Champagnefrokost

I dag har det gått i ett, og jeg har nettopp fått slått med ned foran dataskjermen. Nå er jeg sliten. Har mest lyst til å legge meg ned på litt, men får vel vente noen timer til. Har et helt vannvittig craving etter Pepsi Max, så det spørs om jeg ikke må tvinge meg selv ned på Kiwibutikken.

Var som nevnt en tur innom Hegdehaugsveien i dag, for å kikke på kolleksjonen som snart kommer inn i Ginabutikkene landet over. Lokalene var tydelig preget av barokken; rødt, sort, fløyel og blonder, fantastisk fingermat og nydelige bobler. Mange søte bloggere hadde tatt turen, blant annet Annette & Christoffer.

Kan ikke si meg videre imponert over kolleksjonen. Den var, som lokalene, preget av både fløyel og blonder, men dette er plagg jeg føler at jeg har sett hundre ganger før. Liksom så platt og kjedelig. Noe nesten litt for vulgært. Når det er sagt, er dette tross alt masseproduksjon for en kjedebutikk, så forventningene mine var heller ikke helt på topp.

Likte utrolig godt smykkene i kolleksjonen. Gina har jo alltid hatt rålekre smykker, så her er det mange, nye godsaker å hente 😀

Elskerelskerelsker hårbøylen til høyre!

Det var også mye snaxy undertøy å hvile øynene på, samt noen kjoler innen merket exclusive – som kun vil komme i utvalgte Ginabutikker.

Jeg fikk bruk for highwaistbuksa mi fra asos for anledningen, sammen med et par nesten flate wedges. Behagelig fotøy er fantastisk til tider.

Klokken er fra D&G, smykket fra dobb.no, wedges fra DinSko (pretty old ones)

Kiwi next!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *