Thank You

PC'en min hadde en fantastisk overraskelse til meg da jeg skrudde den på i dag tidlig. Jeg hadde fått fanmail fra en polsk jente. Hun var så takknemlig, for på grunn av meg og min treningsglede, hadde hun blitt motivert til å miste hele 10 kilo. Hun sendte meg et før & etter bilde, og forandringen var fantastisk. Hun så virkelig sunn, glad og frisk ut. I tillegg skrev hun at jeg var en av grunnene til at hun hadde begynt å sette mer pris på livet sitt. Livsgnisten hennes hadde endret seg.

For en ukes tid siden fikk jeg også mail fra en annen, skjønn jente. Hun fortalte meg livshistorien sin, og mente at jeg kunne være en av grunnene til at hun i dag føler seg bedre enn på lenge.

Jeg blir så glad når jeg får tilbakemeldinger som dette. Tanken på at jeg, ved hjelp av ord og personlige tanker kan nå ut til dere, og kanskje til og med motivere dere, gjør meg så utrolig glad.

I dag føler jeg derfor at det er min tur til å si tusen takk. Tusen takk for at dere trykker dere inn på bloggen min hver dag.

Jeg setter så utrolig stor pris på det

1 kommentar

  1. Journalisten

    Når jeg leste dette får jeg lyst til å bekrefte at all den livsgleden og energien du gir smitter over på leserne. Det å kunne gjøre en forskjell ved å påvirke andre menneskers tankegang, livssyn og fronte dem med nye ideer, er en gave du utnytter fullt ut. Fortsett slik og du vil nå langt!

    Moro å følge bloggen din, er selv ingen stor bloggtilhenger, og det er ikke alt som faller innenfor min interesse, men du og flere av inleggene dine har allikevel gitt meg noe. Disiplinen til til å kombinere arbeid med små hverdagsgleder og ikke minst det å sette av tid til å unne seg selv noe ekstra, (da tenker jeg på trening, styling og bl.annet et sunnere kosthold) gjør så jeg får lyst til å stå på litt ekstra. Tror det er mange jenter der ute som glemmer hvor viktig det er å ta vare på seg selv, og du minner oss på dette!

    Hilsen en som ikke trodde hun kom til å bli bloggfan ;p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *