Min løpeuke for TakeOslo

Untitled-2

I løpet av 7 dager har jeg altså løpt 67 kilometer! Jeg er dødsfornøyd og ganske sliten, men likevel klar for mer. Da jeg kom hjem etter endt økt i dag, lå jeg som nummer 9 på de som har løpt lengst denne uken, ser dere tabellen? Synes ikke det er så verst altså. Har klart 44 kilometer på fire dager.

Også har jeg fått en sånn søt figur på Nike sine hjemmesider, for å holde meg motivert. Haha! Godt å være litt barnslig noen ganger.

runfigure

Til uken blir det konkurranse, hvor dere kan vinne noe Nike+ utstyr 😀

Nå drar jeg avgårde til Gålå!

21 kommentarer

 1. ååh , så bra Caroline! nr ni er ikke dårlig assa 😉
  Ha en super dag videre <3

  klem helene

 2. gleder meg allerede til konkurransen 😀

 3. Det er virkelig motiverende å se på hvordan du holder treninga i sjakk! 🙂

  Følg gjerne bloggen min i perioden jeg er med i «bloggere med solvett»

  -SusanneKarlsen 🙂

 4. Hei! Så hyggelig med kommentar:) Gratulerer med vel overstått løpeuke! I’m impressed;)

  Og god tur til Gålå! Håper vi sees igjen i løpet av høsten:)

  Klem Katarina

 5. Du er sykt flink!! Absolutt ett forbilde for oss late sjokoladespiserer!
  Bare lurte på en ting; har du sluttet med salgsbloggen?

  1. Fotballfrue

   Nei, salgsbloggen er fortsatt oppe og går 🙂

   – C

 6. Oi, så utrolig sporty du er.. 67 km på én uke, ja.. Wow. Imponert! 😀

 7. Hæli – nike+ ! Jeg vil så gjerne løpe for take oslo eller take københavn, mn siden jeg er student har jeg ikke råd til utstyret man skal ha.. Jeg er sikker på at det er mange I samme situasjon, så dette blir en super konkurranse! 😀 kos deg på hyttetur 🙂

 8. Ååååå, flinka!!!! Herregud, er så sykt imponert over deg :o) Du slutter liksom aldri å imponere, selv om jeg vet hvor sprek du er ;o)

  Skulle ønske du lå enda høyere opp…slått gutta ned i støvlene, det hadde vært moro.

  Gooood tur til Gålå 😀

 9. Heia Oslo Nord! 😀

  Men du er flink som klarer å løpe så mye!

 10. Hei!

  Bare lurer på hvilket utstyr du egentlig trenger for å drive med det nike+ greiene? Det var så mange alternativer der..

  Takk på forhånd! 🙂

 11. Så flink du er 😀 Litt synd at du ikke fikk med de første kilometerene, men niendeplass er jo supert 😀 Lykke til videre 😀

 12. det var ikke verst! 😀

 13. Wow dette er virkelig imponerende! Ser veldig opp til deg, og håper jeg kan bli like sprek å flink som deg en gang.
  Stå på videre! Jeg heier på deg!

  Hilsen Silje:)

 14. Du er fantastisk. Norges beste blogger, som jeg har sagt en gang før.

  Leste artikkelen om deg på side2.no. Ble umiddelbart dratt nedover til kommentarene. Fikk sjokk! Sinnssykt hvor dømmende nordmenn er (kan være), flinke til å trekke konklusjoner om den ene og den andre er de også. Det står alltid noe negativt når det er en artikkel om en offentlig person/kjendis. Alltid! Og det sier mer om folket. Natruligvis ikke alle, heldigvis. Du har veldig rett angående janteloven, og det er utrolig synd at det er slik det fungerer her i Norge. Nuja, ville bare si at jeg er enig med deg og at du, nok en gang, er fantastisk!

  Stå på videre, vi heier på deg!!!

 15. Eirin fra bergen

  du er flink og god du caroline 🙂
  ha en kjempe fin tur til gålå, og kos deg masse masse 🙂 det fortjener du virkelig, så travel som du er 🙂

 16. Så flink du er 😀

 17. MilleMette

  Hei Caroline

  Håper dere koser dere på Gålå! Jeg er ofte der og kan anbefale lilla/rød løype. Nydelig natur og fint terreng å gå i. Llitt vått Ii noen partier, fordel med fjellstøvler.Også fint å gå fra stolheisen og følg sti til venstre langs fjellsiden og rundt vannet.

  God helg til deg og dine venninner!

 18. Hehe og frontpersonen for Nike Oslo Vest; Tone Damli Aarberge, er ikke engang med på topp 10, hmmm…. Grattis med 9. plass, sprekingen 😀

 19. Du er flink! Og veeldig pen 🙂

  Woow, jeg hadde kanskje også ligget på den lista hadde jeg vært med! 😀 (nederst da, vel og merke) Eller er den lista bare for fire dager, eller er den for 7 dager?
  Stå på, Caroline! Men husk at du ikke må ta deg heelt ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *