Flere bloggere bytter plattform

Nå ser det ut til at mesteparten av mitt nye design er på plass, endelig. All ære til Dennis & Marie bak Dagens Outfit for at de har hjulpet meg så enormt masse med flyttingen av bloggplattform.

Jeg er ikke den eneste som har forlatt blogg.no, for Dagens Outfit har nemlig gjort det samme. Nå finner du dem på www.dagensoutfit.notre.co

Jeg er fortsatt dødssjalu på den altfor tøffe layouten de har på bloggen

Dagens Outfit er ikke en personlig blogg, men en blogg som rett og slett er din. Her kan du laste opp bilder av deg selv, og er du heldig blir du plukket ut av Marie, og havner i et eget innlegg. En veldig fin måte å promotere din egen blogg på. Her har du sjansen til å bli synlig for andre.

Dersom du skulle være nysgjerrig på hvem som står bak bloggen, kan du lese intervjuet med Dennis & Marie, som jeg har skrevet for Femelle, her.

Marie har også opprettet en litt mer personlig blogg, så dersom du virkelig er nysgjerrig, kan du lese litt mer om henne på www.backstage.notre.co

———

Dette var dagens bloggtips fra meg 😀 Nå skal jeg hive meg i dusjen, før jeg må springe avgårde i et spennende møte, for å deretter kaste meg i armene på mannen min som endelig snart er hjemme 😀 Weeeee!!

25 kommentarer

 1. Ha en fin dag du og mannen din!

 2. Lovely!

  Ha en toppenfin & koselig dag med mannen din.

  Jag kan inte var utan min Darling i en eneste dag =) That`s LOVE

 3. camilla camillus

  får ikke opp headern din… :S

  1. Fotballfrue

   Det skjer fra tid til annen, fordi den oppdateres hele tiden, og derfor tar litt lenger tid enn vanlig til å lastes opp. Men den kommer 🙂

   – C

   1. camilla camillus

    Nå fikk jeg den opp som normalt 🙂

 4. Hei! Jeg skal gifte meg i utlandet neste sommer. Skal ha et stort bryllup. Også skal jeg til London neste måned å finne meg en brudekjole. Skal ha en ivory a-line brudekjole. Hvilke butikker utenom Johanna Hehir anbefaler du? Marianne

 5. håper bare flere følger etter! det viktigste er å stå på EGNE ben!!! ikke la blogg.no tjene penger på din blogg og ditt innhold lenger! hva får du igjen for det? INGENTING!

 6. Jeg er en fast leser av bloggen din og syntes den er veldig inspirerendes, fin og motiverendes!

  Jeg har et spørsmål angående designet ditt, og jeg håper du tar det et smil 😀 Er det mulig å gjøre det sånn at du ser klokkeslettet på innlegget ditt når du publiserer det? 😀 ( Vet det finnes, men det er litt tungvint å trykke helt inn på et innlegg for å se klokkeslettet 🙂 )

  1. det kommer jo nederst i selve innlegget ja 😉 du må jo trykke deg inn og kommentere hver gang så klart! 😉

   1. Hehe, ja 😉 Men hadde vært kjekt med det på «forsiden» også ;D

   2. Det er ikke alltid man føler for å kommentere eller gidder å lese alle kommentarene, vettu.

 7. er det sant at du har hatt anorexia ? kan du lage et innlegg om det isåfall .. 🙂

  1. Fotballfrue

   Om jeg har hatt det? Hvor har du hørt det? Det har jeg aldri hatt.

   – C

   1. Elisabeth

    Har du hatt en annen form for spiseforstyrrelser tidligere? Går rykter om at du har hatt bulimi på videregående, men folk slenger jo med leppa og fortelle skrøner om alle som har blitt bloggkjendiser, så vet ikke hva man skal tro på. (bare sensurer innlegget mitt om det blir for personlig og du ikke vil svare på det 🙂 )

   2. Fotballfrue

    Jeg har aldri hatt noen form for spiseforstyrrelse 🙂

    – C

 8. hei!:)
  jeg har et spørsmål til deg.. det handler ikke noe om dette blogg innlegget, men et generelt spørsmål:
  ettersom du trener mye, kanskje du har noen tips til styrkeøvelser.. har sett at det står at du trener rumpe/lår, legger, mage, armer, rygg osv.. jeg er ganske interessert i å trene, og lurte dermed på om du kunne være så snill å legge ut et innlegg hvor du forklarer hvilke øvelser/hvordan du trener de forskjellige muskelgruppene?
  det er bare ett spørsmål, og det kan godt hende du har lagt det ut før, men etter det jeg har sett har jeg ikke funnet ett blogginnlegg med alle styrkeøvelsene i.. det er jo heller ikke sikkert du vil fortelle oss lesere om hvilke øvelser du bruker, men det hadde vært veldig fint om du kunne ha gjort det.. 🙂
  men jeg vil ikke at du skal føle noe press med å legge ut øvelsene altså!! det er bare et spørsmål:)

  PS: jeg føler du er en inspirasjonskilde for mennesker, spesielt jenter, til å trene, og å holde seg sunn og i form!

 9. hei caroline!
  jeg vil gjerne spørre deg et spørsmål som jeg håper du vil svare på som ikke har noe med akkurat dette innlegget ditt da,men jeg lurte på… den inngangsmarsj sangen i kirken som dere brukte (river flows in you).. er det en som er vanlig å bruke til bryllup eller er det bare en sang du har valgt personlig fordi det er en spesiell sang for deg? hvor fant du den sangen liksom..? den er forresten en nydelig:)
  mvh konemor:)

  1. Fotballfrue

   Ja, er den ikke vakker? Vi valgte den nettopp derfor 🙂 Fordi den betyr noe spesielt for oss, begge elsker den. Har aldri hørt om noen som har hatt den før, men det finnes sikkert flere enn oss 🙂 Den er ikke vanlig å ha, men det er gøy å være utradisjonell 🙂

   – C

 10. jeg skal ikke under noen omstendigheter bytte bloggplattform, blogg.no er og kommer alltid til å være best

  1. Har du prøvd noen andre plattformer egentlig? Det gjør ikke oss noe at du vil fortsette på blogg.no, men hvilke andre har du prøvd? Fordi hvis blogg.no er den eneste du har prøvd, så kan du jo egentlig ikke si at den er den beste? 🙂 Hehe!

 11. Det med å bytte bloggplattform er veldig viktig hvis du ønsker å blogge seriøst. Man har større frihet og ikke minst får alle inntektene selv.

  Hvis man ser fra annonsørenes sitt ståsted er det helt klart et pluss, i tillegg til at man er upåvirket av eventuelle endringer som f.eks blogg no foretar seg.

  Klart gratistjenestene som blogg no og andre er en god start å komme igang på. Men etterhvert som bloggen din blir mer og mer populær, bør det helt klart vurderes å eie sin egen blogg på eget domene. Dette er det flere og flere som forstår og ser nytten av.

  Har selv hatt min egen blogg på wordpress.org plattformen fra dag en, og ser nå det er noe man tjener på i lengden.

  1. Aboslutt. Vi angrer egentlig veldig på at vi ikke bare startet på egen hånd med en gang. Det er viktig at bloggere innser potensialet sitt!

   1. Synd dere skiftet til en så tungvindt andresse. Hvorfor ikke bare dagensoutfit.no
    Kommer aldri til å huske adressen deres, og da kommer jeg heller ikke til å sjekke bloggen like ofte som tidligere.

   2. du kan jo legge oss til på bloglovin, og hvis du skriver https://dagensoutfit.co/ så kommer du til riktig side 🙂 Synd du ikke la igjen mailadressen din så jeg kunne fortelle deg det 🙂

 12. Hei!
  Jeg ville bare legge igjen en liten kommentar til deg her å takk for mye fint lesestoff her inne. Jeg er selv blogger og blogger om alt mellom himmel og jord
  ☺ Ta en tur innom en gang da ☺
  Hilsen Henrik

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *