The most perfect, girly thing

Har dere hørt om blivakker.no? Det er en nettbutikk som selger både hårprodukter, parfyme og kosmetikk til taxfreepriser. Surfet innom her om dagen, og kom over den nyeste limited edition glattetangen fra GHD – til «bare» 1899,-

Det er i hvert fall den mest rimelige prisen jeg fant på akkurat denne.

Er den ikke fantastisk? Det beste av alt er at 10 britiske pund fra hver solgte styler, doneres til kreftforeningens Rosa Sløye Aksjon.

Den kom med både varmebeskyttende veske og speil ?

Blivakker fører også én av mine to favorittparfymer, Escada Magnetism, til en hundrelapp mindre enn hva jeg pleier å kjøpe den for.

Det er vel denne og Lolita Lempica jeg har brukt siden jeg startet å bry meg om å lukte godt.

Jeg har fått oppgitt en kampanjekode fra nettbutikken; Caroline. Så dersom du skriver denne koden i feltet ved utsjekk, vil du få 10 prosent avslag på kjøpet ditt, samme hva du har klikket deg ut 😀

Mange av dere har kommentert at dere finner billigere varianter her og der, men jeg vet at det finnes mange uekte slike stylere, kopier som går i stykker etter noen måneders bruk. Det er ikke gøy å kaste penger ut av vinduet. Anbefaler dere derfor å ta en titt på denne listen, som inneholder alle godkjente leverandører av GHD.

Her kan dere lese om uekte vare & her kan du sjekke om siden du handler GHD fra, er ekte eller ikke.

Leverandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

2 kommentarer

  1. Jeg syntes det var veldig dyr frakt? Men det kan hende det er fordi jeg bestilte shampoo og balsam at den ble såpass dyr?

  2. Tusen takk for kampanjekode forresten!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *