Min treningsuke 37

Det ble UTROLIG mye løping uken som gikk. Denne uken skal jeg derfor prøve å prioritere litt mer styrke, selv om jeg synes det er dødskjipt. Men det er jo litt viktig med tanke på at jeg snart skal sprade rundt i bikini 😀

Jeg har en liten konkurranse til dere. Fortell meg i et blogginnlegg hvor langt du løper på en uke, hvorfor du løper og hva din motivasjon er, så kan du vinneet Nike+ kit.

Kittet består av en chip & en dings til å putte inn i Ipoden, som forteller deg hvor langt du har løpt, på hvilken hastighet du har løpt, hvor mange kcal. du har forbrent etc. Det eneste du trenger fra før av er altså sko (gjerne Lunarglidemodellen til Nike), i tillegg til Ipod.

Link til bloggen din / innlegget ditt i kommentarfeltet på dette innlegget, så skal jeg ta en titt.

Jeg trekker ut 4 vinnere på torsdag.

273 kommentarer

 1. wow så sprek løpejente du er!
  jeg løper også masse. får sånn kick av det!
  men har desverre ikke utstyret til å regisrere ved til take oslo.

 2. Jeg har ikke blogg, men tenkte jeg kunne skrive det her hva jeg trener. Jeg er en 16 år gammel jente.
  Jeg er danseinstruktør for barn fra 4-12 år som er masse inspirasjon i seg selv, det er så utrolig morsomt å trene små barn som danser, å se hvordan de utvikler seg. Jeg danser også selv tre ganger i uka. Siden jeg danser konkurransedans er det viktig å holde kondisen oppe, derfor jogger jeg fast to ganger i uka og prøver ofte å få inn en tredje joggetur!

 3. kan du skrive et innlegg hvor du sier hva du gjør når du trener styrke på føtter,mage,hender osv?:)

 4. Jeg har etter å ha lest din blogg meldt meg inn på SATS! Driver mest med saltrening, men har også begynt å prøve å ta igjen deg når det gjelder km 😛 Skal helt ærlig innrømme at det ikke alltid går like bra, men du gir meg ihvertfall motivasjonen til å prøve 😀 Kan du så kan jeg 🙂 Derfor ligger jeg nok litt under deg i gjennomsnitt hver uke.. men itillegg så er jeg sikkert 15 ganger så støl som deg dagen etter! Hehe.. men d gir mine pasienter noe å le av!

 5. Er det slik at man må ha blogg for og kunne være med i konkurransen?
  hadde faktisk tenkt å «melde meg på» til en forandring 🙂

 6. Jeg skal nok ikke delta i den konkurransen! MEN jeg vil si at hold kæft (som de sier på dansk) hvor er du bare en mega god inspirasjon! Rop ut om du noensinne flytter til Kbh og vil ha en liten ekstra jobb (for min skyld) som personlig trener 😉 Elsker bloggen din! Hurra!

 7. Jeg er 16 år og spiller håndball hver dag i ukedagene, + kamper i helgene. Det blir en god del mil per uke. Jeg har hatt skritteller på meg også, og ligger på rundt 5 mil i uken. Jeg elsker det, og tenker ofte på at jeg løper og spiller for min pappa som døde for noen år siden… Hans lidenskap var trening og det å holde seg i form. Dette er min motivasjon, føler og håper han er stolt av meg!

 8. Når det gjelder Nike+ Kit er det ikke nødvendig å bruke dette for å få den informasjonen den gir. Det eneste du trenger er ett par joggesko(har ingenting å si hvilket merke) og en Iphone. Da laster du ned en app som koster 11 kr og deretter er det bare til å løpe.

 9. Håper man kan svare her 😉 løper cirka 4mil tilsammen i uka, og har akkurat gått til innkjøp av et par nye nike-joggesko. Super gode, vil gjerne bruke de dagen laang!
  PS: elsker bloggen din, blir alltid glad når jeg leser den 🙂

 10. Cecilie Lundeker

  trener cheerleading 90minutter i uken, group stunt (innen cheerleading) 120 min i uken, Trampett/tumbling 90min i uken, Acrobatikk 120min i uken, jogging 120min i uken, turntrening 120-180min i uken (kan bli mer) + at jeg trener styrke av og til. Jeg blir inspirert av å kunne være fornøyd med meg selv i bikini, holde meg i form og at jeg bare ELSKER følelsen av å ha trent.

 11. Hadde vært så gøy og vinne, men nei, jeg løper jo ikke så mye! Sykler en del, Sykler rund 3-4 mil i uka, varier – men det var jo ikke det du spurte om, heheh.

 12. du er lite sperk da! imponerende

 13. Jeg har ingen blogg , men teller det om jeg forteller det her? Etter å ha lest bloggen din har jeg virkelig forstått hvor effektivt løping er for kropp og trening, og hvor godt det er for kondisjonen! Min motivasjon er å få en trent kropp, derfor kombinerer jeg løping med styrke også. Kondisjon er veldig viktig, spesielt i denne perioden,for jeg har løpetester i kroppsøving og må være i form for prestere på topp! Utenom det elsker jeg å løpe, jeg elsker å kjenne at musklene arbeider! Har alltid en liten spurt på slutten slik at rumpen virkelig får kjørt seg 😀 Har også lyst til å få den kroppen jeg ønsker, vil ikke leve livet mitt med å være ufornøyd med kroppen! Også er jeg helt besatt av modeller, spesielt VS -engler, de er fantastiske! Løper omtrent 4 ganger i uken på tredemøllen, rekker ikke mer pga skolen, og da løper jeg alt fra 6- 10 km om gangen. Kan jo si at forrige uke løp jeg 30 km , men når jeg ser hvor mye du har løpt denne uken virker det utrolig lite !

 14. Hei! Nå håper jeg at jeg har fått til å linke bloggen, er nemlig ikke så teknisk flink av meg! Så da krysser jeg fingrene for at du tar en titt og at jeg kanskje blir en heldig vinner;)

 15. Birgitte

  Jeg er en jente på 15 år, som gikk på håndball fram til jeg var 13 år. Etter at jeg slutta hadde jeg et treningsopphold, før jeg begynte å trene igjen for et års tid siden. Begynte med trening en gang i uka, men trener jeg sjelden mindre enn tre ganger i uka. Før jeg begynte å trene igjen var jogging noe jeg hata, og ville egentlig bare legge meg ned og grine om jeg måtte ut på joggetur. Det som er så høy er at nå er jogging min yndlingstreningsform! Etter å ha trena litt spinning og lignende prøvde jeg meg litt på mølla, og har funnet ut at det faktisk er utrolig gøy å løpe! Husker så utrolig godt den sinnsykt bra følelsen jeg hadde inni meg første gangen jeg løp 5 km i strekk! Det følelsen motiverer meg faktisk veldig mye til å nå nye lengder, også motiveres jeg også av den utrolig deilige følelsen jeg får etter jeg har trent 😀 Nå har jeg fått to favorittløyper ute i skogen på 5 km og 7 km, så jeg løper vel ca. 17 + i uka. Nå som som det begynner å bli kaldt, skal jeg vel snart trekke inn, men er ganske overbevist om at jeg kommer til å løpe like mye, om ikke mer! Tusen takk for bloggen din, Caroline! Du er også en motivator for meg , stå på! Stor treningsklem Birgitte 😀

 16. Marte Sørmo

  Har ikke blogg, så skriver det her istedet : )
  Jeg går langrenn, så varierer litt hvor mye jeg løper hver uke siden jeg går mye på rulleski og sykkler, men det blir vell rundt 6 mil i uka som jeg løper. Jeg løper fordi det er god trening og en fin avlastning. Motivasjonen min er å komme på langrennslandslaget : D

 17. Er litt dumt at du må ha blogg for å delta, men vil hvertfall si at du er min store forbilde når det gjelder trening 🙂 Før jeg begynte å lese bloggen din kunne jeg kanskje løpe 4 km av gangen, men senest i går løp jeg 10 km. Kondisen har økt og jeg har mer overskudd.

  I tillegg har du inspirert meg til å spise mer sunt, trene oftere og sette mer pris på livet.

  Tusen takk, Caroline! 🙂

  -Maren

 18. Svarer her jeg og, har heller ingen blogg dessverre. Men vil gjerne vinne, iom at jeg har med meg ipoden på løpetur!

  Jeg trener stort sett hver dag, og da løper jeg mellom 5 km og 1 mil. Avhengig av tid og lyst egentlig. Skulle gjerne trent på treningssenter, men det er enklere å stikke ut på en løpetur enn å dra på senteret. Gjennomsnitt pr uke blir ca 4-5 mil tenker jeg. Jeg har også en fast date med rockeringen min.

  Jeg løper mye i terreng, syns det er best. Der er det så stille og rolig, og jeg bare nyter løpeturene mine. Min motivasjon for å løpe er for å holde immunforsvaret på topp. Sliter helt sykt med gjentatte urinveisinfeksjoner. Filosofien er derfor enkel «tren kropp og sinn, hold deg frisk!»

  I tillegg har jeg født tre barn. Jeg la på meg 30 kg hver gang, og syns det er godt å være i matchvekt på 55 kg. Jeg elsker å høre at jeg ser bra ut selvom jeg har tre nydelige gutter hengene i buksebeinet 😉

 19. Løper ca 4 mil i uken, pluss en del sykkel. Elsker også hard styrketrening, så det er også en del av planen:)
  Trener for den utrolig gode følelsen av velvære etter en hard økt! Men også for å holde meg fit, og i god form:) Men følelsen man sitter igjen med etterpå er en betydelig motivasjon i seg selv:)

 20. Jeg jogger i gjennomsnitt 5 km. pr. uke 🙂
  Har lyst til å løpe enda mer, men mangler motivasjonen. Tror TakeOslo er en fantastisk måte å bli mer treningsmotivert på 🙂
  Jeg blir motivert til å ville trene mer pga. deg, egen helse, få bedre selvtillit og bikinikroppen 😉
  Digger bloggen din, og du er et forbilde for mange (bl.a. meg).
  Etter å ha begynt å lese bloggen din føler jeg meg ikke bare mer motivert til å trene, men også til å ta vare på utseendet mitt, klesstilen min og livsstil 😀

  Takk!

 21. På en uke løper jeg ca 41km. Varierer mellom og løpe 7-9 km med tanke på intensitet og for og få variasjon (løper bare ute). Løper 5 dager i uken. Løper først og fremst fordi jeg elsker og trene og syns løping er den beste treningsformen. Sitter igjen med så mye overskudd etter en løpe økt, så bare det i seg selv er det en god nok grunn 😀 Man føler seg så mye bedre etter man vet at man har brukt hele kroppen – elsker følelsen. Løper jo for og holde meg i form. Kroppen trenger og få beveget seg!
  Motivasjon min er at jeg vill kunne føle meg komfortabel med kroppen min, selv når jeg blir gammel, og jeg vet jeg vill få igjen for dette senere når jeg løper så mye som jeg gjør.
  Ingenting er som favoritt musikken på, og løpe ute i naturen!

 22. Jeg er med i konkuransen skjekk ut bloggen min på http://www.hedvigmwestern.blogg.no! 😀

 23. Jeg løper ca 5 mil i uka. Jeg løper fordi det er min egentid. Det er en fantastisk følelse når jeg løper: å ta meg tid noe som bare handler om meg, og ikke hund, mann, studie eller venner eller familie. Det er godt å jobbe i bakkene, kjenne at kroppen blir sterkere og at ting stadig går litt fortere. Det er en god følelse å tømme hodet og bare fokusere på pust, tempo og teknikk. Og det er himla fint etterpå når du er så sliten at du ikke vet om du orker å gjøre noe, for da kan du gjøre skolearbeid eller ta oppvasken og så sover man mye mye bedre.

 24. https://xmichaeljacksonx.blogg.no/1285000240_fotballfrueno.html

  jeg er med 🙂 trykk på navnet så kommer du til innlegget eller kopier dette 🙂

 25. Jeanett Brekke

  Jeg er en fast leser av bloggen din, og må si at du er en stor inspirasjon for meg.
  Du inspirerer meg ikke bare når det gjelder trening, men også mote, kosthold osv.
  Jeg gikk tidligere på håndball og løpte rundt 3 mil i uka. Etter at laget ble ble splittet, har jeg prøvd å holde meg i form ved å løpe 3 km annenhver dag. Det er ikke så mye, men jeg merker at kondisen stadig blir bedre og at jeg kan yte mer. Helse og energi er to nøkkelord som også gir meg litt motivasjon. Jeg håper jeg en dag kan yte like godt som deg 🙂

 26. Hej
  Jag löper mellan 40-50 km i veckan. Ta en titt på bilderna i från januari/februari då jag födde min dotter och se bilder nu. Som sagt när jag var i slutet av graviditeten fick jag inte träna och jag var verkligen urless på att känna mig som en valross så när 6 veckorskontrollen var avklarade började jag springa. Det hör till saken att jag i förlossningspresent fick nya Nike skor och en klocka (som du lottar ut) men i somras när jag var i Los Angeles blev mitt bagage med 2 Mac pro pc´er OCH min och min sambos klocka stulna. Nu springer jag utan och skulle väldigt gärna ha en igen 😉
  Tack för en inspirerande blogg!

 27. Jeg har ikke blogg, men jeg skriver her likevel! 😀

  På en uke løper jeg nærmere 20 km. Jeg er ikke så veldig glad i å løpe lange strekninger, men jeg klarer å bite det i meg. Intervaller derimot, liker jeg veldig godt. Jeg løper fordi jeg ønsker å forbedre utholdenheten, og komme i god form. Jeg elsker den gode følelsen jeg får i kroppen etter jeg har løpt, og den gode samvittigheten som følger med. Ellers må jeg innrømme at jeg er blant de jentene som er litt vel opptatt av å ha en lav fettprosent, men for min del er det bare sunt. Motivasjonen min kommer fra alle flinke sprekinger rundt meg, enkelt og greit. Når jeg ser de spreke og raske guttene og jentene på min alder(16), får jeg ikke lyst til å være noe dårligere. Jeg er kanskje det største konkurransemennesket du finner, og jeg tror dette spiller veldig inn!

  Jeg må også legge til at etter jeg begynte å lese bloggen din, ble jeg utrolig fascinert over løpegleden din, og over hvor flink du er! Jeg har sett mange av de kritiske og uforskammede kommentarene(som 100% sikkert kommer av ren sjalusi) du har fått, og jeg kjenner jeg blir utrolig sint! Du har jo en super kropp, som de fleste kan drømme om! Det er svært få som er så flinke som deg, og jeg synes du skal være kjempestolt over deg selv, og over at du er så flink til å holde deg i form!

 28. hvor langt du løper på en uke, hvorfor du løper og hva din motivasjon er, så kan du vinneet Nike+ kit.
  Jeg er en jente på 17 år, var aktiv fotballspiller til jeg fikk en liten skadet i kneet mitt. Er frisk igjen nå! Nå spiller jeg volleyball og har planer om å begynne på fotball igjen.
  Jeg løper ca 1 mil for dagen. Noen ganger litt lengre. Men det er jo til og fra til sammen. Ikke bare en vei! Jeg pleier og variere, inn i skogen noen ganger, noen ganger har jeg med naboen sin hund og da tar jeg det langs veien. Minst mulig hunder. Min motivasjon er egentlig det å kunne få en flott kropp, og ha det godt med seg selv. Jeg har faktisk tatt av 15 kilo siden februar og skal ta av noen til. Jeg er godt på vei! Du er også min motivasjon, grunnen til at jeg leser bloggen din er for å få treningstips og for å motivere meg selv til å trene ekstra! og jeg leser bloggen din siden du er fotballfrue og jeg elsker fotball. Jeg er i mye bedre form nå enn det jeg var i Januar. Så tusen takk for at du er en så stor motivator! <3 KLEM Camilla

 29. Jeg jogger for å holde meg i form + det er lurt å trene, selv om man er tynn eller ikke..
  Men jeg blir mer motivert til å trene når jeg leser bloggen din 😀
  jeg har begynt å bli sunnere av å se på bloggen din, hvis du skjønner.
  Mindre godteri og mere grønnsaker og frukt!

 30. Jeg løper ca. 20-25 km i uken. Jeg løper og trener generelt fordi diabetes er et stort problem i min familie. Flere av mine familie medlemmer har sykdommen. For å minske sjangsen min for å få diabetes, har jeg det siste året begynt å trene mer regelmessig og endret livsstilen min betraktelig. Jeg har begynt å spise sunnere og fått et mye bedre kosthold. Jeg har gått ned noen kilo, og ser tydelige forskjeller. Å trene er faktisk gøy, det er noe jeg ser frem til, selv om jeg i starten hatet det! Etter treningsøkten sitter jeg alltid igjen med en god magefølelse, og er stolt av meg selv.
  Takk for en motiverende og ikke minst inspirerende blogg, Karoline! 🙂

 31. jeg løper for og få en sunn og fin kropp, ergo bedre selvtillit 🙂
  min motivasjon er alle di fine victorias secret – modellene, gud så fine !

 32. Hei karoline.
  Du er en stor motivasjon for meg, før jeg startet å lese bloggen din trente jeg regelmessig 3-4 ganger i uken. Denne treningen var da utrolig ensformig, det gikk mest i forball og utholdenhet, men når jeg startet å lese bloggen din forandret ting seg. Du har så utrolig mange treningstips, gode treningstips. Jeg har blit helt hekta på løping og løper ca 10km hver da, det gir meg et kick så sant jeg har tid løper jeg. Nå har jeg løpt en god stund og synes det hadde vært gøy å teste litt annet innen for løping. Jeg har selv en Iphone, jeg har testet en del programer på den som skal hvise hvor mye du har løpt og hvor du har løpt, men det er ingen av de som har funket noe serlig godt. Noe jeg har utrolig lyst til å teste er denne Nike+ ipod tingen. jeg har nylig kjøpt meg nye Nike+ løpesko så det eneste jeg mangler er denne brikken du legger nedi skoen. Jeg har sjekket rundt en del på mine lokale elektronikbutikker, men det er ingen som har denne greien du legger nedi skoen. vær så snill Karoline kan du trekke meg som en av de utrolig heldige vinneren?

 33. Jeg løper omtrent 30km på en uke, men de siste ukene har jeg måttet trappe opp for å få fart i formen til Oslo Maraton. Det er nemlig derfor jeg løper for tiden, for å delta i halvmaratondistansen nå på søndag.

  Jeg har alltid vært opptatt av å holde meg i form, men har ikke oppdaget gleden ved å løpe før jeg virkelig begynte med det tidlig i vår. Da ble jeg utfordret, av min bror, til å delta i Oslo Maraton, og tok utfordringen på strak arm. Uten noen særlig løpekondis startet jeg med korte distanser, og økte intensiteten etter hvert. Jeg har aldri vært i så god form som jeg er nå, og det er motivasjon i seg selv!

  Selv om grunnen til at jeg begynte å løpe var for å fullføre halvmaraton, og ikke minst utfordre meg selv til å nå et slikt mål, er løpingen noe jeg kommer til å fortsette med etterpå også. Det er ren motivasjon å oppnå god kondis, å være opplagt i hverdagen, sove godt om nettene, og holde seg fit!

  Jeg elsker å trene, og treningsgleden har bare økt de siste månedene. På søndag får jeg virkelig igjen for strevet, når jeg løper i mål i mitt første halvmaraton!

 34. har heller ikke blogg, så får skrive det her:

  problemet til meg er at jeg har en hoftefeil, som har gjort at kneene mine ikke har vært helt bra de siste tre årene. Endelig har jeg blitt «friskmeldt» og har såvidt startet med treninga igjen 🙂 har ikke fått løpt så alt for mye enda, men det kommer vel det også. Veldig kjipt for meg som går siste året på vgs, å ikke få vist meg fram som jeg gjorde før da jeg var i _meget_ god form!

 35. Hei!
  Jeg løper ca 40 km på en uke, og motivasjonen er halvmaraton 26.september! Nærmer seg nå!

 36. Det er nettopp dette jeg trenger for å få motivasjon!! Løper rundt 5 km hver gang jeg løper, men trenger vikrelig dette:) Hadde hjulpet meg masse!

 37. Jeg er ei 14 år gammel jente. Har ikke blogg. Hjemme har vi en tredemølle, som jeg prøver å bruke så ofte jeg får til, for å være helt ærlig har jeg ikke helt motivasjonen på topp for å gjøre det, men jeg føler du motiverer meg ganske mye :- ) jeg løper vell på rundt 5km og forbrenner rundt 200-300 kcal
  jeg har ipod, men trenger denne pakken : D

 38. løper ca 20 km i uken, for det meste intervall for å få kondis til å rushe på håndballbanen. motivasjonen min er også å rett og slett holde seg frisk og i god form. drømmer om å løpe maraton en gang.

  1. kom vist borti knappen før jeg var ferdig.

   jeg er velig glad i å trene, men jeg er desverre syk, så på sykehuset er tredemøllen det eneste jeg har mulighet til når fysioterapautene er opptatte. jeg trener på spenst men der gjør jeg styrkeøvelser også tar jeg løpingen i skog og mark. hadde vært veldig gøy å vinne Nike+ kit settet så jeg lettere kan se resultatene med løpningen. Mvh Tuva 18 år 🙂

 39. Jeg mener ikke å være frekk eller noen ting, for detter ikke ment som noe negativt. Men jeg synes absolutt ikke at du trenger å tenke på bikiniformen, for du er veldig tynn! Men skjønner at trening er for deg en livsstil, så jeg skal ikke si noe på det. Har faktisk mistet godt over ti kilo og trives mye bedre med sunt kosthold og trening! Men likevel, synes ikke du burde virke så fantatisk, det finnes faktisk mennesker som sliter med selvtillitten og denslags på grunn av at mennesker som er såppas tynne tør å påstå at de må tenke på ting som er helt usannsynlige.. 😉

 40. Hei, jeg har heller ingen blogg, og ser at mange har skrevet her i stedet 🙂

  Jeg løper en god del både ute og på tredemølle. Jeg har min egen tredemølle som står på «trim-rommet» vi har i min familie. Til sammen blir det vel omtrent 35-40 km i uka, vet ikke helt nøyaktig (siden jeg ikke har nike+ som forteller meg hvor langt jeg har løpt!! 😛 ) Jeg ville gjerne ha løpt mer, føler meg så bra etterpå, men jeg danser, går på skole og jobber i tillegg så det blir litt travelt. Jeg løper for å holde meg i form, og fordi det gir pene (!!) muskler 🙂 Jeg har lenge tenkt å kjøpe meg nike+kit’et, men har liksom ikke kommet så langt enda, har nike+ sko da 🙂

 41. Maren Rasmussen

  Jeg har ikke blogg, men har lyst til å være med alikevell. Jeg er en jente på 13 år. Jeg pleier ikke å løpe så mye, men tar ofte en løpetur i uken på ca. 10 km. Så det blir ikke så langt. Men i tilegg til det som svømmer jeg. Jeg svømmer ca. 7-9 ganger i uken. Da svømmer jeg i 2 timer og ca. 4000 meter per trening. Veit ikke helt hvor mange meter det er på en uke.
  Min motivasjon er at jeg har veldig lyst til å bli god i svømming, og hvis jeg først å dratt på trening skal jeg søren meg fullfure den åsså 🙂 Jeg har en veldig flink trener , og han presser oss og motiverer oss. Åsså lager han brae program. Noen ganger er det hardt og noen ganger trener vi på teknikk, så når vi trener på teknikk gir han meg masse hjelp. Dette her gjør at jeg gleder veldig til hver trening. Så motivasjoenen min syns jeg er på topp. For jeg syns det er veldig gøy med harde treninger sellom jeg blir ganske sliten, men det trenger jeg jo får å bli god i svømming 🙂

 42. Elisabeth

  Jeg løper for å holde meg i form! Som deg har jeg litt ekstra motivasjon i høst da jeg og mannen min skal ha rerun på bryllupsreisen vår 🙂
  Tusen takk for at du er en motivasjon og inspirasjon i hverdagen!

 43. Jeg løper ca. 16-20 kilometer i uka. Begynte med trening for 2 år siden, da jeg la om livsstilen. Jogging/løping har jeg trent meg opp til det siste halvannet året, begynte med intervaller fra lyktestolpe til lyktestolpe (det var alt jeg klarte å løpe) og nå kan jeg løpe sammenhengende i oppimot en time. Har på veien gått ned litt over 50 kilo, og motiveres av både vektnedgangen, en sunnere og strammere kropp samt den fantastiske følelsen av endorfiner strømmende gjennom kroppen etter en god løpetur!
  Nike-settet hadde vært en fantastisk motivator for å fortsette fremgangen, og trene meg opp til målet som er å løpe halvmaraton 🙂

 44. Eg jogge to-tre gonga i veko, sku gjerna begynt litt meir. Er veldig deilig når du kjeme heim, du føle deg so frisk 😀 du e kjempe sporty !

 45. tinaat.blogg.no 😀

 46. Varierer veldig hvor mye jeg løper, de siste ukene har det ikke blitt mer enn 5 km i uka. Utendom dette er jeg ofte med på SatsFlow og Ekspress.

 47. Hei Caroline,

  Jeg løper rundt 4 mil i uka. Både på tredemølle og ute i marka.

  Har hatt en slikt iPod-kit før, men det ble desverre stjålet og trenger sårt en ny for å få opp motivasjonen igjen. Utrolig hvor bra det fungerer! Min motivasjon ellers er energien man får i hverdagen, følelsen man har etter trening – at man gjør noe bra for kroppen sin, samt holde astmaen min i sjakk.

  Stine:)

 48. Hallo:-) Jeg har alltid danset, men en tid var dansingen der jeg danset alt for useriøst at jeg tok meg et halvt års pause. Dermed begynte jeg å jogge. Jeg jogget MASSE! Hver dag, men ikke alt for lange turer, sånn 5 km hver dag, for å ikke miste motivasjonen helt. Tenkte det var mye bedre å jogge litt hver dag, så jeg holder motivasjonen oppe, en å ta et ordentlig skippertak 2 ganger i uken. Det gikk bra, helt til jeg begynte å få kjempe vondt i knærne og ankelene, samtidig som helene. Rett før Jul klarte jeg å smadre helene mine rett i en murvegg pga en air-track ulykke. Har hatt smerter med det, men kunne ikke ane hvorfor jeg hadde vondt i knærne og anklene. Jeg stoppet å jogge (super kjipt når jeg var så godt i gang. Hadde jogget i 4 måneder), og måtte begynne med sykkel. Gikk greit det og, men så kom sommeren, og jeg fikk liksom ikke tid til å trene. Så nå ved skolestart begynte jeg å trene igjen, med litt jogging og sykling. Samtidig som vi hadde mye gym, siden jeg går i 10. Da fikk jeg intens smerte i knærne. Begynte å gråte når jeg tok cooperen f.eks. Faren min er lege og satt «diagnosen» slatters på meg. Kunne ikke trene på en stund, noe som var kjipt. Men etter hvert forsvant det ikke, så jeg oppsøkte fysioterapeut. Han sa jeg hadde «jumpers knee», noe som ikke går bort på en stund. Så her sitter jeg, prøver å finne motivasjonene, styrken til å trene igjen. Har virkelig lysten, og tenker jeg skal begynne litt svakt igjen! Har stort håp om å finne motiviasjonen igjen, og ikke bare knekke sammen hver gang jeg får vondt. DERFOR HADDE DET VÆRT SUPER KULT Å FÅ DEN PREMIEN:D Håper du leser denne! Vet den var lang, men ville gjerne si hvorfor jeg fortjener den.
  Har alltid vært en liten jente, trent mye, og veid rundt 40, men etter denne dumme «skaden» har jeg gått opp 8 kg!!!! Noe sier meg at jeg må trene…. Begynner å få magen og! Håper du kan hjelpe meg ved å gi settet:-)
  Klem en frustrert 15 åring

 49. Hei Caroline 🙂

  Du er utrolig flink til å få trent! Jeg elsker også å løpe. Helst løping i skog og mark. Aner ikke hvor langt jeg løper pga stier og små veier, så et Nike sett hadde vært midt i blinken!!!

  Lise:-) 🙂

 50. Heisann!
  Jeg jogger veldig sjeldent! Det er fordi jeg har kneskade som gjør at jeg ikke kan jogge. Moren min derimot, kunne virkelig trengt et slik nike + kit. Etter at jeg sluttet å jogge, har hun også sluttet. Hun er så lite motivert, og det hadde vært utrolig koselig om du kunne gitt denne i gave til min mor i stedet for meg, slik at hun får gleden av det og at dette kitet blir hennes nye inspirasjon!

  http://www.karinevictorioa.blogg.no

  Karine.

 51. Elizabeth

  Jeg løper rundt 8 km per uke. Grunnen for at jeg løper er at jeg vil holde meg i form
  og synes det er en utrolig herlig følelse etter trenin! Min motivasjon er å høre på musikk
  og tenke på noe helt annet som ikke sliter meg ut.

  Har utrolig lyst på slik Nike Kit, har alt annet som trengs utenom det! 🙂

 52. Jeg har ikke blogg men tenkte å skrive inn for det om. Jeg er en jente på 22 år.

  Jeg løper 10km i uken og trener styrke ved siden av det. Får ikke tid til så mye mer treningen enn det pga hektsik hverdag som student.

  Når jeg trener løper jeg først så tar jeg styrke etterpå.

  Grunnen for at jeg løper er for å holde meg i form, Jeg føler at løping er en veldig god treningform og effektiv. Jeg har fått utrolig mye bedre kondisjon etter jeg startet med å løpe å synes det er veldig kjekt. Merker at energi nivåe mitt er mye høyere etter jeg startet med trening.

  Motivasjonen min for løping er det at jeg ser resultater og jeg føler meg i god form. Det å ha god helse å være i god form er viktig for meg siden jeg er bare 22 år gammel og har et langt liv foran meg med mye arbeid så er det vitktig å ha en sterk kropp.

  På grunn av hjerte og kar sykdommer som ligger i familien er det særdeles viktig for meg å holde meg i form slik at jeg forebygger dette så godt jeg bare kan.

 53. Hadde noen fortalt meg for ett år siden at jeg kom til å bli hekta på det å løpe, at jeg kom til å kjøpe løpesko for over 1000 kr og faktisk bli hekta på det kicket 10-kilometer’n gir, tror jeg rett og slett at jeg bare hadde ledd av dem. Jeg, løpe? Jeg som trivdes best på sykkelen, i dansetimene i salen, jeg som syntes at det å løpe bare så så ALTFOR slitsomt og kjedelig ut… Jeg som kunne finne det en smule komisk når jeg så disse hardbarka joggerne ta seg en tur en lørdag ettermiddag, pustende og pesende med alt det fancy utstyret sitt… Idag angrer jeg på at jeg ikke ble en av dem tidligere. En vårkveld tidligere i år bare datt lysta ned i hodet på meg, jeg fikk plutselig et innfall om å begynne å jogge. Men bare i det små, altså. Så jeg tok en tur på rundt 3 km, jeg ble dævvsleten som det heter på godt norsk, men samtidig føltes det bare så utrolig godt! De 3 kilometerne ble snart til 5, siden til 7 og en kveld da jeg egentlig var klar for en 5-kilometer, kjente jeg hvordan bena og føttene mine bare tok meg videre. Anti-løperen meg greide den kvelden å løpe 1 mil, uten stans! For andre var kanskje 1 mil en standardøkt, men for meg var det en bragd. Siden har jeg blitt hekta. I tillegg til dansetimer på treningssenteret, prøver jeg å få til minst 2-2,5 mil i uka ute i det fri, hvor det er meg, iPoden og kjæresten, som er blitt like løpefrelst. Energiforbruksmessig er løping fantastisk, vi har begge gått ned noen kg, men det er ikke først og fremst derfor vi løper. Det gir bare en så enorm følelse av velvære, å føle at du faktisk bruker kroppen din til det fulle, i tillegg til all energien og overskuddet man får. Det er selvfølgelig dager hvor dørstokkmila virker uovervinnelig og sofaen frister hakket mer, men da hjelper det å tenke på hvor sykt deilig det føles etterpå. Jeg skulle bare ønske jeg begynte å løpe tidligere! Neste år blir det halvmaraton. 🙂

 54. heihei 🙂

  Må bare si hvor utrolig mye jeg liker bloggen din. Du har varierende innlegg og skriver bra. Er fast følger og har vært det i ca. et år nå. Har vel egentlig aldri kommentert (som jeg kan huske) så det er vel på tide, hehe.
  Og må bare si at du har en veldig organisert blogg hvor det er lett å finne fram.

  Jeg begynte å trene for et år siden etter to år etter at jeg sluttet på fotball. Det var tungt i begynnelsen men det ble bare lettere og lettere. Nå løper jeg ca.4-5 mil i uka. Jeg trener rett og slett for å få en sterkere og sunnere kropp. Jeg har ikke gått noe særlig ned i vekt men formen er enormt mye bedre. Jeg kom litt tregt igang med treningen, men så fant jeg bloggen din i fjor høst og du inspirte meg mye til å bli bedre.

 55. Jeg løper ca 30-42 km i uken. Har en løype – 3 km opp og ned igjen blir 6 km. løper 6-7 ganger i uken. Jeg løper for å holde meg i form, og fordi jeg skal inn i militæret på nyåret. Min motivasjon er at jeg vil gjøre det best mulig på opptakene som kommer i militæret, og da er løping en viktig del. Har også iPod Nano med skritteller, der jeg får x antall NikeFuel for hver gang jeg har løpt. Logger inn på Nikeplus sine sider, og løper maraton med antall fuel jeg har tjent meg opp. Nå er jeg ferdig med New York, og er godt i gang med å tjene opp NikeFuel for å fullføre Paris! Det er en god motivasjon 🙂

 56. Hei! Pga kneskade løper jeg ikke så mye, men jeg går på step-maskin eller sykler:) aner ikke hvor mange km jeg stepper hver uke, men blir ca 30 min 3 ganger i uken! Motivasjonen min er at jeg skal sykle birken til neste år, så dette Nike-settet hadde være veldig passende! Da hadde jeg på en mye bedre måte klart å legge opp et treningsprogram, og jeg kunne være med i Take Oslo =)

  Lykke til videre med treningen din 🙂

 57. ingrid k

  Jeg løper også mye om dagen, skal nemelig løpe halvmaraton nå på søndag, så løper vel en rundt en 40km i uken 🙂 Herlig motivasjon å melde seg på løp. Om man ikke orker halvmaraton er det masse løp som finns på kortere distanser, 3, 5 og 10 km. Har forbedret kondisen masse, og løper gjerne 2 mil uten å dø 😉 Hadde vært kjekt å se akkurat hvor langt jeg løper mhp på tid og senere løp så Nike sett hadde vært fantastisk å få! 🙂

 58. Hei hei 🙂

  Du er min inspirasjon! Gikk faktisk i skrivende stund inn på bloggen din i håp om å bli smittet av din treningsglede, slik at jeg kom meg på treningsstudioet før dagen var over 🙂 Etter å ha sluttet å spille fotball som 17 åring (nå 24) og ingen annen trening blitt erstattet med det, så har det satt sine preg. Men etter å ha begynt å trene igjen før 2 mnd siden virkelig merket hvor fort man kan komme iform igjen. Har alltid hatt dårlig kondisjon, 10 min på tredemøllen tok fort slutt kan du si 😛 Men no, no begynner det å ta form 🙂 Prøver å ha som mål å springe 5 km 5 dager i uken, så skal jeg gradvis stige i km 🙂 Hadde tenkt å invistere i en Nike+ uansett, så tenkte det var verdt et forsøk å sende inn noen ord til deg først 🙂 I tillegg så ble faktisk NIke shoxn mine stjelt (!) i garderoben når jeg var å trente i går, maken til frekke folk 🙁

  Men takk for en flott blogg som gir meg motivasjon til å gå på trening!

 59. Jalda Alizadeh

  Hei Caroline!
  Jeg er en jente på 15 år som spiller fotball.
  Jeg spiller for et seriøst lag og vi har ikke tapt en eneste hjemmekamp på to år (stolt). Med tanke på at treningene er svært seriøse så må vi være i toppform hele tiden, det innebærer så klart null latskap foran tv’en og slikt. Jeg har trening hver bidige dag, i og med at jeg går på talenttreninger, kretstreninger, elitetreninger, vanlige treninger, kamper for de som er 3 år eldre meg og ja, du skulle bare ha visst. I helgene når det ikke er kamper og cuper (ca. ALDRI?!?) så drar jeg og søsteren min og jogger i en skog, der jogger vi 8 km.

  Så for å være ærlig blir det ikke særlig mye jogging på meg, men søsteren min som er ett år eldre enn meg jogger så og si hver dag, hun prøver å alltid finne løsninger hvor hun kan gå istedenfor å ta bussen/kjøre. Hun kunne virkelig ha trent en slik klokke vi kan vinne hos deg med tanke på at hun alltid spør meg og sjekker på internett hvor mye hun har forbrent osv.

  Treningsmotivasjonen min er: »når du hviler, trener motstanderen din for å slå deg.» Er ikke det sant?

 60. Hei!
  Jeg har begynt å bruke mølla en god del i det siste. Jeg har brukt våren/sommeren på å komme i form etter jeg fikk en sønn i januar. Treningen har gitt resultater som det suser, og jeg har fått igjen kroppen- og til og med fått den kroppen jeg alltid har drømt om! Tidligere i vår skrev jeg et innlegg om motivasjonen min, hvordan jeg klarer å holde den oppe og hva målet er: https://benedictesb.blogg.no/1275854368_mangler_du_motivasjon.html
  Bloggen min er hovedsakelig en treningsblogg, som gir meg (og forhåpentligvis noen andre også) motivasjon til å fortsette med treningen og elske det- ikke bare gjøre det for å gå ned i vekt. Jeg har opplevd å bli skikkelig hekta på trening- og det er jo en livsstil igrunn- ikke noe man gjør bare for å bli tynn, som mange gjør.
  Nå springer jeg mellom 15 og 25 km for uken. Helt herlig- men jeg er sånn som deg- styrketrening må til, men det er ikke så gøy som å løpe!
  Hadde utrolig lyst å melde meg på Take Oslo, men har ikke råd til utstyret jeg trenger. Har en ipod shuffle da, det går vel kanskje ikke? Men kan sikkert låne en nano av pappa 🙂
  Ha en fin kveld!

 61. Hei Caroline 🙂

  Digger bloggen din, leser den hver dag og får tips til nye trenings metoder. 🙂

  Jeg løper ca. 40 km pr uke, noen ganger mer. Jeg løper for å holde meg i form og fordi jeg synes det er en befrielse når jeg løper på mølla eller ute i fri luft. Har et mål om å løpe hel maraton til neste år. Løper både intervaller og langkjøring, viktig å variere litt.:) Har hatt mye problemer med beina og operert begge leggene 2 ganger på under 1 år, etter operasjon nr. 2 for ca 1.5 år siden har jeg ikke hatt noen problem. Dette gjør at det er enda deiligere å kunne løpe langt og lenge 🙂 Nike skoene og iphonen er klar, så det eneste som mangler nå er Nike kit. 😉

 62. Marthe sb

  Hei, jeg har ikke blogg, men prøver meg likevel!

  Jeg trener 3-4 ganger i uken og jogger som regel hver gang.
  Jeg går i 10’ende klasse og vi har en test på 5km, 3 ganger i året.
  Derfor prøver jeg å jogge mest mulig for å opparbeide meg en grei nok kondis for en bra karakter fremover mot testene. Motivasjonen min er faktisk Victorias secret modellene, og at jeg tenker hver gang jeg jogger at jeg skal få en bra karakter.

  🙂

 63. Heihei! Den nike kitten var veldig fristende. Jeg har drivet med fotaball i mangemange år men pågrunn av rygg skader det siste året har jeg for det meste brukt tiden min på å løpet. Jeg trener 5-6 ganger i uken, og løper helst 10 km om dagen. Ryggskaden min har påvirket treningen min mye gjennomårene men i det siste så har mye blitt bedre. For det meste løper jeg inne på mølla for å holde styr på lengde, tid og kaloriforbrenning men jeg trives best med å løpe ute i skog og mark. Derfor hadde det var flott med en nike kit som gjør at jeg kan holde styr ute også. I perioder jeg sliter med motivasjonen så titter jeg mye innom bloggen din for å friske motivajsonen opp. Du gir med mye motivasjon.
  Neste år så vil jeg gjerne bli med min far på NY halvmaraton. Det hadde vært gøy, men må først vite at jeg kan klare å gjennomføre.
  Hilsner fra meg! 🙂

 64. hei!

  jeg er bare 14 år..
  men jeg spiller fotball 4 ganger i uka (1 og en halv time hver trening) da har vi selvølgelig myyye løping 😀 så jeg er ikke sikker på hvor mye det blir i uka, men det blir over 1 mil 🙂
  i tilleg har jeg 2 timer i uka, der vi ofte har ballspill 😀
  jeg leser bloggen din hver dag, å du skrive veldig bra ( mente ikke dette som smisking)

 65. Hei Caroline!

  Har aldri kommentert på bloggen din før, men tenkte dette må bli min første gang;)
  Jeg har ønsket meg Nike free run+ sko og nike+ kitt lenge (skulle virkelig ønske at det regnet penger når man er student).

  Jeg løper 5km fem ganger i uken. Jeg ELSKER ikke å løpe, men alikevell har jeg lyst til å bli bedre til jogging og jeg vil lære å elske å jogge!
  Tidligere har jeg hatt problemer med skiveprotrusjon, nå har jeg problemer med låst nakke og stive muskler. Legen/kiropraktoren og fysioterapeuten min har sagt at hvis jeg løper jevnt og trutt noen ganger i uken vil jeg få en sterkere kropp, mindre smerter og få det bedre psykisk. Det er dette som i bunn og grunn motiverer meg til å løpe! I tillegg mener jeg at jogging hjelper deg til å få drømmekroppen din:)

 66. https://victoria90.blogg.no/

  I uke 37 løp jeg 43,76 km.

  Fordi jeg trener veldig mye, og er en sparsom student ønsker jeg veldig gjerne å vinne.

  Titt innom bloggen min 🙂 Jeg la ut innlegget nettopp.

  Og ikke minst..Caroline, du er så utrolig pen. Mitt forbilde er å ha en like flott kropp som deg!

  Bra innlegg du skriver 😉

 67. Linn Therese

  Hei Caroline!

  Jeg løper ca 35-30 km i uken på mølle eller i skog og mark.

  Min motivasjon er å være i god form med tanke på årene fram over. Er snart 20 og ser mange av mine venner som allerede sliter med rygg og andre slitasjer. Da er det viktig med trening for å forebygge dette. Og selvfølgelig vil jeg jo se bra ut. Er motivasjonen på bånn noen ganger er et godt triks fra meg å spandere på deg nytt treningstøy. Det hjelper 🙂

  Jeg løper for det er ingenting som slår å sette seg ned i sofaen etter en hard treningings økt ferdig dusjet. Herlig!

  Hadde veldig flott å se hvor langt jeg løper og jeg tror at et nike kit hadde vært veldig god motivasjon!!! 🙂

 68. Kaja Hasselstrøm

  Jeg trener på Elixia, så det blir en del km på mølla iløpet av en uke. Kan feks skrive opp min forrige treningsuke.
  Mandag: 9km.
  Tirsdag: Gruppetime, Total&Styrke.
  Onsdag: 12km – intervaller.
  Torsdag: 7km
  Fredag: 5km
  Lørdag: Fri
  Søndag: Gruppetime.
  Etter at jeg begynte å lese bloggen din for godt og lenge siden, har jeg fått masse inspirasjon og motivasjon til å fortsette med treningen. Jeg har gått ned nesten 14 kg, og vekten går fortsatt nedover. Det er gøy å se resultater! Og din treningsglede smitter over på mange andre. Et Nike+ kit hadde også hjulpet veldig på motivasjonen. Slik kan man ha full oversikt, hvis man prioriterer terrenget før mølla en dag.

 69. Elisabeth

  Hei 🙂
  Jeg har kne skade i begge knærne mine og har fått vite av fysioterapauten at nå må jeg begynne å trene uansett hvor vondt det blir. Så nå må jeg begynne å sykle og jogge for at jeg skal bli kvitt plagene, å ha et nike+ kit ville hjulpet meg med å følge med på treningen å se at jeg jogger nok. Å ha et slikt sett hjelper og til med å holde motivasjonen oppe å fortsette til du har nådd ett eventuelt mål 🙂
  Hadde vært supert å vinne dette 😀
  Kjempe bra blogg btw! 🙂 ..

 70. Jeg trener 4-5 ganger i uken, kommer veldig ann på hvor mye jeg jobber og hva jeg får tid til..

  3 av gangene jeg trener er det jogging på planen, hvor jeg løper alt fra 8 til 12 km, jeg vil ikke presse kroppen for mye heller. Motivasjonene min er tanten min, hun har fått kreft men er stadig oppegående og løper som bare det for å holde formen igang. Man vet aldri om det vil skje med en selv, og er derfor viktig å være i god form.. Hun smiler, ler og er akkurat som hun var før hun fikk beskjed om dette. Noe som er veldig innspirerende. Jeg vurde veldig å sende dette innlegget til deg personlig, men da dette kan også være en innspirasjon for andre mennesker til å være mer fokuset på trening og kosthold..

 71. Marielle

  Hei! jeg må bare si at bloggen din er utrolig motiverende og inspirerende!
  jeg løper rett utenfor der jeg bor, i skogen. jeg syns det er deilig og motiverende med litt variasjon i terrenget! også trenger jeg god musikk! det er ekstra deilig å løpe en tur når jeg vil få ut litt aggresjon, eller har mye å tenke på 🙂

 72. Hei 😀
  Eg veit ikkje kor langt eg løpe på ei veka. Spille handball 3 ganger i veka, så blir mest løping att og fram på banen. Men banen er kansje 50 meter ca.
  Men eg prøver og å få løpt ein gang i veka i tilleg. Då blir det mest terreng. Det kan då variere frå 3,5 og 10 km. Synst at det er veldig kjekt å løpe. Holde seg i form, og eg føler at dagen/kvelden blir mye bedre. Motivasjonen min kommer av at eg synst eg har sittet for lenge inne, og trenger llitt frisk luft 😀
  Hadde selfølgelig vert kjekt med eit nike+ sett, for å se kor lang, og lenge eg løper. Og for å se kcal.. Har det på min iPode no, men den kan ikkje vere heilt rett 😛

  Klem Ingrid<3
  Liker bloggen din veldig godt ;))

 73. Jeg har for øyeblikket en skade i kneet som gjør at jeg ikke kan løpe, men før jeg fikk skaden løp jeg ganske mye. Vi har en ganske fin løype som heter »trimløypa», og der er det ganske fint å løpe. Når jeg blir frisk i kneet mitt skal jeg selvfølgelig begynne å løpe igjen, da hadde det vert fint med et Nike sett! Blir utrolig takknemlig vist jeg vinner, har til og med lastet ned en Nike+Ipod app på ipoden min…. 🙂

  https://www.megasmil.blogg.no
  Kaja

 74. Jeg løper hver kveld en time liker å løpe i skogen, foresten elsker siden din, du er utrolig pen 🙂

 75. Hildegunn

  Jeg løper rundt 20 km i uken, fordi jeg er opptatt av å ha en kropp som ser bra ut, men samtidig vet jeg at det er bra for min nåværende og framtidige helse. Har også som mål å løpe 3km på under 12 minutter, noe som er tungt, men minuset er at jeg alltid mangler noe som kan telle hvor mange kilometer jeg løper på løpeturene mine. Motivasjonen min er at jeg skal ha et godt humør mot alle rundt meg. Jeg bruker all den negative energien på løpingen, og kan dermed fokusere mye mer på leksearbeid og det hjelper dessuten sykt på konsentrasjonen.

  Håper Nike Kit kan være med på å nå mine mål 🙂

 76. Jeg vet ikke hvor langt jeg løper i løpet av en uke, men det hadde vært gøy å finne ut! 🙂
  Trener omtrent 5 ganger i uka og vil gi Nike+-settet i gave til søsteren min(:

 77. Kristine

  Hei.
  Jeg vil først si at jeg liker bloggen din veldig godt og leser den omtrent hver dag. Det var faktisk bloggen din som inspirerte meg til å trene igjen. Etter jeg leste den begynte jeg med hardtreninga og har fått gode resultater. Løper over 1 mil hver dag og trener styrke hver dag. Hender seg innimellom at jeg tar en roligdag i uka med en gåtur i stede. Men å holde kroppen i gang hver dag er det beste jeg har gjort. Nå har jeg supermye energi og føler meg myyye bedre! Så takk for god inspirasjon både til bra trening og inspirasjon til et sunnere kosthold. Lykke til videre med bloggingen!

 78. Heihei 🙂
  Jeg har nettopp meldt meg inn i et treningssenter og skulle så gjerne ha noe som motivere meg, sliter med motivasjonen, og komme meg på trening. Vil så veldig gjerne trene opp kondisjonen til vinteren siden jeg elsker å gå på ski. Har også veldig lyst til å komme i en bra form så jeg kan få litt mere energi og overskudd til hverdagen, jeg jobber i barnehage så der kommer det alltid godt med hvis jjeg har litt ekstra å gi 🙂

 79. Hedda Jensen

  Hei!
  Jeg er ute og løper hver dag. Jeg startet med det for å komme i form, for å høyne gymkarakteren min på skolen. Og når det ga resultater har det blitt en vanesak. Jeg kan faktsik bli litt små gretten om jeg ikke får den daglige løpeturen.
  Turen er på ca. en mil hver gang.. men er ganske usikker på hvor langt det egentlig er, siden det er i ulentterreng i skauen! Men artig er det.
  Trening gir meg masse: godt humør, kondisjon, og for å ikke snakke om hvor mye energi man får til overs! Trener også fordi jeg vil øke livslengden min, eller jeg vil være sterk om jeg skulel få en alvorlig sykdom.

  Hilsen fast leser!

 80. Hei!
  Jeg er ikke helt sikker på hvor langt jeg løper på en uke, det kommer ann på vær og humør! Liker best å løpe i skogen, så det kan til tider være vanskelig å måle hvor langt det blir.
  Jeg løper for å holde meg i form, og har endelig funnet ut at dette er sporten for meg. Jeg er ikke spesielt myk, har ikke spesielt god spenst, og er ikke spesielt rask. Det jeg derimot har er utholdenhet, og løping passer derfor perfekt for meg 😀 endelig noe jeg er blitt ganske flink til! Motivasjonen min er å bli bedre, den følelsen man får når man merker fremgang. Og selvfølgelig, den ekstremt deilige følelsen når man er ferdig med en hard økt!

 81. Løper vel mellom 3-4 mil i uken, spørs litt, har en del intervaller der vi løper i samme bakke og teller ikke så mye km egentlig… Pluss annen trening som rulleski, sykling osv… Nå for tiden har det blitt en del løping, i.o.m. at jeg løp Birken på lørdag og det står halvmaraton på planen til lørdag! Skal du løpe?!
  Her ligger en del av motivasjonen – jeg er glad i konkurrere og elsker å holde meg i form. Er vel egentlig litt treningsavhengig – må ha en økt om dagen – en dag uten trening er en dag uten mening!

 82. min treninsuke:
  Mandag: løper ofte 1 mil.
  tirsdag:løper 5 km
  onsdag: styrketrening
  torsdag:løper 1 mil
  fredag :spinningtime
  lørdag:styrketrening
  søndag:fri

  Løper altså ca 2,5 mil på en uke.
  Jeg trener nesten bare inne for jeg har 2 små barn. Perfekt å kunne ha dem en times tid i barnepassen.De får lekt med andre barn og jeg får trent !;)
  Evt trenger jeg før/etter jobb.
  Trener fordi det gir med mye energi, glede og overskudd. Og et STORT pluss er selvfølgelig en flott kropp da;)

 83. Jeg trener håndball fire dager i uken (spiller faktisk på Sarpsborg IL), og jeg løper opptil 12 km utenom til egentrening. Motivasjonen er at det er en fordel i idretten jeg driver meg, samt at jeg holder meg i form både psykisk og fysisk. Jeg løp birkebeineren i helgen og jeg syntes det var kjempemorsomt! Alle slags mennesker deltok, og det var mestringsfølelse til tusen, uansett tid og resultat! Anbefales på det sterkeste, jeg er med neste år også! 🙂

 84. Så flink du eeer! 🙂

 85. Hei!

  Jeg holder på med fotball og hest. I tillegg holder jeg på med egentrening to ganger i uken, der jeg løper og av og til tar litt styrke. Jeg vet ikke hvor langt jeg løper, men kanskje jeg løper 6 km på en uke, når jeg løper to ganger for uken. I tillegg holder jeg på med hest 2-3 ganger i uken og fotballtrening 2 ganger i uken og fotballkamper 1-2 ganger i uken, så det blir en del løping da også. Jeg løper for å holde meg i form og for at dette er noe jeg liker utrolig godt å gjøre. Jeg kjenner også at jeg har fått mye bedre kondis når jeg har begynt med egentrening, merker det spesielt godt når vi har fotballkamper at kondisen er på topp. Motivasjonen min er å holde meg i form, ikke bare derfor, men det er noe jeg liker å gjøre. Med musikk på øret, og holder takten med musikken, løper jeg å får ut alle tanker som jeg har inni meg, og det kjennes også utrolig godt etter en treningsøkt. Jeg blir mye blidere og har lett for å gjøre mye en vist jeg ikke hadde løpt…

 86. Jeg løper sa 15-18 km i uka. + dansetrening. pleier å løpe i skogen. Liker den nygelige lukta og følelsen av å ha trent en ettermiddag! Det gir deg jo en litt bedre grunn til å ta fri en lørdagskveld og bare kose deg : ) Min motivasjon er at hvis jeg har hatt et visst anntall treningsøkter i uken kan jeg ta meg en velfortjent sjokoladeknupp til helgen. Det er også motivasjon å tenke på at du får en finere kropp, sterkere muskler og bedre kondisjon : )

  Klem Marit

 87. det blir ikke så mye løping på meg hver uke , fordi trener fotball ca 3 ganger i uka + kamper !
  men løper når jeg har tid og det er som regel de dagene jeg ikke trener fotball , da blir det ca 5 – 10 km per dag!
  jeg løper for å få bedre kondisjon til fotball , kosthold , fordi det er deilig å ta en joggetur og fordi jeg har sykdommen cron. Legen min sier at det ikke er vanlig å holde seg så aktiv som det jeg er , og derfor er det noe av motivasjonen min , rett og slett å holde seg i form + vil ha en veltrent kropp.
  hadde vært gøy å vinne dette 😀
  kjempe fin blogg og du er utrolig pen !

 88. HEI 🙂

  KUNNE DU LAGT UT ET INNLEGG OM HVORDAN DU GJØR DE FORSKJELLIGE ØVELSENE NÅR DU TRENER? 🙂
  SOM F.EKS. HVORDAN DU TRENER RUMPE, LÅR, OVERKROPP, ARMER, OSV? 🙂
  SETTER STOR PRIS PÅ OM DU VIL GJØR DET! :)))

 89. Uten chip er det vanskelig å holde stryr på hvor mye jeg løper, siden jeg løper ute i naturen, så det kunne jeg virklig trengt! 😉 Men jeg tror jeg løper rundt 25 km i uka. Og motvivasjonen er nok den deilige følelsen en får etter en har trent, og tatt seg en fortjent dusj! 🙂 Og selfølgelig at jeg kommer i bedre form 😀

 90. Hei Caroline!

  Jeg trener 6-7 ganger i uken, og elsker det! Jeg løper mellom 30 og 40 km i uken, og da løper jeg enten på tredemølle på treningssenteret eller i skogen, fantastisk natur her i molde 🙂 Ellers veksler jeg mellom gruppetimer som steppuls – styrke/intervall, steppuls mage/rygg, zumba og spinning! De gangene jeg løper på tredemølle løper jeg 10 km, og trener styrke etter det. I høst begynte jeg på høyskolen. Studiet er hardt, og det blir mye gjengsitting på biblioteket etter skoletid. Etter å ha fulgt bloggen din over lang tid, har du gitt meg masse motivasjon til å stå opp tidlig å gjøre ferdig joggingen før skole! Og ja, det er faktisk ganske deilig 😀 Jeg fulger godt med på Nike sin kampanje Take Oslo, og skulle gjerne likt å vært med. Tror det ville gitt meg enda bedre motivasjon. Etter å ha spilt håndball og fotball i 8 år, er konkurranseinstinktet mitt på topp, så jeg gir meg ikke før jeg er best 🙂 Som mottoet sier, en dag uten trening er en dag uten mening. Jeg elsker å holde meg i form, elsker å være aktiv og elsker å konkurrere. Har akkurat gått til innkjøp av nye rosa Nike Lunarglide sko, og tights og t-skjorte. Klar for en ny start!

  Fortsett med den fantastiske bloggen din Caroline, du er et godt forbilde for mange! 🙂

  Anna 🙂

 91. Jeg har nettopp begynt å trene. Prøver å gjøre det før jeg begynner på jobb kl 10, men blir ikke alltid til det :p
  Løper vel 3-4 kilometer hver gang, men jeg liker også å løpe i naturen, men da får jeg ikke «sett» resultatet som jeg gjør på en tredemølle.
  Det gir meg en motivasjon å se hvor langt jeg har løpt/gått og hvor mange kalorier jeg har forbrent.
  En Nike+kit hadde det vært kjempe flott å hatt 🙂

 92. jeg har ikke noe konkret mål for hvor langt jeg vil løpe i en uke, men for hver gang jeg løper har jeg som mål å alltid klare å løpe like langt som sist på samme tid, men målet er jo alltid å klare å slå rekorden. En gang har jeg løpt en mil, og jeg har aldrig vært mer stolt av meg selv. Nå prøver jeg bare å finne motivasjonen til å skal holde ut så lenge igjen, og da skal gjerne den tids rekorden slås:) Jeg kan jo ikke måle meg med deg som er så flink, men du er aboslutt en motivasjon til å løpe mer og ha troen på at jeg kan klare det jeg også:)

 93. Jeg la på meg nærmere 15 kilo når jeg og min eks kjæreste bodde sammen og etter en vond tid hvor han var utro mot meg så kom jeg meg ut av det. Dette var over et år siden og er nå sammen med en utrolig flott og fantastisk fyr som er sporty. Bestemte meg i juni for å spise sunnere og trene skikkelig slik at jeg kan ta begynne å ta skikkelig av igjen og få tilbake formen. Trener nærmere 5 ganger i uken hvor jeg begynner med å løpe i 30 minutter og deretter sykle i 15 min. Trener så styrke. Hvis jeg hadde vunnet et Nike kit hadde jeg blitt enda mer motivert. 6 kilo har allerede gått av og de neste 9 gleder jeg meg til å bli kvitt og. Målet mitt er å slå kjæresten min opp Ulriken og det nærmer seg.

 94. jeg har ikke tid eller motivasjon til å løpe, jeg jobber 100% på en jobb + jobber ca 70timer i mnd på en annen. så besteparten av uken jobber jeg dobbelt. så når jeg en gang har fri er ikke akkurat løping som står i mine tanker. skulle gjerne ha noe slikt så jeg blir bedre motivert, er 19 år og bor på hybel, og er litt redd for å bli feit, men jeg har kjøpt meg en slik rockering med vekt i + jeg har zumba dvd, så litt trening blir det 😀

 95. Hei, er en jente på 15 år..
  Som er ganske interresert i trening, holde meg i form.. Passe på kroppen osv, men i det siste har jeg slitt ganske mye med motivasjonen.. Tror det hadde vært ganske motiverende hvis jeg hadde kontroll over hvor langt jeg løp, å hvor mye jeg forbrenner osv.. Har tidligere løpt mye på asfalt, men fikk så vondt i knærne av det, så nå løper jeg litt på fjellet. Det er virkelig et tips til deg også, jeg synes det er morsommere da.. Men så blir det jo vanskeligere å holde kontroll på lenge og tempo osv.
  Du er flink 🙂

 96. Jeg har ikke blogg men vil veldig gjerne være med i konkeransen forde 🙂 Er mye ute å jogger, tror jeg ville fått opp motiviasjonen med litt nytt treningsutstyr ! Du er best, Caroline! Får mye motivasjon fra deg, fast leser !

 97. Hei!

  Jeg liker best å løpe på tredemølle, og prøver å få til en 60-minuttersøkt og et halvtimes intervalløp i uken. Jeg har et hat/elsk-forhold til 60-minuttersøkten, det er jo mildt sagt litt slit, men jeg elsker å pushe meg hardere for hver gang, og prøver nå å løpe over en mil på en time. Med nike + kunne jeg virkelig fulgt utviklingen min! Det er skikkelig deilig når man orker litt og litt mer (og desto bedre etterpå).

  Klem fra Åse

 98. Vilde :-)

  Ojoj, du er flink å trene! 🙂

 99. Jeg har ikke blogg, så jeg tar det her i stede. 🙂

  Jeg trener håndball tre ganger i uken hvor vi løper i 3 kvarter ute før vi går inn i hallen, så det er litt vanskelig å si hvor mye vi løper, det kommer også litt an på hvilke øvelser vi har inne osv. + at vi har en – to kamper i helgene. 🙂

 100. jeg glemte å skrive hva min motivasjon og grunnen til at jeg løper er: min og grunnen til at jeg løper er rett og slett for å bli en bedre håndballspiller og for å holde formen igang. 😀

 101. Jeg løper masse, jeg elsker å løpe. Om sommeren jogger jeg, på vinteren løper jeg på tredemølle. Jeg løper rundt 4-5 km hver gang jeg løper. Jeg trener for å holde meg i form, og jeg kan ikke tenke meg et liv uten trening. Hadde vært veldig gøy å vunnet denne konkurransen!
  Mvh Kristine

 102. Jeg har ikke blogg, men trenger slik:
  Til vanlig er jeg stundet (vg2), så trener på treningssenteret omtrent 4-5 ganger per uke. En vanlig uke ser som oftest ut slik:
  Mandag – løpe 5-6 km + styrke bein
  Onsdag – to økter: morgenøkta: intervaller eller spenst/hurtighet
  ettermiddagsøkta: løpe 5 km
  Fredag: løpe 6 km, har jeg overskudd løper jeg opptil 8 km + styrke på hele kroppen
  Søndag: Sykkeltime 45 min eller styrke på hele kroppen.
  Jeg er ikke i kjempeform, men prøver hele tiden å forbedre meg. Det hadde hjulpet mye på motivasjonen å få slik Nike+-opplegg så jeg kan følge hvor mye jeg løper. Kanskje jeg løper mer etterhvert da 😀 Ellers tror jeg at jeg skal ønske meg det i julegave, hvis jeg ikke vinner her 🙂

 103. Hei! 🙂 Er ingen sportsgal person og er ikke spesielt sporty. Jogger/løper rundt 3 ganger i uken, 3 km som tilsvarer 9 km i uken + at jeg danser 1 time i uken, som jeg selv er helt fornøyd med! =) Motivasjon? Jeg jogger fordi jeg vil, fordi jeg føler meg fri, lar tankene bare fly (haha) og ofte hvis jeg enten ikke har hatt en så fullt bra dag, eller hvis jeg har hatt en sykt bra dag hvor jeg bare må få ut energien! 😀 Løper ute i naturen, på gress, litt asfalt og grus for det meste. 🙂

  – Celine.

 104. Kaja Danielsen

  Hei Caroline 🙂

  Prøver å få løpt en tur hver dag, og da blir det fra 7,5 km til 10 km. I tilleg kommer styrke og diverse øvelser. Av og til blir det sykling, etter hvor støl jeg er i beina. Spiller også håndball ved siden av dette.
  Før brukte jeg å løpe «bare» 5 km hver tur, men dette har nå økt pga. deg og din blogg. Her får jeg mye inspirasjon og motivasjon til å pushe meg selv lengre. Og det har virket!
  Jeg løper aller helst ute på asfaltert/grusvei, eller i skogen. Har også i det siste fått sansen for motbakkeløp – kjempegøy! Når det er dårlig vær, løper/sykler jeg inne på tredemølle/sykkel på treningssenter.

  Jeg løper for å holde kroppen i form, og fordi jeg elsker det. En dag uten trening, er en dag uten mening! Får jeg ikke trent en dag, blir jeg småsur noe som er vanskelig av å til, siden jeg går på skole.
  Helsa er også noe jeg tenker mye på, og jeg trener også for å holde meg sunn og frisk. Jeg mener at trening forebygger sykdom og skader senere i livet.
  Min motivasjon er bla.a. deg og din blogg! Både din livsstil og trening. Tusen takk for at du gir oss slike tips daglig, blandet med mote og andre ting! Ellers blir jeg motivert av andre som har kommet tilbake fra skader, sykdom ol.

  Jeg bor ikke i Oslo, men man kan jo bruke Nike+kit uansett! Men det hadde vært veldig morro å være med på TakeOslo, eller å vinne her på bloggen din 🙂
  Hilsen Kaja

 105. Kaja Flunes

  Jeg løper ganske ofte, og har kommet godt inn i treningsrutinene. Mye takket være deg! Jeg får masse inspirasjon og motivasjon til å løpe via bloggen din. Jeg har også gått ned gange mange kilo, og det er også veldig godt motivasjon!

  Jeg trener på Elixia, og løper vel i gjennomsnitt omtrent 2 mil i uka. Jeg løper også en del i marka, men aner ikke hvor langt jeg løper. Derfor hadde et Nike+ kit vært perfekt!

 106. Hei!

  Jeg spiller fotball 3 ganger i uka og får løpe et stykke da! I tillegg jogger jeg mellom 1-1,5 mil hver uke. Jeg løper for å holde meg frisk, forebygge livsstilssykdommer og for at kroppen min skal takle sykdommer og skader hvis jeg blir syk/ skadet. Dette er også motivasjonen min! I tillegg er motivasjonen min å komme i bedre form for å klare å yte mer på fotballbanen.
  I tillegg til fotball og jogging trener jeg også styrke nesten hver dag og sykler.

 107. Hei Caroline!
  Jeg vet ikke om jeg oppfyller kravene du evt. stiller til vinnerne av konkurransen, i og med at du vil vite hvor langt vi løper på en uke, hvorfor vi løper osv, men jeg prøver likevel. Det har seg nemlig slik at jeg er 38 uker gravid (snart 39), og før jeg ble gravid var jeg sykemeldt for utbrenthet, så jeg har ikke trent skikkelig på snart et år. Jeg er egentlig en treningsglad (eller -gal – alt ettersom) jente og jobber ved siden av studiene som treningsinstruktør på 3 forskjellige treningssentre her i Bergen. Jeg gikk på en smell i fjor høst da det ble litt for mye med fullt studie og mellom 9 og 12 timer som instruktør i uken – i tillegg til egen trening, og jeg ble derfor sykemeldt for utbrenthet. I løpet av sykemeldingen ble jeg gravid, og i og med at jeg da hadde vært sykemeldt og borte fra trening såpass lenge, i tillegg til at jeg ikke var 100% frisk enda, fikk jeg aldri komt i gang med treningen – blant annet fordi man ikke bør begynne å bygge opp formen når man er gravid. Uansett – her sitter jeg nå, klar for å få prinsessen ut av magen og komme i gang med treningen igjen. Derfor kunne jeg veldig tenkt meg en løpebrikke fra Nike som en motivasjon til å komme i gang med treningen igjen etter fødselen. Både som en motivasjon for meg selv og for at jeg igjen kan begynne å motivere mine lesere og ikke minst kundene mine på treningssentrene. Som sagt; jeg vet jeg i utgangspunktet ikke oppfyller kriteriene til å vinne, da jeg ikke egentlig har svart på det du ønsker, men la gå – det er da verdt er forsøk? Jeg ønsker meg i hvert fall løpebrikken for å komme i gang med treningen igjen – både fordi jeg elsker å trene og fordi jeg vil holde meg i form for å kunne være et godt forbilde for min lille datter og å kunne orke å takle de nye oppgavene og utfordringene som venter meg i mammarollen. Og ikke minst fordi jeg (blant annet gjennom bloggen min) vil motivere andre til å trene og å oppdage de fysiske og psykiske helsegevinstene ved trening.

 108. Hei Caroline. Jeg liker å lese bloggen din, og er stort sett innom nesten flere ganger i løpet av dagen. Men det jeg nesten syns er forkastelig er at du hevder at du må trene mer styrke for å sprade rundt i bikini på bryllupsreisen. Du er faktisk nødt til å innse at du overhodet ikke trenger å ha noe anst for denne bikinien, og jeg syns det er totalt feil at du skriver slike ting på en blogg som leses av tusenvis av småjenter. Det er fint å trene og holde seg i form, men man er faktisk nødt til å tenke over hva man sier.

 109. Miss Mya

  hei 🙂
  Jeg er en ganske fersk løper, begynte nå i sommer å ELSKER DET!
  Prøver så godt jeg kan å få til tre ganger i uken, men minimum 1 å da løper jeg ca 10km hver gang.

  Motivasjonen min er at jeg så inderlig vil bli barnnmann å der er det litt høye fysikse krav som stilles, å det er min motivasjon nr 1! Ser for meg megselv som brannkonstabel når jeg pusher meg litt lenger hver gang 🙂

  Jeg har også to nydelig barn som jeg ønsker å være tilstede for så lenge jeg overhodet kan, å da gjelder det å holde seg i form!

 110. Jeg trener håndball 2 ganger i uken. Vi jogger først ute og har styrke. I sommern har jeg trent nesten hver dag. Jeg gjør det for å holde meg i form og få bedre kondis. Har merket stor forskjell fra før og etter sommern :- )

  Hilsen Veronika

 111. Hei! : ) Jeg trener mellom 18 og 20 timer i uka eller noe. Ikke bare løping, men til sammen så blir det jo en del løping. : )

 112. Helene =)

  Hei:)

  Jeg løper 3 km fire ganger i uken på egen tredemølle mens jeg ser Sex and the City (tiden går utrolig fort, absolutt tips:p). Dette gjør jeg får å få mer energi til studier, kunne være litt mer fonøyd med meg selv , og ikke minst for å holde helsa ved like.

 113. Maria Hedenstad

  Hei
  Jeg løper minst 15 km i uken, fordelt på tre løpeøkter i treningsstudio:) Jeg inkluderer intervaller i en – to av øktene og resten langkjøring. Det blir ofte en spinningtime i tillegg i løpet av uken.

  Jeg startet å løpe i slutten av april etter å ha blitt inspirert av deg her på bloggen, jeg trodde jeg mislikte løping, men det viste seg å ikke stemme. Jeg syns det er moro og ikke minst fantastisk godt å være sliten etter en vellykket økt! 🙂 Motivasjonen min var først å gå ned 4 kilo og få løpingen inn i hverdagsrutinen, Nå har jeg nådd det målet og motivasjonen videre er å opprettholde en god helse, føle meg vel, samt lettere å kunne takle en graviditet når den tid kommer.

  I morgen reiser jeg til Spania en uke, og selvfølgelig er joggesko og teningstøy med i kofferten:)

  Takk for en fin blogg, håper du forsetter i mange år fremover 🙂

  Maria:)

 114. Hei!

  Jeg har ikke blogg, men her er treningen min på en uke:
  Jeg løper som regel mellom 60 – 80 km i uken + at jeg prøver å variere med minst en dag med annen trening (sykkel eller rulleski) for å unngå belastningsskader. Men akkurat som deg er det liksom løpingen som har fenget meg:)
  Det er i hovedsak tre grunner til å jeg løper/trener (dette er jo også min motivasjon): for det første har jeg et stort konkurranse instinkt som jeg liker å «pleie» ved å delta i konkurranser, i best mulig form. (skal løpe Oslo Halvmaraton på søndag:). Den andre grunnen er å holde seg slank og «fit», trives best med meg selv da. Og all treningen gjør at jeg nesten kan spise hva jeg vil:) Hurra! Sist men ikke minst trener jeg for å forbedre livskvaliteten min (bedre form –> takler hverdagen bedre), forebygge kreft og forlenge livet:)

  Liker veldig godt bloggen din Caroline, leser den hver dag! Har aldri kommentert før, men tenkte jeg måtte gjøre det nå:)

 115. Hanne Herkedal Hegvik

  Hei, jeg har ikke blogg men kan si det her.
  Jeg prøver å trene 5 ganger i uka, og det får jeg for det meste til, fordi jeg tenker på hvor godt det er komme fra trening å drikke et glass melk. Jeg har også musikk og tenker på a t jeg må holde meg i form til alle årstider. jeg løper ca.15 km, jeg sykler til zumba to ganger i uka og er der en time. og i tilegg sykler jeg meg turer når det passer meg.

  Jeg har virkelig treng det fordi jeg vet ikke hvor langt jeg løper til en hver tid.(tallenne over er ca. tall)

  Hilsen Hanne Herkedal Hegvik

 116. Prøver å løpe 4 mil i uken, eller ca en maraton, alt etter hvor mye tid jeg har med hensyn til jobb og studier. Blir som regel en langtur på 10-15 km, en intervalløkt på mellom 7 og 10 (takk for intervalløpetips forresten:), en kortere løpetur med høy puls på rundt en time, 9-10 km og litt kortere løpeøkter på 30-40 de dagene jeg har dårlig tid.

  Det er en virkelig en klisje, men jeg løper rett og slett fordi jeg elsker det, intet mer intet mindre. Å få «runner’s high» etter å ha løpt en stund og virkelig kjenne hvordan kroppen fungerer og beina bærer meg frem kilometer etter kilometer er en vidunderlig følelse som er lett å bli avhengig av!
  Det at jeg prøver å løpe en distanse tilsvarende en maraton per uke gjør også at drømmen om at jeg en gang skal klare å gjennomføre en maraton virker litt mer realistisk selv om det er langt frem i tid:)

 117. Karoline

  Hei, Caroline! Supert med en bloggkonkurranse som ikke bare går ut på sminke osv. Artig med noen som virkelig lever sunt, og er sikker på du motiverer mange med livsstilen din!

  Selv er jeg aktiv skiløper og trener hver dag. En dag uten trening er en dag uten mening, er det ikke det de sier? For meg stemmer dette virkelig! Følelsen etter å vært ut på en skikkelig økt er så mega deilig og det er så godt å virkelig være stolt av seg selv og legge seg med god sammvittighet. En følelse alle bør oppleve!

  Det er veldig variert hvor langt jeg løper på ei uke, men gjennomsnittlig ca 40-50 km. Er vi ute på felleslangtur blir det fort oppi 20-30 km på en dag og da er det klart ukeantallet blir høyere, men så er det jo også viktig å trene variert med både styrke, spenst, hurtighet og rulleski (for min del, men dette er også fantastisk trening for alle uansett om du driver aktivt med langrenn eller ikke!)

  Premien du tilbyr hadde vært fantastisk! Ellers er jeg alt for dårlig til å spandere på meg slike effekter som gjør selve treningen til en mye morsommere opplevelse, og til og med joggeskoene begynner å bli ganske så utslitte..
  Jeg har alltid vært en person som setter meg selv høye mål, så jeg trener i bunn å grunn for å en dag komme inn på landslaget i langrenn 🙂 Er bare 15 år, og km-antallet kommer nok bare til å bli høyere og høyere oppover årene, og da er det klart det hjelper å ha Nike+kit med seg!
  På det nivået vi er på nå er det utrolig kjekt å vite hvor langt, hastighet osv du har hatt under treningen, og med den mengden trening jeg legger inn hver uke kommer ikke Nike+kit til å ligge på hylla for å si det sånn!

  Skjønner at det er mange som kommenterer og ønsker å vinne, men en ting kan jeg love deg: er jeg den heldige vinneren kommer det virkelig til å bli brukt!!

  Har ikke tid til blogg, men du når meg på e-mail adressen 🙂 -Karoline

 118. Har desverre ikke blogg

  Men jeg løper nå hver fjerde dag, i ca 30 min. Grunnen til å lite, så få ganger i uken, er fordi jeg er på rehabilitering etter en korsbåndsskade. De 30 minuttene kommer til å bli lengre nesten hver uke som går. Så ser frem til å begynne å løpe intervaller igjen 🙂 Da er det 4×4 min, 3×2 min som gjelder.
  Min motivasjon er å komme tilbake på håndballbanen for fullt og spille på det nivået jeg spilte før..

 119. borghild k.

  Hei Caroline!
  Jeg er en jente på 13år som spiller fotball.
  Jeg spiller for et »seriøst lag¨» og vi har ikke vunnet en eneste hjemmekamp på et år (stolt) not. Med tanke på at treningene er ikke svært seriøse , men vil være i toppform hele tiden, det innebærer så klart null latskap foran tv’en og slikt.selv om jeg faler for det ! rett og slett er det tv program jeg må se ! og pc blir det mye av ! Jeg har trening hver bidige dag nesten,spiller også hockey og spiller for åre eldre inn meg + storsjøcup spillte jeg for jenter 2,3 og 4 år eldre enn meg,helgene når det ikke er kamper og cuper (ca. ALDRI?!?) så drar jeg og venninen min og jogger i en skog, der jogger i skogs. har også iphone og ipod ! så håper <333 + elsker bloggendin <3

  Så for å være ærlig blir det ikke særlig mye jogging på meg,

  Treningsmotivasjonen min er: ”når du hviler, trener motstanderen din for å slå deg.” Er ikke det sant?

 120. Har heller ingen blogg, men løper ca 4-5 mil pr. uke. Ser på løpeøktene som mitt «friområde» uten forstyrrelser fra mobil og andre stressfaktorer. Et tidsfordriv der jeg virkelig kan koble av 🙂 Motivasjonen min er en sterk og frisk kropp, samt å få mer energi i hverdagen.

 121. https://miaastuff.blogg.no/1285012983_min_motivasjon_til__t.html

  Jeg trener ca hver dag, og av dem løper jeg 3-4 ganger i uken. Så i gjennomsnitt løper jeg vell rundt 12-14 km hver uke.
  Jeg trener blant annet fordi det gjør meg glad.. mer står i innlegget : )

  Hadde vært super gøy å vinne 😀

 122. Hei Caroline

  Jeg har verdens fineste jente på snart 8mnd, sammen med min samboer Robin. Under graviditeten fikk jeg bekkenløsning og hadde ikke sjangs i havet til å trene som før, vertfall ikke jogge.

  Jeg kan ikke skryte av min jogging nå fortiden, og kan derfor ikke blogge om det. Men har kjempe lyst og SKAL begynne å jogge igjen, og trenger motivasjon-noe jeg vet nike + kit vil gi meg!! Kjenner at jeg trenger den energien og overskuddet trening gir.

  Mvh Karoline , 19år

 123. Stephanie Bahl

  Hei! Har ikkje blogg, så tar det her.
  Eg joggar som oftast 4 gangar i veka, der eg brukar å ligge på 10km kvar dag. Motivasjonen min er alle helsegevinstane eg får ut av trening, eg elskar og trene! Trening gir meg meir energi, og overskudd i kvardagen! Noko eg treng då eg gå både på skule og arbeidar vedsida! Jogging er eg utrulig glad i som treningsmåte, då eg kan sleppe tankane fri!

  Mvh
  Stephanie Bahl

 124. For å være ærlig, så har jeg ingen motivasjon. Jeg trener håndball 2 ganger i uka, og fotball 2 ganger i uka, + 1 fotballkamp i uka, og jeg har fryktelig lyst til å dra ut for å jogge, men jeg har bare ikke den motivasjonen jeg trenger. Hvis jeg hadde hatt en skritteller, eller en sånn måler, og jeg hadde sett meg ganske høyt oppe på den lista, vil sikkert motivasjonen stige! Jeg bor på en øy, langt fra Oslo, men det er da ingen som har sakt at det ikke er lov å løpe for Oslo Vest som jeg hadde komment til å løpt for. Håper virkelig jeg kan vinne en sånn måler, for at jeg i det hele tatt skal få motivasjon, for det trenger jeg, og jeg syntes det er flott at du har sånne konkurranser, som kan hjelpe mot slanking og opprettholding av formen på en sunn og fornuftig måte! Du er et godt forbilde!:-) Hadde betydd så mye for meg, og hva er vel ikke bedre enn å føle seg vel, og være komfortabel med seg selv og egen kropp? Det er jo et pluss at jeg skal på cruise sommeren 2011, og jeg vil gjerne være bikiniklar da!

 125. Elisabeth

  Jeg spiller fotball tre ganger i uken + 1-2 kamper hver uke. Jeg spiller venstre forsvar, så jeg spiller hele kampen, altså 2*40 min. De dagene jeg ikke trener, jogger jeg! Det kan være veldig forskjellig hvor langt jeg springer, fra 3 km til 1 mil. Vanligvis jogger jeg rundt 5 km hver dag, og tar litt styrke etterpå. Min motivasjon er å holde seg i bra form. Jeg elsker å springe lengst av alle jentene på coopers og på 3000 meter. Jeg er rett og slett et konkurransemenneske fra bunn av!

 126. Hei Karoline!
  Det er nå 1 år siden jeg fikk bulimi og anoreksia. Jeg var i USA, og kom til en skole hvor det å være slank var utrolig viktig. Jeg har alltid vært slank, men tanken på at jeg skulle til USA, hvor fedme er den store folkesykdommen gjorde meg veldig nervøs, og etter bare noen måneder kastet jeg opp for første gang fordi jeg var redd for å bli tykk. Kiloene raste utrolig fort, og plutselig var jeg ikke den positive jenta jeg alltid har vært. Dagene ble lange, det var tungt å stå opp og jeg vill alt annet enn å spise. Og tykk? Ja det kan du tro jeg følte meg. Etterhvert ble jeg nødt til å ha ukentlige besøk på sykehuset. Mamma og pappa fikk vite om det, og utvekslingsåret mitt i USA ble nesten avbrytet. Men jeg løy og sa at ting gikk bedre, så jeg fikk være i USA. vertsfamilien min passet på at jeg fikk i meg nok næring og i hele tatt spiste noe. tanken på at mamma og pappa visste om dette gjorde alt mye tyngre. skuffelsen de måtte sitte med og ikke minst skyldfølelsen. Det var forferdelig tungt, men etterhvert klarte jeg å godta at jeg hadde sykdommen. For 5 måneder siden begynte alt å gå bedre. jeg startet å trene, i hovedsak å løpe. Det var tungt i starten, i og med at jeg ikke spiste. men etterhvert som tiden gikk så klarte jeg å begynne å spise mer og mer, for jeg holdt meg i form ved å løpe, så det var ikke like nødvendig å kaste opp. I dag sliter jeg fortsatt med bulimi, men det går mye bedre. Tanken på at jeg kan bli helt frisk pga all løpingen jeg gjør, er utrolig godt å vite. fra å kaste opp 5 ganger daglig, gjør jeg det bare 1-3 ganger nå. Det er fortsatt mye, og det er tungt å slutte. Men jeg vet jeg kan klare det. Bare det at jeg tør å fortelle deg og verden dette er et stort skritt for meg. Ved denne såkalte «konkurransen» ga du meg nettopp mulighet til det. Og jeg forventer ikke å vinne, tvert i mot. Men jeg vil at du skal vite at du og bloggen din er en av mine største inspirasjonskilder til treningen ved siden av å bli kvitt sykdommen. For da jeg kom over bloggen din så viste du meg at man kan holde seg slank og utrolig pen ved bare å trene. og det betyr veldig mye. egentlig så betyr det vel alt, for det er jo nettopp det å være slank og pen som har satt seg fast i hodet mitt. så takk. men jeg kan jo si at jeg løper annen hver dag, og da løper jeg fra 5 km til 2 mil. Det er alt for mye med tanke på at jeg ikke spiser så mye. men det er en begynnelse. Å kunne få et slikt treningssett kunne vært med og hjulpet meg å se hvor mye jeg skal trene. Jeg vet hvor mange kalorier jeg har lov til å forbrenne om dagen, etter hva legen min har sagt, men jeg har ikke noe å måle det med, så i dag gpr det bare på ren gjetning.

  Alt i alt sender jeg deg dette for å takke deg. DU er en utrolig stor inspirasjonskilde for meg. Etter at jeg ble syk, så har livet mitt ikke gitt noen mening i det hele tatt. å se en stor og ekkel kropp i speilet hver morgen har ikke vært noe særlig positivt. men i dag ser jeg på det helt annerledes. Jeg kan faktisk se meg selv i speilet uten å tenke at nå er det på tide å gå på badet for å kaste opp. den tanken sitter ikke lengere like godt fast i hodet mitt. og du er en av grunnene til dette. så igjen, takk for at du i det hele tatt skriver denne bloggen, at du gir så mye pågangsmot, inspirasjon og livsglede til mennesker du ikke til kjenner, til folk du ikke vet hva heterm hvem er, at de i det hele tatt eksisteren. en som meg, en som sitter forran en annen pc skjerm et helt annet sted i norge, og får så mye livsglede og inspirasjon ut i fra det du kanskje tenker på er noen simple setninger og et bilde på en blogg. takk.

 127. Celina Hagen

  Har ikke blogg så skriver det her:

  Jeg løper for å
  1) Holde meg i form (spessielt til bikinisesongen)
  2) Beholde og bedre kondisen
  3) Bli bedre i tennis som jeg spiller

  Jeg vet ikke hvor lang jeg løper hver uke fordi jeg ikke har en sånn kul chip, men det varierer veldig mye. Nå har jeg begynt å løpe på 3d-mølle fordi da får jeg kontroll på kcal, distanse, hastighet osv. Men jeg skal tro jeg løper 1-2 mil i uka, pluss at jeg trener PulsStep osv på treningssenter og tennis.

  + at jeg skal kjøpe meg nye løpesko, innetreningssko og tennissko nå så da passer jo Lunarglidemodellen til Nike perfekt!

 128. Hei Caroline!
  Er på opptrening etter beinbrudd i ankelen og operasjon. Går framover, men kjenner det når jeg spiller fotball. Trener rundt 9.5-10 timer i uken, der mesteparten av tiden går til fotball. Ganske høyt nivå så det blir en del springing der. Springer fast 1 mil hver fredag i løpet av en time. Skulle ønske jeg hadde mer tid til springing, men pga. mye trening må fotballen prioriteres. Elsker nemlig springing! Nå som sesongen går mot slutten blir det nok en del jogging fremover. Skaden har gått ganske mye utover meg, så min motivasjon er å komme tilbake raskest mulig! I en sport som fotball kreves det mye kondis så det er viktig å holde seg i form! Er i tillegg opptatt av det å leve sunt, og som sagt er springing gøy i seg selv. Hadde satt stor pris på en løpebrikke. På de dagene jeg må stå over fotballtreningene pga. vond ankel, er springing (er bevegelsene i fotball som gjør vondt, ikke springingen i seg selv som gjør vondt) midt i blinken. Motivasjonen er da ofte på bunn, men en løpebrikke ville holdt motivasjonen på plass.
  Skal virkelig gå inn for å holde meg i form nå i ferien/julen, slik at jeg er i tipptopp form! Kan i det minste håpe;)

  1. Hei Caroline!
   Er på opptrening etter beinbrudd i ankelen og operasjon. Går framover, men kjenner det når jeg spiller fotball. Trener rundt 9.5-10 timer i uken, der mesteparten av tiden går til fotball. Ganske høyt nivå så det blir en del springing der. Springer fast 1 mil hver fredag i løpet av en time. Skulle ønske jeg hadde mer tid til springing, men pga. mye trening må fotballen prioriteres. Elsker nemlig springing! Nå som sesongen går mot slutten blir det nok en del jogging fremover. Skaden har gått ganske mye utover meg, så min motivasjon er å komme tilbake raskest mulig! I en sport som fotball kreves det mye kondis så det er viktig å holde seg i form! Er i tillegg opptatt av det å leve sunt, og som sagt er springing gøy i seg selv. Hadde satt stor pris på en løpebrikke. På de dagene jeg må stå over fotballtreningene pga. vond ankel, er springing (er bevegelsene i fotball som gjør vondt, ikke springingen i seg selv som gjør vondt) midt i blinken. Motivasjonen er da ofte på bunn, men en løpebrikke ville holdt motivasjonen på plass.
   Skal virkelig gå inn for å holde meg i form nå i ferien/julen, slik at jeg er i tipptopp form! Kan i det minste håpe;)

   EDIT: kom på at jeg har nike+ løpesko. Perfekt!:D

 129. det kommer an på formen hver dag hvor langt jeg løper, det varierer fra 2/3 km – 6/7 km hver dag. Grunnen til at jeg løper er at jeg har lyst til å gå ned i vekt, ikke mye men litt. Jeg har startet med et sunnere kosthold og vil prøve å trappe opp trening enda litt mer, selv om jeg synes det er vanskelig. Grunnen til at ejg synes det er vanskelig er fordi jeg har ikke noe spesiell motivasjon, klarer liskom ikke finne gnisten som du har, den at du VIL opp å løpe, jeg føler selv det er noe jeg må gjøre, ikke noe jeg vil. Så jeg sliter veldig med å finne motivasjonen..

 130. Hei 🙂
  Jeg bare lurte på om du kunne lage en video eller forklare hvordan du trener styrke? Spesielt lårene eller beina. Stor klem

 131. Jeg har ikke blogg, så skriver det her.
  Jeg prøver å jogge 3-5 ganger i uken + styrke. Lengden per joggetur varierer fra 7-13 kilometer og prøver å legge til en langtur en gang i måneden på rundt 17 kilometer. Jeg har vært mye syk i kroppen og skadet i bena så har slitt veldig med trening. Nå har jeg kommet meg igjennom behandling for plagene mine og er fit for fight til å begynne knalltrening fram til jul.
  Motivasjonen min begynte på feil plass, altså sulte meg og trene. Jeg ville bli som alle bloggere og forbilder generelt. Alle var så slanke og tynne og jeg så på meg som fet. Etterhvert fikk jeg hjelp av helsesøster og fikk etter mye prat og tanker ett nytt syn på det, jeg skulle bli en sunn og veltrent jente. Etter dette begynte jeg å lese blandt annet bloggen din, og fikk mye inspirasjon til sunn mat, forskjellige treningsmetoder og øvelser for styrke, utholdenhet og kondisjon. Dette har ført meg videre og vært til stor hjelp for mine mange utfordringer.
  Tusen takk for dine treningstips og matforslag! 🙂

 132. hei!

  Før sommeren så trente jeg hver dag fordi jeg holdt på med både håndball og fotball. Men nå etter sommeren holder jeg bare på med fotball så da blir det en del mindre trening. Så for at jeg skal holde kondisjonen min oppe prøver jeg å jogge jevnlig.
  Motivasjonen min til å løpe er vel egentlig ikke så mye, jeg tenker at hvis jeg jogger i dag, er det for mitt eget beste. Men jeg løper mye lenger hvis jeg har på musikk på ørene. På en uke kan jeg jogge ganske langt, men hvis jeg ikke er helt topp på en dag så kan det være at jeg utsetter det til neste dag. Jeg har alltid ønsket meg en sånn som teller ting imens jeg løper, så håper jeg har svart bra 🙂
  Jeg løper for å holde meg i form, og hvis jeg løper mye kan jeg bli bedre i fotball, og det har jeg veldig lyst til!
  Leser bloggen din hver dag, du er en som har fått meg til å løpe mere i hverdagen !

 133. Maren Sofie

  Jeg trener dans 3 dager i uken, i tilegg jogger jeg to dager i uka. Jogger lengre og lengre for hver uke, forløpig jogger jeg vel 12km i uka.

  Ettersom jeg er med på konkurranser en gang i mnd. så blir motivasjonen min å gjøre det bedre for hver gang. Når du har noe å trene mot så går det my kjappere! 🙂

  Trener hovedsakelig fordi det er gøy. Man får ut energi, samtidig som det gir deg mer energi. Samtidig gir det deg en fantastisk følelse!

  -Maren Sofie

 134. løper 4-5 ganger i uka, varier mellom 10-7 km per løpeøkt. så ligger på en rundt 48 kilometer i uka 🙂 Løper og trener styrke for å holde meg i form, føle meg vel med meg selv og ikke minst så øker man levealderen med løping og trening. Trening er en stor del av hverdagen og tenker å ta vidre utdanning innen ernæring og trenining når jeg kommer så langt 🙂 du er også virkelig en inspirasjon, å når jeg mister motivasjonen klikker jeg meg ofte inn på trenings og kostholdsinnleggene dine.

 135. Hei har dessverre ikke blogg så et kult innlegg fra meg finnes dessverre ikke 😛 hehe, er ikke en person som har så veldig mye tid til å ta seg tid til en seriøs blogg :))
  Uansett, jeg jogger ikke så mye i uken må jeg innrømme. I tillegg til gym så løper jeg ca.3 ganger i uken, mer eller mindre. Grunnen? jeg er en fjorten år gammel jente og som du kanskje selv husker så syntes man at utseende er ganske viktig. Selv om man vil innrømme det eller ikke så kan jeg trygt si med hånden på hjerte at de fleste fjortenåringene i norge bryr seg en del om hva som er på utsiden. Ikke på en eneste måte prøver jeg å si at det som er på innsiden ikke er like viktig, men jeg liker å ta meg bra ut :). Og som kanskje alle vet så kommer ikke mange ting i livet gratis. Det er vel egentlig hoved motivasjonen min. Noen andre grunner til at jeg gidder å løfte rompa opp av soffaen er fordi jeg alltid jogger sammen med bestevennen min og da tar vi alltid med den søte hunden hennes Gjøa:)) Det er en 5 år gammel alaska husky, kjempe søt! 😀 jeg er dessverre ikke gammel nok til å få med treningskort på noen av treningssenterne så jeg har ikke muliheten til å se hvor mye jeg løper og hvor mange kalorier jeg brenner. Så det hadde vært fint med en av de nike+ settet! 🙂 Jeg pleier å løpe i kongeskogen, fordi det er så nærme og jeg har hørt at det er bra for deg å jogge i skog:p også hvert halv år må alltid skolen vår løpe rundt sognsvann og vi får en karakter på dette. Jeg jogger derfor 3 ganger i uken fordi jeg er dårlig i ALT annet i gymmen. Joggingen er den eneste sjangsen min til å få en litt bra gym karakter Jeg løper vel rundt 40 km. i uken, mer eller mindre.! Så det er vel egentlig det:) Hadde vært veldig hyggelig om jeg kunne ha vunnet 🙂

 136. Hei Caroline!

  JEG LØPER:
  fra 32km i uken til 40km i uken.

  HVORFOR JEG LØPER:
  Jeg løper fordi det gir meg livs glede og energi! Hver gang jeg løper føler jeg meg fri.. jeg kjenner en enorm mesrings følelse av at jeg hver gang klarer å løpe mer enn sist gang<3 Klart jeg også liker å holde meg i form..men min glede over løping har aldri hatt noe med vekt å gjøre,for meg ligger det hele i den psykiske gevinsten:D Ikke minst for å holde meg frisk

  MIN MOTIVASJON TIL Å LØPE:

  Jeg blir motivert av å utfordre meg selv til nye høyder
  jeg blir motivert av å mestre over mine egne grenser
  jeg blir motivert av å gå mot sofagris livet
  jeg blir motivert når jeg ser at jeg styrke min egen selvtilitt,og egen verd inne i meg selv.Jeg trenger ingen blader,tv kanaler,o.l til å fortelle meg hvordan jeg kan være eller bli lykkelig, jeg skaper min egen lykke gjennom å trene,løpe å holde meg i form:D

  Jeg håper jeg blir valgt fordi det gav meg virkelig lys til å prøve meg på like mange km som du tar i uken!!

  Hilsen Sandra

  http://WWW.SANDRALURA.BLOGG.NO

 137. Har ikke så blogg så skriver her 🙂

  Eg prøver å trene minst 3 ganger i uken.. Min motivasjon er å trene for å føle meg bedre, å for å like bedre det eg ser i speilet. et godt sjølbilde er viktig å ha… Så trener mest kun for mitt eget best, og for den deilige følelsen eg har etter en god treningsøkt 🙂

 138. Kathrine

  Blogger ikke, så skriver her 🙂

  -Uka som har vært, løp jeg totalt 7,4 mil. Er litt variert fra uke til uke, men driver for det meste med løping, så da blir det som regel langt.I Oktober skal jeg løpe et marathon, på 3 mil. og da passer det utmerket med nike ship 😀 Jeg trener såpass mye fordi jeg går på et skigymnas, bor på fjellet der man kan løpe på fjell og vidder, og at jeg syns løping er gøy! 🙂

 139. Jeg løper en del, men vet faktisk ikke hvor langt jeg løper. Så en slik pakke hadde vært veldig kjekt 🙂 Så kanskje jeg kunne vært med på konkurransen neste gang 🙂

 140. Hey!
  Jeg løper ca 10 km i uka, litt opp og ned, men ELSKER å jogge! Begynte med jogging for ca 4 måneder siden på grunn av at vi skulle ha Beep test på skolen. Mitt første resultat var 5.3 og nå til våren fikk jeg 7.6! Var så utrolig stolt av meg selv, jeg er kjempeglad for at jeg har kommet meg i form og er sprekere enn noen sinne.

  Hilsen Line 17 år 🙂

 141. Jeg løper mellom 15 og 40 km i uken. Jeg løper for å koble ut og bare være meg. Det er veldig befriende å «forlate» den travle hverdagen og bare løpe bort fra alt. For meg er det noe terapautisk med å løpe. Når jeg løper, bruker jeg tiden på bare meg selv. Ettersom jeg syns det er så fantastisk å løpe, så er min motivasjon selve løpeturen. Høres kanskje litt merkelig ut. Men jeg syns den tiden er så fantastisk og befriende. Jeg elsker den friske luften og naturen.

 142. Jeg går vanelighvis 2 km til skolen, og etter skolen løper jeg ca. 10 km. også er jeg jo på fotballtrening 2 ganger i uken, og løper en del der + 2 kamper i uken 🙂

  hadde vært supert med en slik pakke, skal kjøpe skoene snart 🙂 jeg har en alvorlig ankelskade jeg holder på og bygge opp igjen, og må løpe en del og holde det igang. Hadde vært kjempe flott og vinne en slik brikke !

 143. Sirkka-Lisa

  Jeg løper omtrent 20 km i uka. 70 min på onsdag og 70 på lørdag. Distansen blir litt forskjellig fordi jeg värierer på tempoet. Noen ganger tar jeg intervallene dine, 10 i en hel time, eller at jeg forhøyer hvert 5. minutt. Jeg synes trening er utrolig gøy, og det er så herlig å kjenne svetten renne, og ha en sliten kroppen og skjelvene ben etter endt treningsøkt. Man blir etter hvert så mye kvikkere, og alt kjennes så mye lettere. Jeg elsker tanken på å ta vare på meg selv gjennom å spise sunt og trene ofte. Det er bare herli! Serlig etter sommeren da det sikkert ble litt for mye is. Du er helt klart også på å inspirere meg med å dele dine treningstips og erfaringer, med det å kjenne at kroppen har det bra, blir strammere i figuren og gladere til sinns er virkelig belønning og inspirasjon nok for meg! dessuten er jeg bare 16, og er glad jeg allerede har denne instillingen, slik at jeg ikke må slite med å komme i gang med aktivvitet senere i livet!

  🙂

 144. Jeg elsker variert trening, og kombinerer løping ca.8- 10 km 2 ganger i uken pluss kjører to spinningsøkter. Jeg løper fordi
  Det er HERLIG
  Jeg kan la tankene flyte fordi jeg ikke trenger å tenke på avanserte steg og kordinasjon
  Jeg forbedrer hjertens evne til å pumpe blod ut i kroppen
  Jeg forbrenner fett
  Jeg får energi
  Jeg får ut frustrasjon som har bygget seg opp

  Hovedmotivasjonen er en sprek og sunn kropp som skal vare lenge, og en stor bonus er i tillegg at den ser bra ut 😉

 145. Jeg løper ikke ens alene som i løpetrening, jeg trener 5-6 dager i uken 1,5t pr trening, ballidrett! Etter høsten slutter jeg, pga det tar for mye av tiden min. Men jeg ønsker jo å holde meg i form etter jeg er ferdig med deg. Mest for helsens skyld, men også for å holde meg fit! Motivasjonen jeg trenger til det, er nettopp et nike kit – da kan jeg måle meg selv for hver gang, for å kunne strekke meg enda litt lenger for hver gang. Med andre ord kan jeg ha en konkurranse med meg selv – som det konkurransemennesket jeg er etter mange år med ballidrett!! Dette hadde passt meg ypperlig for å få dratt meg ut på løpeturer fremover!

  Hvis man ikke har tid til å trene, da må man sette av tid til å være syk senere!
  – Edward Stanley

 146. Kirsti Granhus

  Hei fotballfrue =)
  Jeg løper ca 4 km hver gang jeg løper, men som småbarnsmor blir det ikke tid til mer enn 3 ganger i uka. Resten av dagene bruker jeg til å trene styrke. Det er jo tross alt like viktig det også 🙂
  Min største motivasjon mht trening: å få energi til å være sammen med jenta mi på 3 år. Jeg er student og deltidsarbeidende,så merker så alt for godt at døgnet har for få timer *sukk*. Desto viktigere med trening for å holde formen oppe =)

  Jeg blir gjerne med på trekning =)
  Hilsen Kirsti (granhus@stud.ntnu.no)

 147. Heia 🙂
  Jeg har egentlig ikke peiling på hvor mye jeg løper i uken, men det er en del.
  Jeg går siste året mitt på vgs, der jeg går idrettsfag. Der trener jeg både styrke, utholdenhet, koordinasjon osv i mer enn 17 timer i uken. I tillegg trener jeg håndball 4 ganger i uken, mye løping ute og inne. Pluss at sesongen starter snart, og da blir det en del spilling.

  Hadde vært kjempe kjekt med en slik pakke 🙂

  Har dessverre ikke nok tid til blogg..

 148. Heisann !

  Jeg har som flere her ikke egen blogg, men syntes dette var en konkurranse som passet meg 😉

  Jeg er vel det man kan kalle løpeavhengig! Som regel starter jeg hver dag med en løpetur. Det er for meg den beste måten å starte dagen på 😀 Jeg løper kun ute, været har stort sett ikke vært noen hindring for meg. Har gitt tredemølle en sjanse, men den ga meg ikke samme gleden, så der er vi nok ganske ulike Caroline 😉

  Dagens løype var en runde i marka nær der jeg bor..på den runden nøt jeg morgensolen med P3Morgen på ørene og fikk også hilset på et rådyr:)

  Etter hvert som jeg er blitt i bedre form har også lengden på løpeturene mine blitt lengre, så nå er hver økt mellom 12-23 km. På en uke løper jeg dermed 100-115 km. Innser at jeg nok er litt vel ensformig i treningen min, men for meg er det mye lettere å knyte på seg skoa og jogge enn å komme seg på et treningssenter:) Jeg er av den oppfatning at folk må finne den måten som gjør at de synes det er morsomt å være aktiv. For noen vil det si spinning, dansing, fotball eller aerobic, og jeg synes det har er superflott at folk har funnet sin treningsmåte:) Hvis grunnen kun er å trene for å trene og kun gjennomføre det, mener jeg at de ikke har den riktige motivasjonen og gleden med trening.

  I motsetning til mange har jeg vel egentlig alltid hatt et positivt forhold til det å ta en joggetur. Fra jeg var tenåring var jeg med pappa’n min på turer og senere hadde jeg selskap av hunden min. Min motivasjon til løpingen har vært forskjellig opp gjennom årene, en periode var det at jeg ønsket å gå ned i vekt, i ungdomsårene var det også at jeg ønsket å være best mulig i Cooper-testene vi gjennomførte på skole og gjennom fotballen, men de siste årene er grunnen rett og slett at jeg elsker den gode følelsen den gir meg underveis og etterpå og at jeg liker vite at jeg er i god form og det at jeg har vært i bevegelse i løpet av en dag 😀 😀
  Den siste måneden har jeg også gjennomført løpeøktene med en tilleggsmotivasjon. På søndag skal jeg for første gang delta i et ordentlig løp, da jeg skal delta på Oslo Halvmaraton. Det blir spennende 🙂

 149. Anne Maren

  Hei Caroline 🙂
  Jeg går 3 året Idrettsfag, og trener derfor en del på skolen. Der har vi 3 økter i uken med fotball (siden jeg har det som toppidrett), også har vi 2 økter med egentrening (hvor jeg varierer med løping og styrke) og en økt med variert. På fritiden prøver jeg å være med på så mye som mulig. Men akkurat nå er jeg i en veldig travel periode, pga av skole og avgangsrevy som vi har premiere på i des., så de vanlige øktene har jeg ikke tid til. Jeg har derfor tenkt å bruke tiden frem til da, på egentrening. Det vil si løping her hjemme i bygda. Hvor mye jeg kommer til å løpe har jeg ikke noe klart svar på. Men denne pakken vil helt klart få motivasjonen opp når jeg mest har lyst til å sitte hjemme og slappe av. Dørstokkmila er lang av og til 🙁

  Grunnen til at jeg løper er rett og slett fordi jeg har lyst til å holde meg i bra fysisk form. Også er det jo nødvendig for idrettene jeg holder på med. I det siste har jeg begynte å like å løpe, spesielt ute i det fri. Fordi det gir en frihetsfølelse. Jeg kan bare løpe og løpe til verdens ende.

 150. nå må du slutte å poengtere at du må trene fordi du skal sprade i bikini. du har en awesome kropp og trener mer enn alle ol-utøverne tilsammen. skal du ikke på bryllupsreise med mannen din? han må jo synes du er heit uansett. også får vi vanlige dødlige så veldig dårlig samvittighet for at vi ikke rekker å trene mer enn 3 ganger i uka. :p

 151. https://probleembarn.blogg.no/1285021535_trening.html – håper jeg har en mulighet til og vinne! 🙂

 152. mathilde u

  Hei! Jeg vet virkelig ikke hvor mye jeg løper på en uke! Det kan være alt fra 3 mil og oppover. Jeg trener hver dag med en restitusjonsdag i uken. Mitt mål er å kvalifisere meg til NM i sprint. Jeg trener veldig mye og veldig hardt, men har ikke nok penger til riktig utstyr. Og ikke minst trener jeg for å se bra ut.

  Jeg elsker å trene, og det har vrikelig blitt min store lidenskap. Treningen har virkelig forandret meg det siste året, og jeg har møtt så mange fine mennesker gjennom treningen. Motivasjonen min er å få til mange bra løp, prøve å være skadefri og få til mange fine prestasjoner!

  Jeg startet sent med treningen og ligger derfor langt bak de andre på min alder, og to hjerteoperasjoner har heller ikke hjjulpet mye på treningen, men jeg holder motet oppe, og målet er å løpe ordentlig bra. En dag skal jeg klare det, og jeg håper du velger at jeg skal få dette utstyret, da det kunne hjulpet meg godt på vei! Tusen takk for at du gir oss lesere muligheten til å vinne noe:)

  Jeg digger bloggen din, stå på videre! Du er et veldig godt forbilde 🙂

 153. For å være helt ærlig; løper jeg veldig sjeldent. Nå som jeg har kvittet meg med røyken, har jeg satt meg et mål om å greie 5 km.

  Om jeg ikke vinner, vil jeg uansett prøve meg på 5 km. Krysser fingrene

 154. Helt ærlig; nesten aldri. Nå har jeg nettopp kvittet meg med røyken, og har som mål å greie 5 km.
  Vinner jeg ikke, skal jeg uansett klare 5 km 🙂

 155. Hei! Jeg vet ikke hvilke av linkene som virker, siden det er noe galt med bloggen min, men innlegget heter i alle fall: «Hvorfor løper jeg?»

  https://martevh.blogg.no/?c=1285026592
  https://martevh.blogg.no/1285026591_hvorfor_lper_jeg.html

  Håper jeg har en sjanse til å vinne=)
  Også har du en finfin blogg, jeg har lagret den på mine favoritter=)

  Klem Marte

 156. Jeg har gjort mitt beste, les min historie på min blogg! 😉

 157. hehe.. Enig med leseren »Thea». Du bruker mer tid enn OL-utøvere på trening. Du ser helt fantastisk ut, men hadde ikke hatt vondt av å legge på deg 10 kg! Jeg vedder en muffins på at du hadde sett ti ganger bedre ut med litt på kroppen, for seriøst, du er bare skinn og bein nå – syltynn!! Til tider så kan det se ut som om du har kroppen til en 60 åring pga at du er så tynn (selv om ja, du ser mye bedre ut, herreminhatt.. poenget mitt er bare at du er så tynn). Jeg tipper du veier 40 kg (sikkert mindre også…)

  Ellers, elsker jeg bloggen din! Men du er ikke noe bra forbilde for unge jenter som leser bloggen din, voldsomt treningspress. Hei, jeg hadde aldri sagt noe hvis du hadde hatt litt mer enn en fyrstikk å gå på. Brutalt det jeg sier, men det er jo sant!

 158. Jeg løper ikke i det heletatt, ennå ! Løpebuksen, Nike+ skoene og Ipoden er endelig komt til rette i hus, så alt jeg mangler for å komme igang og kanskje gi meg ekstra motivasjon til å løpe vinteren inn, er Nike+kitet ! Hadde vært supert fått en av disse i posten ! Keep running !

 159. Karoline

  Hei! Jeg er veldig glad i å løpe, eller har blitt det etter at jeg begynte med det i sommer. Det jeg er mindre glad i er å bli observert mens jeg løper. Jeg føler meg bare som en feit rar tomatrød jente når er andre mennesker rundt. Min største motivasjon for løpe, eller trene generellt, er da det at eg ønsker å gå ned en 15 kg slik at jeg kan veie 60. Det er ikke den vekten jeg ønsker meg mest i hele verden (53), men kan jeg veie 60 vil jeg være fornøyd i alle fall. I sommer var det ikke noe problem å ikke bli føle meg ubekvem landt alle de slanke flotte andre joggerene, jeg bare sto opp 6 og fikk unna en times tur før verden egentlig hadde stått opp. Nå som høsten har satt inn med sine mørke morgner merker jeg at det ikke er like lett. Jeg har tenkt en del på denne nike challangen selv faktisk. Jeg er ett konkuranse menneske så en slik liten ekstra motivasjon ville nok gjort det lettere å komme meg opp to timer tidligere enn jeg må hver dag. Du er forøvrig en kjempe insipirasjon til trening, du ser flott ut!

 160. Jeg aner ikke hvor mye jeg løper på en uke. Jeg spiller også fotball, og der blir det en del springing, men utenom så tar jeg meg ofte noen joggeturer i uken. Til tross for at det er en deilig følelse når jeg har fått det gjort, må jeg tvinge meg selv litt. Jeg føler liksom jeg trenger en motivator, og det er akkurat det nike+ kan bli! Jeg trener eller løper fordi jeg får en deilig følelse, og de periodene jeg trener mye er så herlige! Men kicke går liksom av og på, og akkurat for øyeblikket er det litt borte. Og jeg får panikk for å legge på meg, for jeg vil se mest mulig sunn ut! Dette er sikkert litt kortere enn de andre innleggene, men jeg håper du velger meg !

 161. Jeg er litt usikker på hvor langt jeg løper hver uke i og med at jeg ikke har noe utstyr som måler hvor langt jeg løper, jeg holder på å bygge opp konfisjonen nå, og det er jammen med tungt, du er utrolig fink og ikke minst viljesterk som klarer å løpe så langt som du gjør.. 🙂
  Min motivasjon er at jeg skal bli mere fornøyd med meg selv.

 162. Sofie Lapstun

  hei caroline:)
  Jeg har ikke blogg.. men jeg vil veldig gjerne bli med i konkurrnsen uansett.

  Jeg løper 3-4 ganger i uka, dette har jeg gjort i snart 7 måender i strekk of føler meg veldig sprek.
  I begynnelsen hadde jeg veldig dårlig kondis og ble fort sliten. Så i starten fant jeg ut at det holdt å løpe 7-8 km. Dette gjorde jeg i ca. 2 uker for å komme meg litt i gang med treningen.. neste uke økte jeg med 4 km. så da løp jeg altdså et sted mellom 9-12 km. dette synes jeg funket bra så jeg holdt på sånn en stund. Nå er er på ca. 20-30 km. og der stopper jeg. Det vil si at på en uke løper jeg ca. 100 km:) og er veldig fornøyd med det:)

  Det hadde hvert fint med en sånn nike+ chip siden jeg har nemelig et par med nike+ men ingen chip..

  – sofie:)

 163. Får ikke løpt så mye om dagen, men går tur med barnevogna 1-2 timer hver dag. Håper å være med i trekningen 🙂

  Klem

 164. Det varierer veldig hvor mye jeg får trent i løpet av en uke. Alt fra en til fem økter. Jeg liker best å løpe, i tillegg til at det er utrolig enkelt å bare ta på seg skoene og løpe og at det er effektiv trening i en travel hverdag, så syns jeg det er så deilig å høre på musikk mens jeg løper og la tankene fly. Et viktig «avbrekk» i hverdagen som småbarnsmamma i full jobb, som alltid prioriterer mann og barn først, så det er spesielt godt når jeg får tid til å presse inn en 40-min økt (stort sett den tiden jeg løper på, men aner som sagt ikke hvor langt). Jeg løper kun ute. Syns det er litt av det som er så godt, å komme seg ut samtidig som jeg får trening.
  Jeg var aldri glad i å løpe tidligere, da foretrakk jeg annen type trening, men etter jeg fikk barn ble treningen en annenprioritet, og da måtte jeg finne nye måter å trene på, som ikke tok halve dagen (slik det ofte gjorde tidligere..;-)) Nå elsker jeg å løpe og å kjenne at jeg kommer i bedre og bedre form. Jeg trener nok litt ensidig, men det får så være…får ta det igjen når ungene blir større og jeg får mer tid.

  I bunn og grunn trener jeg for å lufte tankene, få egentid og selvsagt for å holde meg sprek og frisk…og se bra ut;-)
  Du er forresten en kjempemotivasjon, Caroline – selv om jeg aldri kommer i nærheten av dine treningsrutiner for tiden, så er det motivenrende å lese bloggen din. Jeg hadde nok holdt på som deg om jeg ikke hadde barn…gjorde det før jeg fikk førstemann;-)

 165. Jeg løper veldig sjeldent, det hender jeg tar en treningsøkt på tredemølla i ny og ne. Dessverre så mangler jeg motivasjon til å gå utenfor døra bare for å ta en løpetur. Det er derfor jeg ønsker å skaffe meg Nike + kittet, for jeg tror at det hadde hjulpet på motivasjonen min. Da har jeg plutselig et mål med løpingen og kan konkurrere både mot meg selv og andre.

  Motivasjonen min for å trene generelt er for øyeblikket niesen min. Jeg ønsker ikke å bli sliten av å løpe etter henne når hun blir gammel nok til å gå/løpe. I tillegg så ønsker jeg å forbedre kondisjonen og stramme opp kroppen.

 166. Jeg løper 30/40 min hver dag. min motivasjon er det at jeg mer enn gjerne vill ta av meg kilo å ser at det virker, får 1 år å en uke siden ble jeg mamma til en liten søt jente, men i løpe av graviditeten la jeg på meg over 20 kilo, som så ut får å komme får å bli, men nå bjunner det å fungere etter en god stund med trening, så min motivasjon får å trene er å ha overskudd til min lille jente:)

  Har blogg, men har sluttet å blogge, men du må bare se 🙂

 167. Etter at jeg flyttet til Paris, har jeg bare løpt en eneste gang. Det synes jeg er trist. Det er ikke like morsomt å løpe her ute, som i den norske naturen, og treningssentrene er så alt for dyre. Et Nike + kit hadde hjulet på motvasjonen. Masse.

  🙂

  Klem fra Isabelle

 168. Jeg trener fotball og har gjort det nå i 10 år. Nå man er jente og spiller fotball, får man ikke en slank og tynn kropp, men heller en litt klumpete kropp med store lår. Personlig liker jeg ikke kroppen fotballen har gitt meg, derfor løper jeg ved siden av. Både for å få en slankere kropp, men også fordi en god kondis er helt avgjørende for en fotballspiller. Jeg spiller på LSK kviner JR og er nå skadet i kneet og er ute resten av sesongen. Å være skadet er det verste som er for en fotballspiller og jeg det å ikke få spille er kjempe kjedelig og derfor er løping en veldig bra ting for å holde krippen og kondisen igang. Vet ikke helt hvor langt jeg løper på en uke, for jeg løper veldig forskjellig runder, men det blir en del kilometer. Jeg bruker Nike+ sko og en sånn chip til å måle hvor langt jeg løper hadde passet perfekt og det tror jeg vil være en enorm motivasjon.

  Du er hvertall en stor inspirasjonskild til løoing 😀 stå på!

 169. jeg løper ca 1,5 mil hver uke 🙂 jeg løper fordi jeg liker å trene, og fordi jeg sliter med stresshodepine. Det å ta en time et par ganger i uken ute hjelper veldig, og etter treningsøkten er alltid energien og humøret på topp! Det passer fint når man går i 3. klasse og man har ca 3 prøver/innleveringer i uken.
  Motivasjonen min er victoria´s secret modellene, har alle moteshowene lagt inn på ipoden 🙂

 170. kristina

  fordi jeg vil vinne en konkurranse for engangs skyld ! 🙂

 171. Hei.

  Jeg trener fordi det gir meg ro i sjelen – fysisk trening er for meg mental pleie. Det er min måte å stoppe opp fra en kaotisk og hektisk hverdag og samle tankene og å få energi. Denne sommeren har jeg løpt mye ute, det er fantastisk deilig å få en naturopplevelse samtidig som man legger igjen milene under føttene.
  Det er varierende hvor mye jeg løper på en uke, men et sted mellom 2 og 5 mil er vel det jeg ligger på.
  Motivasjonen min er å ta var på kroppen, selvfølgelig, men mest av alt å få utløp for stress, negative og positive tanker, frustrasjon, energi, følelser… Det gir meg tid til å samle tankene og være klar for nye utfordringer i min hverdag 🙂

  Flott blogg du har, Caroline – du gir meg motivasjon i hverdagen!

 172. Hei Caroline!

  Jeg har akkurat vært skadet i hele 2-3 måneder med en fæl benhinnebetennelse og nå er jeg skikkelig lysten på å komme meg i form igjen. Har savnet det å løpe noe fælt, og når jeg kjenner at musklene blir mindre også, da får jeg litt panikk!
  Det verste er at jeg er med i en langrennsgruppe, hvor alle har trent som F i sommer, mens jeg bare har tatt armhevinger og sit-ups. Dette gjør at nå ligger de mye lenger fremme (er i mye bedre form)enn meg på trening, noe jeg synes er skikkelig kjipt – men nå har jeg hvetfall noe å strekke meg etter og jeg er klar til å ta de igjen! Nå skal det løpes! 😀
  Klem fra Sofie

 173. https://veientiltoppidrett.blogg.no/1285058164_konkurranse_hos_fotba.html er linken til innlegget mitt! 🙂
  Stå på videre Karoline! 🙂

 174. Henrikke

  Hei! Jeg har desverre ikke blogg, så jeg vet ikke om jeg får være med på konkurransen men jeg kan jo prøve meg.

  I januar 2010 veide jeg 92 kg. Da bestemte jeg meg virkelig for at slik ville jeg ikke være. Klær passet ikke, kroppen var tung og ikke minst, HVERDAGEN var mye tyngre enn den burde være. Jeg la om kostholdet mitt, begynte å trene. Meldte meg inn på treningsstudioet og la opp til egen treningsplan. Blogger på nettet ble en stor motivasjon og pekepinne på hvordan man skulle gjøre det. Treningsmetoder og former fant jeg i magasin og bøker. Oppskrifter på blogger osv. Det ble en stor omveltning i hverdagen. En av de største grunnene til at jeg valgte dette var fordi selvtilitten min var fryktelig lav. Jeg følte ikke meg bra med meg selv og dagene gikk ikke bra.

  I april 2010 var jeg nede på 78 kg. Det var 14 kg ned. Den dag i dag er jeg 74,4 kg. Jeg har veldig lyst ned til 60-tallet. Så kampen min pågår fremdeles. Det er en av grunnene til at jeg så gjerne skulle vinne denne konkurransen. Målet mitt er å delta i halvmaraton når jeg er trent opp godt nok. Jeg trener nå en 5-6 ganger i uka. Helt spinning, styrke og springing. De dagene jeg vil ha et avbrekk tar jeg og kjæresten min de to hundene vår på fjellet. Veldig få er flinke nok til å benytte seg av naturen rundt om i Norge. Det har vært min største motivasjon. Å gå ut, få vind og vann i fjeset og oppleve naturkreftene.

  Du er en stor motivasjon og pågangsdriver! Stå på Caroline! 🙂

  Klem fra Henrikke

 175. hei ,hei 🙂

  her kommer skilpadda i denne raske flokken her. Ta en titt på bloggen minda vel 🙂

  jeg løper ikke ennå. Jeg er for syk: men gjett om jeg gleder meg til den dagen jeg kan øke tempoet , uten å bli sykere. Så jeg går. og går . sakte men sikker- så det hadde nå vært gøy å la Nike måle fremgangen min da (Ha,ha: ordspill :). Alle dager har noe godt i seg. også de som er vanskelige og tunge.

  Jeg krysser fingrene og rusler sakte rundt kvartalet. Tålmodigheten er min følgesvenn.
  Blir du med ?

  Beste hilsen fra
  Lilljekonvall
  https://fingernijordaogbladetframunnen.blogspot.com/

 176. Hei Caroline!

  Jeg løper fordi… ja det er mange grunner. Men i hovedsak løper jeg fordi jeg føler meg fri. Det er så deilig å kjenne kilometrene forsvinne under seg, kjenne vinden i håret og bare løpe. (når jeg løper ute) Jeg løper når jeg stressa, det roer meg ned etterpå. Jeg løper når jeg er lei meg, føler at det å løpe er noe som hjelper meg til å legge problemene bak meg. Jeg bearbeider ting i hodet mens jeg løper, og når jeg stopper så er ting plutselig mye klarere. Jeg løper når jeg er glad, gleden er som fyrverkeri i beina og jeg bare svever! Også løper jeg fordi det er godt. Den deilige dusjen etter å ha løpt er ubeskrivelig.

  Noen ganger løper jeg 8-12 km i uka, andre ganger mer. Kommer an på hvor mye jeg jobber og sånn.
  Men frihetsfølelsen må jeg kjenne på, every now and then 😉

  Hilsen Aina

 177. Hei! Før jeg sier noe om treningen min, vil jeg bare kommentere deg at du trener/løper sykt mye hver uke! 13 km i èn økt liksom?? Jeg får så vondt i føttene når jeg løper så lenge jeg… Var med på halvbirken sist lørdag, i Lillehammer og den var på 10 km. Jeg ble sliten jeg! Men etter det løpet der har jeg fått et mål om å løpe lenger turer og oftere, for å få et bedre resultat neste gang jeg skal delta på halvbirken! 🙂

  Men så til saken da. Jeg har ikke nike-joggesko, men jeg har joggesko ihvertfall. Jeg løper vel tilsammen sånn gjennomsnittlig 30 km i uka.Varierer egentlig VELDIG. Men i det siste har jeg løpt litt mer enn til vanlig. Jeg trener mest løping på 3Dmølla og styrke. Jeg trener fordi det får meg til å føle meg bedre, og jeg har det bedre med meg selv og fordi det er bra for helsa. Og så for å holde meg i form, se bra ut. Jeg er litt kroppsfiksert, så flat mage, sprettrumpe og fin figur er noe jeg selvfølgelig ønsker å ha. Eller kanskje allerede har… hehe. Men jeg har ikke SÅ markert mage som du har, og det viser seg at det lønner seg med lengre turer ja. Får se ann motivasjonen min da! Har ihvertfall planer om å løpe 10 km på lørdag, med kjæresten. Jeg begynte å trene sånn ordentlig og regelmessig da jeg var 14-15 år, gikk ned ca. 4 kg etter et år og da jeg begynte på vgs gikk jeg stadig ned… Altså i gram, ikke sånn at jeg slanket meg eller noe. Men jeg trente mer og mer og ble bare mer opptatt av kostholdet. Så tilsammen har jeg gått ned ca. 6 kg. Men masse mer i cm! Blir bare mer og mer fornøyd med meg selv, selv om jeg egentlig ikke slanker meg og bare trener, for det er livstilen min. Tror det har noe med at jeg trener bedre, mer og oftere. Og ikke minst spiser sunnere også!

  Dett var dett 🙂 Stikker innom bloggen din hver dag, finner masse motivasjon hos deg! Stå på! kleem

 178. Hei.
  Skulle ønske jeg kunne skrive at jeg har løpt masse de siste ukene, meeen… Lørdag for snart 2 uker siden vrikket jeg og forstuet foten min når jeg gikk ned en trapp…
  Første dagen uten skinne og krykker i går og i dag gikk jeg ut en tur. Kjenner at bener er stivt, men på torsdag skal jeg på jobb igjen… jiipiii…
  Hadde meldt meg å frokostløpet (lørdagsløp før Oslo Maraton) som er på lørdag, men desverre utgår det 🙁
  Kanskje jeg kan begynne å løpe igjen om en uke eller to. Hadde vært deilig å få til noen løpeturer ute i det flotte høstværet før snøen kommer, og da kanskje med Nike+ kit…
  Ønsker deg en strålende høst!
  Marion Ilona, http://www.marionilona.blogspot.com

 179. Hei!

  Jeg er ett menneske som bare elsker og røre på meg hele tiden. og er daglig avhengig av at jeg har en treningsøkt med jogging eller intervall løping, inne som ute. kombinert med styrke trening i tilegg. Nå for tiden løper jeg 10 km 4 ganger i ukedagene, på trenings studio. og i helgene har jeg lange jogge turer ute på 15 km 😉 uansett vær og vind. Min motivasjon er at jeg som 5 åring fikk blodpropp i både høyre og venstre hjerne og ble fullstendig lam, og mistet huksommelsen. Legene kunne ikke finne ut hva som skjedde eller hvorfor, og derfor gjorde de ikke noe mer enn at jeg måtte ligge på sykehuset dag inn og dag ut. Men jeg har vært utrolig heldig og har en fantastisk familie som ikke ga opp. Foreldrene mine trente meg opp igjen. det var lange turer i sykehusgangene hver kveld, lære å snakke, og tegne stod også på dagsplanen. og en dag på kontorer til legen min, kunne jeg både gå og skrive navnet mitt igjen. mot alle odds. og 6 åring kunne jeg stolt begynne i 0 klasse sammen med alle andre.

  pga. kraftig hjerneslag, ble venstre side av sjelette vrengt innover, slik at jeg har kappet av hoftebenet, og vridd det 45 grader ut igjen for at det skal være rett. Det er ikke en eneste dag jeg ikke tenker på hvor viktig trening er for meg, og det og løpe er noe jeg liker aller best av trening. så det er min motivasjon for hvorfor jeg løper så mye som jeg gjør 😉

 180. jeg har ikke blogg men jeg har veldig lyst å vinne:D Jeg er 11 år men jeg trener!!
  Jeg jogger 2 km. ver dag, i uka blir det ca 14 km.

 181. Victoria

  Å, det hadde vært gøy å vinne! 🙂 Elsker å løpe og trene!! 🙂

 182. oj en konkuranse som passer for meg. jeg er 13 år digger å trene men har værken skritt teller eller lignenes. sså håper jeg vinner dette.

 183. Jeg er en 13 år gammel jente som er i norgestoppen i friidrett.
  Vet at det høres fake ut, men det er ikke det. Jeg heter Ester Jerstad og løper distanser fra 100 – 600 meter.
  Jeg har hatt årsbeste i 200 m og 600 m for jenter 13, og det er jo ganske bra.

  Jeg må jo trene ganske mye for å holde meg i form, så her er min treningsplan:
  Mandag: Fotballtrening (17:30 – 18:30) og friidrett (19:00 – 20:30)
  Tirsdag: Styrketrening
  Onsdag: Friidrettstrening (18:00 – 19:30)
  Torsdag: Fotballtrening (17:00 – 18:30)
  Fredag: Friidrettstrening (17:00 – 19:00)
  Lørdag: Jogge ca. 1 mil
  Søndag: FRI!

  Det er jo en krevende treningsplan for en 13 år gammel jente, med tanke på skole og lekser, men jeg klarer det fint.

  Klem Ester

 184. Stine Marthinsen

  Hei 🙂 jeg er aldri typen til å bli trekt ut i noe sånt, så jeg vet ikke helt hvorfor jeg gjør det her. Men det er jo lov å prøve.
  jeg liker å løpe ute i skogen, fordi det er den eneste tiden av døgnet jeg virkelig har tid til å være for meg selv, og tenke. Jeg løper hver dag unntatt mandag, og da løper jeg ca 36 kilometer i uken. Jeg løper fordi jeg liker å holde meg sunn, og som sagt er det den tiden av døgnet der jeg har tid til å prioritere meg selv og min egen helse. Min motivasjon er at jeg faktisk kan kjenne en forskjell fra uke til uke. Jeg løper lenger og lenger for hver uke, og jeg får en fastere og finere kroppsfigur sakte men sikkert, noe som betyr mye for meg, da jeg sliter litt med selvtilliten.

  Et Nike+-kit hadde vært en enda større motivasjon for meg, slik at jeg vet EKSAKT hvor langt jeg har løpt, og hvor mye kcal jeg har forbrent. Og siden jeg har veldig lyst til å løpe for oslo vest TakeOslo, hadde det passet kjempebra å vunnet den. Men jeg har ikke råd til kittet selv, og jeg får dermed ikke gjort det nå 🙂

  Jeg har foresten ikke blogg – men kanskje jeg får motivasjon til å blogge nå som jeg kanskje kan blogge om løpingen min? 🙂

 185. https://esperer.blogg.no/1285080487_trening_konkurranse.html

  Når jeg gikk inn på fotballfrue idag, og så at hun hadde en konkurranse om at vi skal skrive et innlegg om hvor mye jeg løper i uken. Siden jeg trener ganske mye, så kunne jeg jo kanskje delta.

  Hver gang jeg trener løper jeg fra 30 min til 1 time. Jeg prøver så godt jeg kan å trene hver dag, så i uken blir jo dette 3 1/2 time – 7 timer i uken. Ved siden av danser jeg 3 timer på mandag og torsdag, + pilates/yoga hver kveld. Akkuratt nå er treningsmotivasjonen min på bunn, men jeg skal greie å dra meg ned på family nå!

  Meld deg inn i konkurransen du også, kanskje du blir den heldige vinneren av nike+kit som består av en chip & en dings til å putte inn i Ipoden, som forteller deg hvor langt du har løpt, på hvilken hastighet du har løpt, hvor mange kcal. du har forbrent etc. (kopiert fra fotballfrue, sånn dings beskrives bra).

 186. Hei 🙂
  Jeg er en ordentlig fotballjente på 16 år. Før trente jeg kun med fotball, tre ganger i uken. Mitt største hat var å jogge langturer. Jeg leste bloggen din hver dag, og kunne ikke skjønne hvordan du klarte å jogge hver dag og så langt. Pluss styrketrening.
  Så ble jeg innlagt på sykehus, av personlige grunner. Der måtte jeg ligge i samme seng, heletiden, i en uke i strekk. Det var en grusom beskjed å få, at jeg måtte ligge så lenge i ro. Når jeg lå der, leste jeg hele bloggen din, hver dag leste jeg de nye innleggene dine, jeg leste tilogmed gamle innlegg.. Du inspirerte meg virkelig, og jeg tenkte at når jeg kommer meg på fotene skal jeg virkelig begynne å jogge og spise sunt. Begynte i det lille, 5km jogging hver dag pluss styrke. siden har jeg jogget hverdag, utenat torsdag og søndag 🙂 Jeg varierer også veldig mye, noenganger løper jeg opp en fjelltopp osv 🙂 du har endret livsstilen min TOTALT ! TAKK <3

 187. Hei!
  Jeg løper ca. 24 km i uka og trenger virkelig et motivsjonsprogram!
  Derfor håper jeg du plukker ut meg, slik at jeg kan få fatt på beina å virkelig sette meg inn i treningen!

  Ps! du er såååå sprek, hvordan klarer du å holde motivsjonen oppe hele tida?

 188. Hei hei.

  Føler jeg løper for lite når jeg ser på hva alle dere andre klarer å gjennomføre i løpet av en uke.
  Er ikke helt sikker på antall km eller mil jeg løper på en uke. Bruker vel å løpe 60min i uken.
  En slik liten brikke kunne nok vært med på å motivere meg ja, har nike + sko, men ingen brikke nei.

  Min motivasjon for å trene(trener på annet vis enn bare løping, så blir nok mer enn 60min i uka) er å ta vare på kroppen. Jobber i en barnehage, og da er det vikrig å trene og passe på kroppen, og såklart ønsker jeg å gå ned noen kjolestørrelser.

  Flott blogg forresten;)

 189. Hei 🙂

  Jeg jogger ute annenhver dag, 4-5 km. Ofte intervaller. Jeg løper fordi jeg sitter igjen med en skikkelig god følelse etterpå. Selv om jeg av og til ikke har lyst til å jogge føles det så deilig etterpå at jeg gjør det. I det siste har jeg begynt å sløve litt og utsatt joggingen til hver tredje dag osv. Hadde vært kjekt å vunnet, for da hadde jeg kanskje greid å jogge lenger, siden jeg jogger vanligvis uten musikk. Har ikke lov til å trene på helsestudio fordi jeg er for liten, men jeg elsker å trene så derfor blir det jogging.

  klem =)

 190. hvordan klarer du å trene så mye hveer dag? 😮 jeg trente 5 dager i uka før sommerferien, men nå som sommerferien er over sliter jeg med å komme tilbake til de gamle treningsrutinene. har blitt veldig sløv. har du noen råd om hvordan jeg kan få motivasjonen for å trene litt oppe? jeg er også veldig sliten etter skolen,derfor det blir lite trening på meg nå for tiden, noe som er veldig dumt. for jeg elsker å trene, spesielt føle meg vel og se bra ut etter en lang periode med trening.

 191. Hei Caroline 🙂
  Jeg har lenge slitt med spiseforstyrrelser, men er endelig på bedringens vei. Du er en av grunnene til at jeg har hatt et fast bestemt mål på å legge om livsstilen min. Du trener OG spiser, og du ser helt fantastisk ut. Du er min største motivasjon, og jeg håper jeg en dag vil se ut som deg. Sunn og frisk! Jeg synes det er teit av folk som slenger stygge kommentarer til deg, som sier at du er spiseforstyrret osv. Det er dårlig gjort, for du har virkelig jobbet for å fått den kroppen du har. Men jeg skjønner at mange er misunnelige 🙂

  Jeg har lenge lett etter et par Nike Lunarglide joggesko i fargen rosa og i min størrelse, men uansett hvor jeg har lett, så har ikke noen hatt de. Men i dag fant jeg endelig skoene! Derfor hadde det vært utrolig fint om jeg kunne ha vunnet Nike kittet, slik at jeg også kunne ha begynt slik som deg 🙂 Du er en av de som gir meg motivasjon når jeg trenger det, jeg trenger virkelig bare å gå inn på bloggen din, så får jeg mer lyst til å trene! jeg må ærlig innrømme at det er lenge siden jeg har jogget/trenet, mye på grunn av dårlig motivasjon og helse. Så jeg kan ikke si at jeg er en som jogger flere kilometer hver dag, men jeg vil begynne med det. Så om jeg vinner, skal jeg love deg Caroline, at det blir andre boller! Da skal jeg i likhet som deg, bli fit, sunn og glad 🙂

 192. Hei! 😀

  Jeg løper rundt 30 km i uken, både på mølle, på fjellet og langs veiene ! Løping er en lidenskap for meg og når jeg løper glømmer jeg alt annet. Jeg bare koser meg, lytter til musikken jeg har på ørene og presser meg selv til det ytterste. Løpingen gir meg overskudd og gir et lite avbrekk fra en ellers travell hverdag med skole og jobbing, men for 2 år siden fikk jeg beskjed om å stoppe å løpe. Jeg hadde lenge slitt både med beinhinnebetennelse og losjesyndrom og legene sa at nå hadde kroppen min fått nok. Jeg hadde pause i nermere 6 måneder, før jeg prøvde å løpe igjen, men det gikk galt. Etter å ha prøvd det meste av behandlingsmetoder, var eneste utvei operasjon. Jeg har nå opperert den ene leggen og er igang med å trene meg oppgijen, før operasjon av den andre leggen venter. Det var tungt for meg å innse at jeg ikke fikk løpe. Jeg måtte slutte på idrettslinjen og hverdagen min gikk fra å være full av liv å energi til å være preget av savne etter løpingen. Det at jeg fikk denne beskjeden, blir det samme som å si til en sangerinne at hun ikke får synge. Selv om jeg snart skal opperere den andre leggen så har jeg motivasjon til å trene, jeg vet at dette er min sjangse til å bli helt bra og det driver meg til å trene ellers kjedelige øvelser og timer med styrketrening, for jeg SKAL løpe igjen!

  Klem fra meg 🙂

 193. Hei 🙂 jeg har ikke blogg men fikk veldig lyst å være med i konkuransen! Jeg har en god den problemer med ankelen og skal på mr og forskjellig i løpet av neste måned, men ut det må jeg! Løper/går så ofte jeg har tid, minimum 4 ganger i uken. Jeg er 15 år så forholdsvis ung, men elsker turer i naturen. Det er ikke alltid jeg løper noen ganger går jeg og da går jeg kanskje opptil en mil. Men denne foten min har sittet en stopper for meg i deg siste. Så føler en sånn nike brikke hadde vært den perfekte motivasjonen for meg. Uansett om jeg ikke kan løpe, bare gå.. Håper jeg har en sjangse til å være med i konkuransen selv om jeg ikke har blogg 😀 og Caroline: din trening er motovasojnen min, du viser at det er mulig og få til trening, selv om det er mye annet som skal gjøres 🙂

 194. For å være helt ærlig løper jeg ikke noe særlig på en uke, og nettopp derfor trenger jeg Nike+, slik at jeg kan få motivasjon til å faktisk gjøre det! Hvis jeg evt. løper er motivasjonen musikk og jeg løper i skogen eller i nærområdet.

 195. Birgitte Annie

  Jeg løper 0 km i uken og har absolutt null motivasjon. Dette kunne kanskje hjelpe?

 196. Kristine Helle

  Hei! Jeg har alltid lit å løpe, og motivasjonen er vel egentlig å få være ute, kjenne at man bruker kroppen og koble helt av. Jeg er 16 år, så jeg går fortsatt på skolen, og har prøver og foredrag osvosv…. Uansett; før jeg har en viktig prøve e.l. pleier jeg alltid å ta meg en løpetur. Da får jeg koblet helt ut en periode, og når jeg kommer inn igjen sitter stoffet så mye bedre 🙂 Løping er vidundermedisin!
  Jeg løper 6 ganger i uka, og tilsammen blir det vel ca. 6 mil iløpet av de øktene.
  Hvis jeg skulle vinne, er det nok ikke jeg som kommer til å bruke premien, men jeg vil gi den til mamma. Det var egentlig hun som dro meg ut på joggetur da jeg var mindre, og som fikk meg «hekta». Nå har hun dessverre fått nakkeprolaps og er sykemeldt. Den eneste formen for fysisk aktivitet hun kan gjøre er å GÅ turer som hun før pleide å løpe. Til gjengjeld går hun mye, stort sett hver dag, i marka. Blir fort ganske mange mil iløpet av en uke…flere enn hva jeg løper. Derfor tenkte jeg at det ville være den perfekte gave til henne å få et slikt Nike+-kit. Hun har både sko og ipod, så hun mangler bare kitet 🙂

 197. Nei jeg løper ikke, har dessverre ingen kondis til det! Men endelig har jeg blitt stor nok til å begynne på trenings senter (ja, å jogge ute i Bergen om vinteren er vel kanskje ikke det kjekkeste?) så da er det hardtrening fremover! Jeg vil gjerne ha en kropp jeg kan sprade rundt i og være fornøyd med! Motivasjonen min er et bilde av Beyonce som henger på rommet. En sunn og veltrent dame, hva er vel bedre enn det? Lykke til videre med kampanjen 🙂

  reginemoren@hotmail.com

 198. Jeg løper til sammen ca. 2km i uka, prøver å løpe mere, men er ikke så særlig motovert… Så da hadde det jo vært fint å vunnet, så kanskje jeg får bedre motivasjon 🙂

 199. Jeg løper ihvertfall 8 km hver dag, kan være gøy og hjelpe til og bidra for at Tone skal vinne!

 200. Hei!

  Før sommeren gikk jeg på både håndball og fotball. Men nå etter sommeren spiller jeg bare fotball, så da har det blit mindre trenig på meg, men løpe gjør jeg mer en før. Hvis jeg har musikk på ørene er jeg helt i min egen verden og kan løpe langt uten å engang ha sett på klokka. Så på en uke kan jeg jogge ganske langt. Min motivasjon til løpingen min er at jeg tenker at dette er for mitt beste. Etter jeg sluttet på håndball, syntes jeg selv jeg har blitt mye bedre i fotball og deg er en av grunnene til dette. Jeg trener mye mere på egenhånd enn det jeg gjorde før etter jeg begynte å lese bloggen din. Så hvis jeg forsetter litt til så håper jeg at jeg kan komme opp på 1.laget i fotball, fordi nå så spiller jeg på 2.laget.

  Jeg er så glad for at du skriver så mye om trening, fordi du har fått meg til å få bedre kondisjon og det er jeg eig takknemelig for :)) Jeg har også alltid ønsket meg en teller som jeg kan se hvor langt jeg løper++.

  Jeg leser bloggen din hver dag, og i morgen skal jeg ha fremføring av bloggen din forran klassen fordi jeg synes du er et godt eksempel på en god, ryddig, og inspirerende nettside.!! 🙂

 201. Hei igjen! Da har jeg blogget om min trening 🙂
  https://meno.blogg.no/1285088156_konkurranse_p_fotball.html
  Gleder meg til å høre hvem som blir torsdagens heldige vinner 🙂
  Ha en fortsatt fin dag!

 202. Heisann =)
  Har lest bloggen din lenge nå, men dette er første gang jeg prøver meg på en konkurranse og komenterer et innlegg =)
  Jeg løper ikke mye, har lagt på meg de siste årene, men driver å trener nå for det SKAL bort!! 😉
  Hadde vært fantastisk å vinne premien for å få kondisen sikkelig igang å fortsette den gode treningen! =)
  Du har en flott blogg;)
  Ha en fin dag!;)

 203. Kristina

  Jeg har ikke blogg, så jeg skriver heller her.

  Det varierer litt fra uke til uke, men jeg spiller som regel to fotballkamper i uka og har to treninger pluss gym. Så iløpet av en uke så løper jeg rundt 45 km i uka. Men når da fotballsesongen for oss er over. Noe som den snart er, trenger jeg å løpe ute for meg selv for å kunne spille bra til våren igjen.
  Min motivasjon til å løpe er fotballen, for å kunne holde en hel fotballkamp og yte maks. Og ikke minst å få bra karakterer i gym på skolen. : )

 204. Elisabeth

  Jeg løper omtrent annen hver dag, ca. 5 km. Så løper langt ifra like mye som deg, men jeg trener på andre måter også, feks. styrke, sykling, svømming.. Du motiverer meg! Beundrer deg virkleig!

 205. Løper bare i gymtimene, noe som jeg ikke liker fordi jeg ikke har kondis. Siden jeg ikke eier mye selvtilit eller har viljestryke ville det kanskje vært til hjelp å løpe for noe som kommer godt med og som jeg kan se resultater av(^hvor langt jeg har løpt). Å kanskje jeg får kondis også ,da kan jeg kanskje gjøre det bedre i gymmen å komme ut med bra resultater i 10klasse 🙂

 206. Jeg løper null kilometer. Det er dødskjipt, men jeg finner ikke motivasjonen. Jeg har vært støttemedlem på treningstudio i et år nå, men har gitt opp og meldt meg ut. Det er et nederlag. Jeg har nå funnet ut at jeg skal løpe/powerwalke selv, for fire uker siden, jeg har ikke gjort det enda. Faen. Jeg kjenner jeg blir mer sinna av å skrive dette. Forresten så har jeg nettopp dytta i meg (litt, men dog) smågodt, det gjør meg også forbanna. Bah. Hjelp meg kjære Fotballfrue?

 207. Hei!
  Jeg løper ca. 3,5 mil hver uke. Trener også en del styrke for at kroppen min skal få jevn fordeling mellom kondisjon og styrke. Det kan variere uke for uke hvor langt jeg løper. En uke kan jeg løpe lenger eller omvendt.
  Jeg løper fordi jeg vil holde meg i form. Gjennom løping får jeg en frisk kropp og føler meg mye bedre. Jeg liker å være i aktivitet og bevege meg. En annen grunn til at jeg løper er fordi jeg vil ta vare på kroppen min. Dette er viktig for meg.
  Min motivasjon er min kjæreste og musikken min. Er alltid godt å høre fra kjæresten sin at jeg har vært flink. En annen motivasjon er at vi trener ilag noen ganger. Dette fører til at han pusher meg slik at jeg kan strekke meg lenger 🙂 Dette synes jeg er gøy, og motiverende. Det er også viktig for meg å ha bra musikk inn på iPoden min. Uten musikk er det vanskelig å jogge!! Jeg har nettopp kjøpt nye Nike sko som har chip i seg. Hadde vært en ekstra motivator hvis jeg haddde vunnet chippen slik jeg hadde mer kontroll hvor langt jeg løpte, kalorier osv.. Har mer kontroll som kan gi mer motivasjon på en tung dag!

 208. Jalda Alizadeh

  Hei Hei=)

  Jeg både løper, jogger og driver med lagidrett. alt i alt tenker jeg at jeg løper/jogger ca 2-3 mil i uken 🙂
  Jeg trener for å nå lenger innen fotball, det samme gjør min lillesøster bare at hun ikke har nådd så langt. Min motivasjon er at jeg vil være en sprek og flink forbilde for min lillesøster. Jeg merker at hvergang jeg drar ut for å trene har hun ogå lyst å være med, og det gjør meg stolt og motivert fordi jeg vil bevare hennes helse og ikke minst min egen:)

  klem Jalda

 209. Marte Kleven

  Veit ikke helt, det er alt fra 5 km – 2 mil ++ men det er fordi jeg går på fotball og da løper man jo en del, så jogger jeg! Motivasjonen er at jeg blir i bedre form, og jeg blir veldig motivert til å løpe når jeg lytter til musikk. Jeg har noen Nike sko der man kan putte inn den brikka, men brikken og sånn mangler jeg så det hadde vært fiint.

 210. Hei, har ingen blogg så skriver heller på komentar!

  I starten bpr jeg begynte løpe, løp jeg kanskje 3 ganger i uka, og da ble det ca 1,5 mil gjennom hele uka. Men etter vært så løp jeg mer og mer, så jeg begynte å løpe 5-7 ganger i uka, så det ble noen mil. Men jeg har begynt å miste motivasjonen helt, nå hender det jeg løper 1-2 ganger, så jeg trenger virkelig noe som kan gi meg motivasjonen tilbake, og jeg tror at dette ville være helt perfekt!
  Jeg har også slitt med veldig liten matlyst osv i den siste tiden, så jeg har heller droppet en joggetur og da ikke spist, så tror dette ville ha fått motivasjonen min på plass!

  line.brentebraaten@live.no

  Elsker bloggen din, stå på! 🙂 🙂

 211. rundt 21 km eller mer på en god uke. prøver på det! løper fordi jeg synes det er utrolig deilig og avslappende, og jeg kommer i form på en måte jeg synes er gøy. Er motivasjonen på bunn for jeg den tilbake ifra ukeblader/blogger, men ellers er det pga helse; sund og veltrent kropp! Har vært på et løp som ga meg bra motivasjon! skal prøves igjen.

 212. Hei 🙂
  Jeg er en jente på 13 år. Jeg ELSKER å løpe!!
  Jeg er så heldig å ha en 400meters bane utenfor huset, som jeg løper rundt når jeg har tid og orker..
  På mandagen går jeg på dansing, så da får jeg ikke tid, men jeg løper vel 6-9 runder 2-4 ganger i uken.
  Musikken er helt klart motivasjonen min!! Jeg klarer rett og slett ikke å løpe uten musikk.. Så dette kit’et hadde vært utrolig bra!! 🙂

 213. Liv Marit

  Jeg er en 15 år gammel jente som liker å trene. I fjord trente jeg håndball og dans, men i år er det bare dans. Siden det ble slutt på håndballen, begynte jeg å løpe en del for meg selv, og jeg liker det veldig godt ! Er selvfølgelig litt vanskelig å komme seg ut ,men utrolig deilig når man kommer til bake å kan tøye ut, ta en dusj og slappe av. Har jo faktisk lest at man får 10% mer overskudd av å trene. Denne høsten har jeg og faren min trent en del sammen, og vi hjelper hverandre med å komme oss ut. Utrolig morsomt når vi kan presse hverandre litt. Hunden min er også med å hjelpe til med å komme seg ut.
  I løpet av en uke løper jeg nok 8-9 km, og pluss dans er jeg fornøyd med treningen. Men vurderer og begynne på trenings senter utover vinteren. Blir kanskje litt mer trening da ;D En veldig bra blogg !!

 214. Jeg løper ca. 4 mil i uken. For det første fordi jeg vil holde meg i form og for det andre, hovedgrunnen, fordi jeg har lysst til å satse på idretten som står mitt hjerte nærmest – fotball ! 4 mil er bare selve løpingen, så kommer jo alt fotballtreningene i tillegg.

  Min motivasjon til å trene og å satse på fotball kommer av at min far døde for under 2 år siden av kreft. Han hadde en drøm om at jeg skulle lykkes i fotball, å jeg vil, både ovenfor meg selv og han bevise at jeg faktisk klarer det. Er en motivasjon å ha med seg, som veldig mange ikke har!

  Har ikke blogg selv, men om jeg skulle være en av de heldige vinnerne kan du bare publisere navnet mitt på ett av blogginleggene, og jeg tar selvfølgelig kontakt. Er innom bloggen din hver dag, keep up the good work !!

 215. Ann-Kristin

  Jeg løper om lag 60-85 km i uka. Motivasjonen er ulike mosjonsløp rundt omkring i landet. Alt fra Birken til Oslo halvmaraton. Det er utrolig morsomt å konkurrere, både mot andre og seg selv. Artig å se om man greier ny personlig rekord:) Synes du skal hive deg med, tror du blir bitt av basillen:))

 216. Jeg har nylig begynt å løpe. Løper ca 10 km i uka + mange gåturer. Ikke så mye, men en bra start for meg som aldri før har løpt. Løper fordi det er gratis, tilgjengelig, effektivt og praktisk når man har barn.

 217. På en uke løper jeg kanskje 15 kilomter tilsammen, men dette varierer veldig avhenging av akkurat motivasjonen. Jeg løper for at jeg syns det er digg (når man har endelig har kommet over den beryktede «kneika»), og fordi det gir meg en god følelse – jeg blir glad og stolt av meg selv. Det som motiverer meg er alt fra min treningsglade familie, musikk (!), ukeblader, og nytt treningstøy- og utstyr. Har jeg f.eks kjøpt meg en ny tights og en matchende treningsskjorte føles det som om at jeg har oppdaget trening på nytt og er kjempeklar for en helhjertet innsats! Da er det ingen kjære mor. Men både treningsklær og skikkelig utstyr er dyrt, så jeg har aldri hatt råd til å investert i en pulsklokke desverre.. Men jeg løper og bor omtrentlig på treningssenteret uansett!

 218. Hei
  Jeg løper sånn ca 10-20km i uken, ikke bare løper men går også-
  Jeg har siklet etter disse dingsene fra Nike lenge. For meg er det ikke lett å få tak i , jeg bor så lang ut i gokk. Men har mye fin natur og løpe stier.
  Løpe gjør jeg for å få mer energi, det hjelper mye på humøret og selvfølgelig helsa.
  Nå krysser jeg fingrene 😉

 219. JEg har kjempe lyst på dette:) Leser bloggen din daglig og er imponert over hvor sporty du er, og hvor mye du gjør på enkle hverdager 🙂 Prøver nå å gå ned i vekt, og prøver å bli flinkere til å blogge om dette.. Tror dette ville ha vært kjempe morro å fått:) Ta en titt på fkjersti1987.blogg.no da 😉

 220. Jeg elsker å løpe. Løpingen var ikke bare en trening, men en full terapitime for meg følte jeg. Siden du løper så mye som du gjør så kommer du vell i den «runners high» noe som er helt utrolig deilig! Høy på løping! Føles som kroppen bare løper, tankene svermer og energien og lykken strømmer. Jeg løp veldig mye før, noe som gjorde meg kanskje litt tynnere, så fikk mye kommentarer og spiseforstyrrelser og disse tingene. De fortalte meg jeg ikke kunne løpe så mye, kroppen trengte mer ro, noe som egentlig stemte, så jeg begynte å variere treningen litt, med styrke, yoga osv. Siden den tid, så har løpingen min eller kondisen bare sunket. EG HATER DET, og ikke nok med det fikk jeg beinhinnebetennelse, helt forferdelig. Pga slitte løpe sko på asfalt, enda dette er en god stund siden kjenner jeg det litt enda, men på bedringens vei! Heldigvis:) Så nå skal jeg få opp igjen kondisen, få opp igjen løpingen som jeg gjorde. For det var en utrolig herlig følelse, og vite at dette mestrer eg, dette er noe jeg kan holde på med resten av livet! og skal slå rekord med 1 mil på 45 min!!

 221. Jeg løpeer annen hver dag, men hvor langt det vet jeg ikke enda, kanskje det er derfor jeg trenger nike+?? 🙂

 222. Natascha

  Jeg har spilt håndball i 14 år men har vært vekk siden VGS sluttet, da håndballaget gikk i oppløsning siden alle skulle studere forskjellige steder. Det var deilig med en pause, men nå begynner mndene å gå, og jeg sliter med å starte igjen. Neste år skal jeg til militæret, og må derfor begynne å trene meg opp igjen. Jeg har vurdert å kjøpe brikken, men jeg er ikke så motivert. Hadde fått et spark i rumpa hvis den hadde havnet i postkassa og med kanskje noen tips fra deg til å få motivasjonen opp igjen 🙂

 223. Jeg jogger og løper med hunden min hver dag:D er ikke siker på hvor langt men, jeg gjør det for både min og hunden sin skyd 😀

 224. Jeg og en arbeidskollega av meg løper ca. 8 kilometer (kombinert med styrke) , fire ganger i uka. Hun har volleyball og jeg BMX som hoved-sport. Målet er å få bedre kondis/ styrke, samt å mestre de grunnleggende teknikkene i hvert vårt sports-område ! Jeg er veldig bevisst på hva jeg putter i meg og erstatter gjerne kaloribombene med kalorifattige alternativer for å ikke jobbe imot målet ! Det som motiverer meg mest er alt den energien jeg får av løpinga, og ikke minst for å beholde en stram, sunn og markert kropp.

  Derfor synes jeg at det hadde vært veldig nyttig med en sånn Kitt for å få en system og oversikt over alt løpinga mi. Jeg har faktisk kjøpt nettopp sånn nike-sko siden det var på tilbud, men har ikke råd til å kjøpe kittet pga. at jeg har kjøpt meg nye BMX-tøy og beskyttelse og de er svindyre !
  Håper den som vinner den, virkelig bruker den også !’
  Lykke til med valget av de fire vinnerne da søta !

 225. Hei 🙂 jeg løper stort sett vær dag. motivasjonen til at jeg løper er egentlig litt av hvert, det gjør at jeg føler meg bedre, vi har en del sykdommer i familien som gjør at jeg har lyst å holde meg frisk. Jeg løper mellom 3-4 km om dagen. har sko og ipod, mangler bare nike+ktit jeg elsker og være ute og løpe nå som høsten er kommet.

 226. Marte Østhus

  Heisann,
  Jeg løper rundt 30 km i uken, jeg syns det er gøy å trene og det holder kroppen min i form. Jeg jogger for å holde meg i form og kondisjonen min på topp. Motivasjonen min er at jeg ska se super ut til sommeren og bikini sesongen. Jobber nede i Magaluf og da er det å se bra ut en fordel;)

 227. Fortell meg i et blogginnlegg hvor langt du løper på en uke, hvorfor du løper og hva din motivasjon er, så kan du vinneet Nike+ kit.:

  Jeg løper sjelden langt, har blitt mer flink til å løpe bakker(intervaller), men løper mye på fotballtreningene(trener 3 ganger i uka 1,5 time). Etter jeg var med på ett bakkeløp(Eggekollen opp-4km-400m stigning) for noen helger siden bestemte jeg meg for å løpe mer, og ikke bare i bakker. Skal kjøpe nye løpesko nå og, så håper jeg vinner premien, for da blir det mye løping forover;) Hvor langt jeg løper på en uke er ca 7 mil.
  Hvorfor jeg løper: Vil bli i bedre form(har vært skadet i ryggen i over ett år så har litt å ta igjen..), vil være sunn og ikke mist så er det så deilig å trene:) Min motivasjon er en sunn og frisk og ikke minst sprek kropp:) Hjelper mye at min kjære hund også er med!

  Linda:)

 228. Hei =)
  Lagde et inlegg her som jeg har forklart allt: https://kristineshverdag.blogg.no/?c=1285156067
  Håper du liker det =)

 229. Jeg er ikke sikker på hvor mye jeg løper i distanse per uke, men jeg trener ca tre ganger. Jeg ble skadet for ett år siden og måtte legge håndballen på hylla. Håndball var den treningen som fikk meg motivert og det var det som ga meg energi i hverdagen. Jeg kunne trene med laget hver dag på det meste. Men etter skaden er ikke kast og styrke så akutelt for meg. Så nå har jeg begynt å løpe for å kanskje en dag kunne ta et comeback. Men frem til da ønsker jeg å kunne sette meg mål med treningen, slik at det blir progresjoner og mestring i det jeg gjør, og med en Nike+ kit håper jeg at dette blir mulig.

 230. Heisann! Jeg må starte med å si at jeg er fast leser av bloggen din, og er imponert over hvor langt du løper i uka. Selv ligger jeg kanskje ikke så mye lavere, i og med at jeg trener både håndball og fotball samt. litt friidrett. I tillegg trener jeg styrke på treningssenter og jogger/løper rundt 20-30 km. i uka utenom fellestreningene.

  Min motivasjon til å trene/løpe, er at de daglige rutinene mine fungerer mye bedre. Om det er et par dager jeg ikke trener, får jeg mye fortere søtsug og der er jeg meget svak.

  Jeg kunne trengt en Nike+ kit fordi jeg syns det er enormt motiverende å se hastighet osv. Når det gjelder slikt, er jeg faktisk litt mer enn oversnittet interessert. Jeg hadde blitt veldig glad!

  Ha en fin dag videre 🙂

 231. Anna Bremseth

  Jeg klarer ikke å løpe, pga mangel på motivasjon…. Jeg har prøvd flere ganger, men ender alltid opp med å gi opp. Har lenge vurdert å kjøpe en nike + chip, men å fått en av deg hadde jo vært så mye bedre! :- ) Keep up the good work, Caroline! Du er en av mine favorittbloggere

 232. Kaltrina

  Jeg løper ca 8 km hver dag ( om ikke mer ), som vil si 56 km i uken. Etter at jeg slutett på håndball og ikke fikk noe trening på nesten 2 år, så merket jeg at både kondisen og kroppen begynte å falle sammen.. kondisen ble kjempe dårlig, og jeg begynte å legge på meg. Aldri vært normalt for meg gå veie over 50 kg, og da jeg passerte 53 skjønte jeg at det var på tide å gjøre noe. Jeg meldte meg på spenst og begynte å trene.. først ganske lite av gangen, og etterhvert som jeg merket at kroppen orket mer, trente jeg også mer og oftere. Nå klarer jeg ikke en dag uten trening. Det som motiverer meg til å løpe, eller trene generelt er tanken på at jeg vil se bra ut i bikini og tanken på at jeg vil ha en sterk kropp som tåler mye, at jeg får bedre kondis og bedre utholdenhet som igjen kan hjelpe meg med å få en god karakter i gym.. hvertfall nå som ferdighet teller mer enn deltagelse i gym-timene. Det som også motiverer meg veldig mye, er dine blogg-innlegg med temaet » trening». Den har hjulpet meg utrolig mye det siste halvåret, og DU er mye av grunnen til at jeg løper så mye som jeg gjør.. 56 km er kanskje ikke mye for deg, men jeg syntes det er mye med tanke på at jeg ikke løp mer enn 21 km i uken for 6 mnd siden.. Løp aldri så utrolig mye før jeg begynte å lese bloggen, så fikk mye motivasjon av den også.. og det hjalp meg utrolig mye egentlig. Har gått ned 5 kilo på 2 mnd, og er veldig glad!

 233. karoline

  Jeg drimer med løping, innen friidrett så dette er en ting som passer meg utmerket!!

  Jeg gjør langdistanse, men aller mest korte strekninger som 50 og 100 meter.
  I hele mitt liv har løping hvert utrolig viktig for med, når jeg køper føler jeg meg fri og alle vonde tanker og bekymringer forsvinner. Jeg har hele livet slipp med dårlig hjerte og gått gjennom 3 store hjerteopperasjoner. På grunn av det har det hvert perioden av livet mitt jeg må ha tatt pauser fra løpingen og det har hvert helt forferdelig!! Det har gjort at jeg setter mye mer pris på de gangene jeg løper og på hvor heldig jeg er som kan gjøre det.I følge legene er jeg 100% frisk nå, noe jeg er vanvittig glad for.

  Jeg har hvert med i mange konkurranser og har vunnet 13 stykker! Har også hvert med på flere maraton. Er veldig stolt av det jeg har oppnåd 🙂

  Jeg har fast rutine på å løpe 6 ganger i uken. De som trener med sier at jeg må ha en dag fri i uken for å ikke slite ut kroppen. I ukedagene løper jeg 1 time og 30 minutter etter skolen, også trener jeg intevaller på kveldene. På Søndag har jeg fri fra skolen så da drar jeg på trenings senter. Der sykler jeg og trener styrke på hele kroppen. (jeg trener også friidrett, men detter er midt på dagen, mandag-tirdag-torsdag)

  Jeg blir utrolig inspiret av å lese din blogg! Du er et utrolig menneske med den utrolig slitesterk kropp. Jeg er ikke like gammel som deg, men når jeg blir det skal jeg bli like flink som deg! Beundrer både deg som person og din treningslyst. Jeg var veldig dårlig på klær før, men har lært masse av deg 🙂

  Stå på vidre Caroline! Jeg vet det er masse positivt i vente for deg. (veldig fint navn forresten;) )

 234. Jeg løper altfor lite – har store problemer med å finne motivasjon å det kun løpe for å løpe, derfor tror jeg en nike+dings hadde vært en kjempemotivasjon! Jeg har dessverre ikke blogg for tiden, så får ikke skrevet noe innlegg om det der.. Men håper jeg kan delta alikevel? 🙂

 235. Hei 🙂 jeg spiller fotball og via dette får jeg masse løpetrening! Ellers løper jeg intervaller de dagene jeg ikke trener! hvis jeg teller med fotballtreningene og intervaller, løper jeg egentlig veldig mye. Motivasjonen min er at hvis jeg blir i bedre form, blir laget mitt bedre 😀 via fotballen er alle med på å skape glede, sammhold og vi motiverer hverandre! Jeg hadde ikke klart å trene så mye hvis det ikke var for mine lagkamerater! Vi setter oss mål sammen og hjelper hverandre med å holde dem. Du har alltid noen å ringe hvis du trenger en løpekamerat osv. hilsen Sigrid.

 236. Hei 🙂

  Jeg løper ikke så mye fordi jeg har hatt en skiulykke som gjorde at jeg tok leddbånd, korsbånd og menisken. Jeg savner det utrolig mye, men jeg får ikke lov lenger. Akkurat nå venter jeg på en stor operasjon, og skal inn til Ullevål i desember på undersøkelse. Grunnen til at jeg vil vinne er for å få motivasjon til å trene opp kneet mitt så mye at jeg kan begynne å løpe/ trene så fort som mulig igjen! Det er så utrolig kjipt og ikke få lov til noe lenger nesten.
  Bloggen min er https://www.AmaliJ.blogg.no

 237. Tina Røstad

  Jeg bruker dine trenings tabeller fordi jeg synest de er svært effektive 🙂 Passer meg og kroppen min ytmerket! Motivasjonen min, er å få tilbake den selvtilitten jeg hadde for to år siden.

  – Tina Røstad

 238. frk.krysser mine fingre og sikkert er par tær:)

  Denne har jeg lyst å jeg vinne!:D Så utrolig kul konkurranse! (og nyttig)
  Løper ca 3 mil på en uke, ikke verdens lengste, men alt hjelper, ikke sant?
  Gunnen til at jeg løper er vel som alle andre; vil vedlikeholde formen og sørge for at man har tatt vare på kroppen sin.
  Man skal jo ha den lenge..

  Motivasjonen finner jeg ofte i mine venner som er de mest aktive jeg kjenner, de er høyt og lavt på fjelltopper og flatmark. Er ikke helt der selv ennå, men man må starte med seg selv og henge seg på når man føler seg vel så flink:) Men mest av alt er det bare den beste lykkepillen man kan få, blir sprudlende og glad etter å ha trent! Og da gleder man de rundt seg også:D

 239. Astrid Bjørkvik

  Jeg har nettopp begynt å trene og løpe. Egentlig har jeg ikke noe som motiverer meg til å løpe, med unntak at jeg vil komme i bedre form og få bedre kondis. Jeg ble veldig inspirert av deg til å begynne, så jeg prøver å prioritere både trening og skole. Men det er veldig vanskelig, siden jeg vil gjøre det bra i alt. Å vinne et nike+ kit ville vært fantastisk, som ville ha motivert meg mye.

 240. Eirin K. S.

  Etter 6 år med ME – Kronisk utmattelsessyndrom har kroppen forfalt og blitt veldig svak. Endelig begynner ting å løsne og bedringen merkes. Jeg dristet meg til å prøve et medlemskap hos Elixia, og har nå såvidt begynt med lett mosjon. Deilig å endelig bevege seg igjen! Jeg håper dette kan fortsette, og at jeg får trent kroppen skikkelig opp igjen så jeg kan begynne å løpe regelmessig jeg også. Kanskje Nike+ kitet hadde hjulpet meg på veien dit?

 241. Hei Caroline!

  Du har en kjempefinblogg, jeg er en hyppig leser.
  Når det gjelder nike wristband, og denne konkurransen, har jeg lenge ønsket meg denne pakken, jeg er en treningsglad jente Men som studenten jeg er, prioriteres fort andre ting, som sunn og god mat og nye klær, he he.
  Jeg har akkurat startet en treningsmotivasjonsblogg, både for å motivere meg selv og andre mot drømmekroppen, og målet mitt er maraton oslo 2011. Nike+ pakken hadde vært en veldig god start mot målet mitt. Og håper også jeg kan få med meg andre på veien.
  Jeg er glad i å løpe inne og ute, men synes det fort blir kjedelig. Hvis man, som man kan med nike+, se hvor langt, hvor lenge og hvor mye man forbrenner er det lettere å holde motivasjonen ved like, og også etterhvert presse seg mer, og finne nye treningsmetoder for å bedre seg så godt som man kan.
  Det er jo også morsomt å se forskjellen ved forbrenning gjennom løping og annen type trening.

  Det er sikkert mange andre som fortjener denne mer enn meg, men jeg vet selv at jeg hadde satt enormt mye pris på pakken, og vil love deg å fullføre maraton 2011, om jeg får den.

  Ha en fantastisk kveld!

 242. Eirin K. S.

  Etter 6 år med ME – Kronisk utmattelsessyndrom har kroppen forfalt og blitt veldig svak. Endelig begynner ting å løsne og bedringen merkes. Jeg dristet meg til å prøve et medlemskap hos Elixia, og har nå såvidt begynt med lett mosjon. Deilig å endelig bevege seg igjen! Jeg håper dette kan fortsette, og at jeg får trent kroppen skikkelig opp igjen så jeg kan begynne å løpe regelmessig jeg også. Motivasjonen min er rett å slett å bli helt frisk! Kanskje Nike+ kitet hadde hjulpet meg på veien dit?

 243. Jeg har kjempe lyst på en slik! :-d

 244. Jeg er tidligere konkurranseidrettsutøver, mn på grunn av mye som skjedde i livet mitt, og ødelagt kropp, måtte jeg dessverre legge opp. Synd, men helsa måtte komme først. Nå er jeg endelig kvitt alle belastiningsskader og betennelser, og kunne tenke meg å begynne å trene igjen. Før trente jeg 13 timeri uka med idretten jeg praktiserte + 2 * 4 km joggetur hver dag, i tillegg til styrke hver dag. Etter at jeg måtte slutte har kroppen har lagt seg ut, energien er manglende, og humøret er ikke det de en gang var.
  Jeg vil komme i form igjen, fordi drømmen min har alltid vært å bli yrkesmilitær eller politi. Jeg vet at med den kroppen, styrke, utholdenheten og smidigheten jeg hadde før, så er dette ikke umulig. Motivasjonen min er at jeg skal komme tilbake til den jeg var. Jeg er min egen motivasjon. Jeg vil ikke se opp til andre, og motiveres av dem. Jeg inspireres av andre, men ingen andre enn meg selv kan motivere meg.

 245. Heihei 🙂
  Har nå spilt fotball i 10 år og har bestemt meg for å slutte etter denne sesongen.. sukk. Er 17 år, og vil og skal klare å fortsette med trening etter oppleggingen. Dette hadde hjulpet MYE for motivasjonen for å fortsette å trene! Trenger noe som kan holde meg oppdatert på hvor langt jeg har løpt osv. Trener 3-4 ganger i uken nå, men er redd jeg slutter å trene da det ikke er «obligatoriske» treninger lenger.

  Hilsen Emilie 🙂

 246. Heisann

  Etter barn nr. 3 i mai har jeg ikke lenger flere graviditeter å skylde på for nå er det stopp (har barn på 5 og 2 år samt baby på 4 mnd). Så da var det knallhard planlegging og prioritering for å få til 3 løpeøkter i uka. Dette gikk bedre enn forventet og har løpt 3 ganger i uka siden juni. Nå elsker jeg det og ser på det som avkobling samtidig som jeg får mere energi til ungene. Utfordringen blir derfor å klare å fortsette gjennom vinteren. =)

 247. http://www.heieilert.blogg.no

  Bloggen er egentlig kun tiltenkt min bestevenninne, men siden jeg så så lyst på nike + kit, så poster jeg den her 🙂
  Ha en fin kveld.

 248. hei ! morro konkurranse som passer meg utmerket 🙂
  Denne uken har jeg løpt ca. 30,5 km tilsammens. Men det er fortsatt noen dager igjenn av uken, til å ta igjenn litt 😉
  motivasjonen min er kjæresten min som har reist bort i millitæret. ønsker da derfor såklart å se super sexy ut til han kommer hjem 🙂 og nå er det bare 6 uker igjenn til jeg får møte han, gleder meg utrolig masse!
  btw, jeg og min kjære er begge konkurransemennesker, å jeg skal slå han i joggeløypa ! weehii.

 249. http://www.llmine.blogg.no

  Hei hei!
  Vil gjerne delta i denne konkurransen, bloggadressen ser du ovenfor 🙂

  (Kan være jeg har postet denne kommentaren flere ganger, var noe tull med pc)

 250. Christine Baklid

  Hei! Jeg jogger 17 km hver kveld hele uka, noen ganger blir det sykling istedet, for å få litt variasjon. Treningsmotivasjonen finner jeg i meg selv. Har slitt med spiseforstyrrelsen anorexia i 3 år nå, og har vært inn og ut av sykehus en rekke ganger. Jeg har nå bli 16 år og er lei av at vonde tanker skal kontrolere kroppen min. Jeg har utsatt familien min for en rekke ting, som jeg skulle ønske jeg ikke hadde gjort. En spiseforstyrrelse rammer ikke bare en enkelt, det rammer hele familien. Løping får meg til å føle meg friere, som at jeg løper fra sykdommen. Jeg får tid for meg selv og tankene går på helt andre ting enn mat og kropp. Det beste er å løpe om kvelden da det er mørkt. Da er det kjølig og helt stille. Ingen er ute og man har på en måte verden for seg selv. Jeg løper også for lillesøsteren min. For 2 måneder siden oppdaget legene en hjernesvulst på størrelse som et egg i hjernen hennes. Hun ble sendt med akutt ambulanse inn til Rikshospitalet i Oslo. Vi bor to timer utenfor Oslo, i Tønsberg, mens ambulansen brukte 40 min. Det sier jo litt om situasjonen når ambulansen må kjøre i 180 km/t. Da broren min og jeg fikk høre nyheten holdt vi på å dette i bakken. Moren og faren min ble med inn til Oslo, mens jeg og storebroren min måtte klare oss alene hjemme i en uke, uten forvarsel. En uke ble til to, og jeg hadde mitt første skoleball rett rundt hjørnet. Den dagen endte med at mamma kom hjem for å være med meg halve dagen, mens en venn av pappa kjørte meg til ballet i en fin gammel rød porsche. Ballet var om en drøm, jeg hadde hvit kjole og langt bølgete hår. Men hadde jeg hatt både moren min og faren min til å hjelpe meg med forberedelsene til ballet, vet jeg det kunne blitt enda bedre. Vi fikk besøke lillesøsteren min på sykehuset. Jeg er ei sånn jente som ikke gråter av noe, jeg sier bare til meg selv at jeg har brukt opp alle tårene på vonde opplevelser tidligere, men da jeg så søsteren min begynte jeg å gråte. Vi var jo ikke sikre på om hun kom til å overleve eller ikke. Heldig vis var svulsten godartet, og operasjonen gikk fint. Nå er hun kommet hjem, men hun måtte lære seg å lese igjen, samt å bevege seg. Det er derfor jeg løper. Jeg løper for meg selv og for henne. Løping får meg til å komme meg vekk fra alt vondt, jeg løper for livet jeg har og for håpet om å bli kvitt anorexian en dag. Nå vil jeg videre. For meg har det ikke så mye å si om jeg vinner konkurransen eller ikke, det føltes bare godt å fortelle historien.

  Ha en fin dag 🙂

 251. Hei 🙂

  Jeg har ingen blogg, men jeg syns konkurransen passet fint til meg, så jeg tenkte jeg kunne lik så gjerne publisere et lite innlegg her.

  Helt siden jeg var 5-6 år har jeg spilt fotball. For å spille fotball bør man ha god kondisjon. God kondisjon får jeg ved å løpe. Så for snart 2 år siden begynte jeg med egentrening/løping.
  Jeg startet lett i begynnelsen med 3-6 km hver dag, i kanskje et halvt år. Etter det har jeg klart å bygge opp kondisjonen min på et høyt nivå vil jeg si. Og klarer å løpe 10-20 km uten stopp, på en treningsøkt.
  Jeg trener fotball 2 dager i uka, mens 3-5 dager går til løping. Alt etter som hvor god tid jeg har og hvordan formen min er.
  Før brukte jeg å løpe ute i skog og mark, men nå har jeg nylig meldt meg inn på friskhuset(treningssenter). Der løper jeg 10-20 km på tredemølle per treningsøkt, som tilsvarer 40-60 km per uke. Eks. forrige uke, da løp jeg 53 km.

  Den største grunnen til at jeg løper er derfor for å få god kondisjon, så jeg holder lengre ut på fotballbanen. Men det er ikke bare derfor, jeg liker å løpe, det gjør dagen min mye bedre. Jeg får ny energi og kroppen min holder seg frisk. Det blir letter å gjøre ting i dagligdags livet, og jeg holder meg i form. En liten oppsummering, motivasjonen min for løping er for å få god kondisjon, kroppen min holder seg frisk og det gjør livet lettere.

 252. Hei Caroline:)

  I et halv år har jeg trent meg opp til å løpe maraton. Førstkommende søndag står jeg og en av mine beste venninner på startstreken til Oslo Maraton. Dette blir tøft og utfordrende, men vi gleder oss så mye at det kribler i magen.
  Jeg løper ca 6 mil i uken og har derfor en hel del å bidra med til Oslo vest i take oslo konkurransen.
  Etter maratonet blir det fullt fokus på hurtighet, da jeg skal løpe Holmenkollen stafetten i mai:)

  Løping er gøy, og det vil være moro å prøve ut denne pakken:)

  Takk for fin blogg:)

  Klem fra Connie

 253. borghild k.

  For å være helt ærlig løper jeg ikke noe særlig på en uke, og nettopp derfor trenger jeg Nike+, slik at jeg kan få motivasjon til å faktisk gjøre det! Hvis jeg evt. løper er motivasjonen musikk og jeg løper i skogen eller i nærområdet. kringhaug@hotmail.com <333 pilss er bare 13år og vill ikke bli ei feit gammel dame <3 :L

 254. Therese S

  Heisann, bloggen din er super!

  Jeg løperpå grunn av 2 grunner, nummer 1 er fordi jeg er nødt på grunn av en kneskade jeg har i kneet. Beveger jeg meg ikke nok vil kneet låse seg utrolig fort. Grunn nummer 2 er fordi jeg elsker og holde meg i form, jeg liker og se naturen og føler meg frisk når jeg løper 🙂
  Motviasjonen min er at jeg har nettopp sluttet og røyke, og vil ha en sunn livstil! Merker at alt blir bedre alleredet, hår, kropp og hud!
  Jeg aner ikke hvor langt jeg løper vær uke,derfor jeg kunne trengt en nike+kit , men løper omtrent 5 – 7 km annenhver dag.

 255. Hei. Jeg er en aktiv jente som går 2 året idrettsfag på videregående. (Har ikke blogg, men tenkte jeg kunne skrive et innlegg her ) Vi trener hver dag på skolen, og på fritiden spiller jeg fotball aktivt. De dagene jeg ikke har fotballtrening, løper jeg ca. 6 km. En dag uten trening for meg, er en kjedelig dag. Jeg har mark i rompa, og må være i bevegelse nesten hele tiden. En nike+kit hadde vært supert for min del, siden jeg trener så mye som jeg gjør. I og med at jeg går den linja jeg gjør, er det viktig(og en del av faget ) å være bevisst på hvordan man trener, og dette hadde hjulpet både med tanke på skolen, og treningslyst utover vinteren.Løping gir meg liksom en ny giv, og jeg føler meg mye kvikkere etter en slik treningsøkt ute i fri luft !

  Jeg leser bloggen dinhver dag og synes det er utrolig morsomt å følge med på deg og treningen din. Du kommer med utrolig mange gode tips, noe som virkelig gir man lyst til å trene !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *