Ukens leserspørsmål

Forrige søndag svarte jeg på hvilke hudprodukter jeg benytter meg av. Denne uken kommer del II av spørsmålet.

Det er altså 4 kategorier å dele produktene inn i:

– ansiktsskrubb
– ansiktsrens
– hudkrem

– øyekrem

Disse to produktene er fra Dermalogica

Rensen jeg bruker til ansiktet heter Special Cleansing Gel og koster 325,-

Denne skal fjerne urenheter uten å forstyrre den naturlige fuktighetsbalansen i huden din. Gelen er så og si duftfri, noe jeg synes er veldig deilig. Jeg lar den stå i dusjen, og derfor blir det som oftest til at jeg kun bruker den om morningen. Den er for svak til å fjerne sminken alene, så dersom jeg bruker den om kvelden, fjerner jeg sminken med servietter fra Simple først.

Tips: når du renser huden er det viktig å ikke glemme bort halsen. Den trenger også behandling for å fjerne eventuelle sminkerester & urenheter fra dagens eventyr. Skyll ansikt og hals godt med lunket vann, før du massérer gelen inn i huden. Vær lett på fingrene. Bruk en fuktig klut når du skal fjerne rensen. Garanterer deg en ren følelse når du er ferdig 😀

Skin Smoothing Cream – 545,-

Denne er ganske dyr, men til gjengjeld drøy. I tillegg etterlater den huden glatt som en barnerumpe. Et pluss er at den ikke inneholder kunstig duft eller farge. Passer til de med normal eller tørr hud, og kan brukes morgen som kveld. Også her er det viktig å ikke glemme halsen, den trenger masse fukt, spesielt for å forhindre rynker på dette området etter hvert som årene går.

Kremen sørger for at teksturen i huden blir bedre, samtidig som den inneholder lindrende planteekstrakter, og vitaminer.

Har du en yngre hudtype enn meg, samtidig som lommeboken ikke tillater slike summer, kan det være en idé å ta en titt på disse produktene.

18 kommentarer

 1. Hei.
  Jeg sendte deg noen spørsmål for noen uker(?) og lurte på om du snart skulle ha spørsmålsrunde:D

 2. åh, virker sykt bra 😀

 3. Disse bruker jeg også, og er superfornøyd. Av og til har jeg også brukt Dermalogica Intensive Moisture Balance, og denne er kjempegod på fukt :o)

  Leser bloggen din hver dag, digger den!

 4. har virkelig lyst til å prøve ut de produktene, bruker faktisk den fuktighetscremen til dermalogica fra den clean start serien 🙂 veldig bra, og lukter himmelsk!

 5. hei caroline 🙂 <3

  jeg ville bare at du skulle vite at du er en kjempe god blogger.
  tusen takk for at du anbefalte denne <33
  jeg har lett etter noe lignende kjempe lenge!
  du virker som en kjempe hyggelig person og du er kjempe pen <3
  du har hjulpet mye på selvtilliten min, med og vise at man kan være stolt over utseende sitt uten og være overlegen..

  tusen takk <3

  -Helle<3

  1. veldig enig med deg helle. julia , du er virkelig et utrolig godt eksempel på en jente som står for sine memninger. og du har hjulpet meg enormt når det gjelder selvteliten min. det burde være flere som deg her i verden. 🙂

 6. Elisabeth

  Hei Caroline!

  Siden jeg alltid får så mye gode tips av deg, tenkte jeg og gi ett til deg 🙂
  Jeg handler mine derma-produkter på prittyskin4less.com. Da slipper du unna med halve prisen, ca 1 uke leveringstid 🙂

  Ha en strålende uke! 🙂

 7. Fine tips 😀 Tusen takk!

 8. Tips!

  På denne siden får man alle Dermalogicaproduktene til en rimelig penge! https://www.jerseybeautycompany.co.uk/
  Både rensegelèn og skin smooting creeme kan man få til under 200,- så da slipper man toll og moms:)
  Husk å bestille i flere omganger!

  T

 9. Jeg har ikke prøvd Dermalogica-produkter så lenge om gangen at jeg har kunnet sagt om jeg er fornøyd eller ikke. Men hvis du vil ho veldig gode og billige produkter anbefaler jeg ACO på det sterkeste! 🙂
  Jeg bruker Cosmica ansiktsvann og Cosmica peelingkrem. Cosmica er et av varemerkene til ACO.

 10. Kan ikke få sagt det ofte nok; du er så utrolig hærlig, vakker og go’! 😀 Håper bloggen gir riktig inntrykk av deg, da er du i så fall et vidunderlig menneske, Caroline:-D Ha en flott dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! 🙂 Super dag til deg også 🙂

   – C

 11. Jeg bestilte nettopp begge produktene fra https://www.jerseybeautycompany.co.uk/ , og betalte 459,- kr =)

 12. hvordan fridde lars-kristian ?

  1. Fotballfrue

   Det finner du svaret på her: https://fotballfrue.blogg.no/1275721334_svar_p_sprsml_del_ii.html 😀

   – C

 13. Caroline, kunne du være en knupp og sjekke om disse inneholder parabener? Jeg er gravid og da skal man helst unngå produkter med parabener, så jeg må vinke farvel til herlighetene fra Decleor og finne noen alternativer:)

 14. […] fra Simple, men bruker også produkter fra Dermalogica & MD akkurat nå. Les mer her og her. Ellers fikk jeg akkurat tilsendt noen nye produkter fra Coverbrands – Ole Henriksen, […]

 15. This is very intresting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *