Yey or Ney?

FF_inleggHeaders__0000_yeyney-1-2

Jeg absolutt elsker at Lady Gaga tør å være crazy. Hun skiller seg ut på en syk måte, men klarer likevel å få det til  å funke hver gang.

Men, da hun under MTV VideoMusicAwards stilte i kjøttstykker fra topp til tå, synes jeg  hun gikk for langt. Til og med for Lady Gaga å være.

gagayeyney

Hun hadde 3 forskjellige antrekk denne kvelden, og de to andre var virkelig knalltøffe. Men akkurat dette er et absolutt ney fra min side. Kvalmt og hesynsløst. Vet også at hun har fått PETA på nakken, og det forstår jeg godt.

Hva mener du? Hot or not, yey or ney?

158 kommentarer

 1. Det er vel meningen å sjokkere, men dette er bare vanvittig ekkelt.

 2. Kristine

  Hvis man har sett hele showet inkl. the white carpet, så har hun med seg noen fra militæret. For å kjempe imot loven in the US som sier at hvis man er homofil, så får man ikke lengre være med i the us army. Derav har hun på seg kjolen lagt av ekte(!) kjøtt, for å vise at man må fremme og kjempe for sine meninger. Og at hun/alle andre dessuten ikke er et «piece of meat». Så det var jo ett kult statement, selv om det dog ikke er mote. Ville nok ikke gå i en slik kjole selv. 🙂 Hehe.

 3. Nay

 4. Jeg synes det var ille. Usj.

 5. YAY! Digger henne! 😀

 6. Jeg synes faktisk yey, nakenhet og det å kle av seg er ikke lenger noe kontroversielt. Å kle på seg kjøtt derimot.. 🙂 Jeg bryr meg ikke, jeg syntes det var kult, men selvfølgelig ganske grose også, ville ikke sittet i stolen etter henne liksom da.. hehe..
  Vi spiser kjøtt, så hvorfor ikke kle seg i det? Jeg ser ikke hvorfor det skal være så farlig egentlig.

 7. Helt usannsynlig ekkelt! Et klart ney fra meg.

 8. Så absolutt et ney!

 9. Nei, nei, nei. Syns hele dama er tacky og tasteless og dette var virkelig toppen av alt! Det uansett hvilken statement hun ønsket å få frem med denne «kjolen».

 10. Hørte dere henne synge da hun mottok den prisen eller?! Helt sykt! Dama kan søren meg synge altså! Da hun åpnet munnen glemte jeg kjolen fort for å si det sånn! Jeg elsker Lady Gaga, uansett hva hun har på seg 😉

 11. Helt enig der, som oftest er antrekkene kule, men DET antrekket var bare sinnsykt ekkelt!!

 12. Kjempe ekkkelt!! Fy, det lukter ikke akkurta godt av rått kjøtt eller, huff så trassig :/

 13. Ingvild C

  not and ney 😉

 14. helt grusomt :S er som å bruke menneske kjøtt på kroppen, like respektløst og grusomt. er min mening. er jo faktisk et levende vesen som har gått på denne jord akkurat som oss

 15. Det der var bare forferdelig ekkelt!

 16. denfinitivt Nei.

 17. Ja greit, kanskje hun ville faa fram noe med anntrekket, men det skinner ikke gjennom! Alt jeg ser her er et stykke kjoott for og si det saann! Grose, og respektloost! Aarsj ass

 18. Jeg synes antrekket i seg selv var veldig ekkelt, men hvis meningen var å kjempe for homofile sine rettigheter synes jeg det var utrolig kult og tøft gjort!

 19. Er enig med deg, og jeg syntes også det var rart at hun prøvde å få frem et budskap ved å bortkaste så mye kjøtt, men så hørte jeg at det ik var ekte kjøtt ..
  Fin blooooogg ! 🙂

 20. Det var j**** ekkelt, men på den andre side… Vi går jo med skinn og lær, og det stammer fra akkurat det samme stedet… Men aldri i livet om jeg kunne tredd på meg et kjøttstykke og gått ut døra selv… :S

 21. Helene Pedersen

  Det er ikke ekte kjøtt! Så galt er det ikke… Folk går jo med ekte pels og dyrehud. Det er verre! Hvorfor reagerer ingen på det?

 22. YAY!
  Syns det e et av dei kulaste antrekkå hu har hatt. Likte spesielt skornå.
  Som andre har sagt så e det jo et tankekors at detta blir sett på som groteskt og sjokkerandes, mens skinn og lær e greit…
  Helene Pedersen: Jo, det va ekta kjøtt…

 23. NEI NEI NEI, kan aldri bli noe annet enn NEEEEIIIII!!!!!!! Herregud for et stakkarslig krek!!!!

 24. huff, nå ble jeg skuffet gitt. digger henne, men nå mistet hun noen poeng,

 25. Dyreelsker

  Ney, helt klart! 🙂

  Alle vet at hun er cracy, og at hun har en rar, men kul klesstil, men dette vil jeg kalle er å gå for langt..

 26. NEY! Helt klart!

 27. selve lady gaga: YEY…. kjolen: NEY

 28. Det antrekket var rett og slett ekkelt !
  Og det er dyreplageri att hun har dratt og slaktet ett dyr bare fordi hun skulle ha de på seg !
  NEY

 29. Karoline

  NEY. Eklere antrekk må man lete lenge etter! Uffa.

 30. folk går jo i pels. derfor syns jeg en kjole i kjøtt er heeelt ok, jeg aldri kommer til å kjøpe 20 pakker med flatbiff på rema for å pynte meg med selv dog

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *