Caroline Tipser!

Jeg har funnet en ny favoritt innen brynprodukter, brynkittet til BDB fra Coverbrands

Øyenbryn utgjør faktisk en veldig viktig del av ansiktet ditt, selv om det er mange som ikke tenker så mye over det. Det er viktig å finne en proff til å style / designe brynene dine, men i ettertid er det opp til deg å vedlikeholde resultatet med gode produkter. Jeg går til Fred hos Jan Thomas Studio.

Selv har jeg vært innom en del brynprodukter, men nå tror jeg kanskje jeg har funnet det jeg liker aller best. Jeg har ikke noe problemer med tykkelsen på brynene mine, så jeg benytter meg ikke av browboosten. Men geléen og blyanten er fantastisk gode, ikke minst børsten som sitter bak på blyanten.

BillionDollarBrows har blitt utrolig populært i USA, og har faktisk egen salong i Beverly Hills California, hvor blant annet Lauren Conrad og Lo Bosworth fra The Hills, er faste kunder.

Om dere lurer på om den er drøy, kan dere ta en titt på bilde jeg har tatt av blyanten, hvor jeg har skrudd den helt ut. Husk at jeg allerede har brukt min noen uker

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *