Ukens leserspørsmålKan du vise oss et bilde av alle Christian Louboutinskoene dine? Hvor kjøper du dem, og hvordan er de i størrelsen i forhold til sko fra for eksempel Bianco?

De rosa sandalene jeg brukte til bryllupet, og de sorte ballerinapumpsene, kjøpte jeg hos www.neimanmarcus.com. Denne nettbutikken frakter ikke alle skoparene til Norge, men de frakter en del. De har en helt utrolig kundeservice, som er online hele tiden. Det er bare å trykke på chatten, så hjelper de deg med alle spørsmål. De kan også å legge selve bestillingen for deg.

Pumpsene med krystaller på hælen, kjøpte jeg da jeg og Lars-Kristian var i London i november 2009, på Selfridges i Oxford Street.

De sorte ankelbootsene med studs, var mitt første par, og disse kjøpte jeg faktisk på ebay. Selgeren hadde garanti på at disse var ekte, og mailet meg blant annet kvittering fra hvor hun hadde kjøpt dem. Dette var eneste grunnen til at jeg kjøpte de på ebay, men jeg gjør ikke det igjen. En kan jo faktisk aldri være 100 prosent sikker.

Anbefaler også www.luisaviaroma.com, dersom du ønsker å kjøpe designervarer.

Styr unna alt som virker for godt til å være sant, det finnes så mye snusk når det gjelder slike ting, og utrolig mange useriøse kopinettsider. Det er ikke vanskelig å forstå hvilke nettsider du kan stole på, og hvilke som selger uekte varer. Er prisen veldig lav, litt for lav til at det kan være sant, så er det som regel ikke ekte vare.

Prisen på et par pumps fra Christian Louboutin varierer, men du må nok regne med å bruke rundt 4000,-
Størrelsen er litt midre enn vanlig etter mine føtter, så jeg går opp en strørrelse, altså til 39.

Jeg har planer om å gå til innkjøp av et par til veldig snart, om det ikke blir et par fra en annen skodesigner denne gangen. Akkurat nå sikler jeg på en av disse fra Jimmy Choo & Burberry Prorsum, men da må det nok en del sparing til først. . .

1 kommentar

  1. Hva heter de sorte pumpsene? Vet du om det er mulig å få kjøpt de enda? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *