Yey Or Ney?

Som den Hollywoodkjendisfanatikeren jeg er, har det vært vanskelig for meg å overse bilder som dette den siste tiden

Det ser ut til at bar mage-trenden har spredt seg som ild i tørt gress for våre kjære stjerner i varmere strøk. Dette har jo også vært å observere på catwalken for denne sesongen, blant annet som en kommende trend for menn.

Nå går vi tross alt mot kaldere tider her i Norge, men det er kanskje noen som fortsatt har en ferie til gode? Det har i hvert fall jeg, og jeg tror kanskje jeg kommer til å kaste meg på denne trenden, når vi i november flykter til Maldivene. Til tross for at jeg faktisk får Spice Girls vibber anno 90-tallet.

Hva er så din mening om dette? Hot or not  / yey or ney?

3 kommentarer

  1. Yey! Back to the 90’s!

  2. NEY NEY NEY!! Dette er bare absolutt grusomt! spesielt hvis man har litt lovehandels! pluss at det ser ganske slutty ut:S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *