Caroline tester

Første innlegget i min nyeste kategori, er rett og slett en test av theBalm sin nyeste concealer – Liquid TmeBalm Spot Concealer.

tester1

+ for lukt
+ for vitamininnhold
+ for at den bekjemper rynker, og kan brukes om natten

– for at den er litt for flytende
– skulle gjerne sett at dekkevnen var litt bedre

Jeg har lenge sverget til GloMinerals Concealer Under Eye (som jeg har i fargen natural), men har i tre uker byttet den ut med Liquid TimeBalm. Jeg har vært kjempefornøyd med denne, men kommer ikke til å fortsette å bruke den som en concealer på dagtid.

Den lukter helt fantastisk av mint. Minner litt om mentolatum, om noen husker den salven? Jeg har ikke fått testet om den bekjemper rødheter, da jeg ikke er plaget med dette, men jeg har testet den som en vanlig under eye concealer, samt at jeg har brukt den om natten. Jeg kommer absolutt til å fortsette å bruke den om natten, i og med at den bekjemper rynker, og inneholder såpass mange vitaminer, men på dagtid kommer jeg til å fortsette med min trofaste fra GloMinerals. Som jeg har nevnt tidligere, jeg er et vanedyr.

Liquid TimeBalm egner seg kanskje bedre for dem som ønsker å bekjempe rødhet, kviser og urenheter, da det er nettopp dette den er rettet mot.

Jeg har testet den i fargen Nude.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *