Oppdatering: rockering

Husker dere denne?

Nå er det cirka 2 måneder siden jeg startet å bruke rockering, og jeg tenkte det var på sin plass med en oppdatering.

Jeg kan i hvert fall si så mye som at ferdighetene er der de skal denne gangen, sammen med teknikken. Det optimale er å rocke begge veier, for maksimalt utbytte av treningen, og det klarer jeg fint nå.

Likevel har jeg har ikke vært like flink som jeg burde. Planen var å bruke den i fem minutter etter hver treningsøkt, men det har gått litt i glemmeboken til tider. Føler likevel jeg har fått testen den skikkelig ut, og jeg er fornøyd. Jeg har ikke blitt noe smalere rundt midjen, som mange mener at de blir, men det tror jeg har noe å gjøre med at jeg har såpass trent mage fra før av. Likevel har jeg opptil flere ganger opplevd å bli støl som følge av rockeringen. Dessuten blir jeg både svett og varm i skrotten.

Mange lurer på om jeg får blåmerker av den, men det har jeg ikke fått, til tross for at det er små rugler på innsiden.

Har tidligere snakket med blant annet søsteren min om denne, og hun kunne fortelle at en venninne av henne brukte rockeringen etter en graviditet. Hun synes det fungerte så det suste, og opplevde at midjen ble smalere. Det samme kunne en venninne av mamma fortelle. Hun brukte den i 15 minutter hver dag, og opplevde smalere midje på ganske kort tid.

Et tips kan være å måle seg fra uke til uke, slik at du lettere kan se evetuelle endringer.

En liten oppsummeringrockeringen skal:

 • Styrke korsryggen
 • Gi sterkere kjernemuskulatur
 • Gi slankere midje, hofter, rumpe og lår
 • Forbedre koordinering
 • Brenne kalorier

Min er på 2 kilo, men ikke særlig tung å holde oppe. Den består av flere ledd, slik at du kan endre størrelse i diameter. Kommer fra BuyHelse, og koster 359,-

5 kommentarer

 1. […] Her kan du se en video jeg laget for en stund siden, da jeg nettopp hadde kjøpt rockeringen. […]

 2. Hahaha herlighet jeg ler meg ihjel. dere er så søte i behind the scenes. spesielt når du løper med rockeringen. søteste jeg har sett.

  1. Fotballfrue

   Ehe, takk :p Ler ganske greit selv hver gang jeg ser på den 😉

 3. HAHAHA så herlig!! 🙂 Kjempesøte på behind the scenes. 🙂

 4. hahaha, jeg dør av latter av dere begge to i slutten der, dere er ufattelig søte sammen! åå, hahaha, koselig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *