Hva tar du med deg til Gålå?

I morgen kveld suser 7 barndomsvenninner avgårde til Gudbrandsdalen. Har smugkikket litt på værmeldingene, og det ser ikke sånn altfor lovende ut. Med andre ord, veldig kaldt. Men vi skal likevel kose oss. Ser for meg sene kvelder med vin, snacks, mimeleker, kortspill, sladder og mimring. Kofferten er sånn cirka ferdigpakket, og forløpig har jeg kun tatt med meg fornuftige ting som ullundertøy, tights, joggedresser, gummistøvler, tursko og selvsagt treningstøy. Jeg kan jo løpe for Take Oslo selv om jeg ikke fysisk er i Oslo. Har hørt rykter om fine lysløyper der oppe – weeee!

Hadde aldri trodd jeg skulle finne frem fjorårets UGG-modell så tidlig som i september

DSC02044

Nå tar jeg en pause fra pakkingen, og slår meg ned i godstolen sammen med en kopp kaffe & Potensgiverne – herlig bok. Snart lest den ut ?

DSC02058

Deilig å nyte litt alenetid når mannen er hos kompiser og ser Milankamp.

30 kommentarer

 1. GOD TUR!:) Skal også på hyttetur i helgen. Gleder meg masse! Håper dere får det fint i Gudberansdalen.

 2. nikkers, strikkekofte & beksomsko 🙂

 3. åh, heldiggris! kos deg=)

 4. Sunniva Tungen

  der har vi hytte 🙂

 5. Potensgiverne er en av de morsomste bøkene jeg har lest på lenge 🙂

  God tur, kos deg masse =)

 6. Jeg var i Gålå sist september, og der var utrooooolig kaldt der! Så be prepared! Is-vind :p

 7. Camilla Sveen

  Vi har også hytte der 🙂 Bor heller ikke langt unna 🙂 Kos deg, og nyt naturen!! :o)

 8. DU er mitt nye forbilde!!! Måtte bare si det – har nemlig ikke oppdaga bloggen din før nå, og lest masse i arkivet 🙂

 9. Det er kjempefine lysløyper der, god tur 🙂

 10. Så koselig 🙂 Håper du får ein god tur!

 11. Helene Cecilie Einlien

  Og om lysløypene ikke skulle friste i kaldt og surt vær kan du jo ta turen ned til Vinstra og besøke det lokale treningssenteret vårt, Frisk i Fron, hvor jeg jobber:) Vi setter alltid pris på besøk!:)

 12. mange fine turløyper, for ikke å snakke om bratte! God tur!

 13. åå, hørtes utrolig koseligt ut! kos deg 🙂

 14. Høres utrolig koslig ut, kos deg 😀

 15. Så deilig med en tur i naturen 🙂 jeg elsker det! God tur 🙂

 16. Lo godt når jeg leste den boka i sommer 🙂

 17. Du får ha god tur da 🙂

 18. God tur! 🙂

 19. Jeg bor 6 km fra Gålå : ) det er kaldt her, så ta med varme klær : ) Det er foresten fint å løpe her ja!

 20. kan du fortelle oss om uggsene dine? altså om hvilken størrelse du har, og om de er brae å gå med osv. hadde vært fint om du kunne gjort det pga flere mennesker lurer på om uggs må kjøpes i større eller mindre størrelse og om de er verdt pengene?

  1. Fotballfrue

   Jeg elsker kvaliteten på UGG, men de bør unngå vann, så det er ikke alltid heldig å bruke de i snø, da kan du risikere at de er mindre pene når sneen smelter. Vær flink med impregnering. Jeg bruker vanlig strl. i mine, 38 🙂

   – C

 21. God tur! 🙂
  Hugo er bare så utrolig søt! 🙂

 22. Ta med deg strikkejakke 🙂 OG ullsokker

 23. Hei, utrulig koslig at du tar turen hit til gubrandsdalen. Gålå er en veldig fin plass. men best om vinteren for da kan man stå på ski og alt. håper du får et fint opphold på Gålå:)

 24. TA MED BADETØY!! Det er basseng ved høyfjellshotellet, men dersom det blir for kaldt har de jo også badstue der!! 😀

 25. Ingvild C

  koselig med litt alene tid ja ! 😀 kos deg masse og god tur ! 🙂

 26. god tur , kos deg masse 😀

 27. Åh det høres kjempekoselig ut med hyttetur med venninnegjengen 🙂
  Det blir sikkert knall!

 28. How do I get on your mailing list?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *