Dette er meg i dag

Pumps fra Zara / Veske fra Friis&Co / Playsuit fra H&M / Divided / Smykke fra Dobb

Ah. Lykke. Nå har vi fått bekreftet bryllupsreisedato, vi drar 13.november. I tillegg har vi vært gift i 2 måneder i dag, så det passet perfekt med en gladmelding ?

Har ikke så altfor mye spennende å fortelle dere, jeg har jo stort sett jobbet. Alt gikk bra hos side2, veldig gøy å være i åpent kontorlandskap igjen. Publiseringssystemet var det samme som de bruker hos klikk.no, hvor jeg var i praksis siste del av utdannelsen min, så alt gikk av seg selv etter litt repetisjon 😀

Nå tenkte jeg å svare på kommentarene deres, før jeg må få i meg litt middag. Kyllingfilet og mangosalat står på menyen, oppskrift kommer 😀
—————-
Tenkte også å oppfordre dere til å sjekke ut «ofte stilte spørsmål» før dere spør meg om ting i kommentarfeltet. Trykk på linken, eller gå inn i headeren. På den måten slipper jeg å gjenta meg selv hele tiden, og dere får de svarene dere lurer på med en gang.

Dere kan også ta en titt på spørsmålsrunden jeg hadde rett før bryllupet, rakk å dele den opp i tre deler

Del I
Del II
Del III

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *