Endelig seier til LSK

Det er lenge siden jeg har dratt med meg en så glad kjæreste over dørstokken etter kamp. Det føles helt fantastisk at det endelig ble seier for Lillestrøm Så fantastisk at vi skal nyte et glass vin, spise pizza & salat fra Peppes, med svigers før det er sengetid.

Har hoppet inn i joggedressen, et must etter kamp

Utrolig kjedelig at Lars-Kristian ikke kunne starte i dag, han har nemlig vært influensasyk i noen dager nå, og da er vel det beste å ta det rolig. Men han rakk i hvert fall å komme på banen de siste tyve minuttene. Jeg kan jo ikke si noe annet enn at jeg synes det er mest spennende å se på når han spiller. Spesielt når jeg først er på Åråsen 😀

Håper alle har hatt en herlig søndag, full av lykke

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *