Nytt: i min garderobe

Husker dere da jeg forbannet asos, og sverget at jeg aldri mer skulle surfe meg inn på den nettbutikken?

Vel. Nå viser det seg faktisk at jeg er litt av en Judas, for her om dagen satt jeg og klikket hjem det ene plagget etter det andre.

Og det viser seg visst at det slettes ikke var dumt. Jeg la bestillingen på fredag, og hadde varene på døren i går. Det kommer vel en regning på leveringen, men likevel. Jeg er fantastisk fornøyd! Skal si de har forbedret seg.

Slenger på meg et av plaggene senere i dag, så dere får se ?

Lenker til plaggene: Armyfarget bukse / Jumpsuit / Veske (tror den er utsolgt)  / Pumps

Ellers ble det for øvrig både 60 minutter på mølla, og 60 minutter med yoga i går kveld. Deilig. I dag blir det å ta det helt rolig. Kjenner at kroppen trenger hvile, så i kveld er det yoga som står på planen igjen.

Fortalte jeg forresten at jeg fikk jobben i side2.no? Nå har jeg altså bloggen, partnerskapet i Femelle og journalistjobben hos side2. Ikke verst. Jeg er mektig fornøyd, og har mer enn nok å holde fingrene i. Herlig 😀

Dere som spør om toll / moms kan ta en titt her. Fraktinformasjon og priser finner dere på sidene til asos.

1 kommentar

  1. Hm, jeg bestilte en veske derfra den 5., og den skulle vært her på for to dager siden så jeg begynner å bli litt bekymret :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *