Indre følelser i hardt vært

Når jeg endelig føler at den gamle Caroline er tilbake etter noen dager med svært trøtt humør, skal det vise seg at jeg blir nødt til å plukke meg selv fra hverandre igjen. Bit for bit.

Jeg sitter nemlig her med kaffekoppen min, og prøver å manne meg opp til dagens eventyr. Om noen timer drar vi nemlig til Ålesund. Jeg har jo blitt livredd for å fly de seneste årene. Det har ingenting å gjøre med at jeg ikke har erfaring, snarere tvert i mot. Jeg har reist med fly hver sommer siden jeg kom til verden, men etter en forferdelig opplevelse i luftrommet mellom LAX og Gardermoen, snudde feriegleden seg til et mareritt. Vi overlevde, åpenbart, men resultatet er en gråtkvalt Caroline, hver eneste gang vi skal noe sted som krever flygemaskin. Følelsen av å ikke ha kontroll. Jeg takler det ikke.

Takk og lov for at det er fredag, for jeg har store planer om å bytte ut kaffekoppen med vinglasset. Når vi først kommer oss til flyplassen, vel og merke. Vi skal forresten dit for å besøke familien, Lars-Kristian er fra Ålesund vet dere. Vi har ikke vært der siden juletider, og det begynner å bli en stund.

Jeg er litt usikker, men etter fem økter denne uken, tror jeg kanskje at jeg legger treningsskoene på hylla. Men jeg tar de med likevel. Sånn i tilefelle.

Etter trening i dag kom jeg forresten over en genser jeg har lett etter i noen uker nå, etter inspirasjon fra Costume

349,- fra H&M

Blir spennende å se om jeg klarer å få stilen til å funke. Nå skal jeg pakke. Ha en strålende fantastisk fredag alle sammen, snart er det helg ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *