Avslappende start på uken

Det er knapt en time siden jeg stod opp. Da hodet traff puta ved midnatt i går, bestemte jeg meg for å sove helt til jeg våknet av meg selv. Hadde nemlig en del søvn å ta igjen. Nå er jeg altfor tung i kroppen. Har sovet akkurat litt for lenge. Sitter og nipper til en kaffekopp som jeg har helt over på kaffekannen vi fikk til bryllupet, mens God morgen Norge er på i bakgrunnen. Nostalgisk ? Og en utrolig deilig start på dagen.

Haha, måtte jo innom Espa for å kjøpe boller på vei hjem i går. Jeg har alltid vært en bolleelsker, så jeg anser meg selv som litt av en ekspert. Espa får full pott av meg ?

Fniiiis

Har jeg forresten fortalt dere at Lars-Kristian dro fra Oslo før jeg rakk å komme hjem i går? Han er tilbake først på tirsdag. Kjenner at fem dager fra hverandre er veldig mye. Men så blir det jo ekstra godt å se hverandre igjen!

Nå skal jeg komme til meg selv, og forsøke å vekke liv i ansiktet mitt. Trening står på planen, vasking av leligheten og ikke minst, påfyll av kjøleskapet. Vi mangler sånn cirka alt. Mannfolk.

Senere i dag blir det treningsprat & konkurranse, dere 😀

37 kommentarer

 1. åååh du er heldig som synes fem dager er lenge da:) Kjæresten min som jeg har vært sammen i snart to år er i militæret så han får jeg bare sett to dager i måneden.. Og neste gang han reiser f¨år jeg ikke sett han på to måneder.. DET suger det 😉 så du er heldig:)

 2. Skal du ikke jobbe i dag? Hva jobber du med?

  1. Fotballfrue

   Jeg jobber som journalist hos side2, med bloggen og er partner i nettmagasinet Femelle. I dag har jeg fri.

   – C

 3. Ha ein fin dag 🙂

 4. Det er sikkert mange som kommer til å kommentere det at du kjøpte boller *åh, tåler du sånt da?? Får ikke du vondt i magen?? Tenk om du går opp 10 gram!?», men det må du ikke bry deg om. Jeg synes at du er et fantastisk forbilde, både i trenings – og matveien, og du viser at det går an å kose seg, men at det bør gjøres med måtehold, noe som også er helt sant!!!

 5. Hei veldig fine bilder. Jeg lurte hvilket kamera du har??

  Ha en fin dag:)

 6. Hei Caroline
  Jeg bor i utlandet og fikk helt sug i magen av å se de fantastiske bildene fra fjellturen! Selv om solen skinner her, fikk jeg skikkelig høststemning.

  Det er kjempe deilig å sove til man våkner av seg selv i blandt. Du får nyte fridagen din og kose deg med vasking. Noe av det beste jeg vet er å våkne til en strøken leilighet.

  Ha en fin dag 🙂

 7. Ser ut som du har hatt en hærlig tur!
  Ville bare ønske deg en fin uke!:)
  Klem fra fast leser

 8. Hva gjør du i «pausen» når du trener intervall? dagens spørsmål 😛

 9. Siri Madeleine

  Hei Caroline 🙂

  Jeg er fast leser av bloggen din og må si at du inspirerer meg mye både med trening og mote.
  Elsker genseren du har på deg på bildet her, hvor er den fra?
  Fortsett med bra blogging, du er kjempesøt 🙂

 10. Hei Caroline! Liker bloggen din veldig godt 🙂
  Men jeg har alltid lurt på hvordan utdannelse du har, og hvordan du fikk jobben din!
  Kunne godt tenkt meg en lignende jobb selv. Føleles som om du har tid til å gjøre det du vil, samtidig som du kan jobbe hjemme.
  Har du høyskole/ universitet?
  Og har du skrevet om dette på bloggen før? Eventuelt, hvor kan jeg lese det? Eller kunnet du skrevet om det? Har fått inntrykk av at det er flere enn meg som lurer på dette (:

  1. Fotballfrue

   Hei, og takk 🙂

   Jeg har journalistutdannelse fra NKF – Norges Kreative Fagskole her i Oslo. Startet på dette studiet etter 1 år på jusstudier. NKF sin journalistutdannelse er over 2 år. Der har de mange av de samme foreleserne som på Høgskolen. Dyktige. Det jeg likte best ved å gå på NKF var friheten til egen kreativitet. Du står mye for egen læring, noe jeg synes er veldig bra, i og med at du er mye selvstendig når du jobber som journalist. Erfaring er også en ting som er gull verdt i dette yrket, derfor er det også veldig viktig å være kreativ på egenhånd. I starten av det 2. året blir du utplassert i praksis. Selv var jeg 2 mnd. hos Klikk.no, noe jeg stortrivdes med, lærte utrolig mye nyttig der, ting som jeg stadig får bruk for.

   Dersom du lurer på hvorfor jeg ikke har gått på Høgskolen, kan jeg fortelle deg at jeg ikke kom inn pga. det skyhøye karakterkravet. Jeg kom riktignok på venteliste ganske høyt opp her i Oslo, i tillegg til at jeg kom inn på journalisthøgskolen i Bodø, men jeg ønsket ikke å flytte så langt på det tidspunktet, fordi jeg var sammen med Lars-Kristian. I ettertid har jeg angret noen ganger på at jeg ikke heller tok opp to-tre fag, fikk 6 i disse, og søkte Høgskolen i Oslo på nytt, men nå har jeg endelig fått den jobben jeg ville ha likevel, og føler at min utdannelse er mer enn tilstrekkelig. Før i tiden var det jo ingen journalister som tok utdannelse i det hele tatt 😉

   Når det gjelder hvordan jeg har kommet dit jeg er i dag, har det en del med pågangsmot å gjøre. Det er veldig vanskelig å få jobb som nyutdannet journalist med lite erfaring i baklomma, da de fleste ofte ansetter folk som har jobbet frilans / redaksjonelt en stund. Jeg har brukt bloggen som et kort ved flere anledninger da jeg har søkt jobber, men det er ikke alltid dette er en positiv ting. Folk oppfatter jo alle forskjellig, spesielt når de leser en blogg.

   Videre er bloggen noe som opptar store deler av hverdagen min, og som jeg nå tjener godt på. Dette er derfor noe jeg selv kaller en fulltidsjobb, i og med at jeg blogger flere ganger om dagen, svarer på mail og kommentarer . I tillegg er det noe med det mentale som aldri slutter å kverne. Jeg tenker på bloggen konstant, og blir ofte ganske sliten av det. Femelle kom jeg i kontakt med som følge av bloggen. Dette er gratis arbeid, og derfor noe jeg gjør hver gang jeg føler at jeg har tid til overs. Side2 jobben var jeg så heldig og kapre etter en lite intervjurunde og litt testkriving. Her spurte jeg rett og slett rett ut om de trengte noen å jobbe for seg, da jeg var i møte med Nettavisen angående bloggen. De fikk referanser osv. og jeg fikk komme på intervju. I dag jobber jeg annen hver helg hos Side2, men det blir kanskje mer etter hvert. Uansett så har jeg ikke veldig mye tid til mer arbeid ved siden av bloggen akkurat nå, men jeg ønsker likevel å jobbe, da jeg vil ha noe trygt å falle tilbake på om bloggen skulle gå mot slutten en gang.

   Mitt svar til deg er derfor at jeg jobber hjemmefra med bloggen, men er jeg på jobb for side2, sitter jeg på kontoret dems i Urtegata 🙂

   – C

 11. Hei Caroline!
  Jeg leste et intervju med deg her en dag, og der stod det blant annet at du ikke visste helt hvorfor bloggen din er så populær. Dette hadde jeg faktisk akkurat diskutert med noen venninner, og jeg tenkte du kanskje ville synes det var interessant å høre konklusjonen vår.
  For det første, så merker man at du tar dette med bloggingen veldig seriøst. Du oppdaterer jevnt og trutt, og svikter aldri. Om du så ikke har mulighet til å blogge, har du laget forhåndspostede innlegg for å dekke over. Dessuten er du en flink skribent, så leserne dine slipper å sitte igjen og irritere seg over norskfeil.
  En tredje ting, er at du oppdaterer ofte på morgenen. Du skulle bare visst hvor deilig det er å stå opp tidlig, og se at du allerede er igang.
  En siste viktig ting, er selvfølgelig det folk skriver til deg stadig vekk: du er motiverende. Du skriver med humor og et glimt i øyet, og det virker som du alltid er i godt humør, og har overskudd til å trene.

  Jeg tenkte bare du ville høre noens tanker om suksessen din:) Ha en fortsatt fin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Fantastisk å høre 🙂

   – C

 12. alle boller smaker likt fra bensinstasjoner?!?!

  1. hvorfor er det ikke tidspunkt på innleggene?

   1. Fotballfrue

    Hvis du trykker på innlegget så står tidspunktet nederst 🙂

    – C

  2. NEI! Espabollene er i en klasse for seg selv!

  3. Fotballfrue

   Herremin. Det gjør de ikke!

   – C

 13. Der stopper vi alltid med ambulansen også, når vi har vært på tur 🙂 Gode boller 😀

 14. Espa boller er MAGISKE!

 15. Hadde vært gøy om du kunne lagt ut bilder fra barndommen din 😀

  1. Fotballfrue

   Har gjort det allerede. Sjekk ofte stilte spørsmål (headeren)

   – C

   1. Ok! Takk 🙂

 16. Serr, Espa har de beste bollene IN THE WORLD! Elsker dem <3<3<3<3

 17. Hei Caroline 🙂

  Jeg lurte på om du kunne ha laget en treningsplan tilpasset til alle oss lesere? 😀
  Hadde vært kjempegøy og nyttig for oss som ikke er helt sikker på hvordan vi skal/burde trene.

  Mvh Annette

 18. Bolleland?! What. Kult! 😀

 19. Jeg syns at du bør kommer tilbake til blogg.no, savner deg seriøst på topplisten <3

 20. Så søt du er 🙂 Hvor får du kjøpt Espa boller egentlig?

 21. kan du fortelle litt mer om hvordan du trener? 🙂

  1. Fotballfrue

   det er bare å sjekke ut «TRENING» til høyre på bloggen, altså kategorien 😀

   – C

 22. Har sjøl faktisk smakt dæm bollan å æ ble skuffa, finn itj likar bolla enn statoil sine sjokoladebolla. Dæm e å bli bæst 😉

 23. Må ikke klage på 5 dager 🙂 Jeg får sett kjæresten min annenhver helg, og jeg er gravid på toppen av alt. Det er hardt å være student! Du aner ikke hvor godt du har det 🙂

 24. Kristine

  Hei!

  Jeg liker bloggen din og bruker den som inspirasjon i hverdagen:) Akkurat nå driver jeg å leter etter støvler, og i den forbindelse lurer jeg på hvor de hvite støvlene dine er fra? Er det Ilse Jacobsen?

  -K

 25. Karoline MS

  Så bra at du likte bolllene! 🙂 du får komme innom neste gang du kjører forbi også 😉

 26. Når bestemte du deg for å begynne å trene? : ) <3<3

 27. jeg bor ikke så langt unna Espa, har faktisk bodd der noen år : )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *