Pakistan lider

Flommen i Pakistan har kostet minst 1 600 mennesker livet. 6 millioner mennesker har mistet hjemmet sitt. Veier, broer, skoler og hele landsbyer er ødelagt. En femtedel av landjorden ligger under vann. 20 millioner mennesker er berørt av flommen. Levebrødet til millioner av mennesker er skylt bort, og landets allerede svake økonomi er kraftig svekket.
——————-
Husker dere innsamlingen jeg hadde for Haiti? Jeg har opprettet en tilsvarende, men denne gangen for flomofrene i Pakistan. Innsamlingen vil vare i en måned fra i dag, og jeg har satt målet til 5000,-

Det burde vi vel klare? Med min donasjon er vi et lite stykke på vei, men jeg håper at du også vil bidra

Trykk på bildet for å komme til innsamlingen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *