Søker vitrineskap

Noen som vet hvor vi får tak i et hvitt, litt shabby chic vitrineskap? Vi starter nemlig jakten i dag. Igjen. Så snart Lars-Kristian er hjemme fra dagens trening, blir det Oslo rundt. Bah. Jeg er så lei. Egentlig synes jeg det er morsomt, men en utålmodig mann på slep setter liksom en demper på hele greia.
———–
Ellers har jeg brukt noen dager på å finne min indre ro. Det ble yoga både mandag og tirsdag kveld for meg, så jeg tenkte å gjøre det til en rutine. Jeg skal i hvert fall gi det et forsøk. Så har Lars-Kristian lovet å være med meg en gang i uken fra nå, men vi får se om han klarer. Han sprekker alltid etter to uker. Synes haiprogram på DiscoveryChannel frister mer. Mannfolk!

Topp & belte fra Gina T Bukse fra Forever21 Pumps fra Zara Woman

Var forresten innom BikBok etter treningen i dag, og kjøpte meg en hatt. Jeg som aldri i verden trodde en hatt skulle få pryde hodt mitt. Blir gøy å prøve, ser jo nå at det kunne vært kjempetøft til gårsdagens antrekk.

Ikke glem innsamlingen til Pakistan! Vi er halvveis, men med så mange lesere som jeg har, burde vi egentlig ha klart det allerede.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *