Reddhare

I dag skulle jeg egentlig på pressekonferanse for Nike sin nye kampanje «Take Oslo – Run Unleashed», men siden jeg hadde legetime, måtte jeg rett og slett prioritere. Det er over hodet ikke gøy å måtte prioritere noe sånt, men dette var en time jeg hadde ventet på i evigheter. Jeg virkelig KLØDDE etter å få vite om det var noe galt med hjertet mitt.

Det var en litt ekkel opplevelse. Følte meg ganske enkelt naken. Men nå er det i hvert fall over, og alt er nesten som det skal med meg. Herr Doktor fant en lekkasje i den vestre hjerteklaffen min, men forsikret meg om at det ikke var noe farlig. Jeg håper ikke det. Jeg blir så fort redd, siden jeg har planer om å leve et lang og lykkelig liv med Lars-Kristian til jeg minst blir 94. 

Vel. Nok pjatt fra meg. Nå skal jeg bruke litt tid på å kose med baby

Han kom hjem fra en ukes opphold hos mormor & morfar (det vil si mamma & pappa) på onsdag, og jeg har savnet han mer enn noen gang. Måtte hundene leve evig.

I kveld får vi besøk av et vennepar. Inviterte egentlig fordi vi håpet leiligheten skulle være fiks ferdig innen i dag, og ikke ha servise, bestikk, kopper og kar stående OVERALT. Men, siden Home&Cottage ennå ikke har klart å levere vitrineskapet vårt, som skulle vært her i JUNI (!!!), og de ikke lenger vet når det kommer, så får vi bare spise i totalt kaos.

THANK YOU HOME&COTTAGE! Ja. Jeg er sint.

EDIT: Vi fikk nå beskjed om at vitrineskapet er leveringsklart i NOVEMBER! Hva er dette for noe?!? Skapet skulle vært i vår leilighet i juni, ikke rett før jul. I tillegg har vi hele veien selv måttet ta kontakt med butikken for å høre hva som skjer. Ikke en eneste gang har de tatt kontakt med oss. Så sitter vi fortsatt her da, over to måneder senere, med hundrevis av flotte bryllupsgaver fortsatt liggende på soveromsgulvet.

Dette går ikke an. Jeg forventer en form for erstatning, en unnskyldning, eller en forklaring. En realistisk forklaring.

Jeg oppfordrer ingen til å handle hos Home&Cottage, med mindre de har lyst på dårlig oppfølging og kundeservice som ikke ligner grisen.

Vi venter i hvert fall ikke til november. Jakten starter igjen, selv om vi begge er dritt lei.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *