Du vet du er på fjellet når. .

. . det er ferister absolutt over alt

Var en tur på verdens minste treningssenter etter en fjelltur med jentene i går – Bukkerittet

Treningsrom er kanskje det rette ordet?

De hadde absolutt alt jeg trengte, tredemølle og pilatesball. Kanskje det blir en tur på meg i dag også? Ble EN DEL vin i går, så det spørs om jeg orker. Motivasjonen er ikke heeeelt på plass.


Var en tur på nærbutikken for å handle inn til helgen i går. Tror aldri før jeg har brukt 2100,-  på mat til 3 dager!

Vi måtte være fire for å bære alt sammen opp til hytta, og da hadde vi 3 poser hver. .

La også ut på en fjelltur vi tenkte skulle bli verdens lengste. Det endte med 4 kilometer på litt over 1 time. Hehe 😀

Hugo skjønner ikke heeelt hvorfor Jäger synes det er så deilig å rulle seg i søla.

På toppen av et eller annet sted, med vakker utsikt.

Været i går var upåklagelig, så det var egentlig synd at vi ikke utnyttet det LITT bedre. I dag regner det nemlig.

Ellers har jeg vært oppe siden klokken åtte i dag tidlig, og tørket oppkast etter vofsen min. Stakar Hugolicious! Tror det har vært litt mange inntrykk på kort tid.

ENDELIG våknet de andre jentene! Syvsovere! Nå skal vi mekke lørdagsfrokost. Så blir det helt sikkert mye lesing, snacks og brettspill i dag. Om ikke regner gir seg. Da blir det i så fall en 8 kilometers tur i fjellet.

Strålende lørdag til alle ?

37 kommentarer

 1. Tar sykt lang tid å få lasta opp alle bilder og sånt etter at du ble .no – går det an å gjøre noe med?
  Vil se alt med en gang, for du har en fantastisk blogg! 😉

 2. Haha, det blir alltid handliet altfor mye mat til sånne turer! Vanskelig å være rasjonell gitt… Det treningsrommet der var i grunnen ganske velutstyrt. Jeg bodde på et hotell i barcelona hvor det var hånmanualer 1-10 kg, en mølle, en sykkel, noen matter og en ubrukelig situps-benk. Men utrolig hvor mye bra trening man kan få bare med det! 🙂

 3. Det er noe rart med siden din.. Den er kjempe treg, designet er borte og jeg får ikke sett alle bildene.. tenkte jeg bare skulle si i fra;)

  1. Fotballfrue

   trykk f5, så ordner det seg. Null stress 😉

   – C

 4. Du er så flink til og trene jeg misunner deg!! <3

 5. Hvor i Gudbransdalen er dere? 🙂 Har slektninger der..

 6. Ser kjempekoselig og deilig ut! 🙂 Kos deg masse videre.

 7. Ann-Kristin

  Hei:) Kjempebra blogg du har! Lurer på hvorfor du ikke melder deg på noen løp siden du løper såpass mye? Det er utrolig gøy:) Oslo Maraton arrangeres neste helg, med distanser fra 3-42 km. Selv skal jeg løpe halvmaraton der, og gleder meg til det. Det er kankskje noen ledige plasser igjen:)

 8. betalte du alt selv?!

  1. Fotballfrue

   Nei vi delte selvsagt på alle utgiftene 🙂

   – C

 9. Du må gjøre noe med bildestørrelsene dine, det tar mange minutter å laste siden din.
  Tipper det er fordi du er vant med automatisk bildeskalering fra blogg.no og at du ikke har det lenger via side2.

 10. Bloggen din er ulidelig treg å laste opp! 😉 Har ialfall ikke tålmodigheten som må til…. Synd, for liker å følge med på bloggen din 😉

  1. Fotballfrue

   Flere som klager på dette, skal se hva jeg kan få til 🙂

   – C

   1. Stella

    Macén min takler iallfall ikke siden din særlig godt; den har faktisk restarta seg 2 ganger nå når jeg forsøker å gå inn på bloggen din… 😉

 11. Ååh, høres utrolig deilig ut! Elsker å være på fjellet, er så frisk luft der.
  Elsker bloggen din! 😀

 12. Fotballfrue

  Nå har jeg gjort noen endringer, forhåpentligvis vil det være lettere å loade bloggen.

  Fint hvis dere kan gi meg noen tilbakemeldinger om dere har problemer 🙂

  – C

 13. går raskere nå =D

 14. Kos deg videre på fjellet 🙂 Flotte bilder <3

 15. ser ut som dere koser dere 🙂 ha en fin lørdag dere også!

 16. Åh gud bedre meg så treig bloggen din er blitt. Har brukt ti minutter på å prøve å lese dette innlegget med bilder, men det er umulig. Har ikke tålmodighet til å fortsette å lese den hvis den er så treig dessverre 🙁

  1. Fotballfrue

   Driver å ser på saken. Gjør endringer fortløpende, så fint hvis folk gir en liten tilbakemelding om hvordan det føles 🙂

   – C

   1. Anonym

    Nå gikk den for meg mye raskere..Har mac og jeg ser en enorm forskjell fra nå og imorges! Men fortsatt tregere enn på blogg.no, jaujau..;P

 17. Jeg har også slitt med å komme inn på bloggen din. Oppdaterte så ble det ok, men fortsatt ikke helt slik bloggen pleier å være! Bildene ble borte etc!

 18. kristina

  Hei 😀 vil først si at eg elsker bloggen din! er så kjekt å lese og inspirerer meg masse til trening! syns nike joggeskoene dine er kjempe kule! hvor har du funnet de?

 19. Vet ikke om den andre kommentaren gikk gjennom, men er tregt fortsatt:) Håper du har det hyggelig på hyttetur!

  1. Fotballfrue

   Jobber med saken, alle sammen 🙂 Tar litt tid å få hjelp i helgen, men jeg lover at det blir bedre til uka 🙂

   – C

 20. Har sett at mange andre har klage på det også så vet egentlig ikke om det er noe vits i å si/skrive det 😛 Men bildene lastes UTROLIG treigt inn, og det er veldig synn egentlig…. Bloggen din er jo utrolig bra, men det blir irriterende når man ikke ser sammenhengen :// Håper det blir borte snart.. Det går også veldig treigt å skrive kommentarer… ://

  xoxo

 21. Det så herlig ut:)

 22. Anne Maren

  Du har virkelig bodd for mye i by! Jeg er fra bygda, og vil påstå at det der treningsrommet er stort i forhold til det vi har her i bygda 🙂 På treningsrommet her har vi 4-5 apparater, null tredemølle :p

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

   – C

 23. Klarer du ikke å ha fri en hel helg og være sammen med vennene dine, uten å måtte oppsøke et treningssenter? Greit å være opptatt av trening og helse, men det kan vel bli for mye også… 🙂 Men ellers ser det ut som dere har hatt en fin tur:)

 24. there is no such game as College Hoops 2K7 ,I am looking for more game likes this..any suggestions?. I own a xbox 360 console

 25. Så kult at du er i hjembygda mi 🙂 nøyaktig så er du bare 10 min unna foreldrens hus( i bil)

  Har jobbet på Gålå høyfjellshotell i 4 år som servitør. Kos deg på fjelle og nyt den friske luften der oppe:-)

 26. Får du noengang kommentarer fra venninne dine på at du trener selv når dere er på jentetur? Og hvordan gjør du det med mat – holder du deg til ditt sunne kosthold, selv når de andre skeier ut? Ser jo at dere kjøpte inn rimelig mye snop 🙂 Når jeg er på slike turer, spiser jeg mange ganger så usunt som jeg vanligvis gjør – vil liksom ikke virke sær og vanskelig og holde meg til salat og kylling, når de andre vil ha pizza og fete oster.. Og hadde jeg dratt på treningsstudio ville jeg helt sikkert fått kommentarer. Hadde vært topp med noen kloke ord fra deg om dette 🙂

  1. Fotballfrue

   For det første så har jeg aldri sagt at jeg ikke spiser snop, og fete oster elsker jeg jo. Vet ikke hvor du har det fra at jeg ikke skeier ut, men det stemmer hvertfall ikke 🙂 Trening er rett og slett en livsstil for meg, hadde blitt dårlig humør hvis jeg ikke fikk trent.

   – C

 27. Karoline

  hvor er den kaki grønne og den blå parkasen på bildene fra? er på utkikk etter en selv, og likte disse så godt.

 28. link for you on my blog here https://tinyurl.com/Convresources , Deference to op , some excellent information .

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *