Fem på

Det ble ingen yoga. Jeg bestemte meg for å nyte litt stillhet & alenetid i leiligheten vår i stedet, og kjøpte med meg soyamelk til en deilig kopp te på veien hjem.

Jeg er en av de som blir altfor lett fristet av nyheter i matbutikker, så da jeg fikk øye på en ny Nutrilettbar gikk jeg rett i fella. Den var med ekstra mørk sjokolade, og små sjokoladebiter. Jeg stappet i meg hele sammen med en kopp kaffe da jeg kom hjem, og nå er jeg dødskvalm. Den var faktisk ikke noe god i det hele tatt. Men jeg fikk i minste roet søtsuget. Dere vet. Det er den tiden i måneden.

Har ikke fått sjekket posten denne helgen, så jeg ble kjempeglad da jeg oppdaget at pakken til hundene hadde kommet. Fant noen veldig rimelige leker og regndekken hos hundepoter her om dagen.

Dekken 169,-   /   Frosk 49,-

Det er nesten så jeg tror Hugo bytter ut Tigergutt med Froskegutt. Men jeg er litt usikker. Tigergutt er jo en absolutt favoritt, men han har snart bare en arm igjen :O

Nå skal jeg slenge meg på sofaen med en hårkur i håret, og bare glede meg til å se kjæresten min igjen senere

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *