Beholde eller sende tilbake?


Ny kjole fra Rare Fashion. Litt usikker på om jeg skal beholde den eller sende den tilbake. Hva synes du?

260 kommentarer

 1. Behold! Den var jo kjempefin 🙂

 2. Du har seriøøøøst de peneste beina i verden! Du kler jo ALT! 🙂

 3. hvis du er usikker bør du sende tilbake for da kommer du aldri til å bruke den uansett =)

 4. …Levere tilbake… 🙂

 5. Som girlia sier – hvis du selv er usikker, kommer den kanskje til å bli hengende i skapet??

  Selv synes jeg den ikke var så pen i «brystpartiet»…. Resten av kjolen, og hvordan den så ut fra siden, var fin.

 6. Behold den! Var superfin 🙂

 7. Den var fantastisk og passet utrolig bra til kroppen din! Elsker ryggen! Beholdbehold. 🙂

 8. det er deg jeg så på sats i dag! du er en teaser 😉

 9. Ragnhild

  Send den i retur. Synes den var litt rar på brystpartiet jeg. Mulig den skal være sånn da.

 10. Fantasia

  Beholde:) Men er du usikker, så kanskje du burde tenke deg om enda en gang. Du kledde den veldig godt, ihvertfall:)

 11. Selg den til lesere 😀

 12. Kristine

  Synes den var veldig fin, du kledde den virkelig da;)

 13. marianne

  beholde!!!
  du er seriøst nyydelig

 14. BEHOLD! Herlighet, den satt helt nydelig på deg 🙂

 15. S. Bjerk

  Helt ærlig, den var litt var ved brystene. Så ille klumpete ut. Men den var fin bak da 🙂

 16. lever tilbake, den var litt rar forand …. 🙂

 17. Som flere sier, om du er usikker burde du ikke beholde den, har gjort den feilen flere ganger selv.. 🙂

  Men den er super fin og kler deg super bra!! ^^

 18. Sende tilbake.

 19. så din mann i Haugesund i dag

 20. Jeg synes den var kjempekjempefin!
  men hvis du ikke vil ha den kan du jo selge den på bloggen, jeg trur det er mange som har lyst på den 🙂

 21. Elsker ryggpartiet på den, og jeg synes den satt flott på deg. Lekker liten sak. Beholde!

 22. Beholde! Den satt kjempefint på deg 🙂

 23. beholde! nydlig til middager på bryllupsreise! 🙂

 24. lever tilbake

 25. Behold! Den var utrolig fin på deg! du er så pen!:)

 26. Ikke behold! 🙂
  Du passer alt, men denne kjolen likte jeg ikke så godt over brystpartiet og siden du er usikker selv så er det kanskje best å sende den tilbake? Kjøp heller en kjole du liker bedre 🙂

 27. behold 😉 <3

 28. den må du beholde Caroline, den passet perfekt til deg 🙂

 29. den var altfor enkel..og siden du er usikker : send den tilbake!!

 30. sende tilbake. den ser merkelig ut rundt boobs’a og hvis du er usikker, saa boer du sende den tilbake. du boer heller kjoepe noe du VET du vil foele deg behagelige og pen ut i enn noe du ikke er helt sikker paa

 31. sende tilbaake 🙂

 32. Den var nydelig! 🙂 Behold den

 33. Send tilbake 🙂 Syns det var et eller annet som var rart omkring bysten. Om som sagt tidligere; er du i tvil blir den nok ikke brukt 🙂

 34. Lever tilbake. Du kommer nok ikke til å bruke den uansett 😉

 35. Synes den var litt «rare»… Men tror kanskje det er litt vanskelig å se på bilde hvordan den egentlg er..?

 36. Ragnhild

  Den var kjempefin! Men om du er usikker er det nok et tegn på at den vil bli hengende i skapet..

 37. De plaggene jeg er usikre på, bruker jeg 1-2 ganger for å overbevise meg selv om at jeg liker dem. Hjelper imidlertid aldri.. Har altfor mange bomkjøp, sukk..

 38. ragnhild

  du ser jo bra ut i alt da 😀 men synes vel egentlig sende tilbake, likte ikke brystpartiet – liknet på skjell 😛 hehee

 39. Jeg syntes du var super fin i den, men vist du er usikker er det jo en grunn til det :p

 40. Ryggen var fin 🙂 men likte ikkje så godt framsida.

 41. Jeg tror ikke jeg syns den var like vennlig med midjen din som den burde vært!

 42. Kjempefin kjole! hm, vanskelig å si.. Den satt jo utrolig bra på deg, og likte den godt! Hm.. Behold 😉

 43. BEHOLD!!! : )

 44. Beholde, helt klart!

 45. Syns den var drit fin jeg, men skal man tenke praktisk så har du jo den med glidlås på skrå ned som er ganske lik og enda finere på deg =D

 46. Elisabet

  BEHOLD. shit, du er jo nydelig i alt du har på deg Caroline! digger bloggen og klesstilen din 😀

 47. Ann-Helen

  Det var en søt kjole med fint ryggparti, men syntes cupene var litt rare. De gjør at kjolen ikke viser formene dine på best mulige måte. Tror kanskje det er derfor du er usikker selv, og da er det like greit å sende den tilbake heller enn at den blir hengende ubrukt i garderoben 🙂

 48. Jeg må være ærlig og si at jeg ikke likte snittet – lever den tilbake!

 49. Ingunn Camilla

  jeg syns den var kjempe fin! og du som kledde den så godt burde beholde den, syns jeg 🙂

 50. WOOOOOOOOOOOW BEHOLDE BEHOLDE

 51. Josephine

  Send tilbake! Ikke spesielt flatterende foran ved brystet. En veldig «common» kjole med dårlig fit. Absolutt ikke verdt å ha i skapet. Det finnes mange kjoler som en 1000 ganger finere, og mer spesielle. 🙂

 52. Henriette

  Lever tilbake.. det var noe rart med øverste del..egentlig så den litt billig ut:P

 53. Send den tilbake, Passer ikke helt i bysten (dette er ikke vondt ment altså, men synes det er greit å være ærlig). Alle er forskjellige og ikke alt kler alle!

 54. Siden du er usikker bør du nok sende den tilbake. Synes også den så litt rar ut over brystet, den gjorde på en måte at brystet ditt så bredere ut enn hoftene dine..

 55. Levere tilbake, litt forstor over bysten 🙂

 56. Stephanie Bahl

  Behold den, eller selg den til meg! Den var kjempefin!

 57. Utrolig fin! Jeg synes du skal beholde den. Men liker du den ikke selv er det vel kanskje ikke helt nødvendig. Da havner den helt sikkert lengst bak i skapet uansett.

 58. Send tilbake. Det er noe merkelig med den som jeg ikke helt klarer å sette fingeren på. 🙂

 59. Jeg synes du skal levere den tilbake. Det var ikke fin nok i brystpartiet! Men det er MIN mening 😉

 60. er du GAL?:P hehe, BEHOLD! 🙂
  Den var utrolig fin 🙂

 61. Synes den var kjempe fin, behold den=)

 62. Send den tilbake 🙂

 63. send tilbake.. syns du har mange kjoler som er masse finere 😉

 64. Benedicte

  Synes den var veldig pen bak, men er litt usikker på brystpartiet =/ Om du skal bytte så tror jeg kanskje den flower prom dress, av samme merke ville passet deg. Den har jeg hvertfall lagt inn ønske for hos kjæresten min hehe..

 65. Hvitt er litt for tacky, for min del.

 66. Jeg er enig med Lisbeth, den var ikke så fin i brystpartiet, så det ødelegger kjolen litt synes jeg.

 67. Sende tilbake!

 68. Selv om alt er fint på deg, synes jeg ikke denne kjolen var like fin på deg som de andre kjolene du har ! 😀

 69. Hanne Siri

  Send den tilbake, var noe rart med brystpartiet 🙂 Fikk brystpartiet til å se bredere ut enn hoftene.

 70. Behold så absoulutt, du så nydelig ut i den!<3

 71. Jeanette

  Kjolen var lekker, og du så flott ut i den:) så noen hadde komentert at brystpariet så litt rart ut, men fra mitt øye ser det ut som det er ekstra tøy rundt det område og at kjolen skal være sånn. Kjolen er litt anerledes enn andre kjoler, og det liker vi, sant?;)
  Keep it 😀

 72. Eh. Definitvt sende tilbake. Definitivt ikke flatterende over bysten. :/

 73. Jeg hadde levert den tilbake, likte ikke helt passformen. Men smaken er som baken 🙂

 74. Lever tilbake. Så litt rart ut…

 75. send tilbake, så fin ut fra siden, men det så ikke så bra ut framme fra 🙂
  selv om du egentlig kler alt , hehe :)!

 76. Fin, men ikke riktig passform til deg. Ser aaaltfor stor ut over brystet. Du har mange som er mye finere 🙂

 77. Kjolen var fin, men må si meg enig i de fleste andre kommentarene her. Hadde du vært min venninne hadde jeg ville rådet henne til å sende den tilbake og heller kjøpe en kjole som sitter fint over brystet 🙂

 78. Lever den tilbake

 79. Sende tilbake.. Den var ganske plain og hadde rart snitt over bysten. Du har mange kjoler som er finere enn den:)

 80. Veldig fin, men kanskje litt stor i bysten. Hvis du er usikker, så burde du vel kanskje sende den tilbake, for jeg har en regel; Hvis ikke klærne «snakker» til meg, så kjøper jeg det ikke. Btw, digger skoene!

  -Mira

 81. Send tilbake. Den gir deg en litt trashy look, synes jeg. Veldig enig i at den ikke er særlig flatterende, altfor…bare send tilbake, du 😀

 82. så kritisk folk skulle være da.. syns kjolen var kjempefin, og den satt veldig fint på deg! du kler jo det aller meste 🙂 ville gjerne hatt den i skapet mitt for å si det sånn 🙂

 83. Lever tilbake. Var ikke så fint snitt i den!!

 84. Send den til meg ! 😀
  ;P

 85. Send tilbake! den var ikke spesielt fin rudnt brystpartiet!

 86. Jeg ville kanskje levert den tilbake =)
  Den var litt rar helt øverst.

 87. Karoline

  Kjolen er fin, men ærlig synes jeg du burde levere den tilbake! du er fin i det meste, men denne satt ikke heelt perfekt på! Men den var ikke stygg eller noe altså!

  Så lurte jeg på en ting, kan du begynne å poste middagene dine litt oftere igjen? Eller mat generelt! Virker som du er så flink til å spise riktig og jeg trenger helt ærlig noen nye ideer:)

  Og enda en ting, hvordan trente du da du hadde leggbetennelse? Og hvordan behandlet du det etter trening?

 88. Kjolen var veldig fin, og satt fint på, men synes at den likner på en sånn annen hvit kjole du har jeg:p Kan hende at det bare er på bildene da;) Det du burde tenke på om du kommer til å få brukt den noe særlig eller om den bare vil bli hengende i skapet 🙂 Lykke til:)

 89. Den var utrolig chic, og alle jenter trenger en lwd i skapet sitt! Hvitt er jo det nye svarte 😉

 90. Syns du var nydelig i den, du har jo modellkroppen og kan gå med akkurat slike kjoler, så hvorfor ikke beholde den? 🙂

 91. sennj tbake, hva nå rart me den øverste delen!

 92. Det var en pen kjole, bortsett fra over bysten, der så den litt over-proposjonert ut.
  Med den nydelige kroppen du har sitter de fleste ting perfekt på deg, så når denne kjolen ser litt rar ut i toppen er det ikke du trenger å beholde.
  Håper du får en super uke videre Caroline:)

 93. Behold behold!!! Den var kjempefin! Tenk deg den på bryllupsreise og ekstra solbrun hud! 🙂

 94. Litt usikker på den ja! Veldig pen kjole, men er litt usikker på overdelen foran (nydelig bak), men det var noe som jeg ikke helt likte over brystet, formen elns.
  Spør mannen din, spør deg selv hvor du vil bruke den, hvor ofte du får brukt den, liker du den godt nok til at du ville gitt en nokså bra pris for den? osv…..

  Men en veldig søt kjole på en nydelig kvinne!:)

 95. mailinda

  send tilbake.. synes rett og slett den ser bitchy, for eksopnerende, fremvisende, horete og småharry ut. du er altfor flott til å gi slike signaler. Normalt er du dødskul, denne fortjener du ikke å gå i:-)

 96. DEFINITIVT BEHOLDE!

 97. jeg syns den var dritfin, men siden du sikkert har 30 kjoler i «skapet» ditt som du aldri har brukt og sikkert 50 som er brukt én gang vil jeg nok si sende tilbake.

 98. Jeg syns den var fin, men vet også at «det finnes flere fisker i havet». har mange andre kjoler som sitter finere, så jeg ville levert den tilbake 🙂 hadde aldri trodd at noen ting i hele verden ikke skulle kle deg 100% sp ble sjokkert når jeg så denne, det er definitivt noe snålt med brystpartiet 🙂

 99. ragnhild

  lever tilbake! var fin på selve kroppen, men over bysten var den litt rar.. 🙂

 100. MariaKristine

  Lever tilbake:-) Du kler sånn sirkus ALT, Caroline, og kjolen satt fint på deg (!) – men kjolen i seg selv var ikke så innmari fin synes jeg… Men du burde kanskje beholde den, du som har så lite klær;) <3

 101. Send tilbake. Rar ved brystpartiet.

 102. Returner. Ikke fin over brystet + at den ser billig ut.

 103. Lever tilbake! Kritisk? Ærlige svar på et spørsmål… 🙂

 104. Keep it! Kjempefin! Var ikke noe rar over brystet, som noen sier! 🙂

 105. Eirin fra bergen

  kjolen var kjempe fin, og beina dine er jo smashing som alltid!! men hvis du selv også er usikker, så vil du jo aldri gå med den kjolen når du ikke føler deg helt vell i den? jg syntes du skal sende den tilbake, for det var noe litt rart ved brystpartiet foran jeg ikke helt klarer å sette fingeren på.. ? den er liksom ikke helt elegant nok for deg…? akkurat som om kjolen ikke holder standaren din, for det var noe litt merkelig der.. hmm… dette kommer til å plage meg at jeg ikke klarer å sette fingeren på det.. men desverre så er det er levere tilbake fra meg.

 106. Jeg synes du skal sende den tilbake! Som mange har sagt tidligere, så er det litt rar passform på frontpartiet. Veldig søt kjole ellers, men er sikker på at du kan finne en som sitter enda bedre på deg!:)

  Forresten vil jeg gjerne stille deg et spm., siden jeg beudrer dine treningsplaner og hvor mange ganger i uken du er å trener! Jeg skulle så gjerne hatt den motivasjonen og evnen du har til å trene, misunner deg virkelig! Har du noen gode tips for å komme seg ut av sofaen og virkelig ta tak? Jeg prøver å få trent 2 ganger i uken, men det blir sjeldent regelmessig dessverre!

  Nå skal jeg snart til syden og gruer meg virkelig til å ta på meg bikinien igjen! Men ikke dette engang får meg til å virkelig gjøre noe drastisk! Jeg har helt normal kroppsbygning, men er utrolig glad i mat og har lagt på meg litt i det siste! Og selvom kjæresten sier man er fin, så blir hvertfall ikke jeg fornøyd med mitt eget speilbilde, før jeg er tilbake der jeg var!

  Så hvis du har noen lure tips, så tas de i mot med stoooor glede! 🙂

 107. først og fremst: hvitt kler deg og du kler det meste. du fikk flott figur i den, men den er litt rar over brystet. men for all del, den var veldig fin.

 108. synes den var veldig fin, booortsett fra brystpartiet 🙂

 109. Birgitte

  Lever tilbake – øvre del av kjolen er ikke spesielt pen.

 110. lever tilbake 😉 du ser så fab ut i så mange andre kjoler så en kjole som dette trenger du ikke! Den du brukte dagen før bryllupet: HELLO DUUU, dødsfin!

 111. Jeg synes ikke. Den var veldig lik den du kjøpte fra Bikbok for å si det sånn. Er også enig med kommentaren oppe, øvre delen av kjolen var ikke noe særlig fin, kanskje på grunn av vinkelen, men den ser ikke bra ut på bildene.

 112. behold den, tenk hvor mange fine sommerkvelder du kan bruke den kjolen til neste år. min mening; behold den, uten tvil!

 113. kjolen var fin den, men etter å ha sett deg i så mange andre amazing kjoler, synes jeg ikke denne var så fin at jeg ville beholdt den. Hvor jobber du egentlig? Har du flexitid eller likende? synes du får tid til så mye! 🙂

 114. Behold. Jeg syntes den var kjempe fin. Ser liiitt dårlig hvordan det er ved brystpartiet, men om det kan være at det ikke blir fyllt nok opp (ikke ment som noe stygt), er det mulig å sy det til – da tror jeg den kan bli fantastisk! En enkel hvit tubekjole er et must i klesskapet!

 115. Jeg synes du skal sende den tilbake, det var noe rart over den.
  Men du ser jo uansett sykt bra ut! 🙂

 116. Cathrine

  Send tilbake!

 117. Charlotte

  BEHOLD!:D kjempe fin!

 118. Sende tilbake 🙂 Satt ikke noe fint foran egentlig! Da ville jeg heller invistert i en annen ny kjole;) hihiii

 119. Behold ! 🙂 var utrolig fin kjole!

  Såg lars kristian idag i haugesund 😀

 120. Den satt knallbra på deg da!

 121. Camilla!

  Synes den satt som et skudd, jeg! Også over brystpartiet (som mange er uenig i)
  Om du føler du får brukt den i tiden fremover,så synes jeg du skal beholde den. Men på denne tiden av året, spørs det jo NÅR og HVOR du kan bruke den..

 122. Behold den.Synes den var kjempe fin^^,

 123. Viktoria

  Beholde:-)

 124. Synes du skal sende den tilbake. Likte ikke bryspartiet, var liksom for stort 😛

 125. Christina

  Om du er usikker burde du sende den tilbake, et plagg du er usikker op blir aldri brukt.. sånn er det ihvertfall for meg 😛

 126. Synes den var veldig fin!:) Du burde beholde den.

 127. Du fyller så absolutt ikke ut brystpartiet på kjolen, den er for stor der. Ikke pent..

 128. Retur om du er det minste usikker. Det er min filosofi.

 129. keep-u look smashing<3

 130. Jeg synes kjolen/kjolen på deg var kjempefin!

 131. Magnhild

  Jeg tenker lever tilbake:) Kjolen var fin de, men trenger du egentlig denne når du har eg lignende fra før?;) 🙂

 132. Jeg syns du skal sende den tilbake jeg, Caroline. Den ble litt deformert på deg, og jeg er ikke særlig fan av helt hvitt på denne tiden av året med mindre du skal på sensation white hadde jeg droppet den. Dessuten må jo du ha sykt mye kjoler og klær fra før, syns du skal ro ned shoppinga litt! Klær gjør deg ikke lykkelig. Bruk heller penger på å investere eller reise 🙂

 133. Jeg sier BEHOLDE 😉

 134. Marianne

  Det at du i det heletatt må spørre er et tegn på at du ikke kommer til å bruke den, kjøp heller en annen som du VET at du vil ha =)

 135. Behold den, du ser super fresh ut!
  Og saa har jeg et lite sporsmaal, de pomeranianene som var med paa noen av bildene fra golaa, er det mulig aa faa navn paa oppdretteren de kommer fra. Er selv paa jakt etter en liten pomeranian, og de saa helt nydelige ut:)
  Ha en straalende dag!

 136. Jeg syntes den var kjempe fin jeg! Og du varn ydelig med den på, synes jeg!
  Andre har sagt at den var rar over brystpartiet, men det synes ikke jeg. Ikke på deg som er så tynn og veltrent! 😀

 137. Kjolen var utrolig fin på deg, men du må føle deg bra og vel i den også. Så om du føler deg bra i den, skal du ikke bry deg om hva de andre kommentarere over sier om å returnere den 🙂

 138. Lever tilbake.. rar form på den :L

 139. Lever tilbake! Er enig med de fleste, den var rar ved brystpartiet. Men ellers var jo kjolen grei 😉

 140. Mia-Marlen

  Beholde, den var kjempe fin og passet deg perfekt 🙂

 141. Jeg syntes egentlig den var skikkelig fin, men den var litt merkelig sydd over brystet. 🙂

 142. jeg hadde levert den tilbake 🙂 var ikke så fin ved brystpartiet-

 143. KEEP IT!!!! den var råfin på deg

 144. Levere tilbage, den ser tosset ud over brysterne.
  næste mdr kommer der nye kjoler som er meget fede:O!

 145. returner, den var ikke spesielt fin over brystet i tillegg til at det var noe rart med forholdet mellom brystet og lengden. fin noe annet fint : )

 146. Den er jo råfin! Er jo brystpartiet på kjolen som gjorde hele kjolen stilig. folk har dårlig smak.. behold! 🙂

 147. Fin fra siden, men ikke forann!

 148. elisabeth

  Ærlig spørsmål krever ærlig svar: Lever tilbake…. Det var et eller annet rart ved brystpartiet.

 149. caroline

  Send tilbake, og kjøp heller en finere 🙂

 150. definitivt beholde, den var nydelig 🙂

 151. Synes kjolen er kjempefin, behold den 🙂

 152. Sende tilbake!

 153. du va smashing 🙂

 154. Jeanette

  Hei, altså, du er kjempe pen og en herlig jente.. men den kjolen var ikke så fin synes jeg. Dessuten synes jeg kanskje ikke hvit nå på høsten… ser mer ut som en sommerkjole. Det som jeg ikke synes var så fint, var brystpartiet, det så litt feil ut på en eller annen måte… men allikevel, du bærer den godt! 😉

 155. Den var faktisk ikke fin. Og du går ikke i stygge klær

 156. Jonny Balle

  Sende tilbake og deretter ta nytt bilde for å se om vi er fornøyde uten kjolen!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

   – C

 157. Caroline

  Kjolen var ikke så veldig shashing ! Som sagt brystpartiet er litt merkelig, ser ut som du har en stor og en liten pupp. Misforså meg rett men kjolen er nok tiltenkt noen som har litt mer å fylle i den enn deg (og meg for den saks skyld)
  C»)

 158. Jeanette

  Synes den var kjempefin!

 159. Alt kler ikke den smukke. Seeend tilbake 😀

 160. Levér tilbake, den så rar ut foran ved brystene.

 161. Hmm, kjolen så helt annerledes ut på deg enn den gjorde på meg. Tror kanskje det er fordi jeg er litt mer fyldigere enn deg(håper du ikke tar dette på feil måte, jeg synes du har kjempefin kropp:)
  Så jeg tror nesten jeg ville sendt den tilbake om jeg var deg, altså.

 162. Beholde! Den var drit fin 😀

 163. Helèn Pedersen

  behold den. den va kjempe fin te dæ! 🙂

 164. hanne : ]

  beholde !

  eller sende en i en str. større til meg 😀

 165. Send tilbake 😛

 166. Cathrine

  beholde, du kledde den kjempegodt! 🙂

 167. send tilbake. mye finere kjoler der ute. fin er den men som alle andre sa noe rart med overdelen.

 168. Ikke behold den. Det var noe rart med brystpartiet..

 169. Den satt litt rart på overkroppen da :s Send den tilbake du!

 170. Selv om du ser bra ut i alt som er, så syns jeg du burde sende den tilbake. Det var noe som ikke helt stemte med den

 171. Definitivt beholde! Den var nydelig på deg!

 172. Som mange andre sier; på bildene ser det ut som at den ikke sitter pent over brystpartiet. Du har mange kjoler som er mye finere enn denne, returner, eller selg den videre. Om du er usikker nå kommer du neppe til å bruke den.

 173. Du ser fantastisk ut i alt, men selve kjolen finner jeg ingenting fint med. SEND TILBAKE! 😉

 174. Kjempe fin kjole, behold den 😀

 175. Send tilbake:)

 176. Den var søt, men alt for stor i brystet! Retuuuuuuurn

 177. Beholde! Du har en råflott kropp som virkelig kler denne kjolen!

 178. Anne Helene

  behold den 🙂 satt skikkelig fint på deg 🙂

 179. send tilbake!

 180. Annbjørg

  Syns den var kjempe fin til deg, men du kler jo alt !
  Behold! 😀

 181. Jeanette

  Du er utrolig pen, og kler alt! Eslker bloggen din!
  Men syns ikke at den kjolen var så fin, du kledde den.. men det var noe rart med den på en måte. Men den så fin ut bak, var litt rar i brystpartiet.
  Jeg syns du burde sende den tilbake å heller kjøpe en finere kjole. Hvit er vel mer en sommerfarge og.

 182. Sende tilbake:)

 183. Den var fin, men selv ville jeg nok levert den tilbake, det var noe rart med den i brystpartiet.
  Du finner sikkert en som er enda finere! :-))

 184. anniken kristine

  Den va nydelig! behold behold behold!!! 🙂

 185. Send tilbake! Som noen av de andre også har kommentert var det noe rart ved brystpartiet.
  Du er fin uansett:)

 186. Den var kjempe fin! Men eg syns kanskje du skal sende den tilbake siden det er høst nå. Men den vil jo passe perfekt til vinter/sommer! BEHOLD <3

 187. Syns den var fin, men kanskje ble den litt kort og horete. Du kler virkelig den fargen, men ønsker ikke du skal gå ut med den om den ser litt horete ut 🙂

 188. kjempe fin ! 😀 jeg ville beholdt den !

 189. Jeg syns også at det er noe merkelig ved brystpartiet, pluss at ryggen kanskje var litt harry?

  Ellers vil jeg bare si at du har verdens beste blogg!

  Klem

 190. Jeg kan godt kjøpe den! Hvis den ikke er alt for dyr da.. Str. xs?

 191. Sende tilbake. Syns det var litt «too much» med at ryggen var halvåpen. Modellen (sett bortifra foldene) så rett og slett litt hoochie ut. Tror nok den ryggen hadde vært penere om underdelen var noen cm lenger for å gjøre den litt med classy.

  Din stil skriker classy med en sexy undertone, ikke sexy med en svak classy undertone!

 192. Synes den var kjempefin på deg, men du passer jo alt Caroline!
  Det var kanskje noe merkelig meg utringningen..
  Jeg synes du skal beholde den, men du bestemmer jo selv.

  Klem Ester

 193. Hei Caroline! Kjolen var helt OK, men som ganske mange andre lesere har skrevet, syntes jeg den var litt merkelig ved utringningen.. Jeg synes du bør sende den tilbake og heller bestille en av de her:

  https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/rare-fashion-475/mesh-bandeau-dress-475310-14/https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/rare-fashion-475/sequin-mesh-dress-475311-80/

  Begge kjolene er helt fantastisk nydelige!

  Lykke til med valget!

 194. Den var utrolig tøff : ) Definitivt beholde !!

 195. send tilbake, var noe rart me brystene

 196. Sinnsykt pen kjole! BEHOLD!! 😀

 197. Beholde! Perfect dress for summer!

 198. Den var dødssøt! 🙂 BEHOLD

 199. Ingvild C

  BEHOLDE !! 😀 den var nydelig 🙂

 200. den va superfin på deg, ikke nøl med å beholde den! 🙂

 201. Behold, definitivt!

 202. Heidi Viktoria

  Beholde! Nyyydelig var du! Men det er du jo alltid! 🙂

 203. Du burde garantert beholde den 😀

 204. BeholdeBeholdeBeholde 😀

 205. Beholde! 😀

  Men jeg trenger tips: ønsker meg en stram svart kjole som kan brukes til fest, ikke noe «for sexy» men søt og enkel og ikke for dyr. Har du noen tips Caroline ? 😀

 206. Behold! Det er den fineste kjolen jeg har sett på deg 🙂

 207. Maren Rasmussen

  Helt klart beholde den 🙂 den var supernydelig og du var utrolig lekker i den 😉

 208. sannepia

  den var overhode ikke pen på deg, beklager. har sett finere kjoler på deg

 209. Den var helt nydelig <3

 210. bloggleser

  du kler så og si alt, men det var noe veldig rart med brystpartiet til denne kjolen! send tilbake, og finn noe som passer bedre 🙂

 211. bloggleser

  du kler så og si alt, men det var noe veldig rart med brystpartiet til denne kjolen! send tilbake, og finn noe som passer bedre! 🙂

 212. Kjolen så grei ut, men brystpartiet så veldig rart ut, og var ikke flatterende på deg. Send den tilbake, og kjøp en finere. 🙂

 213. beholde , beholde , du ser såååå fiiin ut i den , du kan ikke gi den bort haalloooooo:(

 214. Va fin, men veldig sommerlig, er jo tiden for deilige høstplagg nå 🙂 og neste sommer har du garantert lyst på ny(e) kjol(er) 😉

 215. Garantert beholde! You look amazing.

 216. Beholde! Den var utrolig lekker 🙂

 217. Den var søt men brystpartiet så var litt rart, og stoffet så litt rart ut. send den tilbake og kjøp en annen kjole som er mye finere 😉

 218. Ikke fin forfra, jeg ville sendt den tilbake 🙂

 219. Jeg liker ikke hvitt til blondt hår (er selv blond), selvom det kanskje høres rart ut :p synes brunetter er finest til hvitt og blondiner til sort når det kommer til sort&hvitt. Vurderte selv å kjøpe den kjolen, for den er jo dødsfin! Men så lot jeg vær fordi de ikke hadde den i noen andre farger. Men den er veldig fin da, og den funker sikkert på deg 🙂

 220. Send tilbake! Kjolen var rar. Du kan finne noe som er mye finere!

 221. Send den tilbake. Noe rart øverst, finn noe du kler bedre 🙂

 222. Synes at den var litt rar rundt brystpartiet. Du har mange andre kjoler som er myyyyeee finere 😉

 223. Christina Damayanti

  Så litt rar ut rundt puppene.. sende tilbake? :/

 224. Ser bra ut! Beholde 🙂

 225. Det er liksom noe som er feil ved brystpartiet. så litt ut smo du har unaturlig store pupper i den!

 226. Marianne

  Du kler jo ca alt, men må innrømme at jeg har sett deg i MASSE som er finere enn denne. Kjempe flott lengde og kul rygg, men rar over brystene.

  Tror ikke du vil få brukt den masse!! Utrolig flott blogg!! 🙂

 227. Andrea Risholt

  Den burde du ikke beholde, ikke vondt ment, men den så veldig rar ut foran på brystene. Pluss at den satt ikke bra over rumpa.

 228. rikke haugen'

  Du kledde den! Men den virket egentlig litt rar,hele kjolen sånn egentlig. Du har mange kjoler som er mye finare enn den.Kjøp hellar en an (:

 229. kristine

  Du ser fantastisk ut i alt da, men dette er ikke den beste kjolen jeg har sett på deg… jeg ville sendt den tilbake!

 230. Garantert BEHOLD ! Du er nydelig og det samme er kjolen… <3

 231. Sende tilbake 🙂

 232. Sende tilbakE! Synes den satt rart over brystet…

 233. definitivt behold! den var dødsfin på deg og passer perfekt til kroppen din!

 234. Send tilbake! Sorry, ikke synes jeg den satt så fint og ikke synes jeg den i seg selv var så fin, den så litt billig ut sånn i stoff og snitt. Har sett deg i så mange mye finere kjoler!

 235. Viktoria

  Søt men merkelig brystparti:/

 236. BEHOLD, ingen tvil ! må bare si at jeg synes du har en sinnsykt bra kropp…

 237. Kommer denne inn igjen på nelly? så den var vekke 🙂

 238. Først må jeg si at du er en inspirasjon… Sjekker alltid bloggen din og vg.no med en kopp kaffe, før jeg starter dagen på kontoret =) Du ser fantastisk ut i alt =)..
  Så over til kjolen…Du kan trygt sende denne tilbake, for jeg er enig med en av de andre innleggene, det var noe med bysten!

 239. Vettu, den var veldig fin, men du har veldig mange kjoler som er hundre ganger finere enn denne. Om den var dyr syns jeg du skal sende den tilbake. Om den var veldig billig så stæsjer du den opp med litt tilbehør så er den fin for sommerbruk 🙂

 240. Er litt usikker jeg også, men jeg synes det var noe merkelig med brystpartiet på kjolen. Så jeg tror jeg ville sendt den tilbake. Håper du skriver hva du gjør!

 241. Karen Marie

  Den må du beholde! Den var jo kjempefin!

 242. karoline

  IKKE SEND TILBAKE!!!! den var utrolig fin spessiellt til din solbrune hud 🙂 hvis du syns den var litt i enkleste laget, kan du jo piffe den opp med smykker og noen kule sko. kanksje pelsjakke/vest?

 243. Med unntak av at den var overdrevent merkelig på brystpartiet og stoffet minner om IKEA-lampa hjemme, så var den søt. Returner!

 244. Veronica

  Sende tilbake, den satt ikke så bra på deg. Du finner nok en kjole som passer din fantastiske figur istedet!:)

 245. Send tilbake, satt litt rart over puppene

 246. litt merkelig øverst der ja.. og litt kort. Syns ofte at det er fint å dekke litt mer selv om man har bra kropp 🙂

 247. behold! eller send til meg 🙂

 248. Ååååå, kjempefin! Kan jeg få bena dine !? Herregud, hadde gitt alt for den kroppen! <3 Du er så nydelig, fortsett med den fantastiske bloggingen din, og ikke bry deg om slemme kommentarer! <3

 249. Behold!
  Du er nydelig ut i den =)

 250. Wow, den var jo kjempe fin på deg, og gud som jeg misunner beina dine <3:D

 251. Elisabeth

  Synes du kan sende den til meg ! Fordi de ikek har fler igjen, og jeg elsket kjolen :p

 252. Den var dødsfin! Si fra om du selger den 🙂

 253. Behold den!

 254. Great page layout, great opinions, fantastic blog site. one in a million. Exactly where did you obtain the template for the website or did you do it by yourself?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *