Time To Go Barock ‘ n Roll

Slik så det ut da jeg stod opp klokken 04.50 i dag. Jeg satt kjempelenge i godstolen med mine egne tanker, nøt stillheten og to kopper kaffe, før jeg gjorde meg klar til å dra på SATS. Jeg virkelig elsker altfor tidlige morgninger.

Var på SATS i litt over en time, løp 45 minutter med intervaller, og trente rumpe – &magestyrke. Kommer godt med når jeg snart skal tusle rundt i bikini på Maldivene 😀

Nå har jeg dusjet, fikset meg, og er klar for å møte Mr. Gunnestad hvert øyeblikk. Vi skal på pressevisningen av Gina Tricot sin fest – og nyttårskolleksjon, med bobler og fingermat. Bobler så tidlig blir gøy til en forandring 😀

I dag skal jeg være en flink blogger, og drasse med meg speilrefleksen.

Vi blogges senere

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *