Begjær ?

Har akkurat unnagjort dagens smårydding og støvtørk, og er klar for å starte onsdagen med ny giv. Merkelig det der. Alt rundt meg må være i skjønneste orden før jeg kan sette meg ned. Ellers får jeg ikke ro i sjela, og sitter som en mark på kontorstolen.

Daten i går var fantastisk. Maten var herlig, og mannen enda bedre. I AM SO IN LOVE!

Vi tar alltid meny nummer 2 – Andalucia, og en flaske rødvin

På planen i dag står jobb, og deretter et frisørbesøk. Hodebunnen min har reagert på de festene jeg har i nå, så det skal bli fantastisk å få det ut. Forteller litt mer detaljert senere. Treningen utsetter jeg derfor til i kveld. Eller i morgen. Vi får se.

I morgen er det forresten høstjevndøgn, og det betyr elvelangs på oss og et vennepar. Synes ikke det er lenge siden sist vi gikk langs Akerselva. Jøss. Høsten er virkelig her.

30 kommentarer

 1. Hei!

  Er det i Sporveisgaten dere har vært og hygget dere? 🙂

  Lurte på en liten ting. Jeg vet ikke hvor mange mannlige lesere du har, men det hadde vært så bra om du innimellom skrev hvor din kjære, Lars Kristian, har vært og shoppet de kule klærne sine.

  Men det er kanskje «litt på siden» av hva du ønsker å skrive om, i forhold til målgruppen din, og ikke vet jeg om han ville satt pris på det engang.

  Bare en liten tanke.

  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Stemmer 🙂 Det kan jeg gjerne gjøre! Denne t-shorten er fra All Saints 😉

   Fin dag til deg også 🙂

   – C

 2. Høres og ser ut som at dere koser dere 🙂 jeg bare lurte på om det er mulig å få se tatoveringene til mannen din, og hva de betyr? Har spurt om det samme endel ganger uten å få respons. Og jeg vet at flere andre har spurt også 🙂 Konge om du svarer, er så nysgjerrig 🙂

  1. Fotballfrue

   Mannen er ikke så keen, men jeg kan høre igjen 😉

   – C

 3. Ser ut som dere hadde det kjempekoselig! Jeg har vært litt skuffet over San Leandro de siste gangene, men må si jeg ble fristet til å avlegge restauranten et nytt besøk. Tapas er jo så himla godt! Brød og aioli gir meg vann i munnen 😀

 4. Det ser jättemysigt ut! Jag & min Darling brukar oxå vara där ofta , maten är otroligt god men blir ofta før mye =)

  Imorgon ska hela vårt tjejgäng här i Oslo gå elvelangs. Sak blir superkoselig!

  Håper du blir førnøyd med håret før kan ikke være skønt hvis du fåt utslett..

  Ha en fin dag & kør hårt på trening ikv, er fedig med dagens trening jeg =) Trente før job!

 5. Du MÅ prøve lam med bringebærsaus eller hva det er som du får hos San Leandros! OMG, dødsgodt 😀

 6. Det så utrolig koselig ut 🙂 Jeg har aldri vært ute å spist tapas…bare laget egne varianter i vennelag! Godt og spennende er det 😉 får man mye mat hvis man bestiller d på restaurant? ofte menyer ment for 2?

 7. tror jeg må prøve den restauranten med min kjære neste gang…:D

 8. Hei:) hvis jeg trener seks ganger i uken, sånn ca. 1 og en halv time, hver gang. Hjelper dette da, jeg mener for å bli slankere? har begynt på treningssenter akkuratt å stor trives:) Tenkte jeg kunne spørre deg som har så peiling på trening å kosthold å slik:D Supeer blogg 🙂 du er kjempeflink<3

 9. Brownies and Blondies

  Jeg blir så glad av å lese det du skriver. Du er så velformulert og reflektert. Sitter igjen med følelsen at dette gir meg noe, selv om jeg ikke alltid er enig ;o) Super blogg!

 10. Tapas er fantastisk godt.. 🙂

  Men du, ååå NEEEi. Skal du ta ut extentionen…

  uff, jeg måtte alltid gulpe når jeg så deg med de clip on extentionene dine før, det lyste fake fake fake…

  ble så glad når du fikk ordentlig hår…

  Håper du dropper clip onen i hvertfall.. 🙂

 11. fine bilder 🙂 elsker og lese bloggen din! stå på videre!

  hilsen Sandra

  http://www.sunny33.blogg.no

 12. Synes nesten jeg kjente matlukt av det innlegget her! Koselig med slike kvelder i blant 🙂

 13. Dere er så fantastisk herlige begge to! For et nydelig par:)

 14. Da må du komme å høre på meg og noen venner av meg spille sax sammen. Skal spille et sted nærme stille 🙂

 15. Marion < 3

  Dere passer perfekt sammen ! <3 Så ut som dere hadde det bra =)

 16. Love Tapas !

 17. Karen Marie

  Så koselig!

 18. Bloggen din har blitt kjempe fin etter at du byttet plattform, jeg liker designet bedre 🙂 Tapas date hørtes deilig ut!!

  – Jeg hadde blitt kjempe glad hvis du tok en tur innom bloggen min. Jeg skriver om forskjellige temaer og en del psykologi. Altså en litt annerledes blogg en motebloggene.

 19. Å, så romantisk! 🙂

 20. Så romantisk, dere kler hverandre virkelig – og man kan virkelig skjønne på deg at du er lykkelig gift! 🙂

 21. Hei.

  Jeg så deg på Sats Bislett i dag på CorePulse, og du var utrolig flink. Ikke rart du har en smal og sprek kropp. Har fulgt med på treningsplanene dine en stund, og du trener opptil seks ganger i uken. Enkelte dager løper du opptil 13 km. Hvordan klarer du det? Du har jobb, venner, ektemann, hunder, leilighet, etc. Hvordan får du tid til alt dette? Har du vært toppidrettsutøver tidligere?Jeg ønsker gjerne å trene hver dag, men tiden strekker ikke til. Har du noen forslag til hva man kan gjøre i en slik situasjon?

  Hilsen Kristin

  1. Fotballfrue

   Oi, takk 🙂 Lenge siden jeg har vært med på timer på SATS, siden jeg nesten bare løper og trener styrke for meg selv, så jeg så på dette som litt av en utfordring 😉 Var flittig på timer før, men det begynner brått å bli et par år siden :O CorePuls er fortsatt kjempegøy, men låra mine fikk VIRKELIG kjørt seg :O Er støl allerede, så gruer meg litt til morgendagen 😉

   Jeg har aldri vært toppidrettsutøver, jeg bare elsker å bevege på meg. Har alltid vært en som ikke klarer å sitte stille. Akkurat nå er motivasjonen på topp når det gjelder å løpe, mest pga. TakeOslo konk. Når denne er over kommer jeg nok til å løpe som før igjen, fra 8-10 km. per økt 🙂

   Jeg liker å tenke på trening som en investering, noe du bare MÅ ta deg tid til. Noe du gjør for deg selv og kroppen din, som du har godt av både nå og senere i livet. Jeg trener når jeg har tid, og selv om jeg kanskje ikke alltid har lyst, gjør jeg det likevel, for jeg vet at jeg kommer til å være glad for det senere. Med mindre kroppen er sliten selvsagt, da tar jeg heller en fridag. Jobber jeg fra for eks. 8-16, trener jeg på kvelden, kanskje i seks-tiden. Så har jeg tid til å være sosial fra åtte og utover 🙂 Jobber jeg fra 10-17, eller 09-17, trener jeg før jobb 🙂 Dersom jeg har fri, trener jeg så tidlig som mulig, så jeg får maksimalt ut av dagen. Trening er noe du bare må gjøre plass til i hverdagen din, tilpass deg etter treningen, så blir det en rutine, og ikke et ork 🙂

   Masse lykke til!

   – C

 22. Så koselig dere har det 🙂

 23. Skjørtet var kjempefint! Er det H&M Trend?

  1. Fotballfrue

   Takk, ja 🙂

   – C

 24. charlotte

  hvor ligger det stedet dere spiste?

  1. Fotballfrue

   Majorstua, Grünerløkka & Vika 🙂 Liker den på Majorstua best.

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *