlig, men jeg reagerte i hvert fall på dem. Det er sikkert noe med meg og keratin som ikke funker. Kvaliteten på håret har jeg ikke noe å si på. Det var utrolig fint ?

Fjernemaskin – paiiin

Løsningen ble et nytt type extension med en teipfunksjon, slik at jeg slipper keratinen. Peaks hair heter det, og koster cirka 5000 – 6000 for et helt hode. Det er jo litt rimeligere enn Balmainhåret. Dessuten merker du ikke at du har det i det hele tatt. Fikk faktisk sovet i natt 😀

Trist at Kristine, som er så flink til å stripe hår, slutter som frisør. Men så skal hun tross alt bli flyvertinne i stedet. Selv om jeg synes hun er riv, ruskende gal.

Jeg kommer heller til å fortsette hos Carina. Hun finner dere hos Hendrix Hair på Majorstua.

———————-

Nå skal jeg dykke inn i klesskapet mitt, og finne ut hva jeg kan ha på meg senere. Jeg vil helst ikke fryse bort når vi skal tusle langs Akerselva. Gummistøvler & ull kanskje? Kameraet blir i hvert fall med!

31 kommentarer

 1. første kommentar!!!1

 2. Du trengte jo aldri extensions da 🙂 Har du ext. på det første bildet?

 3. Fin blogg!:D haha, jeg er den første som kommenterer 😀 <3

 4. Kjempe fin blogg 😀 leser den hver dag <3 digger deg! Første gang jeg har vært den første som kommenterer 😀 hihhi <3

 5. Du er kjempe fin og har ett kjempe fin hår! Men hvorfor går du ikke med det vanlige håret du har ? 🙂
  ps; Jeg leser bloggen din hver dag! <3

  1. Fotballfrue

   Vet ikke jeg. Er nok litt forfengelig. Ønsket også litt mer fylde foran denne gangen 🙂

   – C

 6. Ja, du må lide for skjønnheten. Har du noen gang tenkt på å bare la det være?

  1. Fotballfrue

   Jeg lever bare en gang, så egentlig ikke 🙂

   – C

 7. Herlighet, så fint hår du har! 😀

 8. Hvor mye penger bruker du egentlig på klær og hår i måneden????

 9. Kos dere masse på tur langs Akerselva! 🙂 Gleder meg til å se bildene.

 10. Hei hei!
  Så fin blogg
  kan jg spør åssn du får d til? hvordan får du så fin layout?? 😀

 11. Du er så nydelig 🙂 Må kose deg!

 12. Heisann. Må bare si at håret ditt ser fantastisk ut på bildet du har lagt ut. 🙂
  Jeg har aldri hatt extensions i håret så har ingen aning om hvordan det fungerer, men hvordan er det når du børster håret og når det vokser ut? Hvordan er det å ha «teip» i håret?

  Skjønner godt at du fikk full panikk når du begynte å miste ditt eget hår, får helt angst ved tanken.

  Ser iallfall utrolig lekkert ut og nyt det at du har råd til å gjøre noe sånt!! 🙂

 13. Hei. Kan du lage et innlegg om hvilken musikk som motiverer deg når du trener? 🙂

 14. jeg har akkurat tatt av sånn teip hår og resten av håret og!! neida er ikke så ille, men mye av ditt eget hår følger med og!! så er ikke helt bra det heller, men man må lide litt for skjønnheten =)
  håper dere hadde en fin tur langs elven =)

 15. Hei Caroline!

  Leste du reagerer dårlig på kreatinen på festene. og for en stund siden har jeg lest at det finnes enn annen måte og feste håret på, med en sånn «gummikapsel» og fungerer like bra som om du skulle brukt kreatin. Det er veldig enkelt og sette på og veldig enkelt og ta ut igjen. håret og utstyret kan bestilles i USA, men tar ikke lang tid før det er i postkassen..

 16. Hei! Tusen takk for en herlig blogg, du er virkelig et flott og sunt forbilde 😀 Har du noen kostholdstips for en som akkurat er ute av en spiseforstyrrelsesperiode og har ca. 5 kg hun gjerne vil bli kvitt etter å ha herpet forbrenningen sin?

 17. Først og fremst:) Så flott du har fått et helt eget nettsted, det tror jeg var lurt!!!
  Å så hyggelig at du reklamerer for femelle, jeg skriver i det magasinet. Et supert kvinnemagasin.
  Så til håret, tror det blir kjempe bra, men må dette også tas av når man skal vaske håret og sånn? Å tar det lang tid å ta det på? 🙂
  Ha en super kveld!!

 18. ååååh jeg bare såå missunnelig på håret ditt! 🙂 det er så fint!

 19. hvor ofte vasker du håre ditt? :- )

 20. Wow! Your hair looks so strong! pretty!

 21. fantastisk blogg Caoline 😀

  kan du legge ut flere outfit bilder? 😀 elsker stilen din, blir så inspirert 😛

  du har Norges beste blogg 😀 stå på videre 😀

 22. Skjønner at det var ekkelt og skremmende når du begynte å miste håret, best å ta vare på det man har!
  🙂

 23. Vær forsiktig med extensions som er teipet på, har hørt om mange som har fått sitt eget hår skjært av av teipen! Men det ble veldig fint ihvertfall 🙂

 24. Kan du vise bilder av deg med ditt naturlige hår? 🙂

 25. DU HAR SÅ SYKT FINT HÅR!

 26. kan du legge ut bilde når du ikke har extension i ? 🙂

 27. Jeg har hatt extension i 3 omganger i ca ett til to år hver gang. Min datter sa sist jeg tok det ut (hun gjorde det for meg – jeg syntes det var flaut å gå til frisøren og ikke kjøpe nytt hår). Du mamma – folk ser ikke håret ditt fordi det er så mye annet å se på.

  Nå trives jeg med eget hår, men det tok 1/2 år før det ble fint/tykkere.

  Det beste med håret nå er bedre søvn.

  Når jeg skal være fin setter jeg på hår for en kveld.

 28. Hei! satt du på dette hos hendrix hair på majorstua? vurderer å dra å gjøre det selv:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *