MNY L’Oreal

Det er merkelig at jeg bestandig har planer når det først skjer noe her i Oslo. I kveld har L'Oreal invitert meg til  lanseringsfest for lillesøstermerket til Maybelline, MNY, hvor noen utvalgte blant annet skal få teste en del produkter. I tillegg har jeg hørt rykter om cupcakes, og da gnager det litt ekstra i sjelen fordi jeg må avstå.

Men på en annen side. Jeg skal tross alt jobbe hos side2, og jeg vet at det blir like gøy – om ikke bedre 😀

Kjolen til oktoberbryllupet dumpet forresten ned i posten i dag. Bestilte den fra edressme.com for to uker siden, og jeg må si jeg er imponert! Hva er det som får disse til å være så mye raskere enn for eksempel Victoria's Secret? Begge deler er jo lokalisert i USA. Frustrerende.

Viser dere kjolen når jeg kommer hjem i kveld / i morgen tidlig

Husk å sjekke salgsbloggen av og til!

Innlegget er forhåndsskrevet

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *