Søndag

I ? Sundays

Det beste med søndager må være at jeg slipper å få dårlig samvittighet for at jeg ligger og vrir meg til langt ut på dagen. Våknet av meg selv klokken elleve, og har ikke gjort noe annet fornuftig enn å sprute litt vann i ansiktet, drikke kaffe og spise frokost. 

Det første jeg skal gjøre nå, er å gjennomføre ukens siste treningsøkt. Husker dere jeg nevnte at det kunne være lurt å lage en kotrakt med seg selv, sånn for å holde motivasjonen oppe? Jeg trodde ikke jeg trengte det, men jeg skriblet ned noe på et ark likevel.

Så, om jeg noen gang kommer inn i periode hvor jeg er dritt lei, kan jeg bare ta en titt på hvorfor jeg burde orke, Smart?

.. for å takle en eventuell graviditet, betyr IKKE at jeg er gravid. Jeg snakker om i fremtiden, og når vi eventuelt skal ha barn. Det er ikke noe vi snakker om akkurat nå uansett. Men, da kan det være en stor fordel med en trent kropp. Drømmer om at magen bare skal sprette tilbake på plass igjen.

Tenkte også å få med meg enda en yogaøkt i dag. Det er så utrolig deilig. Pluss at jeg har blitt dødsflink til å stå i bro 😀

Men vi får se. Krysser fingrene for LSK i dag 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *