Nest siste augustdag

Deilig vær i dag, bortsett fra at det er bitende kaldt! Vi kom akkurat hjem fra en times tid på sykkelen. Var blant annet på Operaen og ellers rundt i Oslo. Så har vi rukket å spise lunsj på en av hovedstadens mest eksotiske caféer. Jeg får en sånn følelse av å være på ferie når vi er der. Det er alltid overbefolket av mennesker fra alle andre land enn Norge. Fantastisk Provence heter caféen, dersom noen skulle lure på det.

Har ellers planer om å tusle rundt i treningstøyet resten av dagen. Skal snart en tur til frisøren, før jeg skal på SATS for å løpe & gjøre yoga. Gleder meg 😀

I morgen skal jeg prøve å utnytte den aller siste augustdagen, og finne frem et litt sommerlig antrekk.
Får bare håpe jeg ikke fryser av noen kroppsdeler.

Husk å følge meg på Facebook, dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *