Jeg skal på date med mannen min!

Ih! Det er så ubeskrivelig deilig å ha Lars-Kristian hjemme igjen! Jeg blir helt fjortiss inni meg. Finnes det egentlig noe bedre enn et par sterke armer rundt midjen?

Nå skal vi snart ut og spise på San Leandro. Uten tvil verdens beste tapasrestaurant ? I hvert fall hovedstadens.

Tenkte å ta på meg dette fantastiske skjørtet jeg fant på H&M her om dagen. Kort, drapert, høyt i livet – kan man ønske mer?

Prisen er også fantastisk: 349,- Dessuten burde alle ha litt leopardflekker i garderoben denne høsten.

Dere får se det på senere.

Dagen ellers har bestått av møter og idémyldring med meg selv, men jeg har hele tiden blitt forstyrret ved tanken på at Lars-Kristian er hjemme igjen. Jeg får ta igjen tapt arbeid i morgen.

48 kommentarer

 1. digger deg caroline! håper jeg kan møte deg igjen 😀

 2. kos deg på date! 🙂

 3. kos dere ! 😀

 4. Fint sjørt 🙂

 5. Aw, så kos<3

 6. Kos dere masse!

 7. Så koselig! Kos dere masse. Det beste ved å savne en person er å glede seg til å se den igjen! 🙂 San Leandro er en enestående tapas-restaurant.

 8. aaah, digger når du er i godt humør! Blir så glad av å lese det du skriver da!
  Sitter virkelig å smiler med deg 😀 Ha en kjempe fin dag!

 9. Ingvild C

  så koselig, ha en fin date 😀

 10. mysigt! Viktigt att vårda passionen ;0) san leandro e toppen & gitt vin till det! Min Darling har nettop gjort middag till mig =lycka ;0) snygg skjørt! Sjekk out min nyA i skinn från Roma. Love it!

 11. kos deg <33 digger deg Caroline! 🙂

 12. Eh.. var det fem dager eller et år sist dere så hverandre?:p
  hehe, søt

 13. Å neei! Det allright der, men liker du tapas går du glipp av noe om du ikke drar på Delikatessen!(nederst på Gr.løkka på andre siden for SydØst).
  San Aleandro er helt grei, men det er klasseforskjell !
  https://www.dagbladet.no/magasinet/2008/06/30/539573.html

  1. Fotballfrue

   Synes ikke de to kan sammenlignes! Liker San Leandro SÅ mye bedre, Delikatessen var rett og slett en skuffelse da vi var der for 2 uker siden. Ikke i nærheten av like god mat, eller service. Smaken er som baken 😉

   – C

 14. Ååh…så deili da 🙂 Kos dere <3

 15. pokker at du ikke sa det med utloddingen av nike+ chip, jeg ble så inspirert av deg at jeg kjøpte det på lørdag. men baler med å installere det! leser i instruksjonsboken, men får det ikke til! arg! må jeg kjøpe et nike+ program på app-store? jeg puttet i den usb`en i ipod touch`en min, men da stod det at jeg ikke trengte å ha i usb`en fordi jeg alerede hadde programmet innpå? sjønner ingenting.. can you pleeeaas tell me how!?

 16. Det er så herlig å være forelsket. Jeg forstår akkurat hvordan du har det! To-tre dager borte fra hverandre kan føles som flere år. Ha det kjekt på date og KOS dere: )

 17. Oj, det var driitstilig skjørt! 😀

 18. Kos dere 🙂 skjørtet var superfint!

 19. Eline ( - :

  San Leandro har verdens beste tapas! 😀
  Kos dere masse!

  Digger skjørtet

 20. Ååh, så koselig! 🙂 Kos dere masse

 21. Nååh! Koselig 😀
  Selv om du vet at jeg hater lykkelige mennesker, så liker jeg dere litt da! haha

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 I LOVE YOU!

 22. Oi, du er virkelig forelsket 🙂

 23. utrolig fint skjørt! koos dere masse 😀

 24. Åh, så koselig! Har lenge hatt lyst til å smake tapasen der 🙂

  Superfint skjørt forresten. Skal du på Filippa K i morgen? Klem Annette

 25. Kuuuult skjørt! Det har jeg lyst på!!

  Jeg har lagt masse klær og ting til salgs på bloggen min og finn.no i dag. Sjekk det gjerne ut.

  Her finner du jakker, kjoler, bukser, skjørt etc.

  Merker som Bergans, Helly Hansen, Zara, Vila, Circa, Volcom ++++

 26. jeg digger stilen din og bloggen din!:) får mye inspirasjon. jeg har et spørsmål til deg som jeg håååper på at du kan svare meg på! hvilke sko bør jeg bruke til parkasjakker i vinter? parkasjakker som canada goose. jeg har en i svart og er ikke sikker på hvilkene sko jeg skal bruke til. krysser fingerne for svar fra deg.

 27. Herlig å holde lidenskapen ved like, jeg har vært gift i et år, er fremdeles forelsket, og er likedan. Man blir helt avhenging, men så er det fantastisk å savne hverandre litt også:) Ha en flott kveld videre! Skjørtet var lekkert forresten, moro å pynte seg for mannen sin:)

 28. Hei! Jeg vil anbefalle Delikatessen tapas på Grünerløkka, – det er hovedstadens BESTE tapas!! Den på San Leandro er bare barnemat i forhold…

  1. Fotballfrue

   Har vært på Delikatessen, faktisk for 2 uker siden. I mine øyne er det omvendt, de kan ikke sammenlignes med San Leanrdo 😉

   – C

  2. Helt enig. San Leandro er fastfoodvarienten av tapas i forhold til Delikatessen.
   Kan mer sammenlignes med McDonalds 😉

   1. Fotballfrue

    Hvordan kan du si noe sånt? Dummeste jeg har hørt. Delikatessen kan bare gå å legge seg.

    – C

 29. kos deg på date 😀 !

 30. så søtt..kos deg:D

 31. Hvor ligger San leandro i oslo ???

  1. Har du hørt om google. Gine?? Synes synd på deg som må svare på alle dumme spørsmål fra leserne dine, Caroline…

   1. Det er jo ikke noe dumt spørsmål det vel! Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar 🙂
    Kjenner faktisk jeg blir litt sjokkert over at du gidder å være så frekk.

    Det finnes San Leandro tre steder i Oslo. Vika, Majorstuen og Grünerløkka.Den på Majorstuen ligger like ved Bogstadveien. 🙂

  2. Det ligger en på Majorstua, en i Vika og en på Grünerløkka.
   Liker best den på Majorstua. 😉

   1. Fotballfrue

    Jeg også 😀

    – C

 32. Den sorte pelsjakken du brukte i fjor (vinter), er den fra VILA? Har sett på en, på nelly, men er usikker på hvilken størrelse jeg skal bestille. Så om din er derfra, eventuelt du har mye erfaring på merket VILA; er størrelsene store/vanlige/små?

 33. Jeg bare lurer på noe. Og er bare om du har tid til å svare, Jeg synes du løper så mye forskjellig av strekninger så jeg lurte på om du har faste ruter som du løper eller om du bare tar deg en tur og drar tilbake når du synes det er nok? 🙂
  Og løper du på asfalt eller grus?

  1. Fotballfrue

   Jeg løper for det meste på mølle jeg, og da løper jeg bare til jeg ikke orker eller gidder mer 😉 Blir noen turer ute også, men jeg synes senter er så deilig, for da kan jeg trene styrke rett etterpå 🙂

   – C

 34. Hehe, folk er kraftig uenige om San Leandro eller Delicatessen er best. Synes de er bra begge to jeg, San Leandro var favoritten, men de ble litt slappe på service og maten så gikk over til Delicatessen. Men man får god tapas uansett! 🙂

 35. Skjørtet var fint, men uansett hvor pop leopard blir, er det bare veldig harry etter min mening.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *