Denne blir med på bryllupsreise

Klikket den akkurat hjem, nattkjole fra Victoria's Secret Lurer du på toll og sånt, kan du ta en titt her. Ellers står det meste grundig forklart på hjemmesiden.

I kveld har vi slappet helt av. Det blir gjerne sånn dagen før kamp. Har ladet opp med sushi, sashimi, og en utrolig trist film. The Road. Den var så gripende på en uforståelig måte. Lengtet hele tiden etter å få vite mer.

Nå er det natta. I morgen skal jeg prøve å ikke sove så lenge som jeg pleier på søndager. Som regel sover jeg til jeg får vondt i ryggen, noe som tilsier at jeg har lagt LITT for lenge. Skal heller stå opp og få ting gjort. Som for eksempel en tidlig tur til SATS.

Hehe. Vi får se.

2 kommentarer

 1. Hei! vet du får mye komentarer og mail, men jeg lurte på om du kunne være så sykt snill å svare på denne da redder du sommeren min! 🙂

  jeg skal bestille fra Victoria Secret, og jeg har laget meg bruker på siden men hvor skal jeg betale?? jeg har skrevet hjemadressen min men jeg har bokstaven Ø i adressen og da blir Ø´en bort fordi bokstaven Ø er ikke i det amerikanse alfabetet.. hva skal jeg gjøre?

  plis svar, da redder du sommeren min..

  1. Fotballfrue

   Skriv den med O i stedet for Ø 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *